Primavera1
|
Pozdravljene, punce! da se še jaz malo javim. berem vas ves čas in to prek mobilnega telefona, tipkat se mi pa ne da, ker je štorasto. Zdaj pa sem se spravila za PC. za nami je 3/4 UZ pri Strahovi. Dete se je seveda skrivalo za posteljico in uspeli smo videti le obrazek. Je pa Strahova povedala, da če je malo špeha na trebuhu, se tak uz težko vidi. Vse je v najlepšem redu, tehta 820 g pri 26 tednih ( zdaj smo že malo čez). Zdi se mi, da sem vsak dan bolj utrujena, zlasti proti večeru, ko se mi zdi trebuh ko en balon pa še malo otrdi. Tamala brca, a ne čez cel dan, bolj čutim premike. Včeraj sem bila v City parku na ogledu za nosečniškimi cunjami in sploh nič nimajo, v Hm so me napotili na Rudnik. Se mi prav upira kupovanje teh cunj, še probat se mi ne da. Veliko bolj luštno mi je kupovat za . Zaenkrat imam dve veliki vreči kompletkov, v glavnem št. 62, pa tudi večje. Na srečo že imamo voziček Mutsy 4 Rider , ki je res fenomenalen, vodljiv z eno roko ga vrtiš na mestu, mislim, da sva se kar prav odločila, saj po cestah gledam vozičke in vsi imajo tako majhna kolesa, da sploh ne vem, kako gre to po snegu. čakamo še lupinico MC, dežniček in športni del sedeža. Me kar malo panika grabi, saj nimamo niti posteljice, niti posteljnine, jogija, kozmetike, previjalne in ostalih drobnarij. Da pa je groza še večja, naju pa čaka še prenova stanovanja: Menjava 100m2 laminata v parket (sem se namučila do konca, da sem mojega prepričala, da plastike pa že nočem v stanovanju, pa še škreblja, ko pes hodi!), napeljava klime, kitanje in beljenje sten, vgradna omara, kuhinja, omara za dnevno in sedežna. Moj dragi mi kravžla živce, saj ga je zelo hudo spravit v trgovine, jaz pa vsak dan manj zmorem. Večino lepih dni je preživel na kolesu (kao, da si še to sezono privoščiin odpelje svojo kilometrino, ker si drugo leto ne bo mogel zaradi dojenčka). danes mi je počil film in sem začela sama klicat obrtnike, da to čimprej zrihtamo. Pa nikamor se ne premakne. Žal mi je, da nisem sama stopila v akcijo še pred poletjem, a mi je bilo ves čas pošastno slabo in samo misel na majstre v stanovanju mi j ebila muka. Berem, da imate v glavnem že vse tip top in da že perete oblekce. No , na mojih so še listki gor ... Opažam, da več kot tri ure skupaj sploh n emorem bit na nogah, ne da grem počivat. A je katera kaj hodila po HM na Rudniku? kakšne so kaj cene nosečniških oblačil? Imajo sploh kaj pametnega? Aja, midva sva se odločila za shranitev matičnih celic preko Neocelice, mislim, da stane okoli 2500 EUR. Moj pravi, da škoditi ne more. Nisem še zasledila, da bi katera kaj omenjala.. Kaj menite o tem?
|