|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
8.9.2010 23:15:40   
Sempervivum
Ojla, Semper se javlja user posted image

Sem delovno, ja. Mam še ful za delat zdele, pa sem vseeno na hitro prebrala ta glavne novice ... in sedaj sem žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka, en velik objem še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem tudi jaz brala kot kriminalko, pa mi konec ni všeč user posted image  Držite se, vsi skupaj, pa naj vaju neuspeh ne potre! Jaz zase vem, da bi in bom še probala. Je pa neopisljivo, kako nam je sedaj lažje, ko imamo že vsaj eno dete doma ... Upam, da se strinjaš. Objemi N in ne pozabi, da si srečna mamica.
Imaš pa zelo prav glede vrtca. Naš mali je bil prva dva dneva tudi čist OK, potem pa se je začelo. Jok (pa drugače nič ne joka), je samo, če ga pita moj mož (ki ga uvaja), pa še to bolj slabo (doma sicer ob njem sploh ne smemo nič jest, ker takoj začne am-am, pa teži zraven), ... in še bi lahko naštevala. Ko je prišel mož tretji dan ponj, je sigurno že 2 uri nonstop jokal, takoj je stegnil roke k njemu, pol pa kazal na vrata, češ ven hočem. Tudi ta ponedeljek ni bilo nič bolje. Mi smo že čist na tleh, kar naprej ima en tak strah, ko se očka kam obrne, če kam gre, da ga ne bo nazaj, oba z možem sva ful v skrbeh, jaz pa moram še ful delat tako da ... s.r.a.n.j.e user posted image  Do spanja pa sploh še nismo prišli ...

Tak da, Goldy, res upam, da je A izjema, in da ji bo tudi v prihodnje v vrcu fajn.

Banci, tudi tebe objemam user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tolk zaenkrat, se mi že učke zapirajo, pa nič še nisem naredila.

Pozdravček vsem. Naj vam četrtek hitro mine, pol je pa že petek, pa vikend in lepše vreme na obzorju user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.9.2010 8:58:58   
zup2
Dobro jutro user posted image !

Lučka in anci banci user posted image

Mi smo imeli včeraj prvo cepljenje in naša Hana ga je prav pogumno prestala user posted image . Se mi zdi, da se ji je bolj zameril UZ kolkov, kot pa špikica user posted image . Zdravnica je bila nad njo navdušena, da je zdrava in lepa punca user posted image velika 61 cm in težka 6650 g.
Je bila pa včeraj malo bolj zaspana, zato sva se celo popoldne stiskali in skupaj počivali. Vročine pa ni imela in upam, da jo danes kaj ne zakuha.

Lep dan.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 702
9.9.2010 9:53:42   
BarbiG
Dan vsem skupaj. Imam tolk malo časa, da se sam na hitrco javim.

Lučka in anci.banci user posted image user posted image user posted image .

Reby, vidim, da ste nazaj. Verjetno ste užival sto na uro. Se slišive, sam da pridem do kaj prostega časa.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 703
9.9.2010 9:54:42   
BarbiG
Zup user posted image user posted image user posted image za prvo špikanje.

Se je alarm vklopil, šibam.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.9.2010 10:04:58   
zup2
Barbi kako ste..kako princeski? Kdaj se vidimo?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.9.2010 10:23:29   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Barbi kako ste..kako princeski? Kdaj se vidimo?

Princeski sta morm rečt, zlo v redu. Sem par dni nazaj mislila, da se Ela ne redi, ker mi še vedno, ko jo dvignem deluje precej lažje kot pa sestrica, ampak je vaga pokazala 4 kg. Naslednji teden imamo pa tako ali tako pri P pregled, ko bomo stari že 2 meseca. Jaz sem imela včeraj pregled pri G in je vse OK. In sem mu omenila, da sem prvo M že dobila, ampak, da sem 14 dni kasneje dobila še eno krvavitev, pa je rekel, da je to zaradi dojenja. In se mi že meša, ker imam že 8 tednov med nogami vložke.

Kdaj se vidimo? Upam, da kmalu. Z možem zdaj mrzlično iščeva kombi, da bomo lahko kam šle, ne da bi bilo potrebno zlagat voziček. Lahko pa se kej prej vidimo, npr. pri meni doma. Ker se čez dan dojita na 2 - 3 ure in imam konstantno eno priklopljeno in mi zato za kam v javnost še ni za it z njima.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.9.2010 10:40:28   
lana70
Mi pa praznujemo mini tini RD user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.9.2010 11:24:57   
Bumo
Punce, spet sem tukaj ,da se na hitro zglasim.
Lana70, čestitike mali Zivi za mini RDuser posted image
Anci in Lučka user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je, upam ,da vama do nalsednjega postopka čimprej mine, pa pocartajta sončka tacajt..ja, na srečo je sigurno lažje, sedaj,
ko že imata sončke doma, kot pa je bilo prvič.

Naša sončiča pridno raste, jaz tudi koristim podaljšano P do sredine oktobra. In sem zelo vesela, da sem lahko še te 3 mesece dobila ,da sem še malo z njo.
Prejšnji teden je bila nekaj čudno bolna. P pravi ,da je to viroza. Jo je zakuhalo v petek kar naenkrat, vročina 38,5 - 39, trajala 1 dan, spala totalno nic ponoci,
potem je bila 2 dni vredu, iz nedelje na pon. pa spet mocna vrocina. PA nic drugega. Nobenega smrkanja, kaslanja, grlo OK, pljučka OK, ušeska OK...mislim, čudno no.
Meni se je zdelo, da je mogoče tud lahko od zobkov, ker ji rinejo 4 kočniki naenkrat
V torek pa je spet bila OK in do sedaj je na srečo OK. No, naj tako ostane.
O drugi stručki pa zaenkart ne razmišljava, ampak zato pa bom držala vsem vam lepo pridno pesti!!!

Pozdravček vsem pupe!! 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.9.2010 13:16:00   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Mi pa praznujemo mini tini RD user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše!

Ekola, LBjček tudi časti - Lanči, naše je ravno ena tretjina, pol pa vaše, pa smo zrihtaluser posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.9.2010 14:29:23   
zup2
Čestitke LB-jčku in Živi za tini-mini rojstni dan user posted image

Barbi pridne ste user posted image user posted image Te pa čist razumem glede dojenja. Doma je pravi luksuz. Jaz imam samo eno user posted image , pa kamorkoli gremo ven joške vlečem user posted image . Sva se šli v službo pokazat, pa se je bilo treba podojit, gremo v trgovino, pa se je treba podojit... se mi zdi, da sem povsod napol naga user posted image . Najlažje je bilo na morju, ker sem samo kopalke malo na stran potegnila.
Komaj čakam, da spoznam tvoji princeski pa Brino in Aljaža user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.9.2010 19:41:09   
bit
Ojla,

se moja malenkost.... sedaj čakam da se mali zbudi in se gremo kopat.... se že 1 teden kopamo...smo bili hitri.user posted image user posted image

Punce Zup, BarbiG, Fargi, Hermy.
... ne vem kdaj bom zrela za srečanjeuser posted image sem že mislila da sem bolje...pa nisem.... danes se spet počutim kot kup drek@. To pomankanje hemoglobina.... in seruma železa v krvi me ubija user posted image Pa še trombociti so mi zrastli na 616... zgornja meja je 340. user posted image   posledično sem zelo utrujena in se ne javljam, ko le lahko počivam.

Je pa A zelo zelo priden kot da ve da mamica ni najbolje.... in tako veliko spi ali in se guga v tatami-ji. 

BarbiG in Zup
... tut bitka trenira dojenje sede pa sem tako štorasta.... ko sem tebe Zup gledala je bilo vse tako izi.... meni pa vedno ena roka zmanjkauser posted image

Lučka in Anči... žal mi je ..da ni uspela... potalažita se v objemu vajinh njabližjih.

ostale pa veliko cartanja... in uspešno uvajanje v vrtec... ter mamicam v službo.

in še naš gungavček

user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 711
9.9.2010 20:57:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Vse najboljše!

Ekola, LBjček tudi časti - Lanči, naše je ravno ena tretjina, pol pa vaše, pa smo zrihtaluser posted image

user posted image

AAAAAAAA, šejm on mi!!!!!! user posted image  LBjčku čestitke!!!Pa kako sem lahko pozabila, ko pa vem, da sta na datum, aaaa!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 712
9.9.2010 21:45:54   
Reby
Čestitke LB-jčku za 4 mesece user posted image
Čestitke Živi za pol leta user posted image

gapii - za jutri se še slišmo, sam jaz mislim, da tam po tretji bi šlo
barbi - se kaj drug teden bolj proti koncu tedna oglasim dopoldan, sva na vezi
anci - žal mi je, da ni uspelo user posted image  A ti je vstavil 2 zamrznjenčka?
bitka - kakšen cuker je. Upam, da se ti zdravje čimprej poštima.
bumo - helou. Kako ti je uspelo dobiti podaljšanje? Pa nalimaj še kakšno svežo fotkico male lepotičke na FB.
Semper - upam, da bo vrtec čim manj stresen za K in vaju. Danes sta se dva tako jokala in to ves čas, ko sem bila tam, mi je blo ful grozno. Pa ju ni mogla nobena vzgojiteljica potolažiti. Punčka se je potem prišla stiskat k meni, revica.
Goldy - super, da Alja uživa v vrtcu, še tako naprej.
lana - super za tole temo za Rubin, sem že darovala user posted image  Pa bravo za plazenje po rokicah. Mala gverilka Živa.

Naš malček palček je bil danes prvič v vrtcu, bila sva 3 urce. Bil je priden, nasmejan, se igral, vesel, užival, pridno jedel in to sam, jaz pa sem se seveda vsa cmerava skrivala v kotu in ga opazovala. Jutri ga pustim samega tam za 2 urci.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.9.2010 23:00:42   
obayifo
čestitke LB-ju in Živi!

bit, naj se ti res tole čimprej poštima user posted image , dojenje sede bosta pa tut še naštudirala, pol gre to res tko na izi...

bumo, je res prav ekstra fino met 3 mesece bonusa, jaz sem vesela 'ko radio'

semper*, upam, da tale kriza čimprej mine. joj, kako je mene že strah, kako bo, ko je tako navajen bit ves čas z mano, nisva bla še nikol več kot 2 uri ločena

reby, super za malega junaka. sem te že hotla vprašat, kako kaj z žlico operira, naš z veseljem s svojo žlico 'meša' in tolče po posodici, ampak usta pa še vedno mami lovi. si pa predstavljam, kako je, že samo če pomislim, kako so hitro zrasli in postajajo 'samostojni', mi grejo solze..

naš je danes spet kasnej zaspal kot ponavadi, ful je spet mahnjen na joške, men bojo pa bradavice pregorele. sva pa zdej 3 noči bla sama v spalnici in se je 'samo' po 2x zbudil.. razmišljam, če bi na hitr, preden gremo oktobra v vrtec poskusl s spanjem v svoji sobi, kjer bi mel mir. sam pol moram nabavit en tak najbl cheap babyphone.. mamo pa 8 zobkov in prste skos v ustih, pa ne pusti niti tolk, da pogledam, če kakšna štirica ven rine. pa zobe tut med dretjem umivamo.. da o čiščenju noska ne zgublam besed. ah, menda bo prerastu user posted image
sem se pa včerej prvič v življenju javla na en oglas za zaposlitev, ker bi blo dobr zamenjat, da se ne vozm vsak dan 2 uri. sam, k je tko mal.. mojga foha trenutno tut noben ne rab (ekhm.. recesija, pa to...)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.9.2010 7:35:30   
Reby
Coffee anyone? user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.9.2010 7:36:14   
Reby
obi - držim pesti, da dobiš novo službo, 2 uri se pa res ne moreš vozit...

Naš mulček še kr spi user posted image  Bi že mogla počas it v vrtec user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.9.2010 9:26:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Čestitke LB-jčku za 4 mesece user posted image
Čestitke Živi za pol leta user posted image

lana - super za tole temo za Rubin, sem že darovala user posted image  Pa bravo za plazenje po rokicah. Mala gverilka Živa.

Naš malček palček je bil danes prvič v vrtcu, bila sva 3 urce. Bil je priden, nasmejan, se igral, vesel, užival, pridno jedel in to sam, jaz pa sem se seveda vsa cmerava skrivala v kotu in ga opazovala. Jutri ga pustim samega tam za 2 urci.

ja...jaz tudi. Poznaš celo zgodbo? Ne morem verjeti, da se lahko toliko gorja znese na ena sama pleča user posted image .

Aaaah, vrtec. Še danes se spomnim prvega dne, ko sem mojo žabo peljala tja, srce se mi je trgalo user posted image . Je pa super, da nimata začetnih težav, to ogromno pomeni!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 717
10.9.2010 9:32:03   
ledenka
čestitke za LB in Ž user posted image user posted image user posted image  

uf, vrtec... ne vem, za koga je huje, zame ali za M. pa zdaj počasi omejujeva dojenje... zunaj se poskušamo ne dojit, to se samo še doma počne. M. ni navdušen user posted image  

za Rubin bomo tudi mi darovali, samo usposobit moram računalnik doma za certifikat za klik. njihova zgodba je res neverjetno nesrečna... s srečnim koncem, za to držimo pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 718
10.9.2010 12:04:35   
Reby
vrtec - danes se je moj srček jokal, ko sem ga pustila samega 2 urci. Ko sem odhajala, se je igral in ni videl, da sem šla. Seveda so mi na poti do avta lile solze. Ah, kok sem smotana. Potem mu je pa en fantek, ki je star dobri 2 leti rekel: Tomi, mama ni. In je takoj pogledal, kje sem in ker me ni bilo, je bil jok. Potolažil se je šele, ko so šli jest, torej je jokal več kot eno urco, moj mali bogi škratek. Ko sem prišla po njega, so sedeli v stolčkih in jedli in sem ga zagledala s tistimi objokanimi učkami, kr strlo me je in kako se je razveselil, ko me je videl. Na, pa spet jočem.

Z Rubin sem bila na vezi in vas vse lepo pozdravlja.
Jaz ji bom danes zapakirala še nekaj cotk in stolček za v banjo in ji poslala.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
10.9.2010 16:10:12   
sonček33
Reby, jaz sem možu rekla, ko je L. uvajal v vrtcu, da mi ne sme nikoli "za hrbtom" pobegnit. Ker se mi zdi, da na tak način pri otroku sprožiš največ nezaupanja...saj veš, če se obrnem, mame morda ne bo več ... mislim, da je poslavljanje najboljše, sicer hitro, s poljubčkom in objemom. Mislim, da je prav, da jim povemo, da gremo in da jih pridemo iskat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 720
10.9.2010 18:27:26   
biba007
Bitka, luuuuuštkanuser posted image

Gapi, za jutri drži? Nekje po 10. uri?

Lana, pri nas smo danes probali korenček z jabolčkom. Nič domačega. Hippov. In je šel za meduser posted image

Ajsi, mi je všeč tale "M. ni navdušen". "We are not amused". Sila nobl.

Reby, sonček mali... Ja, čisto verjamem, da sta oba jokala. Da ti poči srček... bi rekla, da je tale pristop z lupčki in objemčki res boljši - vsaj vedo naši cukrčki, da mami pride nazaj.

Naš je tudi začel nekaj tulit, kadar je sam z babi. No, pravzaprav eno ali drugo babi, pri obeh je uvedel tole tuljenje (nekaj med jokom in vpitjem, kaj pa vemuser posted image ) ... ma si mislim, da mu je postalo jasno, kako oni dve nista čisto mami/oči, pa v jok in na drevo. Mi je tako hudo ... ampak se samodiscipliniram in prav potrpežljivo čakam za prvim vogalom še par ekstra trenutkov, preden skočim "pomagat". Se mi zdi, da bo tole še najmanj boleča šola treninga, kako se naš mladiček lahko potolaži tudi brez mami.

Mimogrede, še vedno nimamo solzic ... a bi me moralo začeti skrbeti?

Uuuuuuuuuuuu, šibam .... naj bo tole en SUPER petek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 721
10.9.2010 18:31:07   
sonček33
Reby, tisti moj prejšnji post se sliši kot eno pridiganje..pa ni bilo tako mišljeno...saj veš, kajne

L je bil danes doma. Včeraj zvečer dobil napad laringitis ..smo zvečer šli na urgenco inhalirat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 722
10.9.2010 18:48:54   
Reby
sonček - bom poskusila tako narediti v ponedeljek. Sta mi vzgojiteljici rekli, naj kr grem, da me ne vidi, men je blo pa hudo, najraj bi ga zram vzela, ne tam pustila.
Pikapoke za Ljčka!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.9.2010 19:45:48   
lučka 25
Reby, vem da ti je bilo težko. Vrjemi, vsakemu je, tudi tistemu, ki pravi da ne. Smotano pa je, da nekateri res rečejo, da hitro pojdi, da bo lažje.

No, jaz sem zdaj napiflana, ker sem bila 2 tedna nazaj na seminarju o malčkih (jasličnih otrocih). Tam so nam svetovali, da naj starši oddajo otroka, ko je le-ta na tleh in gre sam k vzgojiteljici (je tako kot neka "rešiteljica" in jo prej sprejme) in ne v naročju in ga potem vzgojiteljica vzame, skoraj iztrga iz naročja in je tako otrok jezen na vzgojiteljico, ki ga je vzela in starše, ki so to dovolili. Naj  starši med uvajanjem v igralnici ne nosijo otrok v naročju, ampak naj otrok sam hodi po igralnici in starši zraven. Zaželjeno je tudi, da npr. starši hranijo in se igrajo z drugimi otroki, tako da dobi otrok sliko, da se tu delo odrasle osebe - vzgojiteljice deli na več otrok. Evo, to je par osnovnih nasvetov. Otroku se pove, da ga prideš iskat. Starejšim, ki imajo boljšo časovno predstavljivost pa povedati po resnici, kdaj pridete (npr. pridem po kosilu, potem pa prideš šele popoldan, to otroka zelo prizadane). Upam, da kateri nasveti pridejo prav.
Pa še to. Vsak otrok ima krizo. Slej ko prej. Če ne v vrtcu pa doma.
Semper*, to da zdaj K. hodi samo ža očijem, da se boji kam gre ker ga on uvaja, je to normalno. Naj mu tudi doma vsakič reče, da gre, ampak pride domov.

Sonček, pikapoke za L in upam, da bo kmalu zdrav.

biba, ne vem kako je s solzami. Res ne vem kdaj je res nujno, da se solzevodi odprejo. Je pa dobro, da se LB pri babicah pri njih potolaži in ga šele ko se pomiri, sprosti potem ti vzameš v naročje. Tako se navadi, da ne boš vedno ti ali oči vskočila, ko bo jokal, ker to začnejo otroci hitro povezovati in izkoriščati.

Uf, se vidi  da sem spet v službi, spet polna nasvetov user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 724
10.9.2010 20:53:36   
Reby
lučka - ti kar piši, super nasveti user posted image  Evo, v ponedeljek bom nardila tako, kot si napisala. Aja, pa naš T ni več robotek user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.