betricija
|
občinarka sploh ne morem verjeti, da imaš tako slabo izkušnjo z BC. jaz pa ravno drugače. bila v marsikaterem BC po Sloveniji in prišla nazadnje v BC na Rudnik, vse so mi zrihtal. bile so prijazne, mal sem jih tudi jaz preizkusila koliko časa me bodo prenašale z mojimi izmišljotinami, vse vozičke sem sprobala, kako se zložijo, kako gre na voziček lupinca in vse je lepo prenašala. res je, da sva se odločila da kupiva MC Mura 4 in bila je tako prijazna prodajalka, da je sama poklicala druge centre, da so ji dostavili vse kar sva želela od Mure 4 v določeni barvi. ko je imela vse na zalogi, naju je poklicala in prišla sva iskat. in takrat je tudi obljubila, če ne bo mogla zrihtat vse kar sva naročila, da bo popust za lupinico že nekako naredila da bo 50% minusa. se mi zdi čudno, da so vas drugam pošiljali. to bi vse lahko pri vas naročila. in isto iskušnjo imam s pikapolonco. ravno danes sem bila tam, ker imajo akcijo modrčkov za dojenje. jaz sem s trenutnim zelo zadovoljna in sem šla še 2št. večjega naročit. bo konec tedna. in tam sem tudi naročila (že prej) posteljnino in je od drugje poklicala. ne pustite se, da vas oni pošiljajo drugam. glede lupinice, sem se jaz odločila tudi po standardih ADAC in AMZS da sta Romer in MC najboljša. in kjerkoli sem na tujih internetnih straneh gledala, sta tadva najboljša. no jaz sem komplet vzela ravno zaradi popusta pri lupinici. sem pa gledala predvsem vozičke, ki imajo velika kolesa, se pa potem izbira hitro zmanjša, ker na marsikateri voziček ne paše MC lupinica. je v Avstriji več izbire, pa tudi cene so primerne okoli 400€ za voziček in košaro+ lupinica dodatno z adapterjem. nani, saj če mi bolniško podaljšajo, kar mislim, da mi bodo, glede da še kar čakam, da dobim pošto, bom šla do os. zdravnika, da mi v karton napiše, da se lahko gibam tudi drugod po državi, no vsaj do Lj. naj mi pustijo, ker imam MŠ oktobra. potem pa pridem tudi kaj v Komendo ko bo moj imel odbojkarske turnirje, če boš kaj tam blizu se lahko vidive. jaz pa imam problem s pižamo. počasi je treba navleči na sebe zimske pižame, pa me spodnji del tiščijo. kje boste ve kupile zimske pižame?
|