|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
8.9.2010 16:04:41   
witch
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image mladika...13.9.2010user posted image  
user posted image vesna_b.......15.9.2010user posted image
user posted image Ula33.......17.9.2010
user posted image
user posted image anity_1.......19.9.2010user posted image
Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
user posted image Coris.........x.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_........x.9.2010user posted image
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image  
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.9.2010 16:06:20 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.9.2010 16:07:01   
witch
Seznamček je urejen, da bo bolj pregleden user posted image če se katero spustila, ali kaj narobe napisala naj prosim sporoči, da popravim user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.9.2010 19:50:07   
xoxox
Hvala vam vsem za vzpodbudne besede! user posted image user posted image Saj nam bo vsem uspelo. Jaz to verjamem. Še nobena ni ostala na tem forumu. Počasi se vse selijo in nas zapuščajo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: witch

oooo xoxox user posted image sem prav te dni mislila na tebe... hotela sem ti zs poslati, ampak kar ni bilo časa user posted image povej mi kako si? kako napredujete? Kaj imaš opreacijo? Veš pa, da po tem, pa boš svojo pikico kar hitro dobila user posted image vejamem v to in vem da bo tako!! user posted image
Jaz pa še kar na tem upanju strašim user posted image user posted image user posted image user posted image že 10 mesecev... Do zdaj sem bila ful optimistična, nič nisem o otroku premišljevala... Ta mesec pa sem kot da bi me povozil vlak user posted image groza... cela depresivna, žalostna, samo nekaj premišljujem, počasi mi vse pada v vodo, ni več moči, ne volje, ker bolj ko se trudim, dlje je ta možnost, da bom tudi jaz imela otroka. Počutim se tak  user posted image Vem da tako mišljenje ni dobro... Potem pa sem še izvedela, da je sestra zanosila ob jemanju tabletk... In ja.. še hujše se počutim...  

Kar gre. Kaj pa čem drugega. Je treba iti dalje. Lahko se smilim sama sebi ali pa se nasmehnem in tako sebi in morda še komu polepšam dan. Sploh pa se zavedam, da bi bilo lahko slabše. VEDNO je lahko še slabše. Zato cenim in spoštujem vse kar se mi dogaja v življenju, saj verjamem, da se vse zgodi z razlogom. user posted image

Upam, da mi že ta mesec odstranijo pregrado. Se mi zdi, da že celo večnost čakam. Sploh me skrbijo te zdravniške stavke. Samo upam na najboljše. Pa, da se vam že novembra pridružim. user posted image No witch ne sekiraj se. Tudi jaz sem kar dolgo rabila, da sem zanosila. Sedaj je pa že več kot eno leto minilo od dne, ko sva začela delati na user posted image . In bom verjetno še lep čas čakala, da se mi želja uresniči. Bova pa skupaj med pričakovalkami. Mogoče še letos. No jaz sem pa v roku 1 meseca zvedela za 3 prijateljice, da so zanosile. Nobena se ni kaj pretirano trudila. Ravno zato me ni bilo nekaj časa na RR. Sem bila totalno depresivna. No pa sem se malo v roke vzela. Sem spremenila prehrano in začela telovaditi. Sem izgubila že 2 kg. user posted image No pa se res super počutim. Ne obremenjujem se več. Začela sem malo gledat nase in na svoje zdravje. Razmišljam pozitivno in verjamem, da ko bo pravi čas za to se bodo vse stvari postavile na svoje mesto. Konec koncev je glavno predvsem to, da se počutim enkratno. Kljub temu, da še nisem dosegla tistega kar si želim.  Za vse dobre stvari se je potrebno potruditi. Tako se tudi me trudimo za to, da bomo enega lepega dne držale naše sončke v rokah. No če pa to ni vredno vsega truda, vsake solze, vsakega razočaranja... potem pa res ne vem. Ta dan se bo zgodil. Jaz to verjamem. V to moramo verjeti vse. Najlepša nagrada čaka tiste najbolj vztrajne.
Prosim witch in ostale tukaj. Če kdaj potrebujete koga za pogovor sem vam na voljo. Ne delam čudežev ampak mogoče pa lahko vsaj malo pomagam, da lažje prebrodite slabe dni. Tukaj smo zato, da si pomagamo, da se spodbujamo.. Vse smo v istih težavah. Is skupaj jih bomo prebrodile. user posted image

Upam, da nisem bila predolga. user posted image Vsem pošiljam pikepoke, da nam bo čimprej uspelo v življenju doseči tisto kar smo si zadale.

user posted image
Lep večer želim vsem skupaj! user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.9.2010 21:08:54   
mladika
xoxox najlepša hvala za tvoje besede,so mi res segle v srce!!!user posted image hvala ti še enkrat,te bomo "ponucale" za kako tolažilno besedouser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.9.2010 22:06:53   
witch
xoxox to si pa tako lepo napisala, da so mi kar solze prišle v oči user posted image hvala ti za vzpodbudo in res sem se zamislala nad sabo... NIČ VEČ JOKANJA! Samo še pozitiva user posted image   xoxox res si zlata user posted image user posted image upam, da te stavke ne bodo zamaknile tvoje operacije. Naj se ta naredi ob danem datumu, potem pa že držim pesti, da vama čim prej uspe user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.9.2010 22:36:01   
anity_1
Oh, Ribica77, kakšna škoda user posted image Držimo pesti za nov krog.. Pa bova obe lulali v oktobru..

witch, imaš rav ja.. na življenje moramo gledati s pozitivne plati.. Jaz se vedno tolažim s tem, da je vse za nekaj dobro.. Tudi če je kaj slabega - že mora biti tako, in se ne sekiram preveč, četudi se zgodi kaj ne preveč prijetnega.

Naj povem, da uporabljam ta nov program za odgovarjanje, ko lahko prilepiš kakšen posnetek z interneta in je prav grozeen.. Pa ne vem, kako si naj nastavim starega nazaj.. Ko tukaj pišem, se mi vrstice kar druga čez drugo pišejo... blehh user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.9.2010 22:38:05   
anity_1
Ammm... witch, mene še zaenkrat briši s seznama.. Moja user posted image bo nezaželena oktobra.. Zdaj septembra pa je še fajn, da jo mam.. user posted image (kak sem čudna, ane:) ) Ne bi mi šlo skozi z faksom, da bi en mesec, preden načrtujem, zanosila.. Res da bi že nakko speljali vse skupaj, samo smo se tak določili..

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.9.2010 0:09:08   
kile
zdravo! mene pa zanima ali so kakšne možnosti za zanositev glede na to da je fantu zadnjič počil kondom, vendar do izliva ni prišlo pa tudi plodnih dni nisem imela saj sva imela spolni odnos drugi dan po zaključku menstruacije. lep pozdrav :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.9.2010 7:48:23   
ribica77
xoxox carica si user posted image user posted image user posted image user posted image  res si lepo napisala! Vse moramo res bolj pozitivno naprej! Super, da si spremenila način življenja, saj zdrava prehrana in rekreacija pomagata pri vsem, tudi zdravju ter fizičnemu in psihičnemu počutju, bravo!

Hvala tudi vsem ostalim puncam za user posted image  in lepe besede!

Zdej pa čakam supr septembrske novičke o novih user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.9.2010 9:14:13   
_Mavrica_
Podatki za seznamček:user posted image ne pričakujem 28.9., seveda je pri meni to 2 dni gor ali dol, ker ni tako zelo rednauser posted image .Sem pa sedaj po mojih izračunih ravno v plodnem obdobju, tako da bo treba nehat po forumih viset in začet user posted image migat. Če bo moj gospod seveda sploh še hoteluser posted image

xoxox zelo lepo si napisalauser posted image in popolnoma pravilno razmišljaš. Želim si, da bi imela moč da bi se nalezla malo te pozitiveuser posted image in se nehala sekirat.

user posted image  user posted image  user posted image čim več uspehov v novem krogu želi vsem user posted image  user posted image  user posted image  

P.p.: kile ne vem če tvoj post ravno spada v to temo, ker tukaj vse zelo želimo zanosit, ti pa če prav razumem želiš NE-zanosit!!! Veš zanosi se ne tako hitro kot učijo v šoli. Sicer je odvisno od vsakega posameznika, vendar po statistiki naj ti povem, da če imaš nezaščiten spolni odnos v plodnem obdobju je verjetnost da zanosiš le 25%, okoli 80% zdravim parom pa uspe zanosit nekje v 1 letu, s tem da se trudijo! Poleg tega pa se tudi 90% nosečnosti  oz. že nastalih zarodkov izloči s prvo menstruacijo, ker so genetsko okvarjeni, preden mamica sploh izve za njih! Torej ni tako zelo preprosto!
Če si sigurna da nisi v plodnem obdobju pa je tvoja verjetnost za zanositev 0%!!! Sploh pa če tvoj partner ni ejekuliral! Jaz sem imela odnose nezaščitene že več let, pri katerih ni prišlo do izliva notri, pa še nisem noseča, čeprav bi si želela, da bi bila, pa poznam tudi več parov, ki počnejo enako. Seveda pa to še nič ne pomeni! Če boš potem bolj mirno spala, pojdi po jutranjo tabletko ( v kolikor od odnosa še ni minilo 72 ur), če se boš pa sekirala, pa boš na sebi opazila čisto vse simptome nosečnosti, plus tega da ti bo menstruacija zamujala, vendar bo to le v tvoji glavi!!

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.9.2010 10:46:27   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image mladika...13.9.2010user posted image  
user posted image vesna_b.......15.9.2010user posted image
user posted image Ula33.......17.9.2010
user posted image  
Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......28.9.2010user posted image
user posted image Coris.........x.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image  
user posted image anity_1........x.10.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.9.2010 10:47:05   
witch
anitiy sem te dodala na seznamčku pod x.10. in ko boš vedela kdaj je ne pričakuješ pa popravim user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.9.2010 10:54:37   
Katte
Zdravo, punce.

Še ena nova, če me sprejmete. Sem v tretjem krogu, upam, da user posted image  ne pride 14.9. S fantom sva skupaj 6,5 let in čutiva, da je čas za novega člana družine. Ko smo začeli delati na user posted image , sem nekako upala, da se bo takoj prijelo, saj nisem nikoli jemala KT in imam user posted image  redno na 28 dni (+/- 1 dan) in tudi za O vem vedno točno, kdaj jo imam. Prebrala sem na stotine strani na to temo, zdaj vem, da je bilo tega preveč, saj nekje piše nekaj, drugje pa nekaj čisto drugega in te samo še bolj zmede user posted image ...
Skratka, prvi mesec sem bila prepričana, da sem user posted image . Imela sem ful znakov (o katerih sem se seveda prej dobro pozanimala) - špikanje v spodnjem predelu, rahle slabosti, izostren vonj, prsi imam že itak vedno zelo občutljive... No, več kot očitno je bila samo psiha,saj je user posted image prišla kot urica, vendar je bila zelo šibka. Vseeno sem upala, da je bila mogoče ugnezditvena krvavitev (spet preveč informacij), pa sem šla delat test, ki je bil seveda negativen. Tako sem se vdrugo odločila, da se zrelaksiram. Še dopust je bil vmes, tako da ni bilo pretežkouser posted image . Pa spet - user posted image  en dan prezgodaj. Pa smo šli spet v boj. Sedaj sem bila kar skulirana, vendar me je zdaj zadnji teden spet premagalo. Spet visim na netu in srkam vase vsako možno informacijo, kot da mi bo to pomagalo, da bom ugotovila, da sem user posted image user posted image  Saj vem, da trije krogi še niso veliko, ampak želja ni zato nič manjša.
Čestitam vsem user posted image , ostalim pa čim prej user posted image .

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.9.2010 11:40:33   
anity_1
witch, super, hvala user posted image
Katte, pozdravljena med nami! Mislim, da lahko kar v imenu vseh tukaj gor rečem, da smo vsako vesele.. Še bolj vesele pa smo, ko slišimo, da je katera nalulala user posted image user posted image Upam, da se 14.9. M ne bo prikazala in da boš srečka user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.9.2010 16:24:33   
dspela
punce, upam da mi boste pomagale . rabim vaše nasvete

v soboto gremo na Peco,gremo po klinah. tečko ne pričakujem včeraj- jutri.

ali naj naredim prej test, da se bol pazim in da grem po drugi poti?

ali pa grem, kot da ne bi bila noseča?

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.9.2010 16:44:36   
witch
Katte dobrodošla user posted image tudi jaz sem že doktorirala iz teh informacij o nosečnosti. Ampak v praksi mi pa kar ne gre user posted image upam, da bo pri tebi boljše user posted image

dspela nimam pojma kaj bi naredila.... naredi test.. ne vem kaj naj ti pametnega povem user posted image jaz sploh ne vem kako bi se odločila..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.9.2010 17:25:23   
mladika
dspela naredi testek CB k pokaže že 4 dni pred izostankom,da vidiš na čem si!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.9.2010 18:05:03   
Katte
*dspela tudi jaz imam podoben "problem". Okrog 22.9. naj bi šla na rafting. Seveda bom do takrat že vedela, pri čem sem. Ne vem pa še, kaj bom naredila, če bo user posted image . Naj ne bi bilo nič narobe, ampak se bom tudi jaz težko odločila za to, da grem in bom verjetno raje ostala na suhem. Se bom pa še pozanimala. Kar je itak najbolj pomembno, je user posted image user posted image Vsekakor pa opravi test user posted image .

Anity_1 in witch, hvala za dobrodošlico.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.9.2010 18:31:40   
dspela
Bi ga naredila,  pa se malo bojim - , pa da bi prišla kasneje,klub +

če lahko bi napisala še kakšne "" znake "" imam.

najprej mi postane rahlo slabo nato že nekaj časa začne krulit, včasih se mi vrti ko vstanem,čez dan imam ostro pekočo bolečino po sredini sp trebuha, okoli popka in nad popkom. zvečer pa me bol zvija in šrafa, včeraj ponoči me je levi kolk začel bolet da nisem mogla ležat, potem sem ležala na desnem kolko in sem imela nogi skrčeni pri sebi me je močno špikalo v prebuhu, hotela sem se stisnik k možeku za hrbet pa je pri kosti(medenični) začelo na rahlo pikat in srbet,da nisem mogla tako ležat, pa cel hrbet me boli, kolki, rebra,pa še v mečih ima tak pokoč občutek
danes se mi je vlilo veliko belega izcedka.

a je to vse plod moje domišlije? od ponedljka naprej počasi dobivam "" znake""

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.9.2010 19:04:42   
witch
dspela jaz bi naredila test. Boš vsaj vedela na čem si... Itak pa sama sebe najbolj poznaš. In če veš, da imaš ful kondicije in si pripravljena na tak pohod ti kar. Jaz sama pri sebi vem, da čeprav obožujem gore in rada hribolazim je to še vedno veliko premalo, da bi noseča šla nekam...
Pa držim pesti, da so znaki pravi in da bo plusek user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 9.9.2010 19:05:03 >

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.9.2010 19:23:15   
dspela
sem pripravljena. sem že velikokrat bila na peci in na vrh šla vedno po klinah nazaj pa po drugi potki(nezahtevni)

malo me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. ne vem če je to za začetek prenaporno?

< Sporočilo je popravil dspela -- 9.9.2010 19:25:25 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.9.2010 20:02:38   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: dspela
ali pa grem, kot da ne bi bila noseča?

Če mene vprašaš, se ne sekiraj... manj, kot se boš obremenjevala, prej bo vse ok in user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.9.2010 20:26:46   
vesna_b
ojla
dobrodoška katte in dspela - tudi vama privoščim, da čimprej zagledata tisti magični plusek, katerega vse čakamo...

dspela - jaz bi na tvojem mestu naredila test (že ker ne bi zdržala, če bi miM zamujala), potem pa - če bi bil +, bi se glede na počutje odločila glede Pece. če bo vse ok, ne vem, zakaj ne bi šla, če že poznaš pot...

no, upam, da je + in da bo tvoje počutje super. kot pravim, jaz v prvo nisem imela nobenih nekih znakov - niti špikanja, niti slabosti, prsi pa so se mi povečale okoli 3 meseca

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.9.2010 21:37:37   
dspela
a bi bilo bolše da počakam na 34 dan? to je v torek.

z mojim sva se zmenla da bi ga naredila jutri zutraj clearblue preden gre na šiht.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.9.2010 8:06:41   
vesna_b
po moje ga lahko narediš jutri - saj če naj bi M prišla do danes... ti mora pokazat user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.