|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 11:45:52   
missD
mali vragci
recinko
pikapolonica
soncek
BC
----------
LALUZ - nemška 10€ poštnine za Slovenijo
o-baby.de - še ena nemška, baje ok
babyonlineshop.de - isto nemška, po komentarjih na internetu je ok

pa malce poglej cene :)
verjetno je še kakšna, tehle sem se zdele spomnila

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:12:53   
Najki
saj ni kaksna ze rodila a ne? mam ful za nazaj prebrat, pa da ne bom sele zvecer izvedela novico user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:13:28   
missD
samo 1. ostale kokr vidim do zdele so še 2v1 jst pa tud 3v1

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:23:23   
pixieM
No, pa sem poklicala GLS in mojega paketa (voziček) ni nikjer!!! Kličem Sonček, pa mi pove, da je dobavitelj zamočil in poslal napačno barvo in da ta teden pričakujejo tapravo barvo in mi bodo kar poslali naprej, takoj ko dobijo voziček. Ijoj!!! Pa saj mi ni problem počakat par dni več, samo poklicat pa povedat je treba, a ne?! Čohiji čohasti!!!

Me prav zanima kdaj bo kaj postelja?! Upam, da res čimprej, ker sem prav neučakana! Madonca toliko denarja doma, jaz ga pa ne smem nest v trgovino user posted image . Me res prsti srbijo no!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:27:10   
mamamajča
Hoj!
Ja lepo ste načvekaleuser posted image

Midva sva pa šele prišla domov.
Najprej v lab. na Ptuju- na napotnici mi piše "Napotnica za transfuzijo" in prosim, če mi lahko razloži, kaj je sploh to, pa mi reče "Ja, to mamo mi....."
Tak da ne vem. Vzela mi je ful krvi, dala sem vodo, zakaj je to prišlo po pošti, ne vem....

voziček: odpovedala sem tistega na babminoworld, ker sem našla na bolhi peg perego, in sva ga takoj zjutraj letela gledat, nakar ugotovim, da je ves strgan in so ga imeli že dvoji. Cena 100 euruser posted image
JASNO ga nisem vzela, onega pa odpovedala, tak da smo brez vozička. Jupi!!!!
Pa dobro, saj ni take panike, je še čas.

Zapravla sem eno goro dnarja samo za cunje za starejšega, za sebe seveda nič, si je pa moj kupil eno ful ful dobro jakno v NKD, ki je bla znižana na 10eur. Je taka za že fajn hladne dni, možno, da je kje kaj narobe, nisem niti pogledala, ampak sva rekla, da bo kar vzel. V vsakem primeru je tašča šivilja in bo že popravla če bo kaj.

Iščem že nekaj časa trenerkice za malega in ne najdem! Al so male, al pa prevelike, 4kice nikjer. če pa že, pa v celem, s tem, da so hlače prav, majčka premala....

To je to od mene. CELJANKE, kak ste se mele? Mi je ful žal, da nisem mogla z vami!



(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:28:04   
mamamajča
Ja in še ena vesela- pobegnil nam je hrček!
Me je sestrična opozorila, da je že njej to delal. kak pride iz kletke, nimam pojma. In niti ne vem, kako ga spravit nazajuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:39:49   
caroline1
CELJANKI sva se dobili samo dve...meni je blo fajn- user posted image  sva mal počvekale, podelili izkušnje, no ja, jaz nimam za burek, bom pa pri drugem user posted image  lahko že kej povedala...dejstvo pa je, da jaz veliko govorim!

mamamajča- pri malihvragcih imajo voziček bambinoworld na zalogi, ampak ga lahko dobiš šele od drugega tedna, ker imajo trenutno težave nekaj z računi...jaz ga bom šla verjetno drug teden osebno iskat v mengeš, če bom še v takem stanju kot sem! rezervirala sem ga po mailu in to je to.

najki- si zamudila rojstvo enega fantiča! jaz sem včeraj kar solzico potočila, ko sem prebrala!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:52:40   
filisa
kako lep dan!


Celjanke - upam, da se vam bom naslednjič lahko pridružila user posted image


mamamajča - upam, da boste hrčka čimprej našli, ker se znajo ti mali vragci zlo vredu skrit in potuhnit. probaj dat klupico na vratca (seveda, če ti ni kje drugje ven pobegnil user posted image ) - znajo si jih namreč sami odpret, kot marsikateri papagaji tud.


Najina mala žaba že tehta že dobre 3,1 kg (pri dopolnjenih 37.t) - po vseh meritvah bi naj bila velika punca in to pri mojih slabih 1,6 muser posted image . Vse je ok in tud nič še ne kaže, da si želi predčasno ven. Jaz pa še imam zmeraj občutek, da bo nas osrečila malo pred rokom user posted image . Na PDP bi sicer naj imela med 3,7 kg in 4 kg in bog ne daj, da bo kak teden čez rok user posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:53:41   
filisa
Aja, NP imam 20.9., 21.9. pa CTG

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 13:55:14   
Najki
3X mami ceeeestiiiiitke!!! Fantasticno za lahek porod, ime tudi, moj prvi je tudi Jan user posted image , upam da ste vsi super in je dojenje ze steklo, pa dakmalu preberem kaj vec podrobnosti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana
js bi malcka dala v vozek, oblecenega v udobne cote primerne za spanje in peljala na koncert za ksno urco. Moj je bil pol leta nazaj in mu je bilo ful vsec na rock koncertu. Potem je pa zaspal v vozku in smo ga odpravili domov, pa samo fliknili v postlo. Sam da pac ni preblizu zvocnikov. Je pa ful plesal pa pel user posted image . Vsake tolk itak ostane dlje pokonci zaradi situacija ali preprosto ni zaspan.
Tale brezkasetni kos ima frendica in meni se zdi obupen. Ne ves koliko je poln in potem naenkrat ne mores vec obrniti pokrova in ti se staro plenico vn povlece, potem ti pa dve ven gledata in usmrajata. Meni ful ni vsec. Mogoc je bols, ce ga ne pustis zabasat do fula.

Umag je bil soncen, voda hladna prve dni, ma se je ze segrela za kopanje. Mivka, sonce, morje, rahel veter, super parcela. Edina katastrofa so bili tigrasti komarji, najbolj so me popikali po gleznjih in podplatih, da sem si cel dan mazala s kisom, sicer bi si kozo dol spraskala. Malcek jih je tudi ful fasal, se po glavi je bil buskast od pikov user posted image . Pa sem imela zanzi bimbi in raid za elektriko... Ma ti hudici pikajo cel dan in zunaj in notri, se na plazi so nas nasli...

Za vikend sem imela vrocico v krizu celo noc, tisto za menstrualne krce, pa se malo cez dan, sem samo upala, da ne bo preslo v krce. Zgleda da jaz tako obcutim te zgodnje popadke, pa mi trebuha ne stisnejo zadosti, da bi cutila krce. V prvi user posted image jih nisem imela, niti CTG jih ni zaznaval.

V Postojni ocka placa, ni pa nujno potrdilo iz materinske, mislim da placa 17 EUR, pa se kosilo dobi, ce je glih neka ura al dolg porod al kaj jaz vem kaj. On je po porodu dobil kosilo, jaz sem pa morala cakat do vecerje user posted image .

Jutri imam pregled, moram vprasat, ce je mala se na glavi, se mi zdi, da se je malo obrnila. Bomo videli... Kdaj zacnejo s CTGji?

Roberta cestitke za uvajanje user posted image . Kmalu te bo ze iz hise brcal, da morata laufat v vrtec! Vecinoma jim je tam tako lepo in druzabno, da se ti potem prav smilijo, ko so bolni in cepijo doma cel teden.

Moram it nazaj na delo, prebrala sem vas pa sele eno stran.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   RE: Oktobrke 2010 II
14.9.2010 14:18:54   
M&A
Evo mene s pregleda: urin čist kot solza! user posted image
Vzela mi je bris na patogene bakterije in me še potipala - občutki tam spodaj zadnje dni me niso varali, dejansko se mi maternični vrat krajša in mehča, odprta sem 1 cm user posted image Pravi pa, da ni še razloga za preplah, da je pri drugo- in večrodkah to normalno v zadnjih tednih. Komentar - "res je že vse lepo pripravljeno!" Jaz pa imam pakt z user posted image , da zdrži do 37. tedna user posted image Še zmeraj mislim, da če se je prvi rodil 2 dni pred PDP, drugi 2 dni po PDP, se tudi ta ne bo prej. Ma punce so bolj muhaste user posted image

Naslednji pregled in CTG imam 4.10. Aja, pri moji G imaš CTG vsak teden od 37.-40.tedna, potem na 2 dni do 41. tedna, potem pa greš v P. Zgleda, da vsak dela mal drugače. Jst ji zaupam, da je vse OK.  

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
   Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 14:30:30   
Roberta69
Ojla, sem čisto out :), oglašam se samo toliko, da vas poprosim za eno uslugico. Tosama bo prenovila eno igrišče (tisto, ki bo imelo največ glasov) in ful bi bila vesela, če bi glasovali za vrtec Viški vrtci - enota BIČEVJE (je pa omejeno na 1x/dnevno :( Igrišče j eres potrebno obnove (na fotki celo izgleda mnogo bolje kot v resnici). Ni pa "nič" dela, samo kliknete :)

Ful hvala user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Sledi povezavi: KLIK za igrišče





(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 14:45:27   
mamamajča
filisa, saj fora ja v tem, da ni šel skozi vratca!
Da si pa kletko sam nekak dvigne, pa kar ne morem verjet, ker je ogromna. ne vem, res.
Baje je nor na toaletni papir, je rekla sestrična, naj mu ga nastavim pa se bo ziher prišel igrat. Zdaj pa čakamuser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 15:36:31   
2ursae
roberta, sem glasovala user posted image , bom ju3 spet.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 15:38:45   
Pokora
MissD ful ti hvala za vse namige za lupinico. Kot kaže jo bom kar pri Recinku naročila, je najceneje. Zdaj čakam da mi pošljejo kake barve imajo na zalogi.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 16:46:51   
tinaaleks
Dan!
Od dneva, ko nisem imela nič pametnega za počet, se je razvilo to, da nisem bila čisto nič doma...
Smo hoteli iti na lov za darilom za Aleksnadro, pa se nam je pokvaril alarm (za stanovanje), tako da je sedaj tukaj serviser-se je kar sam sprožil 3 v 5 minutah. Tako smo doma. Hočem pa kupiti kakšno kolo, samo tako, ki ga lahko vozi sama- poganjalci so še preveliki, vsi platični v BCitd. so pretežki in jih ne more pognati sama... Edini, ki sem videla, da ga lahko obvalda je bil na Bazarju, samo kaj ko je 100€. Potem je pa tukaj še jesen, ko ga ne bo več toliko rabila, spomladi že prerasla,...in na koncu ne vem kaj naj naredim...
Bo že....

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 16:48:35   
sasadejan
Jaz sem bila pa danes varuška 3 mesečne nečakinje. Joj je pravi cort mala. Sam smeji se user posted image .

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 17:07:33   
missD
tazga bi mela jaz

user posted image
sem ga vidla tudi v roza barvi

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 17:18:05   
anju
jojiii js sm pa čist razočaranauser posted image tolk štacun pa nikjer zares pametnih in cenovno ok reči. mimo! pa še v koloni za v Kp sm stala. anti!
pa volno za jopco sem imela za dokupit, sem zadnji del že naredila, a glej ga zlomka - je nimajo več. sem kupla drugo (sevede bi me cenej prišla že narejena jopca) pa da zdej ne utegnem seštrikat... se mi zdi vse narobe danes.
in js s hribov pridem k en medo oblečena v Kp kjer so vsi še v japonkah... a veste dnevi ko si mimo vseh normal?

potem pa mali da gre prvič na telovadbo. sem rekla zjutri vzgojiteljici naj ga zbudi prej, ker drugače je jezem na cel svet. ko bi že mogu it telovadit, se je komaj zbudil. potem je pa tolko cincal da sva šla 2x do telovadnice in nazaj. na koncu se je vseeno odloču in pravi da bo šel šeuser posted image aaah!
pa teniske sem zanj danes iskala. v cicibanu so imeli samo ene 26-ko, pretrd podplat. drugod vse neka plastika. kako težko je dobit pametne otroške čevlje! trenerkic itak ni pravih št., preprosto ni. časa pa gre preveč za iskanje pravega v tistih kupih robe. eh, blauser posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 18:25:32   
luna_25
evo sem dva dni zasedena in nisem šla nič na net pa se že rodi prvi oktoberček v septembru. Čestitke 3x mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da bom tudi jaz kaj pohitela, ker ne vem več kaj naj s tem trebuhom user posted image user posted image  je tako velik da ne vem kam bo še zrasteluser posted image .
No midva z otrokom sva zmenjena da tam nekje sredi oktobra bi pa lahko prišel na svet, če me bo pa ubogal bomo pa videli in da ne bo čakal do konec oktobra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 18:39:43   
mamamajča
Jaz sem pa pozabla it na roditeljskegauser posted image
Sem prišla domov ful utrujena in sem kar zadremala, moja2 sta bla zunaj, zdaj se pa spomnim, da je bil današnji datum na vabilu....
O kriza, prav sram me je........

Hrčka še vedno ni

3x mami- glede na to, da si dokaj prezgodaj rodila, ma tvoj zakladek zelo lepe mere! Super, upam, da sta v redu! In komaj čakamo slikico!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 18:42:07   
mamamajča
Roberta, klikam! Ampak moram priznat, da so pa nekatera igrišča katastrofalna!

Vam bom pofotkala naša vrteška igrala, ki so pa občudovanja vredna, res. Sem prav vesela!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 19:10:25   
missD
evo slikice iz fotoshootinga za ta teden, kot primerjam s slikico od prejšnjega torka...se mi zdi da se je malce povesil.
user posted image

pa občutek imam da se je eden spet prečno namestil...vsaj glede na brce.

roberta, sem kliknila, tako da še en glas več imate :)
anju pa res nisi mela sreče... mogoče za drugič, preden se odpraviš od doma ali pa ko si že na poti ena fajn spletna stran za stanje na cesti LINK  redno se osvežuje. Midva z mojim jo uporabljava kar pogosto, ko se vračava domov iz ljubljane, sploh sedaj ko je zaprt izvoz Logatec, da veva kje je gužva.

Glede trgovin v kopru...ne vem kje si gledala...ampak se mi zdi da jih tam res ni veliko. Supernova je bl skopa z otroškimi oblačili, v Tušu se pa še nisem razgledala. Kaj pa kakšen Trst in tori di europa? Mogoče bi bilo tam kaj več?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 19:22:51   
sasadejan
missD -  še vedno ne morem verjeti, da imaš v tem malem trebuščku 2 dojenčka

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
   RE: Prosim za vaš KLIK za prenovo igrišča
14.9.2010 19:24:48   
BRinME
Sem malo brskala po netu..nisem vedela da ima tosama po novem tut spletno trgovino...user posted image
Najdla sem tole...ima katera izkušnje s tem?

< Sporočilo je popravil BRinME -- 14.9.2010 19:25:08 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?