|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
14.9.2010 16:52:42   
šebela
Hoj, hoj!!!!
Jaz sem pa z morja direkt nazaj v službo. Smo še malo sončka ujeli in počofotali. Ve pa ste tolk načvekale, da vas že 2 dni berem pa še nisem končala....user posted image
Jaz tudi še nič kaj ne čutim, včasih se mi kaj zazdi, pa pol ne vem če ni samo prebavauser posted image .... sem tudi neučakana! Trebuh pa vsak dan večji, zdaj hodim naokrog kr z gumbom na hlačah odprtim..... res moram v soping.
Vsem čestitke za preglede in ne se preveč sekirat za to da vas sekirajo, dandanes mora bit pač vse po nekih normah in krivuljah in so vsi že malo zmešani. Jaz pa komaj čakam na pregled v četrtek user posted image
Glede pralnih plenic, jaz nisem čist prepričana kaj naj si mislim. Se mi je zdela na začetku odlična ideja. Ena prijateljica je sprobala, pa je ugotovila, da bi jih mogla imet vsaj 10-20, če bi hotla normalno živet (kar je kr drago). Ker jih pač moraš prat in potem se še ful cajta sušijo, ker so debela. Na dan rabiš v bistvu 5-8 plenic (mamice popravite!!) in pol če jih pereš enkrat na dan je stroj v bistvu na pol prazen in zapraviš ogromno vode in elektrike (kar tudi ni najbolj ekološko). Pa še ful bolj so debele od navadnih plenic je otrok skoraj zmeraj, kot da bi bil na široko povit. Ne vem, jaz verjetno ne bom šla v to varianto. Čes se odločite, predlagam, da za začetek kupite eno ali dve, da vidite če vam odgovarja oz. vprašat koga z izkušnjami, ki jih je res redno rabu.
Uživajte punce, se še javim kaj..... pa kaka čokoladica za dobro voljo ne škodi!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
14.9.2010 17:00:12   
Nina33
Šebela, se strinjam glede pralnih plenic. Midva sva se jim odrekla predvsem zaradi (pre)pogostega pranja in pa sušenja, ker smo v stari vlažni hiši in je cel user posted image s tem že ob navadni količini perila. Imamo Moltex-ove a'la eko-plenice iz Muellerja, smo zadovoljni in malce tudi ekološko potolaženi user posted image .
Pa pod to o krivuljah se tut podpišem.
Naj ti hitro mine do pregleda!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
14.9.2010 17:00:58   
maurica
uh cukica, to pa je jedilnik! pa samo en sadež za zajtrk??? mislim, kot da bo koga pobralo, če bo pojedu dve breskvi user posted image  lej, ti se drži tega, samo če boš lačna, povečaj količine. ker noben ne bo reku da je zdravo, če stradaš. sej, sestavine obdrži, samo količino povečaj.
nina33, super, da je z malim OK. piki pa res niso prijetni za malčke. je pa pogumen user posted image

tamy, si zvedela kaj za PO porodnišnico? A boš ti tudi tam rodila?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
14.9.2010 17:22:44   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Teyla hvala! Crvenka se ti tut zahvaljuje user posted image .

Verjamem, ker sem tako reklamo nardila.user posted image

šebela  smo bile pridne, ane? user posted image   No, midva sva se za prlane odločila ravno zaradi tega, ker je ceneje in bolj ekološko kot navadne. Verjamem, da če imaš vlago v hiši je težko sušit, ampak midva s tem (zaenkrat) nimava težav. Imam pa namen kupit 20 plenic, kar znese cca 300€ plus še dodatki -400€ in ne rabim kupovat ničesar več. No, sam razlagam zakaj sva se midva tak odločila, da ne bo katera mislila, da jo hočem prepričat v ekološke zadeve (čeprav sem se zgrozila ob dejstvu, da otroka previješ okoli 5000x in, da se plenica razkraja 500let) user posted image . Edino smešni so mi tisti, ki jim omenim pralne plenice, pa mislijo, da je vse še v stilu tetra plenic in podobno. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
14.9.2010 18:50:03   
Patrisha
Teyla ju3 ima mercator tehnika 10 % popust na vse izdelke! tak informativno samo...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
14.9.2010 19:00:35   
lil_
uf ste se pa nacvekale. naj najprej povem, da sm bla na pregledu in vidla moja dva miska. nismo se nic merl al pa kej, k se nm je mudil, ampak smo se samo pogledal in poslusal srcek. en je biv cist skrcen, drug je mev pa nogice stegnene...dolge nogice...k zabica user posted image

k je bla debata o morfologiji in k sm zadnic rekla da se mi zdi da v porodnisnici ne pustijo partnerjev na UZ in k sm sm hotla da bi sov fant vseen z mano...no men je moja G dons omenla da nej bi mela naslednic morfologijo...in pol sploh nism rekla da so mi v porodnisnici rekl, da nerabm vec hodt v ZDuser posted image tko da ja sm bla tih, in mam naslednic v ZD morfologijo in bom pelala fanta sabouser posted image

pralni stroji: midva mava boscha in sva zlo zadovolna. drugac pa tut jst mislsm da se ti tista kila pri bobnu ne pozna. grem pa v cetrtek po susilni stroj, prav tako bosev v avstrijo, ker so cene veliko nizje kot pri nas. lahko ga tudi narocis po posti in se ti se vedno splaca...postnina mislim da je 50€. sama se bom zapeljala do celovca in tut slucajno ne bom zapravla 50€. tko da ja...ideja....gres lahko po pralni stroj tut cez mejo.

pralne planice: se tut se midva odlocava...zaenkrat sva bol na ne...k bo pa susilni stroj, pa mogoce.

za seznam: morfologija 06.10 drugac bi jo mogla met kasnej, pa gre moja G na dopust, pa je rekla da bova nardile prejuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
14.9.2010 19:09:47   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Lej lahko napišem tole:
Zajtrk:sadje ena vrsta(ne smem banan,lubenice,ananasa,suhega sadja,rozin,melone)
-lahko mango,kivi,grozdje,hruške,breskve,slive (ampak samo en sadež,razen grozdje 20 jagod in 8 sliv)
poleg sadja pa lahko za zajtrk jem še polnozrnati kruh  en kos ali riževe vaflje,...
Razmak med obroki 2uri ali 2-30.
Malica:
-polnozrnati kruh ali riževi vaflji z namazom bio ali z zelenjavo + sadje
Kosilo:
meso z zelenjavo(samo dve vrsti zelenjave,pokuhana na pari),
meso:
-piščanec,puran govedina,žrebiček,ribe (pečeno brez maščob ali kuhano)
Malica:
Solata + krompir,testenine,riž,kruh
Večerja:
jogurt,solata,....

Pijača:
_voda,voda z okusom(doma narejena),čaji sladkani minimalno z trsnim sladkorjem,...

pije se pol ure pred obrokom in eno uro po obroku,...

tale jedilnik me spominja na Montignaca. mal si preberi na tem linku: http://www.montignac.mojforum.si/montignac-about522.html
punce obvladajo in ti lahko svetujejo.

je pa res priporočljivo, da ješ večkrat po malem in da ne mešaš priloge z mesom ali beljakovinami (ala meso/mlečno in krompir, meso/mlečno in riž, meso/mlečno in testenine)

je pa ena uporabnica tu na RR (imenuje se benika), ki je nosečnost štartala z 80 kg, končala pa s 60 kg. mogoče jo lahko malce povprašaš glede diete. ona je imela nosečniško sladkorno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.9.2010 19:51:56   
tamy82
Huh, ste ble pridne popoldne user posted image

cukica men se tudi zdi nekam malo, jst bi ziher bla še lačna ... user posted image

maurica za porodnišnico nise še nič spraševala, bom pa skoraj gotovo šla v PO rodit. Ker mi je časovno približno isto kot do Šempetra, ma me ne mika it dol ...

Glede pralnih plenic pa se tudi jaz še nisem odločila. Je res treba malo pogledat kakšen strošek je. Sušili bomo itak v sušilnem (kar spet pomeni več proabljene elektrike ... user posted image ) tako da potem res ne veš več kaj je boljše ...
Perem pa že dolgo z Luno, ki naj bi bila okolju prijazna ... pa tudi lepo diši user posted image

lp

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.9.2010 20:47:58   
lil_
men se pa ta jedilnik sploh ne zdi tako svoh...in se mi zdi da skos neki meljes user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.9.2010 20:52:15   
ciccina
Joj punce res cvekate, komaj vse preberem user posted image .
Jaz sem vceraj zacela z nosecnisko telovadbo in je res super, sicer se kar razmigas...jutri imam spet ker je 2x na teden. Najbolj pa cakava jutri zjutraj ko imam pregled - morfologijo, da vidiva pikico...upam da gre vse ok.
Potem pa naju caka ogled posteljice v katero sva se zaljubila user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.9.2010 21:03:12   
Jo@n
Čer,
naj se vam pridružim še jazuser posted image .

PDP 18.2. z enim/eno februarko, doma imam aprilčka 08, 34 let, okolica Lj, morfologija 29.9.

Za mano so že prvi pregledi, tudi prve skrbiuser posted image , ki pa so, kot kaže, bile brez potrebe. NS me je v kombinaciji z DHT (tudi EMŠO je imal malo zraven) namreč uvrstila med nosečke s povečanim tveganjem, zato sem imela prejšnji teden amniocentezo, rezultati bodo znani čez dobre 3 tedne, hitri samoplačniški (kako pa drugače) test pa je ovrgel možnost trisomije na 3 kromosomih, kjer se najpogosteje ponavlja. Tako da sedaj malo lažje živim in spim user posted image user posted image  Slabosti me tudi tokrat niso doletele, nosečniških tegob (razen zgoraj napisanih skrbi) nimam. Morfologija me čaka 29.9. kmalu za njo pa tudi cukr test na polikliniki (ki ni noben bavbav, cukica). S kilami sem trenutno na +0 ampak na veliko preveč podlage od prejuser posted image .

V prvi nosečnosti so mi v 24 tednu odkrili gestacijski diabetes, ob dieti mi je uspelo zvozit do konca, bi pa nasvet o zdravem prehranjevanju koristil vsaki srečki user posted image . Bistvo diete ob sladkorni je namreč v doziranju živil z nizkim GI (glikemičnim indeksom), tako da je dieta zgolj na prvi pogled morda podobna Montiju, saj se pri njem kolikor se le da izogibaš OH, pri sladkorni pa jih je v nosečnosti določeno količino treba pojest, seveda tiste ta počasne, in ne vse naenkrat. Zato se zdi, da je treba non stop nekaj jest...Tako da se izdelke iz bele moke nadomešča s polnozrnato, bel riž z neprečiščenim, sladkor s fruktozo, sadje z visokim GI tisto z nizkim.... Pač, treba je malo prebrat deklaracije in poizkušat. V prvi user posted image  je meni najbolj škodoval kruh, ne glede na to, iz kakšne moke je bil... Je pa sladkorna bila samo v nosečnosti, minila je po porodu, s sinom je vse OK. Le plod lahko v user posted image  raste nekoliko hitreje, kar je potrebno upoštevat pri porodu, ampak o tem kdaj drugič.

Vidim, da debatirate o pleničkah, vse ki imate pomisleke glede menjave pokakanih pleničk... mislim, da je še vedno lažje zaviti pokakano pleničko in jo vreči v smeti, kot pa strgati z nje kakec in upati, da bo šlo v pralnem med drugimi cunjami vse do čistega dol. Že pri pranju robov bodijev, na katere je kaj malega ušlo, smo preizkusili miljavžent odstranjevalcev madežev, pa še vedno najbolj učinkuje, če madeža sploh ne dobiš gor na cunje. user posted image No, pač moje mnenje, glede plenic naj se odloči vsaka sama.

Toliko od mene za prvo javljanje med februarkami (berem vas že od začetkauser posted image ), če pa katero še kaj zanima, naj pa le vpraša...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.9.2010 21:26:30   
Teyla
Jo@n  dobrodošla med nami  user posted image . Zdaj nas je pa res že veliko-to bo čvekanja, dežja in snega ali karkoli že...

Samo da pojasnim eno malenkost glede pralnih plenic: kakca ne "strgaš" dol, ker se uporabi plenična predloga (podobna papirnatim brisačkam), ki jo nato skupaj s kakcem enostavno odvržeš v školjko, kamor tudi spada. user posted image

Zdajle grem pa papcat pooooooozno večerjo. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.9.2010 21:56:50   
mateyci
Joj, jaz še nič ne razmišljam o plenicah, je pa fajn prebrat, kaj ve že izkušene mamice napišete. Saj na koncu itak izbereš tisto varianto, ki je najbolj prktična, ali so to pralne ali pa navadne.
Jo@n pozdravljena, lepoda da nas je vedno več, pa še PDP imava na isti danuser posted image

Ciccina lepo, da si se odločila za telovadbo. Jaz bi tudi morala, sam ob takem urniku, ki ga imam v službi, ne bo mogoče. Sem pa danes sprehajala mojega kužita dobro uro in pol, pa potem nimam take slabe vesti. Pa še kuža uživa in imava oba veliko korist.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.9.2010 22:46:19   
Nina33
Jo@n dobrodošla! user posted image za dober rezultat hitrega testa, naj ti tedni do "končnega" izvida čimhitreje minejo, da boš poj res brez skrbi glede tega. Pri kakšnem tveganju po meritvi NS so te pa dali na DHT? Če nisem preveč firbčna. Le nisi tolk starejša, pa me mal matra user posted image .
Teyla, pa ta podloga tud vpije kej al samo trdo zadrži? Sicer je najin zelo na redko kakal prve mesece - 1x na cca. 10 dni, pač polno dojen in skoraj vse pokuril user posted image - samo ko se pa je... Ni glih kakec kakršnih sem navajena (bila user posted image ). Pa o smradu pred gosto hrano in po njej tut rajš ne bi. Oboje smrdi, tko pač je, tut mamino mleko ni skoz enako, jemo različne stvari, goveja župca se tut pr malemu kakcu zavoha user posted image . Je pa res, da ne smrdi toliko, ker je pač to kakec tvojega user posted image . Pa nos se tut marsičesa navadi. Za odstranjevanje "drekec-flekec" zadev se pa moj "ta oranžen" super obnese user posted image . Edin propolisa mi ne spravi ven, no sej to bi bil pa že skor čudež - moj ati prav, de gre to sam s škarjami ven user posted image .
Lil_ super za tvoja dva čmrlja, kolk je to fletn gledat, ne?
Ciccina "uspešen" pregled in ogled jutri! Tut ostalim, če ima še kera - se mi ne da seznama iskat - "uspešen" pregled!
Jaz sem pa brez pičkotov user posted image . Še dobr, da jutri šoping pade user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 7:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.9.2010 7:39:33   
iluzija
Dobro jutro user posted image , še eno lepo sončno jutro user posted image

kako ste kaj punce, vas že kaj žgečka in brca po trebuhu?  ohhh, mene še kar nič user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.9.2010 7:51:53   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj

Moj mali kar brca, ga čutim večkrat na dan. Včeraj je mel akcijo, ko sem bila v službi in pa zvečer, ko sem počivala na kavču. user posted image

Nina33  kolikor razumem tudi vpije- v glavnem celotni kakec gre v wc, če je pa kaj tekočine, je pa itak plenica, ki jo daš za prat. Ne vem, midva sva (kot strojnika) te plenice vse preučila; dobre in slabe stvari in vidiva samo dobre. Tak da jih bova kupila. Če bova pa zadovoljna bomo pa videli od februarja dalje. user posted image

Še zajtrk, ki je danes bolj zdrav:

user posted image

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.9.2010 7:54:17   
Patrisha

jutrooooo vsem user posted image  pa dobrodosle tiste ki ste na novo :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.9.2010 8:18:32   
cukica
Jo@na si me malo pomirila,jaz upam,da bo vse v redu z mojim otročkom in res se bom držala tegan jedilnika,da bo vse o.k.
Teyla hvala za zajtrk to lahko še jaz jem,...user posted image user posted image
Sem se pa danes naročila na pregled k moji g. v mojem kraju in mi bo od 4.oktobra ona vodila nosečnost naprej,...tako da imam še en pregled potem 6.10.
Včeraj smo mel predavanje o nosečnicah in malčkih v prometu in je blo zelo zanimivo,nato pa še porod,in moj je full z zanimanjem poslušal,...Je pa res,da izveš tud veliko novega kar neveš ali ne prebereš,...

Nič lep dan in vas berem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.9.2010 8:20:38   
Patrisha
sem zbrskala eno stran z lepo in relativno poceni posteljnino za user posted image  ... ce bo slucajno katera kdaj iskala...
http://www.galeb.eu/index.php?route=common/home 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.9.2010 8:21:16   
tamy82
Jutro user posted image !
Jo@n dobrodošla! user posted image Lepo, da nas je vedno več!!! Bo res bolj deževna jesen user posted image

Uživajte, danes je še lepo vreme user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.9.2010 8:31:02   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , M: 15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 67 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 15.9.2010 8:32:05 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.9.2010 8:33:17   
sara1986
Jo@n, Dobrodošla med februarke user posted image
Punce, včeraj ko sem lažala tako na boku stegnjena, se mi zdi da sem začutila 2x zapored brco user posted image user posted image user posted image  Upam, da je res bila¨¨¨!!! Čakam da se še ponovi čimprej, da bom res lahko potrdila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.9.2010 8:39:06   
cukica
Imam eno vprašanje a katera mogoče kaj ve kako je odprta ikea v italiji ob sobotah??
Hvala!!

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.9.2010 8:47:02   
Mišyka
Siamo aperti 7 giorni su 7Orari d'apertura:
Negozio:
Lun-Dom: 10:00 - 20:00

Tko da očitno vse dni v tednu od 10h do 20h.

Greš zapravljat?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.