zaljubljena23
|
birdy, ravno danes je bila ena v P na pregledu in si mora tudi meriti cuker, ampak pazi 2 uri po obroku, kriterij 6,7 obcinarka, najpozneje ob 8 zvečer jem..In še to samo kakšen sadni jogurt..Več ne gre...Ker pol me vse tišči po želodcu... Mag, midva že imava izbrana imena za oba spola...Glede keglovih vaj pa ne pretiravam zadnje čase, ker sem itak skeptičnega glede tega MV in navsezadnje nizke glavice... Mam v torek G pa moram malo vprašati o tem...Že mesec dni imava samo sušo pri slončkanju Aja, pa še moje poročilo iz pregleda...HB, da me v P v MB-ju več ne vidijo Načakala sva se ko nekakšna butca, vmes si je zdravnica privoščila še malico...Uro sva imela ob 11, ven iz bolnice pa sva prišla pol dveh UZ, je bil danes sicer malo bolje narejen...Je bila bolj besedno navdarjena kot zadnjič...Srček, trebušček, ledvičke,...vse štima tako kot mora...Je vse ok...Težki smo že 825g in obrnjeni na glavico...Nama je tako lepo mahala, da se moj zeza, da je G kazala sredinski prst, ker je mamico pustila tako dolgo čakat Vglavnem vse mere štimajo tednom N, edino glavica nas spet jezi...Moj G jo je zadnjič zmeril 56mm, tale danes pa samo 57mm, sicer je dejala, da jo bo zelo težko zmerila, ker je glavica full nizko ...Me je vprašala, če me kaj dol tišči, ampak me ne, razen takrat, ko res pretiravam in ne počivam...Aja, MV pa mi ni hotela zmerit, je rekla kakršen je, je Mam pa v torek svojega G, tako da bomo videli kako naprej..Kaj tale nizko ležeča glavica pomeni, ona mi ni znala odgovoriti na tole vprašanje ..Aja, vprašala sem še za spol, je šla gledat, pa se žal ni videlo....
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 16.9.2010 17:48:14 >