|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
14.9.2010 13:01:22   
Teyla
Hvala za nasvet Patrisha. Ne bom prala s "kuglo".user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.9.2010 13:10:21   
Patrisha
iluzija tnx :) evo take komentare potrebujem user posted image  mah sej, dobro preperes ocistis in je! to pa itaq moras vse stvari nove al stare user posted image  evo jaz pa sem tut zdaj studentka in moremo tudi gledat! konc koncev take stvari user posted image  dojencek potrebuje leto dve tri in konc!

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.9.2010 13:23:44   
iluzija
Tako je ja, prepereš in je, jaz sem gledala, da sem kupila tazga da se je vozek v celoti slekel in sem vse oprala v stroju in je bil kot nov, tudi zdaj ko bo spet v uporabi je še vedno tak kot pri ta prvi pikici. 

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.9.2010 13:31:30   
tamy82
Midva pa mava pralni in sušilni stroj od Gorenja in do zdej (v enem letu) ni še čisto nič narobe. Pa za 1kg večji boben se po moje ne pozna ne vem kako, ker itak nikoli ni fajn, da čisto napolniš stroj. Je pa res čisto odvisno kako naletiš.. mava tudi likalnik od Gorenja pa se nama je v enem letu že 3 pokvaril user posted image (ista stvar), no zdej so nama dali novega, drug model (celo 100€ držaji in boljši user posted image ) pa je vse ok.
Tako da se ti lahko čisto vsak stroj pokvari.. tle moraš pač met tudi malo sreče..

O pralnih plenicah sem tudi jaz razmišljala predvsem zaradi skrbi za našo naravo.. ker z navadnimi plenicami je res fuuul odpadkov. Ampak moram še malo raziskat to področje user posted image

Sicer pa se strinjam, da lahko za user posted image zapraviš na kupe denarja.. ampak je pa res, da hitro preraste stvari oz. jih ne rabi več in je smiselno kupit kaj cenejšega kjer se da. Z Bolho mam tudi jaz same ok izkušnje (sicer nisem še kupovala nič za user posted image ), samo je pa fajn, da se malo pozanimaš pri prodajalcu kako je stvar ohranjena, če se da iti prej pogledat ipd.

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.9.2010 13:34:00   
Patrisha
Teyla no zdaj sem pospegala da si iz lj :) pol pejt v crnuce v tehniko ( pa se izbira ni svoh ), med drugim imas prevoz zastojn ce ga nimas sama! zato sma mi2 veliko velikih gospodinskih aparatov tam kupla! kaj mi pomaga kaki AG, Merkur... ce se morem za prevoz dat 50 €..

iluzija tocno tako! jaz bom tudi ornk pogledala! ceprau sem se ze za en vozicek pogovarjala :) in je rekla gospoa da itaq se nebo takoj prodal, jaz pa ne morem nikamor pred oktobrom, avto fuc, pa se hocem, da je moj zraven! nic ne kupujem sama. Boma skupaj starsa in me zanima tut mosko mnenje user posted image
upam, da nebo noben kaj dosti zainteresiram, da bo zmaga nasa user posted image user posted image

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.9.2010 13:34:16   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: iluzija

Tako je ja, prepereš in je, jaz sem gledala, da sem kupila tazga da se je vozek v celoti slekel in sem vse oprala v stroju in je bil kot nov, tudi zdaj ko bo spet v uporabi je še vedno tak kot pri ta prvi pikici. 

Ja, to, da se da oprat je pa verjetno ful praktično. Ker midva sva to napako naredila s kavčem - se namreč ne da odstanit tekstila in morava zdej malo bolj pazit ... user posted image zaenkrat še vse ok, sam zdej ko bo pa še user posted image bo pa najbrž kmalu kakšen madež ...

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.9.2010 13:36:52   
tamy82
Aja jaz sem pa pralni in sušilni kupila kar preko spleta - greš pač nekam prej pogeldat in potem naročiš na netu (če se splača). Ker za ta dva stroja, ki ga mava midva, je bla ta varijanta najcenejša. Pa še zastonj je prevoz in poštnina, ker je tolk drago, poštar ti ga pred vrata pripelje.. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.9.2010 13:48:37   
cukica
Sem nazaj so me mal pomiril,...
Dobila nekaj knjižic za pebrat,povedale kaj naj jem,dobila tabelico z ogljikovimi hidrati en jedilnik s kosili,...uglavnem bomo probal do pregleda pa bomo videl kaj bo,...Sem pa že danes začela in sem za enkrat kar v redu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.9.2010 13:56:28   
Teyla
tamy82 kje na spletu si pa to gledala?

cukica lepo, da te še tam niso strašili. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.9.2010 13:59:05   
Nina33
Helou!
Moj mali je že OK, hvala za lepe želje user posted image . Na srečo so res bolj neobčutljivi. Sem pa vseeno mal cvikala, prej so ga "samo" čebele pikale (najprej ker se ni mogel zadržat in jih je božal user posted image , poj je pa še bos hotu letat okol in je pohodu kašno user posted image ), pa je bilo ekspresno hitro vse OK, brez oteklin. Sva bila danes na sprehodu do gozda, je sam prehodil cca. 2 kilometra user posted image . Ga vprašam, če je zmatran, mi reče "Ja", mu ponudim, da ga nesem, me pogleda spod čela, reče "NE!" in steče mimo mene naprej user posted image . Je pa poj v vozku zaspal v parih minutkah user posted image .
Mišyka, upam, da se poštima z vrtcem, mene je tut strah takih zadev user posted image . Na srečo je zaenkrat še doma z nama, počasi ga bova h babici in dediju vozit začela, poj drugo leto pa če bo plac v vrtcu... Bomo videli...
Dobrodošli novi! Iluzija mogoče se lohk na kakšni kavi dobiva, P in M imam sicer glih mal pred tabo, pa bom v sredo vseeno v KR user posted image . Si se na gorenskih user posted image že pofočkala? user posted image
Vipercat - nosečniški trebušni ples user posted image . Kul user posted image
Sindrom belih halj - men nobeno sproščanje ne pomaga, ko me začne manšeta stiskat mi srce nabije v višave... No, za moje pojme, drgač še nekak v mejah normale.
Pralni stroj - midva mava Bocha, zadovoljne, je mal glasen, pa mu oprostimo user posted image . Glede kugle jaz na srečo nimam take izkušnje, sem jo res vedno zatlačila v kašno coto, je pa ropotalo ko user posted image in sem se ji odpovedala. Iz enakega razloga nimamo une "čistilne"kroglice al kako se ji že reče, čeprav mi je ideja o pranju brez praška zelo simpatična. Če bi mi pa gumo šmelcala... Uf, rajš ne pomislim.
PilotGirl, mal poročaj no user posted image .
Cukica in ostale, ki imate dons preglede - dobro opravite!
Diane, upam, da slabosti čisto prenehajo, mora biti grozno zoprno tole user posted image . Apetit naj se ti pa v eni normalni obliki povrne, da ne boš kot jaz kar naenkrat cel džanki na hrano user posted image . No, zaenkrat bi se non.stop z Grancereale piškoti basala, ma so mi dobri user posted image . Sem si včer ponoč dovolila bolj lahko malico, pa mi je vseen uspelo zmazat jogurt in več kot pol šteke piškotov preden sem se ustavila.
Res so čudni glede (ne)prisotnosti partnerja pri UZjih, moja je še za sineta rekla, naj kar pride. In tudi bo user posted image . Še dva tedna, komi čakam, čeprav me je že zdej mal strah une panike, ki jo nehote naženem par dni pred P ipd. user posted image .
Sem pa dons v Oni brala o KR P, in sem bila kar solzna ob unih Bilibedih. Mi je bilo grozno sinka samo za jest dobit, pa še učke je mel prelimane, pa tko... In sem vesela, da je zdej drugače. Glede poroda pa... jaz upam, da bodo kmalu kakšne ala porodne centre se spravili rihtat, da bi rodile v bolj "nesterilnem" ambientu, pa hitro lahko domov šel, pa bolj "naravno" lahko rojevale pa tko... Si ne predstavljam, kako mi bo brez malega lubeka tiste običajne tri dni, ko si v P user posted image .
IsabelaLana user posted image za pregled in user posted image . A je zdej za zihr user posted image ? Poznam eno, ki so ji na vsakem UZ drugače rekli (je imela srečo, da jih je veliko imela kar tako, brez kakšnih zdravstvenih razlogov) user posted image .
Za brcike se pa ne sekirat, pridejo user posted image . Verjetno bi vse rade jih čutile prej kot slej, pa je vsaj v 1. user posted image ponavadi bolj slej, kot smo že pisale enkrat - tja do 24. tedna lohk "čakajo". Pridejo pa, v velikih količinah user posted image .
Letim kosilat, pridne bodte na tak lep dan!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.9.2010 14:04:55   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

tamy82 kje na spletu si pa to gledala?

Naročila sem preko mimovrste, vem da majo tudi na enaa in big bang. Za ostale spletne trgovine pa ne vem zagotovo. Malo pobrskaj.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.9.2010 14:05:16   
MoSoNi
Tudi pri nas imamo kar nekaj aparatov od Gorenja... med njimi imam tudi sama pralni stroj, ki je dal že kar nekaj skozi in ima že par let za sabo, ampak na splošno smo z vsem od Gorenja čisto zadovoljni (pa seveda sem iz Velenja tako da morem mal reklame za Gorenje naredit user posted image ). Imam tudi kolega serviserja in popravi če kaj ne štima, ampak morem rečt da je bil v zadnjih par letih pri meni samo enkrat zaradi enga manjšega popravila. Nisem pa seveda izključno za Gorenje, če mi kdo ponudi kako dobro akcijo, sem za user posted image . Bova z dragim v prihodnjih treh mesecih na novo opremljala stanovanje in bom kr mal njuškala za nižjimi cenami, ker nismo glih pri denarju, sam je treba že zarad  user posted image  opremit stanovanjce.

Kar se tiče za kg razlike pri pralnem stroju (npr. 6 ali 7 kg)... kolikor sem sama slišala se menda kar precej pozna razlika v porabi energije, če gre za večjo kilažo. Lani je moja mama kupovala pralni stroj in je hotela na vsak način tistega za manj kg... ker so ji povedali to za energijo. Splača se pa res če pereš velike količine perila.

Kupovanje na Bolhi... tudi sama imam zaenkrat same dobre izkušnje. V zadnjem mesecu sem tam kupila Angelsound, Theraline blazino za spanje in dojenje, nazadnje pa celo ene nosečniške hlače (pa jih že v trgovini težko dobim ker sem pač bolj hruška user posted image ), pa morem rečt da sem z vsemi temi stvarmi zelo zadovoljna. Se splača, ker dobiš dostkrat zelo malo rabljeno in odlično ohranjeno stvar, po precej nižji ceni kot če bi kupil novo.

Aja, user posted image  pri meni še kar ni od nikoder, pa sem že proti koncu 20. tedna... par dni nazaj se mi je sicer zazdelo, da sem čutila celo rahle brcike, ampak od takrat pa nič. user posted image  Čakam...

Lep dan, srečke souser posted image !

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.9.2010 14:05:38   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sem nazaj so me mal pomiril,...
Dobila nekaj knjižic za pebrat,povedale kaj naj jem,dobila tabelico z ogljikovimi hidrati en jedilnik s kosili,...uglavnem bomo probal do pregleda pa bomo videl kaj bo,...Sem pa že danes začela in sem za enkrat kar v redu,...

No, vidiš samo G delajo iz muhe slona user posted image Če bo kej časa pa še z nami deli kakšen dober recept za kosilo user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.9.2010 14:08:54   
tamy82
MoSoNi jaz sem tudi že v 20. tednu pa še brez user posted image No, vsaj nisem edina user posted image Samo kaj ko smo pa tako neučakane user posted image

Nina33 lepo, da je tvoje sinek že ok, je pa res pogumen. Priden fantek, res! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.9.2010 14:09:29   
Patrisha
Nina33 super, da je vse vredu jeeeeee user posted image user posted image
drugace pa tiste kroglice brez uporabo spampona so lari fari!!! ne deluje zadeva! ce ima mogoce katera cas, zdaj nevem natancno kateri dan al sobota ali nedelja, je ena gospa, ki sprobava vse zivo. Enkrat se ni umivala, drugic kadila travo, tretjic sem gledala za te kroglice! nic!! ama nista... cunje so bile identicno umazane! Edino pri crnih, pa jih itaq lahko z vodo samo speres in so ciste user posted image . Mislim, da je boljse uporabljat kake praske okolju prijazne. Ker zdaj da mas naprimer neko lepo mikico, poflekas in kaj bos z njo? konc! jaz sem tudi misla  o teh kroglicah veliko, in ko sem to vidla, da samo zavajajo, in da folk, ker seveda je to in, da vsi vsaj malo skrbimo za okolje, zelo velik nateg! mislim, da je resitev, cim bolj polne stroje, ne da se perejo 3 majce in konec, kaki praski, ki niso tako obremenjujoci za okolje, susenje na zraku in to je to.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 14:10:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.9.2010 14:13:37   
Teyla
Nina33 dober tek. jaz sem tudi že lačna pa moram počakat na sodelavca, da pride v službo, ker mora vedno bit eden tukaj, drugače je lahko štala. user posted image
Zdaj samo o hrani razmišljam. Moj mi je že večkrat omenil, da po njegovem pojem preveč čipsa in takih stvari (ker ona tega itak nikol ni jedel je seveda že rezina preveč). In sem prejšnji mesec rekla, da ga ne bom en mesec jedla. In ga tudi nisem-včeraj je minil točno mesec dni in se mi zdi tak fajn, ker sem si na koledar napisala "zdaj si lahko kupiš čips". Upam, da bo dal mir za nekaj časa. user posted image
Grancereale piškoti so pa tudi meni dobri. Ko se mi jih je luštalo je moj dragi rekel, če ne morem vsaj kakih zdravih izbrat in sva potem vzela te- in sploh niso slabi. Če smem priporočat še ene od crvenke sem našla neke piškote, ki so tudi iz ovsneih komsičev, na eni strani obliti s čokolado in s priokusom pomaranče. Enkratni so, sploh ne preveč sladki in prav super pašejo zraven skodelice mleka. Joj zdej sem si pa take lušte nardila...  user posted image user posted image

Samo res, tako smo pridne čveke, da bomo kmalu ujele marčevke pa so bile pred nami še in še.. user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 14.9.2010 14:16:43 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.9.2010 14:16:48   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

MoSoNi jaz sem tudi že v 20. tednu pa še brez user posted image No, vsaj nisem edina user posted image Samo kaj ko smo pa tako neučakane user posted image  

V soboto sem mela en tak občutek da je blo par čist nežnih brcik. Je bla pa taka fajn situacija... smo bli na enem žuru in sem po dolgem času spila deci vina, tok da smo nazdravli - in v tistem se mi je zdelo da je user posted image  brcnil... user posted image  Zdej pa ne vem a je blo res, al se mi je zdelo - mogoč je pa hotu povedat TO MAMI, to mi deli! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.9.2010 14:18:38   
iluzija
Ne tam se pa še nisem pofočkala oz sploh še zasledila nisem Gorenjskih nosečk, no že šibam mal pofirbcat user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.9.2010 14:47:49   
cukica
Lej lahko napišem tole:
Zajtrk:sadje ena vrsta(ne smem banan,lubenice,ananasa,suhega sadja,rozin,melone)
-lahko mango,kivi,grozdje,hruške,breskve,slive (ampak samo en sadež,razen grozdje 20 jagod in 8 sliv)
poleg sadja pa lahko za zajtrk jem še polnozrnati kruh  en kos ali riževe vaflje,...
Razmak med obroki 2uri ali 2-30.
Malica:
-polnozrnati kruh ali riževi vaflji z namazom bio ali z zelenjavo + sadje
Kosilo:
meso z zelenjavo(samo dve vrsti zelenjave,pokuhana na pari),
meso:
-piščanec,puran govedina,žrebiček,ribe (pečeno brez maščob ali kuhano)
Malica:
Solata + krompir,testenine,riž,kruh
Večerja:
jogurt,solata,....

Pijača:
_voda,voda z okusom(doma narejena),čaji sladkani minimalno z trsnim sladkorjem,...

pije se pol ure pred obrokom in eno uro po obroku,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.9.2010 15:41:59   
sara1986
cukica user posted image  joj, kakšen jedilnik, jaz bi skp padla če bi samo to pojedla. To je pa tud shit no, da ti dajo dieto v nosečnosti, še posebi zdej ko nastopi največja lakota (po 20.tednu). Bedarija. Upam da zdržiš! user posted image user posted image  Sej vem da za otročka bi vse naredile, samo tole se mi pa res zdi malo kruto. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.9.2010 15:49:51   
Teyla
Se strinjam s saro-ta jedilnik je krneki. IN obroki na 2-2,5 ure? Pa saj lahko pol šihta samo malcaš potemtakem. user posted image Poleg tega mi ni jasno zakaj je večerja obilnejša od kosila.
cukica veliko sreče s tem jedilnikom, če bi bila na tvojem mestu bi ga jaz malo priredila.user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.9.2010 16:21:09   
Nina33
Patrisha, se strinjam, mi je sumljivo vse skupi user posted image . Se pa še živo spomnim, ko sem pred zihr več kot 15 leti gledala eno oddajo o Japoncih (itak de si sam oni kej tacga zmislijo user posted image ) in pralnih strojih z nekimi posebnimi šobami za razprševanje vode in posledično dobro pranje brez oziroma s čisto malo praška. So pa že takrat namignili, de taki stroji še neki časa ne bodo glih v prodaji, je baje lobi pralnih praškarjev premočan user posted image . No, sej če je to res, sploh ni smešno. Jaz zdej perem s Froschem, mi je kul, pa kolegica mi je nekega lovenskega bio prinesla z ne-vem-kje, namesto mehčalca imam kis, za fleke (ki jih ni malo user posted image ) mam pa od pomoje Golden products neko oranžno zadevo, ki jo baje celo piješ lohk user posted image . No, mami me zalaga s tem že leta, za kampirat je super, imam samo to s sabo, in za posodo in za cunje, naj bi bilo celo za telo, pa sem prestaromodna glede tega.

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi
Zdej pa ne vem a je blo res, al se mi je zdelo - mogoč je pa hotu povedat TO MAMI, to mi deli!

user posted image TO MAMI,to mi deli user posted image . Saj vinček je zdrav, ma velik železa user posted image . No, črno, za druzga ne vem, ne pijem user posted image .
Cukica, sej se ne bere tko zeloooo švoh, mi pa tut kosilo in malica nista glih jasna user posted image . Kt bi namest ornk kosila neki po delih jedu. Pa ceu cajt, še dobr de si doma user posted image . Mal priredi, če ne bo šlo drgač, pa bo user posted image .
Iluzija, lepo da si šla pokukat user posted image . Smo pa klele večje čveke se mi zdi. No, jaz sem ista, skor zmeri najdaljše poste skup spravim user posted image .
Teyla keri piškoti so to točno, grem jutri spet u štacuno, pa se mi že zdej (že samo po opisu) luštajo . Mogoče pa res punco nosim, pri pobu mi je sam na kislo vleklo . Zdej grem pa na štrudl, ki mi ga je ati včeri speku. Tko, da men dons ni "treba" user posted image .
Kje so poročila s pregledov? Al majo bolj pozne ure?
P.S. Joj, men teli hormoni delajo user posted image Verjele ali ne, v 1.user posted image mi ni na kraj pameti padlo, de bi tkole klepetala, še s prijateljicami nisem glih kej razpravljala o vsem skupi. Zdej pa.... Moj je pomoje srečen, da se klele mal "spucam" user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.9.2010 16:38:11   
Teyla
Nina33  to so piškoti od Crvenka (isti proizvajalec kot original Jaffa cakes), škatla je temno modre barve in podobna tistim od omenjenih Jaffa keksov (le malce večja je). Gor je pa napisano O'Cakes (se mi zdi). Pa tudi slika piškotov je, ki so tudi Jaffa keksom podobni, le da nimajo tistega želeja notri. No, po tem opisu jih res ne moreš zgrešit- se kar vidi, da sem nora na piškote. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.9.2010 16:42:30   
Nina33
Teyla hvala! Crvenka se ti tut zahvaljuje user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.