|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
14.9.2010 9:35:40   
coris
hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem danes ob 4 zjutraj jedla kruh z namazom ker nisem mogla zdržat do jutra pa  še v življenju nisem ponoči ustala in šla jest user posted image user posted image user posted image user posted image

sporočim ko ugledava najino malo srečico ...upam do takrat tudi že srček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.9.2010 10:21:18   
Ula33
Fajn je slisat, kako vam hormoncki nagajajouser posted image ... Sam res mora biti neverjeten obcutek ko ves, da v tebi raste mala pikica...

Jaz pa za ta mesec nimam dobrega obcutka... Do predvidene user posted image  je se tri dni, vendar imam ze vse znake, ki jo napovedujejo, tako da nisem prevec optimisticna... No, nocem prevec upati, ker je potem razocaranje vecje...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
14.9.2010 11:11:59   
jeanitte
Naj se z majhno zamudo še js pridružim čestitkam za dne novi srečki - coris in vesna_b user posted image . Res sem vesela za vaju in vama privoščim čim lepših user posted image .

Ribica77, Katte, petrussa, anity1 in dspela - za nas držim pesti že za oktober, za vse ostale pa še zdaj - posebej za vaju te dni, Mladika in Ula33.user posted image user posted image user posted image

Arual in anonimna, dobrodošli - prišli sta na pravo mesto, kjer bosta gotovo deležne (poleg koristnih nasvetov) obilo pozitivizma in moralne podpore - js že vem, pa še nisem dolgo tu user posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
14.9.2010 11:51:39   
benji
Čestitke vesna_b , juhu, juhu user posted image  user posted image  user posted image  .

Sama pa imam še vedno težave z ugotavljanjem ovulacije. Kot sem že napisala sem od 10.09. delala teste. 10. nič, 11. nič, 12. približno enaki črtici. Naredim test včeraj (sicer ni bilo nobene sluzi ampak jajčniki so boleli kot...), test pa NIČ user posted image  user posted image . Druga črtica je bila še bolj rahla kot prvi dan testiranja user posted image  user posted image  Bila pa naj bi vse močnejša.
Tako da me je vse minilo, res mi ni več nič jasno....ne vem kaj naj si mislim.
A ima katera podobno izkušnjo s temi testi?
Je pa res, da sem kako uro predenj sem delala test veliko pila in je bil urin bolj razredčen oz. svetel? Bi znalo to kaj vplivati, hm??

Itak je sedaj prepozno,  me je včeraj tisti listek tako znerviral, da mi ni bilo še do pogovora, kaj šele user posted image , tako da sem verjetno še en mesec dobra, kar se user posted image  tiče user posted image  user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
14.9.2010 12:26:35   
ninocka26
Benji jaz pri teh listkih nisem nikoli vedela ali je O ali ni. Potem sem pa zasledila, da ima CB digitalni ovulacijski test, kjer se ti nariše smajli, ko je čas za ovulacijo. Pri tem sem pa ugotovila kdaj je O. Sicer se sliši kot reklama samo meni je bil CB res super. Si nisem glave razbijala ali je enako debela in močna, ali je bolj ali manj kot prejšnje dni ipd., samo preverila sem ali je smajli ali ni pa mi je bilo vse jasno.
Srečno.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
14.9.2010 13:23:39   
coris
benji...jaz imam ful izkušenj s temi smotanimi testi.

3 dni pred o nič,
2 dan pred o nič,
1 dan pred o zjutraj švoh črtica in sem rekla da reskiram teste in popoldan enako močna, zvečer že močnejša črtica
drug dan zjutraj še vedno močnejša in popoldan skoraj ni bilo več črtice, tako da je bila črtica sam 1 dan in prej in potem nič pametnega.

lahko da si vrh zamudila ker si ga imela ponoči ali kasneje ali pa zaradi pitja preveč tekočine. jaz sem se res držala tega da vsaj 2-3 ure pred testiranjem nisem pila. že če sta črtici enako močni je po moje dost velika šansa da je bla čez kake tri ure močnejša in na dan oz v trenutku ko začne bledeti oz je beč ni pomeni da imaš o.

vsaj meni se je tako zdelo.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
14.9.2010 13:31:40   
benji
oh hvala, ste me potolažile,...sem se že začela ukvarjati z mislijo da O sploh ni, pa vidim da očitno zadeva pride in mine tako hitro, da sem res lahko malo zamudila.
Verjetno tud nacejanje z vodo ni bilo v pomoč user posted image .

Itak pa bo čez 2 tedna vse jasno, samo ko pa je to še tako daleeeeč user posted image , bi najraje vidla da mi v popku zelena lučka posveti, takoj ko rata, pa da ne bi bilo treba čakat in testov delat..user posted image  

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
14.9.2010 13:35:48   
vesna_b
ha ha ha
to ti pa verjamem - ker jaz kljub svoji trdni odločenosti, da delam test šele 5 dni po izostanku, torej 20.9., sem ga delala že pred izostankom M - ko sem doma ugotovila, da sem kupila test za zgodnje ugotavljanje, ki ga lahko delaš že 10 dni po odnosu.
držim pesti, da boš čez dva tedna vsa nasmejana sporočala veselo novico...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
14.9.2010 13:46:02   
nati29
Benji, jaz imam slabe izkušnje z ovulacijskimi testi, sem delala v prejšnjih dveh nosečnostih, pa ciklus imam tud reden, pa mi ni nikol ovulacije pokazal, pa sem vseeno zanosila. Da bi pa zdaj na 12 ur delala teste, bi pa tud celo premoženje zapravila. Najboljš da na dva dni user posted image user posted image pa je najbolj ziher.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
14.9.2010 14:30:33   
benji
Hvala punce za spodbudo...glede user posted image  se strinjam da če na dva dni težko fališ O, ampak vseeno sem hotela še neko zagotovilo da je O in zato potem mečem denar stran za vse te teste, ki mi samo živčke papajo.
Zdaj tako govorim, čez deset dni bo pa spet denarnica jokala ko bom hitela v nabavo testov nosečnosti..
Ne morem niti sama sebi več lagat user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
14.9.2010 14:54:41   
witch
benji jaz bi ti priporočala, da si namesto O testov, meriš BT. MEni je to bolj fajn, pa še ceneje je user posted image
Drugače sem pa brala v eni knjigi, da je največja možnost zanositve en dan po O.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
14.9.2010 15:02:50   
benji
verjetno je to res boljša ideja witch.
Bom drug mesec poskusila z BT. Pa če ne bo uspeha evrčke raje za kakšno malenkost za tolažbo zapravim. En paketek testov je 15€, dva paketka.... ho ho, za kakšno majčko pa bo user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
14.9.2010 17:02:20   
~Minnie~
Heeej,

še ena nova tukaj user posted image
Sva v tretjem krogu, vendar sva šele sedaj v zadnjem malo bolj gledala kdaj imam O in sva takrat bolj pogosto user posted image
Test bom delala konec naslednjega tedna in sem čisto nestrpna, misli na to ali se je prijelo ali se ni, si sploh ne morem izbiti iz glave in upam, da mi ne bo ravno zaradi tega kaj ponagajalo user posted image

Juhhuu, za vse držim tačke, da čim prej zagledate magični črtici user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
14.9.2010 20:53:21   
Ula33
Žirafica dobrodošla!

Benji jaz sem imela ta mesec popolnoma isto izkušnjo z ovul testi. Sem jih delala 5 dni (čas predvidene O - po mojih izračunih) in ni nikoli bilo močne druge črtice. Sem si že rekla, da očitno ta mesec ni bilo O. Sva pa vseeno pridno user posted image čez cel cikel na dva dni. Sem rekla, da se tako zlepa ne dam... No, bom videla konec tedna, kaj je iz tega ratalouser posted image

Sem pa bila ta mesec pri G in ga povprasala o teh testih. Mi je dejal, da če se hočem res prepričat, da imam O, bi morala delati čez cel cikel (vsak dan, najbolje popoldan, ker se LTH čez dan kopiči v telesu), ker smo si ženske res različne (še posebej, če so cikli neredni) in včasih se zgodi, da se "logični" izračuni sploh ne skladajo z dejansko O. V tem primeru je najbolje teste naročiti iz tujine - so baje bolj občutljivi in jih dobiš 100 kom. za okoli 18 EUR.

Bom pa vsekako naslednji mesec pričela z merjenjem bazalne temp, kot je predlagala witch. Upam pa, da ne bo potrebnouser posted image

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
14.9.2010 23:00:27   
coris
hej punce...pišem ker sem v skrbeh...g.Pušenjaku sem postavila vprašanje kaj meni o velikosti gestacijske vrečke pri meni na 4 tedne in 1 dan. odgovoril mi ni  nič o velikosti gv ampak napisal, da se gv pred polnimi 5.tedni sploh ne vidi na uz in da gre torej za vsaj 5 tedensko nosečnost. meni je to čisto nelogično saj sem imela zadnjo user posted image 14 avgusta kar je natanko 1 mesec nazaj in ne 5 tednov...ali katera od vas kaj ve koliko bi morala biti velika gv in ali je možno da se je on zmotil ali pa sem jaz zanosila prej??? zdej mi pa nič ni jasno!!!!!! v skrbeh sem za znoret in sploh ne morem spat....mladika ti si iz tega foha plisssss helpuser posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.9.2010 7:13:31   
ribica77
Coris, ne smeš se preveč sekirat, vse bo ok! Kmalu boš na pregledu izvedela kaj več in boš pomirjena... tale je zate user posted image , tale pa za tvojo pikico user posted image

Žirafica* dobrodošla med nami user posted image user posted image  držim pesti za user posted image  

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.9.2010 8:38:29   
vesna_b
coris - res bo vse ok. mora biti, saj nas toliko drži pesti zate in za tvojo pikico. kdaj imaš pregled? če ni kmalu, pa pokliči G, in prosi za pregled...
žirafica, dobrodošla - in naj tudi tebi čim prej rata

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.9.2010 8:46:03   
Ula33
Dobro jutro punce!! Kako ste? baje bomo danes se meli sonceka zunaj! JUPI

Coris tudi jaz menim, da bo vse vredu! Verjamem pa, da je tezko odmisliti skrbi, ko te nekaj tako skrbi! Poskusi cimprej do ginekologa, da se napravi UZ, vse razlozi in verjamem, da se bos potem veliko bolje pocutila. Posiljam ti user posted image user posted image user posted image !!!!

Kaj pa druge-že kaka nova roza novicka!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.9.2010 8:59:04   
Katte
Coris, ne skrbi. Večji problem bi bil, če bi morala biti GV, pa ne bi bila vidna. V literaturi so itak različne ocene gestacijske starosti, pri kateri se vidi GV. Pa še nivo hormona ti lepo raste. Verjamem, da te skrbi, ne vem. kako bi se jaz počutila na tvojem mestu (verjetno bi tudi komplicirala), vendar je res najbolje zate in za tvojo pikico, da se vsaj poskusiš pomiriti. Spij čaj, poglej kak film in preživi lepo popoldne s svojim dragim, vreme danes bo čudovito za sprehod.
user posted image user posted image user posted image

Žirafica*, dobrodošla, držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.9.2010 9:03:20   
coris
hej punce sem se naspala in malo premislila....user posted image user posted image user posted image

dobila sem odgovor da naj bi bila po UZ sodeč noseča nekaj dni več kot sem si predstavljala oz kakor so ovul testi kazali in zgleda je bilo odločilno to da sva na 2 dniuser posted image še dobro da nisem čakala na listke da mi pokažejo O user posted image user posted image user posted image

upam da bo vse ok in vem da bo, zdejle grem pa na krvi test da vidim kako napredujemo. grem še v petek potem pa ne več!!!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.9.2010 9:08:31   
Katte
That's the spirit!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.9.2010 9:15:19   
nati29
Coris, lahko si imela O takoj po končani M, potem pa je to ravno en teden prej. Tako da res bolje da se vidi kot da se sploh ne bi videla. Optimistično glej na to user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
15.9.2010 11:58:39   
coris
nati in katte hvalauser posted image user posted image

ravno sem dobila rezultate beta hcg...jupiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v dveh dneh je narasel iz 1578 na 3470....jupiiiii jepo se je podvojil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem srečna zdej pa ne mislim več komplicirat čeprav vem da se bo kdaj kak dvom pojavil v meniuser posted image tako sem srečna in takoooo si želim da bi tudi vam moje soborke uspelo...če katera potrebuje nasvet glede čajev in tablet ki sem jih jedla z veseljem pomagam. moram priznat da po tistih čajih sem imela opazno več sluzi kot ponavadi in sem lažje spremljala ciklus. tudi zdrava sem bila bolj.

rada vas imam in resnično hvala za vaše pozitivne misli in besede user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
15.9.2010 12:56:40   
mladika
No pa je prišla ga. nezaželjena danesuser posted image pa gremo v naslednji krog!!!coris tak kot so druge rekle- relax!!!bthcg je najbolj pomemben v teh začetnih tednih in če tako lepo narašča kot pri tebi se nimaš česa bat,ko boš mela pa pregled se bo pa poleg gv videlo še vse drugo!!tko da zdaj uživajta s svojim dragijem!!aja mimogrede ktire čaje si ti to pila??pa kolko pogosto sta user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
15.9.2010 13:17:59   
coris
jooooj mladika...jz ti svetujem da morda poiskusiš s čaji in kaj  veš mogoče že prvi krog uspe. sama sem na dosti forumih prebrala da je s pomočjo teh čajev že dosti puncam uspelo zanosit k majo težave z ovulacijo, težave v rodilih ali pa pretanko maternično sluznico.

čaje sem kupila pri gospe Tereziji (gospa sivih las in nižje rasti) pod arkadami v centru mesta ljubljane.

Pila sem čaj krvomočnice in moj dragi tudi. Pila sva ga vsak večer 1 šalco in sicer se da notri toliko čaja kot ga lahko zagrabiš s tremi prsti. naredi se ga tako da se ga prelije in pusti pribl. 10 minut potem čaj precediš in ga piješ po požirkih. jaz sem dala notri vedno še 2 žlici medu.

čez cel dan pa sem spila še 3 šalce rmana in plahtice v razmerju 2:1 . tudi ta dva čaja se vsakega zagrabi s tremi prsti, s tem da daš malo več rmana in malo man plahtice. notri sem dala vedno še vsaj 2 žlici medu. tega sem se strogo držala vse do ginekološkega pregleda in na pregledu je bila maternica že bolje zadebeljena in očitno so čaji pomagali.

zvečer sem šla raje kasneje spat kot da bi kaj od navedenega spustila.

najbolje je da si čaje vzameš za 1 mesec sicer moraš po 14 dneh ponovno v nakup. pila sem jih od prvega dne menstruacije naprej. stiskam pestke da boš imela čez 14 dni eno lepo ovulacijouser posted image user posted image user posted image user posted image in da se bomo skupaj že naslednji mesec veselili in pogovarjali o nosečniških tegobahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali je bil tvoj dragi že na spermiogramu?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.