Nina33
|
Helou! Moj mali je že OK, hvala za lepe želje . Na srečo so res bolj neobčutljivi. Sem pa vseeno mal cvikala, prej so ga "samo" čebele pikale (najprej ker se ni mogel zadržat in jih je božal , poj je pa še bos hotu letat okol in je pohodu kašno ), pa je bilo ekspresno hitro vse OK, brez oteklin. Sva bila danes na sprehodu do gozda, je sam prehodil cca. 2 kilometra . Ga vprašam, če je zmatran, mi reče "Ja", mu ponudim, da ga nesem, me pogleda spod čela, reče "NE!" in steče mimo mene naprej . Je pa poj v vozku zaspal v parih minutkah . Mišyka, upam, da se poštima z vrtcem, mene je tut strah takih zadev . Na srečo je zaenkrat še doma z nama, počasi ga bova h babici in dediju vozit začela, poj drugo leto pa če bo plac v vrtcu... Bomo videli... Dobrodošli novi! Iluzija mogoče se lohk na kakšni kavi dobiva, P in M imam sicer glih mal pred tabo, pa bom v sredo vseeno v KR . Si se na gorenskih že pofočkala? Vipercat - nosečniški trebušni ples . Kul Sindrom belih halj - men nobeno sproščanje ne pomaga, ko me začne manšeta stiskat mi srce nabije v višave... No, za moje pojme, drgač še nekak v mejah normale. Pralni stroj - midva mava Bocha, zadovoljne, je mal glasen, pa mu oprostimo . Glede kugle jaz na srečo nimam take izkušnje, sem jo res vedno zatlačila v kašno coto, je pa ropotalo ko in sem se ji odpovedala. Iz enakega razloga nimamo une "čistilne"kroglice al kako se ji že reče, čeprav mi je ideja o pranju brez praška zelo simpatična. Če bi mi pa gumo šmelcala... Uf, rajš ne pomislim. PilotGirl, mal poročaj no . Cukica in ostale, ki imate dons preglede - dobro opravite! Diane, upam, da slabosti čisto prenehajo, mora biti grozno zoprno tole . Apetit naj se ti pa v eni normalni obliki povrne, da ne boš kot jaz kar naenkrat cel džanki na hrano . No, zaenkrat bi se non.stop z Grancereale piškoti basala, ma so mi dobri . Sem si včer ponoč dovolila bolj lahko malico, pa mi je vseen uspelo zmazat jogurt in več kot pol šteke piškotov preden sem se ustavila. Res so čudni glede (ne)prisotnosti partnerja pri UZjih, moja je še za sineta rekla, naj kar pride. In tudi bo . Še dva tedna, komi čakam, čeprav me je že zdej mal strah une panike, ki jo nehote naženem par dni pred P ipd. . Sem pa dons v Oni brala o KR P, in sem bila kar solzna ob unih Bilibedih. Mi je bilo grozno sinka samo za jest dobit, pa še učke je mel prelimane, pa tko... In sem vesela, da je zdej drugače. Glede poroda pa... jaz upam, da bodo kmalu kakšne ala porodne centre se spravili rihtat, da bi rodile v bolj "nesterilnem" ambientu, pa hitro lahko domov šel, pa bolj "naravno" lahko rojevale pa tko... Si ne predstavljam, kako mi bo brez malega lubeka tiste običajne tri dni, ko si v P . IsabelaLana za pregled in . A je zdej za zihr ? Poznam eno, ki so ji na vsakem UZ drugače rekli (je imela srečo, da jih je veliko imela kar tako, brez kakšnih zdravstvenih razlogov) . Za brcike se pa ne sekirat, pridejo . Verjetno bi vse rade jih čutile prej kot slej, pa je vsaj v 1. ponavadi bolj slej, kot smo že pisale enkrat - tja do 24. tedna lohk "čakajo". Pridejo pa, v velikih količinah . Letim kosilat, pridne bodte na tak lep dan!