Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 9:23:35
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b no, in... sta se pokazali dve močni črtici, torej.... jej ... ... ... ... sem takooooo vesela... kaj jst to berem? aaaaaaaaaaaaaaa jupiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 9:46:02
|
|
|
|
vesna_b
|
hvala, hvala :)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 10:19:15
|
|
|
|
dspela
|
vsem novim noečkam čestike!!!!!! še vedno imam izcedek. test pa bom delala, ko se bo izcedek umiril.... seveda če ne bo prej pritekla nezaželjena M
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 10:55:32
|
|
|
|
coris
|
ula 33, xoxox, benji, vesna, dspela....hvala za čestitke ne upam se prehitro veseliti in res bom mirna ko bo tistik 12 kritičnih tednov za mano danes sem dala zopet kri in beta hcg je od petka do danes narasel iz 388 na 1578, sem smuknila še k najbližjemu ginekologu, ki je videl še gestacijsko vrečko v maternici ki je velika 3,7mm gv se lepo nahaja v maternici in upam na mirnih VESNA_B....iskrene čestitke si si izračunala pdp? Benji...mene je vedno med ovulacijo vse tako bolelo za zjokat in mi sploh ni pasalo . ampak sem se vedno potrudila in moj dragi tudi imela sva nežno ki je trajalo polovico manj časa kot sicer in se da pregurat. ugotovila sem celo da če med ljubljenjem razmišljam in bolj pazim da me nebi bolelo me je še bolj bolelo kadar pa sem odmislila me je ponavadi celo malo nehalo boleti jaz sem bolna ko hudič, ampak mi ni tako hudo ko sem izvedela tako super novičke
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 11:03:24
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b no, in... sta se pokazali dve močni črtici, torej.... jej ... ... ... ... sem takooooo vesela... Čestitke!!!!!!!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 11:04:41
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Se vam tudi jaz pridružim . Sem že v 35. krogu poizkusa zanositve. Sploh ne morem verjet kako čas beži. Ne vem kdaj je naj ne pričakujem , ker sem nazadnje jemala klomifen (ni bilo reakcije), je prišla komaj 45 dan. Sicer, bi morala ta mesec tud imeti klomifen, samo sem se odločla da ta mesec ne bom. Sicer, pa tudi sama vem, da psiha dela hudiča. Mene skoz bolijo prsi, pa križ, no sedaj še čakam da me jajčniki začnejo bolet (sem že navajena). Sicer sem pa zadnjo imela tako bolečo in močno, da se mi je vrtelo, bledlo in bila skoraj v nezavesti, tako da upam, da bo čimprej , da se vsaj bolečih menstruacij malo rešim.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 12:38:10
|
|
|
|
vesna_b
|
vsem novim noečkam čestike!!!!!! še vedno imam izcedek. test pa bom delala, ko se bo izcedek umiril.... seveda če ne bo prej pritekla nezaželjena M si pa vztrajna - jaz ne bi mogla bit oz če ti že zaostaja... mogoče imaš pa vgnezditveno - jaz sem jo v prvo imela... no, držim pesti, daq bo vse ok coris - seveda bo vse ok. no, po mojih izračunih imam PDP konec maja, natanko na RD moje prve čebelce. tako da... arual - dobrodošla - in upam, da boš tudi ti, tako kot vse ostale, čimprej imela lepe novice
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 12:50:02
|
|
|
|
dspela
|
zgleda da se je izcedek umiril. če ne bo M bom jutri ali pa v sredo zutraj delala test.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 13:25:11
|
|
|
|
witch
|
vesna_b čestitam lepo ti želim dspela držim pesti, da ta izcedek ne napoveduje M coris bravo zdaj pa ti pošiljam en kup da bo s pikico vse ok arual dobrodošla
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 13:46:14
|
|
|
|
vesna_b
|
hvala, witch
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 15:06:01
|
|
|
|
Katte
|
vesna_b, tudi jaz ti iz srca čestitam za in ti želim mirno in zdravega . witch, hvala, ker si me dodala na seznam. Na žalost sem danes dobila , tako da ga bo spet treba popraviti . Nov datum za je 11.10, vendar se bo verjetno prestavilo še za en mesec, ker ob času O ne bo ravno priložnosti za . No ja... Bo, ko bo...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 16:08:29
|
|
|
|
ribica77
|
coris in vesna_b. Super, čestitke obema!!! Samo čez vikend nisem spremljala in tako veliko novičk... in pri coris iz full žalostne do noro lepe No, lepo obema! Za ostale, ki še čakate v septembru pa držim pesti za !!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 16:55:46
|
|
|
|
Ula33
|
ČESTITKE tudi tebi vesna_b. Lepo !! Kako je pa kaj z znaki? Ali si opazila vgnezditveno krvavitev? Dspela-posiljam ti za srečo!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 17:47:28
|
|
|
|
mladika
|
Pri nas je še use belo zaenkrat!!!upam da tako ostane nimam pa nobenih znakov,razen da se mi je danes prvič pred pričakovanjem pojavil beli tok sicer še nič ne upam ker ma tetka čas še jutri da pride,pri meni je cikel dolg 26 dni +/- 1-2 dni!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 18:22:05
|
|
|
|
dspela
|
sporočam da me je na žalost obiskala M . študiram da si bom kupla čaj krvomičnice in matični izvleček v kapsulah (samo ne vem katere, enkrat sem nekje prebrala, pa ne vem kje)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 19:56:12
|
|
|
|
witch
|
Katte in dspela in za naprej.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 21:11:02
|
|
|
|
vesna_b
|
hvala, ula33 zaenkrat vgnezditvene ni bilo, tako da je najbrž ne bo... mladika - držim pesti, da ostane belo še naprej, še slabih 9 mesecev dspela - ne obupat in srečno naprej
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.9.2010 21:23:01
|
|
|
|
portorož
|
iiiiiiiii coriiiiiis, kaj jaz to vidim???? ČESTITAM! vesna_b obema čim lepših coris, jaz sem tudi oring bolana, se vse samno cedi iz mene, kašljam ko zmešana, da me je kr strah ker se tok napenjam dspela in katte pogumno naprej! mladika in witch vidve pa potrpežljivo in se potem preselita v majsko hiško..., še imamo velik prostora za vse vas tle in vas bomo ZELO vesele. arual tudi ti dobrodošla, a ne se preveč razkomotit tle . He he, sem jaz vedela, da bo september super.... Zakaj? Ker sem rojena septembra Dajmo rožce, samo pozitivno!!!! in vse ki ste blizu O
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.9.2010 6:18:12
|
|
|
|
ribica77
|
Katte in dspela Ne obupat, bomo pa me oktobra zmagale!!! Ja, zdej pa nam dajte čim več nasvetov kako to magične Mladika in Ula33 držim pesti za vaju te dni!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.9.2010 7:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, da se še jaz pridružim ... Tri mesece delava na in zanimivo da so se ravno sedaj pojavile te težave.... saj sem tabletke nehala jemati že za novo leto. Po ovulaciji dobim krvavi izcedek (že drugi mesec zapored) - svežo kri, za ovulacijsko krvavitev se mi zdi premočan. V soboto sem imela ovulacijo in do včeraj (3. dan) sem še občasno krvavela, včeraj zvečer je bil na WC papirju velik rdeč madež, prav živordeča kri, danes še vedno sledovi krvi ko se obrišem... Ravno tako sem prejšnji mesec en teden pred menstruacijo dobila močan rjavkast izcedek (občasno tudi sveža kri), da sem mislia, da sem že dobila en teden prezgodaj, pa se je potem čez en teden še pojavila!! Je imela katera takšne probleme in kako jih je rešila??? Jutri pokličem ginekologinjo... ker me je resno začelo skrbeti.... Vsem želim, da čim zagledate in postanete srečke .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.9.2010 8:09:06
|
|
|
|
vesna_b
|
hvala, portorož al še kar ne dojemam, božam trebuh, in se že pogovarjam z mojo pikico. ti pa le pošteno kihni, tvoja pikica ne bo šla nikamor... ja, punce, ne smete obupat. tudi ve se nam boste pridružile, potem se pa moramo že enkrat dobit držim pesti za vas ribica - nasvet...? nimam ga. treba je in šparat živčke. ker po moje stres ne pomaga... ne vem anonimna - ne vem, zakaj se ti to pojavlja, ampak le pokliči G, da boš vedela, na čem si. da čimprej to odpravite in da bosta lahko brez skrbi delala na
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.9.2010 8:49:25
|
|
|
|
coris
|
hvala ribica 77 in PORTOROŽ jaz še kar ne dojemam...jutri pa grem spet na krvni test samo da preverim ali še ustrezno raste. tud jaz sem toook bolna kot že dolgo ne in tooook me je strah da s tem svojim kašljanjem in napenjanjem pri pihanju ne škodim svoji pikici. vsaj grlo sem si pozdravila da me ne boli več, sedaj moram pa še nos in gnoj k se mi nabira v grlu in potem kašljam ko utrgana. jaz vgnezditvene nisem imela in res nimam nobenih posebnih znakov ki sem jih rpičakovala edino tele opažam če sem res pozorna: - prsa imam tako polna kot bi bila umetna( to mi je nampreč povedala najboljša prijateljica) in oba nova modrca ki sem si ju kupila prejšnji mesec zato da bosta malo bolj ohlapna in komot ,ker push-up ni dober za prekrvavitev prsi, oba sta mi že tako tesna kot bi imela push up tako da mi ostane samo še D košarica potem bom pa po moje nosila top-e. - imela sem mozolje po obrazu kot kak najstnik, vendar pa se to že umirja in nimam skoraj nobenega več - ne paše mi jesti: cel dan mi nič ne paše jesti, ampak mi ni slabo, samo enostavno nisem lačna in ne čutim potrebe po hrani niti se mi ne da kuhati....prej pa sem skoraj vedno imela zatrk ob 7.00, malico ob 10.00, ob 12.00 že kosilo in potem sem jedla kosilo še doma z dragim in zvečer sva si fuuuul velikokrat privoščila mcdonalds, kebab, horse burger....cel dan mi zdaj ne paše jesti, me pa vsako noč okoli polnoči popade taka lakota kot nebi že 10 let jedlam tako da prvič razmišljam zvečer o hladilniku...vse to bi konec koncev lahko bila tudi posledica prehlada ampak ker nisem prepričana sem raje napisala - cele noči bedim; kar bi tudi lahko bila kombinacija prehlada in nosečnosti......zaspim nekje okoli 4 zjutraj in še to se do 6 samo premetavam in zijam v strop....danes sem recimo malo več spala in sem spala od polnoči do štirirh in od šestih do osmih - pika me v križu; mene pa že približno 10 dni in več pika v križu. sama sem si to razlagala kot spanje na kauču (ker dragi občasno preveč smrči in kar pobegnem na kau, čeprav zdaj jaz spim v postelji in on na kauču ker sem ga cele noči budila s kašljanjem kihanjem in smrkanjem ) samo zdaj ko spim pa v postelji pa me še vedno tu in tam pikne v križu tako da je očitno tudi to eden od znakov, kdo bi vedel drugače pa nobenih znakov, ki sem bila 100% da jih bom imela, in sem vesela da jih ni!!!! ni vgnezditvene, ni slabosti, ni vrtoglavic, ni skelečih bradavic in pretirano bolečih prsi, ni pikanja v maternici ni zvijanja kot pred , vse to sem srečna da vtega ni saj vem da je iemela moja najboljša prijateljica popolnoma iste znake kot jih imam jaz ki so tako švoh da jih lahko nebi niti opazila upam in res vam in sebi želim mirnih in naj moja kot tudi vaše pikice lepo rastejo.... midva sva se odločila da morda letos celo ne greva na dopust čeprav sva načrtovala v prihajajočih tednih ...mislim da bova raje počakala na prvi ker bova šla potem veliko bolj mirna na dopust...saj oktobra je še povsod kar toplo in bova pa takrat kam pobegnila
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.9.2010 9:01:22
|
|
|
|
vesna_b
|
coris - tile tvoji znaki so pa kot bi pisala svoje. sicer zadnjič so me bolela prsa, ampak ker je tamala gor ležala - na mojemu trebuhu, drugače ne. imam pa isto napete prsi, lačna nisem cel dan, zvečer pa... joj, ne se smejat, ampak jaz sem včeraj ob polnoči pomfri pekla... ha ha ha prej sem likala, pol mi je pa takooooo krompir zadišal, da sem si ga šla pečt - pa to sam zato, da ne bi pikica kak flekec mel-a v obliki krompirja kje... ha ha ha edin spanje... joj, se pa zjutraj takoooo težko vstanem, pa ni važno, ali grem spat ob devetih, enajstih, polnoči... nikakor se ne naspim. no, le javi, ko bosta videla pikico, bomo vse vesele
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.