coris
|
hej maldika in witch sta me kar pomirili, saj vesta kaj je to živčna vojna jaz lahko rečem, da je lahko sedaj biti pameten, ko mi vsaj enkrat uspelo imeti vsaj pozitiven beta hcg, prej je bil vedno 0 in ne vem kaj je meni pomagalo, ampak če vam kaj pomaga vam lahko povem kaj sem sama počela. 14. avgusta sem imela prvi dan zadnje in takrat sem si kupila: -gelee rojale...matični mleček od medexa -NeoVin+ DHA to je folna kislina in tablete z omega 3 mač.kisl. ki sem jih kupila v lekarni -krvomočnico ali rdečo smrdljičko, plahtico in rman - svetlinovo olje. 1. Od prvega dne menstruacije naprej sem spila zjutraj eno kapsulo svetlinovega olja, 1 tableto folne kisline ,1 tableto DHA in eno tableto Matičnega mlečka. 2. 3x na dan sem pila čaj iz rmana in plahtice v razmerju 2:1 in zvečer še 1 skodelico krvomočnice. v čas sem si vedno zlila še 2 mala medka ali dala 2 veliki žlici medu 3. od 4 dne sva sigurno na 2 dni razen pred ovulacijo se nama ni dalo tako da sva imela 3 dnevni premor ampak sva opa izgleda ravno na ovul . vse to sem počela točno 14 dni oz. do ginekološkega pregleda. tam sem izvedela nič kaj dobre novice in ker sem bila tok žalostna in razočarana sem prenehala z bsem, tudi z tako da sva prvič ot 26 avgusta slončkala ta četrtek. ne vem ali mi je pomagala domača lekarna ali to da sem se končno sprijaznila da morda še dolgo ne bova mogla imeti otrok ali pa po moje kar oboje skupaj. na pregledu mi je ginekolog povedal da imam zadebeljeno sluznico kar je sigurno posledica krvomočnice in folne kisline. do ovulacije je po moje tud prišlo samo zaradi čaja rmana. da se je pa nazadnje zarodek le vgnezdil pa je pomoje pomagalo da sem se nehala sekirat ker sem bila 100% da nisem in ne morem zanosti. ZNAKI: 1. do zdej sem imela vedno nešteto znakov, ta mesec pa niti enega kot takrat. 2. edino kar je bilo drugače je bilo to, da me ni nič zvijalo po trebuhu kot pred in tudi nič ni kazalo na . 3. poleg tega sem dobila po obrazu nešteto mozoljev od takih drobnih to tistih iz katerih cedi, pa jaz mozoljev še v puberteti nisem imela 4. nad sramno kostjo se je nekaj malo bolj zadebelilo (o tem je že pisala megi al pa ena druga na tem forumu) in me je na dotik občasno peklo 5. prsa so mi kar precej zrasla ampak brez kakšnih posevnih bolečin, tako kot pred ponavadi. torej nobenih oprijemljivih znakov, pretekle mesece pa mi je bilo slabo, bradavice so me pekle, v trebuhu me je pikalo in če pomislim nič čudnega, saj sem se ves čas šlatala če me prsa kaj bolijo, tako da so me potem že od pretiranega pretipavanja bolela slabo mi je bilo, ker rada veliko in na enkrat jem , zbada pa me vedno v trebuhu pred in res je svinsko kako se psiha lahko poigra...edino kar je, je to, da sem prehlajena kot že dolgo ne. ginekolog me je naročil na pregled šele v 8 tednu in sicer 8.10.2010, ker pa vem da najbrž do takrat ne bom zdržala in ker bi pred dopustom vsaj rada vedela ali je pikica na pravem mestu bom prosila če me lahko vsaj čez 2 tedna pregledajo. potem bom šla lahko mirne vesti v grčijo ali egipt. witch....upam da ti še ta mesec uspe da bi se veselili skupaj in da se že neha ta živčna vojna....bi pa vsem predlagala da se nekako zaposlijo, če ne drugače pa tako da si vzameš kako uro ali dve na dan samo zase...pa vem da je to nemogoče, ker lahko je to rečt k ugledaš , jaz pa to še kako razumem ker bolj ko so mi govorili relax bolj sem tuhtala in razmišljala... verjetno se živčnosti ne da odpravit, lahko pa jo ublažimo . jaz stiskam pestke da bo pri meni v ponedeljek vse lepo kazalo, za vas vse pa stiskam pestke da se bomoše ta mesec skupaj veselile poljubčki od mene
|