Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 8:58:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Samo T.Z. je pa bila res ekspresna...očitno je šla v Celje, ni prišla sploh do Trbovlja. Ja, tudi jaz si želim in upam, da dočakam tak hiter porod. Skratka še enkrat čestitke obema našima mamicama in upam, da se bodo še kaj javljale in nam delale družbo tačas, da še me dočakamo svoje sončke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 9:36:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 9:46:07
|
|
|
|
Eruvande
|
Ooo...čestitke T.Z.!!! Zdravja vsem trem! Sam tole je bilo pa ekspresno! Juhuhu...pomoje bo tole ena izkušnja, ki jo boš morala delit z nami, ki nas to še čaka. Si želim slišat čimveč expresnih porodnih zgodb :D Cartajte se!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 10:06:45
|
|
|
|
lidik
|
ja ja T.Z. je sporočila da je šlo prehitro da bi prišla v Trbovlje, zato je pristala v Celju. Sem pa prepričana, da se bosta še obe oglasili ko prideta iz bolnice in ko najdeta mičkeno časa.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 10:34:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Naj se le lepo cartajo in uživajo in si vzamejo čas, se bodo že potem javila, samo da nas čisto ne zapustijo lidik, kako si ti drugače?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 10:37:22
|
|
|
|
lidik
|
čuj sej nadka mi je ravno napisala da je njena pupa zelo pridna in da pridno spi in da upa, da bo doma tudi tako. Torej bo sigurno našla kaj časa za nas. Drugače pa jaz sem vredu. V službo sem že čisto not padla, tako da sploh ne vem, da sem imela kaj dopusta. Pa še končno se je začelo odštevanje kolikokrat še v službo. Jupi še 32-krat. in ti? Si dobro? Prebava zdaj vredu?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 10:50:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Čuj, prebava je boljše, suhe slive in donat v ogromnih količinah, pa gre, pomoje bo treba to vsaj 1x tedensko ponovit, pa bo :) Jaz imam tudi gužvo v službi, joj, pa še izpit v četrtek, tako mi ni :P Vsega imam že poln kufer...čakaj, a ti delovne dni šteješ do porodniške....da preštejem še jaz 63 dni, minus še enih 5 dni imam dopusta, govorimo o delovnih dnevih. A ti imaš še toliko dopusta, da imaš še samo 32 delovnih dni?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 11:38:36
|
|
|
|
Oxer
|
Čestitke tudi iz moje strani tako za Nadko, kot za T.Z..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 11:46:52
|
|
|
|
lidik
|
ej a veš da mene je tudi čez vikend prebava mučila. Me je tudi že vse bolelo in sem spila magnezijevo tableto - to šumečo in ti povem da po kakšni uri me je pognalno. Sem bila tako vesela. Ja ja, jaz štejem delovne dni. Imam pa še 13 dni dopusta, tako da glede na to, da pordniška se mi začne 17.11. imam samo še 32 delovnih dni. Sem si pa tudi preračunala, kdaj bi naj delala zadnji dan. In sicer če porabim samo še en dan dopusta do takrat sem 28.10. zadnji dan v službi. Tisti en dan imam planiran za takrat ko me pokličejo iz Lipa da greva po posteljco in previjalno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 12:33:31
|
|
|
|
enček
|
Vaaaau, čestitke T.Z. in seveda DOBRODOŠEL Filip............. kako lepo :) Veliko zdravja in cartanja vsem trem :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:13:02
|
|
|
|
obcinarka
|
punce sm nazaj, pregled uspešen, malo smo zbudili, ko jo je dr. filip požgečkal,no nč ni zrastlo med nogami, zato je mala... srček fino deluje, organi tud, obseh trebuha idealen za 25 t pa 3 dni*več podrobnosti o tem nism firbcala, jaz ok, cukr test uspešen, vse BP, tko da..... edino počakam še na tokso do konca tedna, tak da upam da bo štimalo.. NP pa imam 12.10. in seveda sm letela v štacuno in zapravla-za malo seveda.. ampak sej sm bla pridna.. 20 eur??.. dejte en deci spit za obedve mamici+bejbici, al pa s kakšno kremšnito nazdravite... no jaz sm si jo kupla uživajte
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:14:20
|
|
|
|
lidik
|
joj punce kje ste vse???? Urskaf kje si ti???? Še vedno na bolniški? Križ kaj boljše? Meni se pa tako spi, da bom sede zaspala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:16:16
|
|
|
|
lidik
|
obicnarka za uspešen pregled. Kakšne volje je kaj stric Filip? Mene je kar groza it tja, ker sem danes zjutraj ugotovila, da sem se od prejšnjega pregleda do danes zredila za 3 kg. Pa sploh ne vem od kod, ker se mi zdi, da nisem nič kaj veliko jedla, pa tudi nič kaj takšnega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:23:15
|
|
|
|
Oxer
|
Mene je tudi pri zadnjem pregledu skoraj fršlok, ker je tehtnica pokazala tako cifro, da sem samo debelo gledala. Zdej se pridno gibam, pa upam, da ne bo pri naslednjem pregledu isto.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:23:40
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, pol pa bo to to ja. Jaz pa sem si zračunala, da nastopim 10.12 porodniško uradno, pa samo 5 dni imam dopusta, te pa porabim konec septembra za tisto našo evropsko razstavo, tako da ja, se bo še vleklo obcinarka...cestitke za pregled Jaz pa čakam, da se ura na 14h premakne, da se naročim za 3D/4D UZ.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:33:12
|
|
|
|
lidik
|
ja oxer jaz sem bila zdaj ful pridna, sem se do sedaj zredila samo iz prvega na drugi pregled. Potem sem težko držala skoz isto. NO danes zjutraj pa tako pogumno stopim na tehtnico, češ, sej ni veliko mogoče kakšna kilca. IN ko zagledam + 3 kg - ej še dobro da imam tehtnico ki potem sama ugasne, ker drugače bi verjetno še zdajle gor stala in gledala. Arwenko sej tudi to bo takoj boš videla. No čeprav takrat ko ti nastopiš porodniško znam biti jaz že kje v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:36:51
|
|
|
|
Oxer
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ej še dobro da imam tehtnico ki potem sama ugasne, ker drugače bi verjetno še zdajle gor stala in gledala. No nekaj takega se pri je meni zgodilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:42:42
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oxer IZVIRNO SPOROČILO: lidik ej še dobro da imam tehtnico ki potem sama ugasne, ker drugače bi verjetno še zdajle gor stala in gledala. No nekaj takega se pri je meni zgodilo. no nič kaj prijetna izkušnja, tako da naj se čimmanjrat ponovi Čeprav če to za dete mora biti bomo tudi preživeli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:44:28
|
|
|
|
obcinarka
|
lidik.. filip je dobre volje... jaz sm isto od zadnjega pregleda pa do dans ( sej sva vedno zloo podobno naročene) dobila 2,5 kg... pa nism mela občutka, res neeeeeeeeeeee, pa sm mu rekla kao da je mal velik, pa se je nasmehnil pa reku da neeeeeeeeee, da je zlooo ok-... sm mela na startu 55 kg, zdej pa 60... še ko sm pršla nazaj z izvidi iz laboratorija je bil pr sestri, pa je on vzel izvide , pregledal, le tako naprej, pa čav.... in naj ne poslušam babnc ki mi pravjo da mam majčken trebuh!!!!!!!! uhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 13:59:16
|
|
|
|
lidik
|
ja no jaz imam v štartu že veliko ampak res veliko več kot ti, tako da pri meni še bolj gleda na to. Sicer pa sej ne bom se obremenjevala s tem. Važno kako se počutim, pa važno da bo rekel, da je vse ok. Sam vseeno imam občutek da bo hud. Sva pa res tako fino skupaj vedno naročene. Me zanima kdaj bom jaz imela naslednji pregled. 11. ali 13.10.
< Sporočilo je popravil lidik -- 13.9.2010 14:00:10 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 14:01:20
|
|
|
|
Oxer
|
vesela zate. Glede nasvetov drugih babnc ti pa samo takole rečem, naj se brigajo zase. Vsaka je svoj individum in zato se ne da primerjati nobene nosečke z drugo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 14:46:43
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka ooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj kakšen krasen začetek delovnega tedna!!!!!!!!! bravo t.z., pa filip in ati seveda... kako lepo!!!!!!!!!! zdej imamo pa že en par... lepo jo pozdravite, seveda tudi nadko še.. jaz sm prpravljena za odhod k dr. filipu se pokazat, pa napit se cukra!!!!!!!!!!!!! vam javim, če le ne bom preveč sladkana!!! imava pa istega dr
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 14:49:45
|
|
|
|
kpmk
|
lidik - imam občutek da imamo istega G. ... no moaj izkušnja je taka,... pri prvem sem šla gor za skor 30kg in mi ni reku NIČ, sedaj pa me vedno ****a
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 14:55:31
|
|
|
|
lidik
|
ja imaš prav ja, imamo istega G ja. Hi hi hi...vidiš, pol pa zdaj mene že zdaj pri prvem raje nap....., da si ne bi preveč dovolila. Hecam se. Ufff 30 kg? A ti to resno? Kaj pa prej si spadala v katero skupino: tistih ta suhih, ali tistih, z nekaj preveč kg? Upam, da nisem preveč radovedna. No sam veš kaj, zdajle s temi 30 si me pa čisto potolažila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.9.2010 15:10:28
|
|
|
|
obcinarka
|
ktera se bo zmenla z našim G da bo dežural tam v celju v porodnišnici od kaj pa vem 10.12. naprej????????????? lidik, kaj ko bi ti probala????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?