|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
12.9.2010 10:08:40   
Teyla
Hvala obema. Meni je tudi neverjetno, ker je kar naenkrat in v "polni dozi" bi rekla. user posted image Brca že celo jutro in vsake toliko. Prejšnjič pa komaj ena brca na noč, potme pa tri dni nič. Zdaj pa kar polni šus. Ne vem, meni je fajn, čeprav je zelo smešen občutek-podobno kot da mam vetrove oz se v prebavi nekaj dogaja. user posted image

Ravno danes sem pomislila, da bi bilo že ful fajno imeti dojenčkov album, ker bi že skoraj celega spisala. Sem pa pozabila datum prvih user posted image , ampak hvala bogu za RR, ker so vsi podatki tu gor. user posted image
Danes me mogoče čaka ena krajša vožnja z motorjem-komaj čakam. Upam, da se kakšni ne zdim neodgovorna zaradi tega. Res pogrešam tiste vožnje z motorjem, ko sva z dragim šla kam na izlet. user posted image

Kaj boste pa ostale počele na ta lepi dan?

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
12.9.2010 10:30:22   
Anonimen
Mene pa letenje, danes ne bo nic. Najprej se bom ucila potem pa greva z mamo na obisk v nolnico k ocetu.
Sem pa danes slabo spala sem kar utrujena, me bo lepo vreme v dobro voljo spravilo.:)

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
12.9.2010 10:37:40   
Teyla
A ti maš PPL slučajno? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
12.9.2010 11:44:03   
Nina33
PilotGirl, imate pa res smolo user posted image . Naj se ati čimprej porihtauser posted image user posted image user posted image . Pa še enkrat sožalje za Lolo, mogwaijčku tudi, mal se pocartejta.
Teyla user posted image za brce!!! Je pa smešno, kolk atijev/očijev je tele dni začutilo prve brce, naš tudi user posted image .
Tršica tudi user posted image . Pa Hayabusa za user posted image !!!
Tamy, za glavobol je men zelo pomagala kava z limono. Ker ne maram glih tablet preveč user posted image . Je pa res bol za glavo. Za ostalo pa... Apisirup user posted image za grlo, nos.... pojma nimam, kaj lahko zdej, ko smo user posted image , se inhalirati sme? Mentol namreč user posted image . Čimprej se pozdravi user posted image .
HoneyBeeMaja fajn za orgijo user posted image . Glede knjigice: je kera že gledala knjigo To sem jaz? Jo imajo v BC, tud okol 15€. Jaz se še odločam, v prvo nisem imela nič user posted image .
Vreme je pa krasno, res. Mojadva sta šla s kolesom krave pa konje pa kure in tak gledat, pa kakšen vlak počakat, če se jima bo dalo čakat  (no, malemu user posted image ). Jaz pa župico kuham, pa tak.
No, sta glih nazaj!
Čau!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
12.9.2010 11:48:27   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

A ti maš PPL slučajno? 

Kaj je PPL? Nek izpit za letalo "vozit" predvidevam?
Mal sem firbčna, pa še par minut časa imam, sta šla fanta kompost premetat user posted image .
Popoldne gremo pa mogoče do jezera, labode futrat user posted image . Če ne bodo presitni, seveda.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.9.2010 11:56:19   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

A ti maš PPL slučajno? 

Kaj je PPL? Nek izpit za letalo "vozit" predvidevam?
Mal sem firbčna, pa še par minut časa imam, sta šla fanta kompost premetat user posted image .
Popoldne gremo pa mogoče do jezera, labode futrat user posted image . Če ne bodo presitni, seveda.

Ja, to je privatna licenca za pilota.  :) 

Kake fajne izlete mate eni te dni. No, saj jaz grem pa jutri na balooon. user posted image   Sporočim kako to izgleda, seveda bom vse tudi poslikala. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.9.2010 12:35:06   
sara1986
Dobro jutro vsem skupaj! Je tako lep dan, da se odpravljam k mami na kosilo. user posted image  Svojega user posted image  že vsask dan zelo dobro čutim, tudi ko hodim. Ni potrebno, kot prej biti v mirovanju . Ful fajn občutek! Prav brce, da bi me ornk butnil, pa še ni user posted image  Tako, zdaj pa šibam.. Aja dojenčkov album pa sem ravno včeraj kupila v svetu knjige 15,90€.

Lep daN

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.9.2010 13:08:54   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
 Nina33 vaša Cilka je ful lepa mucica,najbolj mi je seveda ime posrečeno. user posted image

Sem predala pohvale naprej, je zelo dojemljiva za komplimente user posted image . Je pa postala en velik hormon odkar pričakujemo, je bila že pri prvem taka, samo sva bila 100% de je tako zarad selitve in rabi mal več crkljanja user posted image . Pa so zgleda vseen hormoni user posted image .
Ja, imena... user posted image Tko kot ene postrani gledajo, češ de dajejo otrokom živalska imena tko mene zarad obratnega razloga user posted image . Mamo že Danila kunca (če bi bil zajc, bi bil Dane user posted image ) in morsko pujso Fani. Prej so nam pa družbo delali papagaj Rudi, kanarček Luka, maček Miha, "skakači" Filip, Božo, Ciril in Cene, pa ruski hrčki Pikica in Tonček ter Uček ( to se ga je prijelo, eno pač živalsko ime), pa pujsi (morski) Maja user posted image , Vanja, Saša in pa Mališ (tut eno mal mim ime zame). Pa kle pr atu, kjer smo zdej doma, je naš zunanji maček že enajsto leto Maks - sem našla en kompromis, domači tuki mačke vedno kličejo mac ali muc, pa sem mu dala tacga, ki se podobno sliši user posted image .
Kako je pa vašim žvalcam, souser posted image , ime?
Joj, imam fajn velik cajta zdelje: kosilo že skoraj skuhano, fanta spita/počivata zunej - se jima grem počas pridruži - prav fino mi je user posted image .
Meta, si že sfiniširala sobico? A fešto ste že imeli al bo prav na datum al kasneje? Čestitke pridejo z moje strani šele jutri, nič prej user posted image .
Teyla, ma se imaš fino: dons z motorjem (jaz se jih sicer bojim, ampak... vsak ma svoje, ne user posted image ), pa z balonom jutri user posted image . To bi pa z veseljem.
Ninchi, šele zdej ornk za nazaj berem, prej sem samo preletela: user posted image za brce, men je tut v prvo user posted image +/- preskočil, vsaj za zihr jih nisem čutila. user posted image Te bunkice so pa tut fajne, naš/a user posted image je začela pod popek lest, je zdej ene dva dni spet velikrat mal smešen videt user posted image .
PilotGirl, kako je ati? user posted image user posted image user posted image Pa še enkrat user posted image user posted image za Lolo. Drgač sem pa mislila, da je kakšna ameriška veverica to. Res ful luštna žvalca. user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.9.2010 13:09:29   
Anonimen
Teyla, jp, pa še nekaj licenc za ostale leteče reči. Pr nas se more za vsako reč met licenco user posted image

Kaj ste balonarji? To pa še nikol nisem poskusila, pa sem marsikaj user posted image

To so žuvalice, ki v povprečju živijo 12 let. Lola jih je mela 15. let in se kar navežeš na njih, ker kar lep čas preživijo s teboj. Slabo prenašam ta poginjanja naših ljubljenčkov. Sej mislim, da noben. Če jo imaš pa še toliko časa ti pa še veliko več pomeni.

Isto je s kužki, tako da Cukica vem kako je bilo.

Ste kaj razmišljale, da bi delale babybox? Notri se ponavadi dajo prvi copatki, album, laski, zobki,...

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 12.9.2010 13:12:31 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.9.2010 13:21:15   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Teyla, jp, pa še nekaj licenc za ostale leteče reči. Pr nas se more za vsako reč met licenco user posted image

Kaj ste balonarji? To pa še nikol nisem poskusila, pa sem marsikaj user posted image

To so žuvalice, ki v povprečju živijo 12 let. Lola jih je mela 15. let in se kar navežeš na njih, ker kar lep čas preživijo s teboj. Slabo prenašam ta poginjanja naših ljubljenčkov. Sej mislim, da noben. Če jo imaš pa še toliko časa ti pa še veliko več pomeni.

Isto je s kužki, tako da Cukica vem kako je bilo.

Ste kaj razmišljale, da bi delale babybox? Notri se ponavadi dajo prvi copatki, album, laski, zobki,...

Pridna punca user posted image . Mora bit super bit v zraku, še nikoli nisem, v nobeni obliki, pa bi reees rada user posted image . sej smo še mladi user posted image .
A tako dolgožive so? Je pa vedno grozno, ko zgubiš prijatelja, pa čeprav je "le" žival, katerakoli. Jaz sem še za ribami jokala.
Babybox, zanimiva ideja user posted image . Jaz imam štrcelj popkov spravljen, pa se mi je zdelo, de sem mogoče mal morbidna user posted image . Pa čopek lask bo tudi notri, samo ga še nismo strigli. Za tega zdaj pa nisem zihr, niti za knjigico ne, se mi ne zdi najbolj fer, ker jo bodoli veliki brat nima.
Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.9.2010 13:27:56   
Teyla
Nina33 ful mate dobra imena za živalce. user posted image Jaz sem pa hotla, da je moj mucek nekaj posebnega in ne Piki ali Miki in sem mu dala ime Ziggy. No, se je izkazalo, da ne rabi posbnega imena, ker je sam tako "poseben". Prava lenoba je-kot Garfield. user posted image

Pilotgirl7 res? Imaš še ostale licence za avion ali "samo" za jadralno, zmaja in podobno? Zveni ful fajn, nisem še šla v šolo za pilote, mislim pa da bom v kratkem, ker se mi nekaj obeta. Bom videla. Drugače pa nismo balonarji, samo karte smo kupili (že leto nazaj) in jutri končno gremo gor. Me prav zanima kako bo. Po moje mrzlo. user posted image  

Drugače bi se bolj klasificirala v alpske pohodnike, gornike oz plezalce. user posted image

Jaz ne bom delala baby box, bom rajši imela samo album, že tistega je dosti za izpolnjevat. Vem pa katerega si bom najverjetneje kupila. Tistega od dveh zajčkov aka "veš kako te imam rad". Ker sem prebrala knjigico in mi je bila prav luštna.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.9.2010 13:30:15   
Anonimen
Nina33 licenco lahko narediš kadar koli, neglede naleta, samo da si zdrava ;)
Ja pri nas je tako, da moja dva brata imata album, jaz pa ne, zato sem rekla, da ne bi pri meni se isto zgodilo, da bom že prvemu naredila, da ne bo zamer. Jaz priznam mi ni bilo vseeno. No mam pa kartonček iz porodnišnice, ki sem ga mela okoli vratu in zapestnico, svojo in mamino user posted image Hi hi hi, kake male rokce smo mel user posted image

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.9.2010 14:30:50   
tamy82
Živijo!
Danes je pa res en krasen dan! Kako lepo, prav paše! user posted image Še prehlad je malo boljše, sam nos mam še kar fajn zamašen, ma bo že minilo user posted image

Nina33 midva imava samo najino labradorko, ki ji je ime Gina. Je pa kar fajn razvajena, ne vem kako bo, ko se nam pridruži še user posted image . Upam, da ne bo preveč ljubosumna. user posted image

Dojenčkova albuma mam jst kar 2, ker se nisem mogla odločit samo za enega user posted image tako da mam enega To sem jaz in še enega Pozdravljen, dojenček! Sta pa precej različna, no. V tem prvem je kar dosti za pisat, pa tudi neki fotk (fotka trebuščka iz prvega tromesečja mi že manjka user posted image ), ta drugi je pa bolj otroški, tak res luškan.
Za ta babybox pa prvič slišim. Bom pa shranla pač zapestnice, pa mogoče še kakšne stvari. No, sej za to bomo še mele čas user posted image

Uživajte na motorju, avionu, balonu, na izletu ... user posted image kjer že ste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
12.9.2010 19:07:48   
maurica
ojla,

pilotegirl; upam, da je z očetom boljše in da se čim prej pozdravi! user posted image

Glede porodniške: sem jaz malo naštudirala te stvari in sem ugotovila, da se še vedno najbolj splača to, da te za zadnje 3 mesece zaposlijo za minimalno plačo, plačaš 3 x 330 eur in nato dobivaš porodniško. Sem malo računala in se ne splača, da si zaposlen 4 mesece (ker moraš plačat več prispevkov) ali pa da si zvišaš plačo (ker so sicer prispevki višji). Tako da Nina33, da, se splača, pokriješ tistih 1000 eur. Je pa res, da ne dobiš ful neki več, kot če dobivaš minimalno porodniško (torej 55% minimane plače), če si na zavodu. Ti pa, v primeru, da te en zaposli, tečeta delovna in pokojninska doba, če si na zavodu pa samo pokojninska.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
12.9.2010 19:40:51   
sara1986
Hej dekleta.. Naj vam povem kaj se mi je danes zgodilo.. Grem na wc in opazim krvav izcedek. Groozno sem se počutila. Sem klicala sestro, ki je pediater in mi je svetovala naj grem na urgenco. Pridem tja, pravijo v katerem tednu sem in ko povem da sem 19. me zdravnica nadere zakaj sem prišla k njim in ne v porodišnico. Ker ko si enkrat 19.teden , moras v porodnišnico. Potem me na hitro vaginalno pregleda , pravi da je vse ok, naj grem domov in počivat. Pa sem se z mojim vseeno napotila še v porodnišnico, kjer me je sprejela zelo prijazna zdravnica, me dobro pregledala, UZ mi je naredila skoraj malo morfologijo, zmeri glavico, trebušček, utrip sem poslušala, pravi da je vse v najlepšem redu, da pa imam malo vnetja v nožnici in zato sem verjetno posledično imela krvav izcedek. Mi je predpisala canesten svečke, naredila slikico čmrljčka in sem šla v miru domov. Je bil pa grooooozen občutek ko sem zagledala rdečo barvo user posted image .Zdaj pa grem pod tuš in počivat. Lepo bodite. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
12.9.2010 19:56:18   
d´ori

Sara 1986 to ti pa verjamem, da si se sprestrašila. Mene bi pobralo user posted image Jaz sem imela krvavitve 5 tednov od 5t dalje in me je oreng panika grabila. Upam, da se čimprej pozdraviš.

Pilotgirl držim pestke, da se oči čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image Strašno mi je tudi žal za tvojo Lolo user posted image user posted image saj vem kako je zgubiti svojega hišnega ljubljenčka, ki je mnogokrat kar družinski član. Pri nas je že tako in upam, da ne bomo imeli preveč sitnosti, ko dobimo user posted image saj je strašanko ljubosumen ta moj kuži Ben. Drugače se pa ne obremenjujem preveč, saj se bomo s tem ukvarjali ko bo treba.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
12.9.2010 20:59:38   
ninchi9
Sara - boščika, mene je že strah, ko samo berem. Je pa nekaj res - boljše 100x zastonj na urgenco, kot pa ne, in je potem kaj narobe. V glavnem, da je zdaj vse ok....

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
12.9.2010 23:19:00   
Nina33
Joj, Sara, sam de je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image ! In se podpišem pod Ninchijin post.
PilotGirl, kako ati? Upam, da je vse OK user posted image user posted image user posted image ! Kar se pa izpitov tiče oziroma licenc, pa ja - smo še mladi in +/- zdravi, upam, da se kdaj te sanje uresničijo user posted image .
Maurica, hvala za pojasnilo user posted image . Sem se odločila, de bom probala zaresen šiht si zrihtat, no, bivšga šefa bom vprašala, če bi me kao rabil za kašne 4 ure na dan (uradno bi bilo fajn 8, pa mu razliko prinesem v kešu nazaj). Ker jur je le jur, že tko smo zelo na knap user posted image . Bom vidla ta teden , itak nadomeščam kolegico pa bo idealna prilika za vprašat.
Jaz mam tut zapestnici spravljeni, Šimnova je zanalašč odrezana tako, da se vidi kako malo rokico je imel user posted image . Zarad dojenčkovih knjigic zna bit pa resna zamera, verjamem, če je en nima drug pa. Bomo verjetno kr brez, bom spravila enako še pri drugi/emu user posted image pa bo.
Tamy dvomim, de bo labradorka kej problematična zarad user posted image . Jo je pa sigurno fajn mal psihično pripravit, so res ko eni mali otroci tele naše žvalce se mi zdi user posted image . Mi nismo imeli nobenih težav, za Cilko sploh ni bilo dvoma, ker ona pač ni taka user posted image , je bil zajc mal rizkanten, ma bl težek karakter, pa je zdej mali edini, ki ga lahko celo dvigne  ( mi grejo kar lasje pokonc, ko kej tacga vidim, se bosta enkrat kam spotaknila pa bo user posted image ). Je pa sine res prijazen do živali, v nobeno ne sili, da roko za povohat, ne sili pretirano vanje, pa tko... in ga imajo  vse živalce (do zdaj) rade. On pa njih user posted image . Tko, da me ima, da bi imeli kašno pravo svinjo (uno malo, vietnamsko ali kaj podobnega) pa kašnega osla pa kozico in/ali ovčko... Eh, pobožne želje, bolj verjetno bo spet kakšen akvarij, ko bo kaj več prostora, pa kašne "miške-šiške" . Pa ptički user posted image . Poj, mal kasnejš user posted image .
Teyla se strinjam, mačke/i so na splošno tolk posebni, de niti ne rabijo kašnga res posebnega imena user posted image . Kako je blo na motorju? Si uživala, a?
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.9.2010 5:27:21   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ,M:13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 3.user posted image , user posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P + M: 05.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M:27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.9, M: 21.9.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:, M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P:

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9., M:28.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.09.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:
user posted image
valek
, 29, Ptuj, user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 10.9. in 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.
user posted image Mišyka,29,Škofja Loka,2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image ,M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 14.9., 27.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana,1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi, ,___ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:14.9.

Skupaj nosečk: 66 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.9.2010 5:27:43   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,sem zgodnja danes,....
Ja tko je,če ne moreš spat in si poln pričakovanj,danes mam pregled in upam,da zvem kaj novega,ne sam od kg ampak tud od naše bebice,,...user posted image
Drgač se mi je pa včeraj partner mal ga naklonkol(Napil) in posledice so ble na školki,men je  vzdignu pritisk na 200,...Zdaj pa poslušam že celo noč njegovo veselo smrčanje,...user posted image
Ah joj dober,da nebom zraven,ko bo zapil otroka,....

Se slišimo,ko pridem s pregleda,ga mam ob 9 v Ljubljani,...
Honeybeemaja,Isabellalana, dober odpravte na pregledu,....
Pa še moj zajtrk za vas:
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.9.2010 7:11:17   
Mišyka
Dobro jutro punce!

PilotGirl upam, da se s tvojim očetom vse poštima in da bo lahko čim prej okreval doma, če mu je tolk neprijetno v bolnici. Sej mislim, da je vsem po vrsti (jst sem bila prvič v bolnici takrat ko se rodila, pa potem z malim na infekcijski). Res se taka nesreča zgodi zelo hitro, trenutek nepazljivosti in je to to. Sploh pa na cesti.

Sara samo da je vse ok. Sem kr brala in brala in preskakovala vrstice da sem prišla do konec tvoje zgodbe in videla, da je vse v najlepšem redu. Ampak tole naše zdravstvo... nekje te pošljejo drugam, tam te nap... 

cukica upam, da boš s pregleda prišla polna lepih vtisov...

Uf, spet en naporen vikend za mano. Mali ni hotu spat podnevi niti en dan - po novem niti vožnja sredi dneva ne pomaga. Pol je pa siten da je joj. K sreči smo bli spet vsi trije skupej. Je pa v Turčiji ratov fan košarke in seveda smo morali zdej dva večera gledat košarko - sej druzga po tv itak ni blo.
V soboto je malemu parkrat ušlo v hlače (kar se že dolgo ni zgodilo), smrkal je, potem se je še zvečer polulal in sem pol preoblačla, prala... Včerej je blo pa že ok, tud dons ponoči. Ne vem, mogoče si je mal prehladil mehur al kaj.

Men se je pa včerej zazdelo, da sem enkrat čutila več kot samo metuljčke, ampak nisem sigurna. Bomo vidli dons v službi, tukej sem bolj pri miru in se bolj čuti.

Zadnjič je mali reku: Mamice grejo v službo počivat!
Nisem mogla verjet svojim ušesom in ne vem od kje mu to. Sej delno je res, da se v ponedeljek človk kr mal odpočije če je vikend naporen.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.9.2010 7:22:25   
sara1986
Hvalča vam za vzpodbudne besede, tudi jaz upam, da se kaj takega ne ponovi vec pred 40.tednom user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.9.2010 7:24:01   
sara1986
cukica, javi takoj ko prideš kako in kaj, mere fantiča, vse napiši..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
13.9.2010 8:55:11   
Patrisha
cukica mmmmmmmm lacna sem ko strela! Bom se mogla ene 30 min pocakat do mojga zasluzenega zajtrka! :/

vse ki imate preglede, fino zrihtajte pa porocajte kako je blo :)

uglavnem moj avto gre danes na pregled da vidim al bo 300 € stroskov al 600 + :/ popizdis ne?? user posted image user posted image user posted image user posted image  jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! phhhhhhhhhhhh
sem misla, da bom za ta kes kupla otroski vozicek, ne za avto devala phhhhhhhh user posted image

in ostale srecke user posted image  kako ste?? :)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.9.2010 9:24:02   
suzy29
Dobro jutro punce!

PilotGirl upam, da se s tvojim očetom vse poštima in da bo lahko čim prej okreval doma, sama vem kako je če si v bolnici. 

Sara samo da je vse v najlepšem redu. Bo treba verjetno mal več počivat, pa pazit, da ne dviguješ kaj težkega, se preveč naprezat,... 

cukica upam, da boš s pregleda prišla polna lepih vtisov...

Držim pesti za vse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.