|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
13.9.2010 9:28:33   
suzy29
Pa še moj zajtrk za vas:
user posted image

[/quote]

Hvala za virtualni zajterk.....
mmmm.......se mi že pošteno cedijo sline.......si bo treba res privoščit kaj takšnega.......

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
13.9.2010 9:38:03   
Teyla
Dobro jutro user posted image

cukica hvala za virtualni zajtrk. Dobro opravi na pregledu. Pa otsale tudi. in nato le hitro poročat. Sem firbec. user posted image

sara1986  samo, da je vse ok s črmljem. Bi se pa tudi jaz prestrašila.

Ninia33  na motorju je blo fajn, sam me je ta zadnja po vožnji že kar pošteno bolela. Se vidi da nisem navajena-letos sva se bolj malo vozila.

Mišyka  upam, da se bo mali zbrihtal. Ne vem od kje njemu te besede in ideje- morda od moških kolegov. user posted image

Tudi jaz sem jezna. Zakaj? Ker bi zdajle mogla bit na balonu, pa je kolega, ki to rihta, včeraj prepozno poklical. SMo ga klical ob 19h, pa je rekel da bo kasneje. Ja, ker ob 22h v nedeljo zvečer res vsi čakajo na tvoj klic. user posted image user posted image   Tako neodgovoren in samo sebe vidi, kot kaže. Jaz pa dragi sva si ravno zato vzela frej iz službe - lubi celo dopust in to res ni lepo. Pa to ni prvič. Če bi bila jaz na mestu mojega dragega (to je njegov prijatelj), bi mu že včeraj rekla, da ne more tak pozno klicat. Danes bi mu pa že povedala svoje. ker tole je že drugič anredil. Mi gredo prav na živce ljudje, ki mislijo, da cel svet čaka samo na njihov klic in da nimamo nič pametnejšega za delat.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.9.2010 9:39:14   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Jaz imam pa tako veselo novico. Mož je danes začutil brce. user posted image Ne morem verjet. Ta prvega sem jaz začutila šele v 19. tednu, pri dvojčkih se pa že na zunaj čuti pri komaj 17/18 tednih. user posted image

Sama sem začutila prve gibe že zelo hitro, tam v 15T, sam moj jih ni mogel čutiti.... 
Včeraj pa sva z mojim sedela pred TV, svojo roko pa je imel naslonjeno čez moj trebušček. ...in....takrat me moj čmrl brcne, moj pa v luft KAJ JE BLO PA TO ZDEJ????????Jst pa v smeh, pa mu tako na pol z solznimi očmi povem, da je to bla brcauser posted image .  Sva bla oba pol zaradi tega čist paf.....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.9.2010 9:54:45   
Mišyka
Teyla upam, da se vseeno zmenite in greste letet. Drugače pa izkoristita frej dan v dvoje na kakšen drug način in uživajta.

suzy kako lepo! Zdej bo tega vedno več. V katerem tednu pa si ti?

Ko ste začutile prve brce, so bili zraven prisotni še tudi metuljčki? Priznam, da se ne spomnim kako je blo s tem v prvi nosečnosti.

Ste se že kej naročale na 3D in kam?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.9.2010 9:54:56   
maurica
jutro!

sara, samo da je vse OK, si nas vse prestrašila! odnosa pa itak raje ne bi komentirala. ne razumem, sej tudi če naredimo kaj narobe, a ne more človek normalno in lepo povedati??

punce, ki imate preglede, fajn opravite pa poročajte, kako je bilo.

moj dragi tudi že nekaj časa čuti brcike najinega čmrlja. čeprav velikokrat, ko da roko gor, neha brcat user posted image . je pa to tako lepo čutiti!!

jaz sem imela bolj naporen vikend in me je včeraj tako trtica bolela user posted image . upam, da bo danes boljše.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.9.2010 10:07:16   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

suzy kako lepo! Zdej bo tega vedno več. V katerem tednu pa si ti?

Ste se že kej naročale na 3D in kam?

Danes ima naš čmrl 19 tednov in 6 dni..........
Za 3D se še nisem naročila. Po pogovoru z dr. pa se bom v začetku naslednjega meseca, tako da bom tam okoli 25T prišla na vrsto. Baje je takrat naš čmrl že čisto podoben novorojenčku, samo na kilaži še potem dobiva.Šla bom pa verjetno v Domžale

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 13.9.2010 10:08:45 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.9.2010 10:19:49   
hel32
Najprej en lep pozdrav!

Sam, če lahk, katera da na seznam moj datum naslednjega pregleda je 20.9.
Glede metulčkov in brcik sem pa jaz tako, ker pač ima en kup dela jih čutim takrat, ko se malo umirim, evo, prav zdaj je bila enauser posted image user posted image .
Čutijo pa se še ne, imam preveč špehecauser posted image user posted image
Saša, sam da je vse v redu z pikico. 3D pregled, ne grem,saj vsakokrat vidim malčka na UZ, tako, da ne čutim potrebe, naslednjč imam morfologijo, komi čakam, da ga vidim in izzvem spol!
To bo vse za danes, lep ponedeljek in uživajte!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.9.2010 10:44:43   
iluzija
Pozdravljene Februarke, evo tudi jaz bi se vam pridružila, vidim da nas je kar veliko in da bo meseca februarja kar veselo :). Jaz imam rok 12.2. me pa zanima če je že katera od vas imela morfologijo, kaj veste je očka lahko zraven pri tem pregledu. To je moja druga nosečnost ampak ne vem da bi pri prvi imela ta pregled, no vsaj omenila mi ga ni ginekologinja lahko pa da ga je vseeno naredila user posted image

No pa lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.9.2010 10:52:36   
Mišyka
iluzija dobrodošla! Načeloma je očka na vseh UZ lahko zraven. Sigurno si tudi v prvi nosečnosti ta pregled imela, ampak mogoče mu ni rekla morfologija.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.9.2010 11:07:32   
iluzija
OH tale moja ginekologinja mi je na pregledu preden sem imela NS rekla da nej svojega peljem na NS ne pa k njej ker pri njej moški nimajo kaj početi, malo me je šokirala ker pri prvi nosečnosti ni bilo nobenega problema ko je bil zraven. Ker pa ni mogel z mano na NS ker je ravno ta dan nastopil z novo službo bi ga pa rada vsaj tokrat imela ob sebi da vidi to našo malo pikico :) Mah z mano gre pa nej se ginekologinja repenči če se hoče, haha user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.9.2010 11:22:59   
maurica
Pozdravljena iluzija user posted image

Načeloma večina G ne vidijo radi, če je partner zraven na vsakem pregledu, za morfologijo pa vsi pravijo, da naj partner pride zraven. Tako da ti kar brez skrbi, nujno ga vzemi s sabo, da bosta oba videla vajin mali čudež user posted image .

Za 3D sem se jaz odločila, da ne grem.

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.9.2010 12:04:58   
lil_
k smo lih pr UZ jst grem jutr se k svoji G, pol pa so mi v porodnisnici rekl, da hodm samo se k njim. to pomen, da bom mela morfologijo v porodnisnici. sam na vratih ordinacije v porodnisnici pa pise, da gres lahko samo sama notr. pac brez partnerjev. a to pol pomen, da moj ne bo mogu bit na UZ? z mano je biv samo na nuhalni in sm si res zelela da bi biv saj se na morfologiji. mah kr nekiuser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.9.2010 12:19:13   
Mišyka
Jst mislim, da bi morali dovolit tudi partnerjem da so zraven. Če pa niste zihr je pa mogoče boljš da pokličete in se pri sestri pozanimate.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.9.2010 12:39:42   
lil_
ja moja G dovol, sam v porodnisnici je pa vse tko cudn, tak surov odnos. prejsnic se slikice nism dobila. je zdravnica pogleda user posted image user posted image za sebe in ne da bi ju jst saj mal vidla. sm samo na hitrco vidla k je letela cez njiju.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.9.2010 14:35:02   
cukica
Sam da vam poročam:previsok pritisk 134/76 moram jit k okulistu,da mi izmeri očesni pritisk,Preveč kg 80, zredila 6 kg se nesmem nič več moram jit v 25 tednu na pregled za sladkorno,poslušala otročka slišala srček,...Na morfologiji mi morjo zmert maternični vrat in nevem kaj še vse,...in moram jit na predavanje o prehrani in na dieto,...
Nimam kaj,če tko pravijo pa,da bo z otročkom vse o.k. bom šla,....
Drgač pa dr.zelo težka in tečna,....komaj čakam da pride moja nazaj,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.9.2010 14:48:02   
cukica
Kar se tiče 3d sem se jaz naročila v Postojno,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.9.2010 14:51:00   
sara1986
cukica, tudi meni je grozila z dieto. user posted image  pa kaj njim ni jasno. ??!! Mislim res. A ti je delala UZ?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.9.2010 15:01:30   
cukica
Ne sam na eno napravo mi je po trebuhu neki merla,da sem slišala srček,ko sem ji rekla za Uz me je napizdila,da mam itak čez 8 dni morfologijo,...
Ja nevem kaj jim ni jasen uglavnem moram jit na ta cukr test

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.9.2010 15:06:05   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ne sam na eno napravo mi je po trebuhu neki merla,da sem slišala srček,ko sem ji rekla za Uz me je napizdila,da mam itak čez 8 dni morfologijo,...
Ja nevem kaj jim ni jasen uglavnem moram jit na ta cukr test

Ej sej ne morem verjet , res user posted image  Mislim nevem zakaj rabimo hodit na predavanje o zdravi prehrani, sej vsak dobro ve kaj je uzdravo in kaj ne, je pa druga stvar kaj se ti zalušta. user posted image   Bedarija!!!! meni je rekla da se v celi nosečnosti naj bi zredila od 8-10kg. in da sem jaz ze skoraj vse pokurila, ker sem se 5kg zredila, po njihovi vagi celo 6kg.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.9.2010 16:10:35   
tamy82
Živijo!
Da se še jaz malo javim danes. Sem šele zdej domov prišla, pa nisem imela časa zjutraj nič napisat user posted image

Za 3D pregeld, a ni priporočljivo od 25. do 30. tedna to delat? Ker jaz sem zdej v 20. tednu pa se mi zdi še prezgodaj, da bi se zdej naročala.

cukica ne se preveč sekirat zarad teh kilogramov! Malo bolj pazi pri prehrani, sej vsak zase najbolj ve kje so njegove "šibke točke" user posted image Pa ravno včeraj sem govorila z eno, ki je rodila lani februarja in se je zredila za 16 kg, pa sploh ni bila neki ful "debela" na koncu in tudi kmalu je spet prišla na svoje kile. Je pa res tudi njo G sekirala zaradi tega user posted image

iluzija dobrodošla! user posted image
pa pri meni tudi ni problema je lahko partner vedno zraven pri UZ (no, bil je samo na prvem), bo šel pa zdej spet na morfologijo konec meseca.

no, se slišimo! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.9.2010 16:35:00   
lil_
ok zdej pa ze jst tega s kilami ne razumem vec. enim grejo vec gor, enim manj. kaj je res treba tok komplicirat? pa pomoje se nobena lih ne nazira doma. ce mas pa pac pocasnejso presnovo, al pa si biv ze prej nagnjen k temu, da hrano samo pogledas in se zredis, pac nemors nc pomagat. ja hvala bogu da jes kar ti pase in ce mas apetit.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.9.2010 16:36:46   
cukica
Tako 24 ta mesec mam okulista,4.10 ponovni pregled,...18.10.pregled za sladkor,...madoniš zasedena na polno,...Bom pazila sem si šla že iskat stvari,ki naj bi jih jedla,jutri mi bodo pa še jedilnik sestavli,...Za otročka vse sam da bo vse v redu z njim,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
13.9.2010 16:38:10   
lil_
aja drugac sm sama cisto nasprotje...in sm pr user posted image user posted image se vedno na -4 al pa -3. sam k vm tkole tezijo gre se men na zivce. kako mora bit sele vm to poslusat. jst tut rajs kej vec pojem kokr manj, ja sej pravjo da si dete vzame kar rab.jst se v nosecnosti nemislm drzat nazaj in si kej odzirat user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.9.2010 16:41:09   
cukica
Ja se strinjam s tebojko mi je rekla,da mam že od prej preveč kg sem ji rekla da vem in,da bom pač pazila kaj jem.Pa mi je zabrusla,da to ni nič če jaz vem in naj se začnem pravilno in zdravo prehranjevati,...priznam,da mi včasih diši pomfri,pa dunajski pica,ampak to je mogoče enkrat na mesec,res jem velik sadja in zelenjave,...Ma bom že grem jutri tja naj sestavjo pa je ta jedilnik,...Je pa res,da sem prej pila gosti sok potem sem šla pa dat urin mogoče je tud to krivo,...Ja no,če tko pravjo pač je tko,...jih bom ubogala

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
13.9.2010 16:44:30   
Teyla
Te njihove vage so res čudne. Cukica pejt na test sladkorne in če je vse ok, se ne sekiraj preveč, samo malo pazi. Ne vem zakaj težijo s hujšanjem, meni se zdi hujšanje v nosečnosti 5x težje kot običajno. user posted image

iluzija dobrodošla med nami user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 13.9.2010 16:45:14 >

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.