|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.9.2010 16:00:38   
Frutiq
Ojla user posted image !

Jaz imam lupinico od PP (+0) še od prvič in sem z njo ful zadovoljna. Meni je fajn, ker se da naslonjalo za glavico premikat, pa še do 13 kg je, tako da jo lahko več časa uporabljaš. Tiste lupine do 9 kg postanejo takoj premajhne, še zlasti, ko se otrok začne sam dvigovat, v sedeč položaj in je v tamali lupinici prisiljen ležat.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.9.2010 18:22:29   
betricija
občinarka sploh ne morem verjeti, da imaš tako slabo izkušnjo z BC. jaz pa ravno drugače. bila v marsikaterem BC po Sloveniji in prišla nazadnje v BC na Rudnik, vse so mi zrihtal. bile so prijazne, mal sem jih tudi jaz preizkusila koliko časa me bodo prenašale z mojimi izmišljotinami, vse vozičke sem sprobala, kako se zložijo, kako gre na voziček lupinca in vse je lepo prenašala. res je, da sva se odločila da kupiva MC Mura 4 in bila je tako prijazna prodajalka, da je sama poklicala druge centre, da so ji dostavili vse kar sva želela od Mure 4 v določeni barvi. ko je imela vse na zalogi, naju je poklicala in prišla sva iskat. in takrat je tudi obljubila, če ne bo mogla zrihtat vse kar sva naročila, da bo popust za lupinico že nekako naredila da bo 50% minusa. se mi zdi čudno, da so vas drugam pošiljali. to bi vse lahko pri vas naročila. in isto iskušnjo imam s pikapolonco. ravno danes sem bila tam, ker imajo akcijo modrčkov za dojenje. jaz sem s trenutnim zelo zadovoljna in sem šla še 2št. večjega naročit. bo konec tedna. in tam sem tudi naročila (že prej) posteljnino in je od drugje poklicala. ne pustite se, da vas oni pošiljajo drugam.

glede lupinice, sem se jaz odločila tudi po standardih ADAC in AMZS da sta Romer in MC najboljša. in kjerkoli sem na tujih internetnih straneh gledala, sta tadva najboljša. no jaz sem komplet vzela ravno zaradi popusta pri lupinici. sem pa gledala predvsem vozičke, ki imajo velika kolesa, se pa potem izbira hitro zmanjša, ker na marsikateri voziček ne paše MC lupinica. je v Avstriji več izbire, pa tudi cene so primerne okoli 400€ za voziček in košaro+ lupinica dodatno z adapterjem.

nani, saj če mi bolniško podaljšajo, kar mislim, da mi bodo, glede da še kar čakam, da dobim pošto, bom šla do os. zdravnika, da mi v karton napiše, da se lahko gibam tudi drugod po državi, no vsaj do Lj. naj mi pustijo, ker imam MŠ oktobra. potem pa pridem tudi kaj v Komendo ko bo moj imel odbojkarske turnirje, če boš kaj tam blizu se lahko vidive.

jaz pa imam problem s pižamo. počasi je treba navleči na sebe zimske pižame, pa me spodnji del tiščijo. kje boste ve kupile zimske pižame?

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.9.2010 18:27:32   
kar_ena
Živjo!

Betricija - kje v Avstriji si gledala vozičke? Imam namen iti tudi tja pogledati, pa ne vem, kam naj grem ... Bom ful vesela pomoči, Lp

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.9.2010 18:38:46   
betricija
midva sva bila v Beljaku v Babywalz trgovini. imaš tudi njihovo internetno stran, pa malo poglej. tam je bilo kar veliko vozičkov raztavljenih.vsaj takrat no. potem sva šla čez cesto v XXXLutz tudi nekaj vozičkov, samo so tam dražji, pa toys'r'us. ta je pa tudi v Celovcu in Gradcu. ne vem pa kako je v Gradcu v Babyone. naju so v Babywalzu vozički zelo navdušili, samo sva potem dobila tukaj tisto kar sva res želela.

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Decembrke 2010 II.del
13.9.2010 20:15:44   
kar_ena
aha ... ful hvala za napotke user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 8:24:18   
Rosi*
Jutro punce, po dolgem času se spet oglasim. ;) Pri nas ni tak daleč nič novega. Danes teden imam pregled, tako da bom takrat vedela kaj več.

IZVIRNO SPOROČILO: ula77

Vas kaj mučijo stopala,križ?



Križ me toliko ne muči, stopala pa redno. Ponoči včasih spat ne morem od bolečin v stopalih. Te pa, če imam še posebno srečo, me pa še kak krč prime. user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 9:07:05   
Dadi
Dobrooo jutrooooo

Se po dooolgem času malo oglasim, saj vas berem tu in tam, ampak komentirat pa nimam časa. Sem čist naspidirana, počutje odlično, naše detece brca močno, tako da očitno bo spet še en športnik ali športnica-čakamo dokler se ne rodi, da je presenečenje lepše. user posted image

Sem vesela, ker sem dobila tudi službo medtem. Sicer imam polovični delovni čas, ampak mi tudi to čisto ustreza, ker nam zjutraj ni treba zgodaj vstajat in je to že luksuz, da pupo na easy odpeljem v šolo in mulčka v vrtec.
Moja ginekologinja ima tudi privat ambulanto. In na zadnjem pregledu mi je rekla, da bo naslednjič naredila UZ, ki pa je samoplačniški, ker pač zavarovalnica tega ne krije, da bo videla kako je z rastjo otročka. Seveda mi je pri tem povedala mastno ceno 50€ za UZ.
Se mi zdi da želi samo služit in si odplačat tale UZ aparat (za 3D in 4D snemanje). Mate kakšen predlog, razen tega, da zadevo pač plačam in kasneje izstavim račun zavarovalnici za povrnitev stroškov user posted image . (seveda to ni mogoče)

Jaz voziček imam še od prejšnjih dveh mulčkov. Čeprav, če bi bilo drugače, bi kupila novega, lažjega, trikolesnika. Zdaj imam od Haucka Mini star. Štirikolesnik in mi je žal da ga takrat ko sva ga kupovala nisem poskusila dvignit. Seveda noseča pač in ga je dvigoval mož.
Sicer se da kar dobro zložit, kolesa se dajo snet, tako da ga spravim v Cliota. Samo teža in težje zavijanje z njim-ima fiksna sprednja kolesa je tisti minus. Malo za orientacijo za vse, ki se še odločate za nakup vozičkov.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 9:08:30   
betricija
dobro jutro

evo, jaz dobila odločbo od komisije. bolniška podaljšana do 20.10. ma lahko bi mi do konca podaljšal.imam pa mir, če mi ne podaljšajo, bom pa dopust koristila, pa še mi ga bo ostalo. sedaj moram samo do svojega zdravnika da mi v karton napiše, da lahko hodim obiskovat MŠ.

kar_ena; tista cena za voziček je samo za voziček in košaro. lupinico je treba posebej kupiti, npr. od MC. so pa lupinice od MC tukaj cenejše kot v Avstriji.pa je isti model, ista barva v Avstriji 210€ pri nas pa 160€.

a katera ve kje je KAty? zihr je šla na cukr test, pa še ni prišla v službo. Katy držim pesti, da je cukr ok.

imejte se.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 9:24:39   
KatyK79
dan punce,

ja betricija imaš prav, sem ravno iz cuker testa.

no moj včerajšni pregled....sem bila rahlo okarana, sem dobila 4 kg v 1 mesecu in to je preveč, zato sem imela danes test za sladkor.

drugače mi je pa delala UZ, čeprav ga nisem pričakovala, ga je pa delala zato ker na morfo. ni dobro videla srčka in se je hotela prepričati, da je vse ok.
je bil pa tam je fant, praktikant in je bil zraven na UZ, tako da sem imela ful obsežen in dolg UZ user posted image
včeraj je bilo res fino, sem bila skoraj takoj na vrsti in dolgo notri.

ima pa mali "samo" 1 kg....je rekla da je suh in živahen user posted image .
meni se zdi 1 kg za polnih 27t kr malo malouser posted image ...no sej se bo še poredil.

glede plavanja je rekla, da itak da grem lahko na bazen....

evo to je to na brzino....grem delat...

betricija - nisem pozabila nate, ti pišem!

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 9:40:04   
betricija
oj Katy, a kar kregala te je za kilce? jaz sem ji pa mogla povedat, da mi kile ful gor grejo, da je cukr test naredila. me zanima kaj bo pri meni naslednji teden. zaenkrat sem v 3t pridobila 1kg. ko bi vsaj tako ostalo. pa jem kar precej. in super da ti je naredila še enkrat morfo. glede kilaže otročička, pa ne vem kako to merijo. ampak se ne sekirat, prav? imej se.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:10:53   
BabyKitty
Elow punce... po dolgem času se malo javim...

Dieta mi še kar gre in rast kg se je ustavila... no celo ene pol kilce manj je kot 14 dni nazaj... tko da upam, da ne bom spet kregana user posted image Sem dodala sliko svojga bušija v album, da boste videle kako falotk raste user posted image

Zadnje dni se ubadam s tem kje bi dobila kakšno poceni zibelko... saj sem se odločila, da ne bom uporabila "podedovanega" koška, saj se že zelo star in bi me že samo nova po meri narejena posteljnina stala več kot zibelka... Tko, da iščem po tujih straneh kakšno fajn varianto... Ve katera za kakšno?

Zaenkrat si ogledujem tole: http://www.otroska-trgovina.com/products/Otro%C5%A1ka-zibelka-v-kompletu-s-posteljnino-v-roza-beli-kombinaciji.html



(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:33:41   
jona klara
jutro!!
betricija- super za bolniško, meni so jo sedaj podaljšali sampo za 1 mesec do 6.10, tako, da še se bomo ukvarjali s tem...
sicer pa fino, da je sonček, da lahko malo sušim cote na luftu, kdaj boš pa začela prati za jenčija? mene že kr mika, samo je še prehitro, lep dan


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:34:33   
jona klara
katy 79- super za obsežen uz, da si se nagledala otročička!user posted image user posted image

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:40:33   
KatyK79
ja super je bilo včeraj...sem dobila slikice....ena je tok huda, cel obrazek, bom poskenirala in dala gor!


(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:43:54   
betricija
no jona vidiš, ti čas hitro mine. glede cunjic ne vem kdaj bom prala. proti koncu, ko bom imela večinoma nakupljen, da vržem vse skupaj v stroj, da ne po čisto prazen stroj. mi je pa tolk fajn, da nakupujem lepo počasi. vsakič kakšno stvar. bom mogla počasi pogledat na evrocard koliko je še prostora za zapravljanje. čakam pa pohištvo. včeraj dobila od mercatorja položnico, pa bi jaz že kar rada, da mi dostavijo kar sem naročila. no še 14 dni.
in jona, jaz se bom še tudi ukvarjala s podaljšanjem bolniške. samo mislim, da pri nama ni več težav, da ne bi podaljšali do konca. lepo se imej, pa pojdi se na balkona malce pomartinčkat. meni je prav pasalo prej bit 1 uro na toplem. tamali pa ne preveč. spet bil čisti mir. ji svetloba ne paše. hehe

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:49:18   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

... sicer pa fino, da je sonček, da lahko malo sušim cote na luftu, kdaj boš pa začela prati za jenčija? mene že kr mika, samo je še prehitro, lep dan



Jaz imam oblekce za user posted image  že vse oprane, zlikane in zložene v previjalni mizi. Ravno čez vikend sem oprala še posteljnino, čaka, da jo speglam. user posted image
Pol imam pa še samo kovtrček, povštrček in obrobo za posteljico in pa prevleko od jogija, ki je pralna, bom še oprala. Ne vem zakaj bi bilo prehitro. Vsak dan se mi manj ljubi karkoli delat pa še lepše se suši zdaj dokler je še zunaj lepo vreme.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:52:43   
jona klara
betricija- kaj pa čakaš od mercatorja vse? jaz imam cote že vse kupljene, skoraj....tako, da še samo kozmetika, plenice, sterilizator, vzek, ležalnik itd..
grem pa sedaj res na teraso uživat, pol pa na sprehod, mama na obisku mi umiva okne, popoldan pride sestra na obisk, tako, da bo...sem se pa odločila, da me mora moj drugi teden peljati malo v piran na pohajkovanje, če le ne bo dež.


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:58:07   
KatyK79
evo nova fotka v albumu! user posted image
27t 2d!


(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 11:59:16   
betricija
jona dobim tridelno omaro, komodo in poličke od lip poljčane. če bo res slabo vreme, bova barvala otroško sobo. joj kako pridno mamo imaš. moja ima tudi feder v rokah in nogah, da bi mi šipe pomila, pa bo itak dež. pa moja okna so tako prevelika, da jih tudi prej nisem sama vseh pomila. tanajvečji oken pomiva moj možek. je priden. ti pa svojega kar zagrabi, da te pelje na morski zrak. meni bi tudi pasalo. pridna si. imej se

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 12:02:14   
n a n i
zivjo punce,

jaz sem pa z masaze.. kot prerojena.. delava na tem z maserjem, da bi mi nehal zivec stiskat in res je precej boljse. Pa tudi vrat me ne boli vec tolk. no sej jutri me bo itak vse bolelo, ampak tako mora biti po pravi masazi :)

Katy cestitke za mini morfologijo. hmm, a da je 1 kg nizka teza? Meni so rekli, da je to cist povprecje za najine tedne. Tiste bolj izkusene a ni tako, da ce imas cuker, da dojencek prevec pridobiva na kg, no pa mami tudi? Tko da mislim Katy, da pri tebi ni strahu, da bi imela sladkorno. Si tko kot jaz; sva prevec jedli in prevec pridelali v 1m :)

Cestitam vsem, ki so vam podaljali bolnisko. Jaz pa cakam na odlocbo, ce zacnem delati 4h ali 8 ur. Me prav zanima. 4h bi mi prav pasale, ceprav kaj dosti koristna ravno ne bom. Ste pa frajerke, da upate toliko pohajkovati naokoli v bolniski. Jaz pa trepetam zaradi komisije. Sem spet ful primerov slisala, da so cekirali nosecnice.

Jaz sem tudi ze razmisljala o pranju cunjc, ker je tako lepo vreme, idealno za susenje na balkonu, ce si doma v bloku, pa sem se odlocila, da pocakam na november. S cim pa kaj perete cunjice? jaz sem pred kratkim stestirala pranje s kisom in moram recti, da je zakon. Cunje nic ne smrdijo po kisu, ampak disijo po prasku, ce zelis bolj intenzivni vonj pa dodas malo etericnega olja. pa fajn mehke cunje so. Se moj je cist navdusen, pa je na zacetku mislil, da se mi je ze mal zmesalo v nosecnosti.  ha ha ha

Betricija, ko bos kaj v komendi kar sporoci. Jaz sem blizu in z veseljem pridem na cvek.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 12:11:25   
obcinarka
punce cukr test je čist priporočljiv, jaz sm v 26t, sm mela 55 kg ob začetku nosečnosti, zdej jih mam 59,5, sm drobne konstrukcije, vse ok, pa mi je G lepooooo povedal, da je to treba spremljat, ker..... je številno dejavnikov ki so lahko napoti našemu jenčku, tud cukr, je pa res, da če si že rodil težje dete, te avtomatsko še bolj spremljajo... men se zdi to čist prav...jaz sm včeri to zrihtala BP... pa tisti  cukr je pač treba spit ..
drgač pa krasen dan , me pa v službi!!!!!
cunje bi pa tud jaz prala, ker je sonček.... hmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 12:29:57   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty


Sem dodala sliko svojga bušija v album, da boste videle kako falotk raste user posted image





Joj BabyKitty, ne morem verjet, da imaš v 29 tednu tako majhnega bušija!!!user posted image   moj je proti tvojemu kot nogometna žoga! zdaj sem se pa že res začela sekirat kam tako hitro raste in koliko bo še zrastel do koncauser posted image . No, saj samo da bo z user posted image vse OK, s tem kako spravit trebušček v staro formo se bom pa potem ubadalauser posted image

Jaz zibke ne bom imela, ker je prvič stala v kotu neuporabljena, zato se je tokrat ne bomo niti trudili sestavljatuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 12:41:45   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: n a n i

jaz sem pa z masaze.. kot prerojena.. delava na tem z maserjem, da bi mi nehal zivec stiskat in res je precej boljse. Pa tudi vrat me ne boli vec tolk. no sej jutri me bo itak vse bolelo, ampak tako mora biti po pravi masazi :)

Jaz sem tudi ze razmisljala o pranju cunjc, ker je tako lepo vreme, idealno za susenje na balkonu, ce si doma v bloku, pa sem se odlocila, da pocakam na november. S cim pa kaj perete cunjice? jaz sem pred kratkim stestirala pranje s kisom in moram recti, da je zakon. Cunje nic ne smrdijo po kisu, ampak disijo po prasku, ce zelis bolj intenzivni vonj pa dodas malo etericnega olja. pa fajn mehke cunje so. Se moj je cist navdusen, pa je na zacetku mislil, da se mi je ze mal zmesalo v nosecnosti.  ha ha ha



n a n i kje si bila na masaži?

Glede pranja cunjic. Mi jih doma peremo že kaki dve leti s praškom in kisom. Razen zavesam dodamo malo mehčalca. user posted image  Moram rečti, da sem zelo zadovoljna. Tako kot praviš, nič ne smrdijo po kisu ampak po prašku (eteričnega olja še jaz nisem dodajala). Pa tudi prvi otrok ni imel nobenih alergij oziroma težav z kožo. Ker jaz pa sem imela celo otroštvo težave, če je mami prala cote z mehčalcem.

Drugače bom pa tudi prala kasneje. Enkrat konec oktobra, novembra. Kot sem tudi že pisala, tudi zaradi selitve se zdaj nočem s tem ubadati, pa pol oprane cote seliti. Jih bom raje v novem stroju prala. user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 13:17:24   
n a n i
V Trzinu sem bila na masazi. Sem ful zadovoljna s ceno in s storitvijo.

Rosi kateri kis pa uporabljas? Jaz se se malo lovim pri kisih, bi rada nasla kakega poceni 3l, pa mi se ni uspelo. A mi lahko prosim pomagas s svojimi izkusnjami kje se splaca nabavljat kis? Hvala.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: Decembrke 2010 II.del
14.9.2010 13:23:04   
mag3
Ve, ki perete s kisom-kakšen prašek uporabljate, da tud zarad praška ni problemov z alergijami in koliko kisa daste. Kis je kolikor vem namesto mehčalca?

Jaz trenutno že nekaj časa uporabljam Dm-ov prašek in mehčalec Denk mit, ultra sensitive, ki je čist brez barvil, konzervansov in dišav. 

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?