Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.9.2010 21:08:22
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lučka - ti kar piši, super nasveti Evo, v ponedeljek bom nardila tako, kot si napisala. Aja, pa naš T ni več robotek O, super. Potem ni več prijazni moj robotek, ampak samo prijazni T O.k. če vas bo še kaj zanimalo, pa bom lahko pomagala.....veste kje me dobite.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.9.2010 21:23:50
|
|
|
|
lana70
|
Jap, se strinjam s takim uvajanjem, boljše kot da pobegneš, si mislim, da potem vzbudiš nezaupanje v otroku, ki postane pazljiv na to, da mami ne pobegne.... bibek, ne morem verjet, da je LBjček tako dovzeten, verjetno, ker si začela ob pravem trenutku....hipp pri nas ne gre, ji je hodil cel dan gor...je pa šla danes kašica (home made) jabolko + hruška, riževa kašica od milupe je pa itak zakon zvečer. Aja, solze....naj te potolažim, moj sine jih ni imel dooolgo časa...jok na suho, medtem, ko Živa že obvlada krokodilje solzice...pediatrinja je rekla, da do enega leta ni zaskrbljujoče, mogoče so solzevodi zamašeni, v glavnem poštimalo se je samo po prvem letu. Aja, pa še takrat so prišle solzice samo ko se je udaril.. Pa da se pohvalim, za kosilo je bil pirejček z bučko - njami , napredujemo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.9.2010 21:44:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
Lučka, redkokdaj kakšen post preberem možu, no tvojega sem mu ravnokar prebrala in ga bova seveda upoštevala Hvala za krasne nasvete in izkušnje. Nesrečnim mamicam in očkom so zelo v pomoč Ane, Reby Jaz jočem že takrat, ko mi mož govori, kako je bilo v vrtcu, kako je K jokal in kako je potem še eno uro hlipal od vsega hudega. Nikakor si ne znam predstavljati, kako bi mi bilo šele hudo, če bi bila jaz na njegovem mestu. Želim vam, da vam čimprej uspe vzljubiti vrtec
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.9.2010 22:04:21
|
|
|
|
lana70
|
božčki otročki , pa mamice tudi...kaj me čaka
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.9.2010 15:55:03
|
|
|
|
gapii27
|
dan evo gapii se javlja... sem bla do zdej na otroške baazrju, ker ati dela... in tudi po dveh dneh prvič na računlaniku.. včiraj bla na zbiljah-ni blo nebene :) biba...pol danes je prepozno že :)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.9.2010 17:10:35
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 biba...pol danes je prepozno že :) Ni prepozno A se čva slišat? Saj imaš mojo telefonsko, ja? Ti jo, zgolj iz previdnosti, pošljem na z.s.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.9.2010 20:33:20
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby bumo - helou. Kako ti je uspelo dobiti podaljšanje? Pa nalimaj še kakšno svežo fotkico male lepotičke na FB. Reby, zbrala sem skupaj vse papirje, ki sem jih imela od nosecnosti, poroda in kasneje se vse papirje od Lane, ker smo kar veliko hodil iokoli zdravnikov .....ma, kar zajeten kup papirjev je bil, ki sem ga nesla na CSD, oni so potem to skupaj z vlogo poslali na komisijo, ki je odlocilia, da sem se lahko doma in CSD je nato izdal odlocbo o podaljsanju za 3m.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.9.2010 8:52:47
|
|
|
|
Reby
|
Jutrčka. Bi pasalo a ne? gapii - sem mislila, da mi boš kaj javila (sms al pa kej), kdaj boste tam Bumo - superca si tole zrihtala. Naš mali je pa včeraj na 38 zakuhal, nimam pojma, zakaj. Danes je spet kot rožica. Po mojem so te spodnje štirkice, ki že celo večnost hodijo ven. Smo ga pa včeraj na kratko postrigli, zdej je tak pravi fantek. Jutri spet vrtec, me je že groza.
< Sporočilo je popravil Reby -- 12.9.2010 8:53:49 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.9.2010 9:38:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naš mali je pa včeraj na 38 zakuhal, nimam pojma, zakaj. Danes je spet kot rožica. Po mojem so te spodnje štirkice, ki že celo večnost hodijo ven. Pri nas isto Je pa danes tudi že vse ok, res pa da stalno zobke kaže...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.9.2010 9:54:05
|
|
|
|
gapii27
|
jutro tamal še spita oziroma sta šla še mal nazaj spat... reby pol pa smo tole neki narobe zastopli... sem misla, da bo tu gor napisala kej, če boste lahk... gremo potem mal na teren
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 12.9.2010 15:37:42
|
|
|
|
gapii27
|
čez širne daljave in dolge dobrave se pride do LB-ejčkovega kraljestva nazaj smo bli v 10 min
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 7:17:32
|
|
|
|
Bumo
|
Reby, Se..to je pa akr podobno, kot je bilo pri naši. Kar nakenkrat čez 38, svečke niso nič pomagale, pol je bila 2 dneva čisot OK, pol pa je čez noč še enkrat zakuhala. Nič ni kašljala, nič ni smrkala, grlo je bilo OK, ušesa tudi....P je rekal, da je baje neka taka viroza..sam men se je tud zdelo da bi bili lahko zobki...ni kakorkoli, mala je sedaj vredu...pikepoke za vaše otročke!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 9:21:59
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 čez širne daljave in dolge dobrave se pride do LB-ejčkovega kraljestva nazaj smo bli v 10 min Gapi, hihi, tako kot z vsemi pravljičnimi deželami . Nazaj grede, z malo pixi.dusta, pa ni bilo problema, kaj? Viš, naslednjič bo tudi sem grede bolj izi.pizi . So pa tile Gapijčki tkooooooo uigrana družinica - ko dobi LBjček bratca/sesrtico/duetek, pridemo k vam v šolo Bumo, Se*, Reby, pikcepokice . Pa naj bo danes vrtičkanje manj stresno. Aja, da ne pozabim, kratkolaskasti Tomi je prav za pohrustat. Kdo je bil frizer? ... S svojimi velikimi okeci bo pa itak večni šarmer, kodrčki dol-al'-gor. BTW, pri LBjčku ga čaka še darilce za RD. Luček, tale "vaš" ubervrtec bo pa "naš" ubervrtec . Mi gremo pa danes po 2. špikico. In za nameček mami raste še modrostni zob. Ajme .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 9:35:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Reby lučka - ti kar piši, super nasveti Evo, v ponedeljek bom nardila tako, kot si napisala. Aja, pa naš T ni več robotek O, super. Potem ni več prijazni moj robotek, ampak samo prijazni T O.k. če vas bo še kaj zanimalo, pa bom lahko pomagala.....veste kje me dobite. sem prebrala nasvete in oddaja v vrtec danes je bila ok Lučka, še kar povej, če se česa spomniš!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 10:53:06
|
|
|
|
bit
|
dan mamice, danes A časti praznujemo polnodnevnost..... pa še našega cukra vam pošiljam da se mami mal pohvali kako pridno rastemo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 11:13:38
|
|
|
|
ledenka
|
bit, čestitke
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 11:42:29
|
|
|
|
anci banci
|
bit...čestitke evo mene...se javljam od doma, sem na bolniški...me je viroza pokopala... no z Reškotom smo se dogovorili..gremo v nove boje in to 30.9...to je tudi datum , s katerim se mi je pred 2 leti začel postopek, ki nam je prinesel Svita..tudi letos mora biti tako:) zdej grem pa ležat in počivat ter po dolgem času gledat mal TV... Svit je pri babici, da se ne naleze tudi on
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 12:03:06
|
|
|
|
biba007
|
Gapi, sem hotela nakazat za Rubin, pa ne najdem TTRja ... ga imaš morda ti? Mi ga pošlješ na z.s.? Anči, navijam Bitka, čestitke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 12:37:49
|
|
|
|
gapii27
|
sem ti poslala na FB
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 16:35:50
|
|
|
|
Reby
|
Dan. Ni dober. Imamo rota virus T je ok, je včeraj samo 2x bruhal in imel drisko, pa danes še malo. Mi2 sva obup, celo popoldne, noč, dopoldne bruhala (skupaj dobrih 19 ur). Katastrofa. Kej takega pa še nisem doživela. Sedaj sem komaj malo pojedla in to 2 prepečenca, malo metinega čaja po požirkih in to je vse. Glavo mi bo razgnalo. Za povrh sem pa še M dobla Upam, da bom jutri bolje.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 16:57:35
|
|
|
|
gapii27
|
reby BOGI STE naj čimprej mine
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 17:30:18
|
|
|
|
bit
|
Reby.... ja boščki ste ...upam da se čimprej poberete
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 20:31:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dan. Ni dober. Imamo rota virus T je ok, je včeraj samo 2x bruhal in imel drisko, pa danes še malo. Mi2 sva obup, celo popoldne, noč, dopoldne bruhala (skupaj dobrih 19 ur). Katastrofa. Kej takega pa še nisem doživela. Sedaj sem komaj malo pojedla in to 2 prepečenca, malo metinega čaja po požirkih in to je vse. Glavo mi bo razgnalo. Za povrh sem pa še M dobla Upam, da bom jutri bolje. ojoooj , čimprej se pocajtejte!!!! Božčki!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 21:44:31
|
|
|
|
lučka 25
|
Reby, ojoj . Upam, da se bo kmalu vse umirilo. Priporočam pa vsem trem, da pijete čaj iz suhih borovnic, vidva borovnice lahko pojesta, pa oglje in jeste bobi palčke. Vse to lahko je tudi T.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 13.9.2010 22:08:03
|
|
|
|
obayifo
|
reby, saj bo šlo hitro mimo. mi smo tudi prejšnji teden bli na prepečencih, grisinih, bananah... rižu in korenčku. a ste T-ja cepili za rota? želim vam hitro okrevanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.