|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
9.9.2010 14:53:54   
K_a_t_i
Se pridružujem vsem, ki so jim mulci spali čez noč, zdaj pa ne več... Gašper je spal od 20h do 3-4h, se podojil in spal do nekje 7-8. Zdaj pa se po novem zbudi že okrog polnoči, pa ob 2h, 4h, 6h,... Ma sploh več ne štejem! Enkrat je dost, če mu dam dudo, 2krat je user posted image . Men se zdi, da bi znal bit problem v tem, ker je ratal odvisen od dude in potem se zbudi pa ne zna nazaj zaspat. Mogoče ima še kak poskok pa rabi malo več. Lahko ga zebe, mu je vroče, si želi zamenjat položaj pa ne more (je v spalki al pa pokrit),...
Mah. Pri prvorojencu se je vse nehalo okrog 1.let (no, 1krat na noč se je še zbudil, ker je bil lačen) - samo on ni imel dude in se zato ziher ni zbujal.

Čez dan pa je kot je. Men se zdi, da še vedno veliko spi. Naj raste, dete user posted image .

Upsi.... šibam dudo dat....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.9.2010 15:03:41   
nusi
zbujanje ponoči - zdej bi pa rada še jst neki preverla, a ve jih hranite ponoči zato ker jamrajo al imajo prov oči odprte in jokajo. Ker moj če jamra dobi dudo v usta in konc debate. Če bi se prov zbudil bi ga pa tut nahranla. Kako je to pri vas? Da slučajno jst otroka ne mučim, pa je v resnici lačen? user posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.9.2010 15:38:26   
j.b.
nusi, jest mu tulk dovg podtikam dudo ponoč, dokler zagrabiuser posted image Torej ob kkšnem jamranju al pa ob začetku joka (če ga uhitim). Pe je spet mir za kkšne pol urceuser posted image
Ko pa začne jokat in ne neha in ne neha ... , takrat pa mal pojevauser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.9.2010 15:39:16   
K_a_t_i
nusi, jst ne vem - ker imamo temo v spalnici in dobesedno poskočim, ko zajamra. Ful mi gre na jetra, ker smo v isti sobi user posted image . Ker se mi zdi, da če bi imel svojo, bi vsi bolje spali - sem prepričana, da bi marsikdaj sam zaspal nazaj, tko ga pa jst z dudo zbudim. Mamo pa opcijo samo da je pri nama v spalnici, ali pa pri Žigu v otroški sobi. Samo, da bi mi še prvorojenca zbudu si pa ne morem prvošt. Tko da - najprej probam dudo pa če jo 3krat zapored ven pljune in še vedno sitnari, ga podojim.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.9.2010 17:19:23   
m_o_i
nas, ko se zbudi, ima prav odprte ocke-in zaradi sebe se ne trudim z dudo; rajsi mu takoj dam flasko, ker drugace bi bil pa mogoce lacen cez pol ure, uro-jaz pa bi mogla spet vstat... ce pa jamra z zaprtimi ockami, pa valda samo dudo...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.9.2010 18:31:06   
m_o_i
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nuby steklenicke veljajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa se poceni souser posted image -niti ne 2 evra, za Nukove sem dajala slabih 6)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.9.2010 18:44:38   
Aninchy
moiiii - Sm zdej prvič slišala za Nubyuser posted image Pa vidm, da majo podobne cuclje kt avent....  Kje si jo pa kupla?? K vidm, da so fulare lepe, pa bi jst mal probala, če bi naš peb hotu s te pit...? user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.9.2010 18:47:43   
m_o_i
aninc - tale nasa ima cucelj podoben Nuk-u, le da je malo sirsiuser posted image  kupla sem pa v muellerju...
je pa mozno, da imajo dve vrsti cucljev-to je npr. pri DMovih: ene imajo cuclje podobne Nukovim, a se dobijo samo kavcukovi(najn danke), ene pa cuclje podobne aventovim-ti pa so silikonski
bom preverla v muellerju, ko grem v nabavouser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.9.2010 20:18:13   
nusi
Evo, jst sm od frizerja user posted image , končno mi je ratal neki zase narest.
Tamalčka smo dal spančkat, midva bova probala še kakšen film pogledat, pol pa spavanac user posted image . Tolk mi je odleglo, da je tale posvetovalnica za nami, men je to ful stres, predvsem zarad cepljenja, ker sem se bala, da bodo cele kolobocije okol tega.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.9.2010 20:26:48   
ozzi
nusi-kako ti uspe, da prespi celo noč? a spi v svoji posteljici al s tabo? ker naš ko je spal z nami v postelji-na morju je prespal od 21-5 zjutraj brez hranjenja. Drugače pa sedaj spi v svoji posteljici in spi od 20-3 potem se nahraniva in do 6 ali 7 zjutraj.
Se pa polno dojiva.
No tudi mi smo prestali cepljenje brez težav-še opazil ni, da se nekaj dogaja. Smo pa že na 7070g, 66 cm veliki tako, da moramo malo povečat dozo ad3 kapljic. Ja se je zredil 1100 od zadnjega pregleda. user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.9.2010 21:05:47   
nusi
ozzi - to mi  nč ne rata, pač trenutno je tko razpoložen, ni niti nujno, da bo skos tko, upam pa da bo čimdlje user posted image , pa tut ponoč mu je treba it dudo v usta dat al pa ga prestavt na drug bok, ker jamra bolj proti jutru. Aja, sm pa pač enga večera rekla, da ga ponoč ne bom dojila, ker itak spi, ampak ga bom z dudo potolažla in je vžgalo, čist možno je, da bo pa enga lepga dneva fant ugotovil, da zdej bo pa on tut ponoč začel jest user posted image , spi pa v svoji postelji in v svoji sobi.

Pa bravo za lepo pridobianje na teži in  rast user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 9.9.2010 21:06:30 >

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.9.2010 21:09:01   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
aninc - tale nasa ima cucelj podoben Nuk-u, le da je malo sirsiuser posted image  kupla sem pa v muellerju...
je pa mozno, da imajo dve vrsti cucljev-to je npr. pri DMovih: ene imajo cuclje podobne Nukovim, a se dobijo samo kavcukovi(najn danke), ene pa cuclje podobne aventovim-ti pa so silikonski
bom preverla v muellerju, ko grem v nabavouser posted image

Hmm... ma jst sm mal poguglala, sm gledala slikce, pa so se mi sam take k aventove zdele...user posted image Ja, vem pa za DM, da ma dvojne, ampak nism vedla za flaše ampak za dude... ker dudo ma pa naš nukovouser posted image pa sm tud kupla zdej DMove, pa sploh ni opazu razlike... tak da user posted image No, mejbi bo pa pr flaši tut tk... držim figeuser posted image

Punce, super za opravljene posvetovalnice! Mi jo imamo naslednjo sredo... bo tud pikica padlauser posted image Me ni neki strah, ampak upam sam, da ne bo preveč siten potemuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.9.2010 21:30:11   
mamicaaa
Pozdravljene, vem, da sem pozna... naša princeska se je rodila 11.5. ob 00:42, težka 3700 in velika 48. Zdaj pri skoraj štirih mesecih ima 7310 in 62,5. 

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.9.2010 21:46:27   
Aninchy
mamicaaa - dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu mamicaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.9.2010 8:11:33   
barvar
Jutro!
Ko ste ravno pri spanju. Naš spi kot se spomni user posted image . Zaspi med 19.30 in 20 uro in se zbudi ob 6.30. Včasih vmes je (ob2.30), zdaj pa že nekaj noči spet spi cel čas. Ima pač obdobja, jaz pa se prilagajam (kaj drugega mi pa preostane user posted image ).
Bravo za posvetovalnice in uspešno prestana (ali pa prešpricana user posted image ) cepljenja.
Jaz pa čakam minija, da se zbudi, pol pa šibam v laboratorij, ker imam drug teden UZ ledvic in rabim sveže izvide.
Pa lep dan vsem skupaj.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.9.2010 8:53:49   
nusi
jutro in eno user posted image .

Tut jst čakam tamalčka, da odpre oči, pol pa ven na sprehod in na eno orenk kavo.

Aja, mam pa eno vpr/problem, midva sva rada kr velik del dneva zunaj če se le da, ampak zdej ko je mraz ga zunaj ne morem preoblečt, lokalov pa tut ni zmer pri roki user posted image , pa tut bi me ponekod precej postran gledal, če bi samo previjala, 5 kav na dan pa tut ne spijem user posted image . Torej, kako to zdej jeseni in pozimi izvajat, a mormo hodt na sokce notra al kako?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.9.2010 9:24:37   
K_a_t_i
nusi, ne kompliciraj. Previj, če se pokaka, sicer pa plenica zdrži 12 ur user posted image . Tok dolgih sprehodov pa ja ne delaš? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.9.2010 9:34:06   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
nusi, ne kompliciraj. Previj, če se pokaka, sicer pa plenica zdrži 12 ur user posted image . Tok dolgih sprehodov pa ja ne delaš? user posted image

Ja maš prov, sam previjat se mi ga zdi vseen pametno notr, a ni zunaj preveč mrzlo?
Kar se pa tiče držanja plenic 12 ur pa lahko samo sanjam, ravno včeraj sem penla, ker mi je lulanje čez prišlo na sprehodu in to po 2 urah in pol sm ga celga preoblekla in čez 1 uro doma je bil spet moker. se mi zdi, da te plenice niso več ok (moltex), ker nimajo raztegljivih trakov in pol ga ne morš tolk zategnt.  Dons začnem z unimi iz leclerca, bomo vidl če bolj zdržijo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.9.2010 9:38:29   
m_o_i
meni plenica enkrat ni premocla-in ga pustim tudi po 8 ur v njej (ponoci)
meni so DMove plenicke Z A K O N!!!

tudi kakanje odlicno zadrzijo-je pa res, da vcasih ga tak nakida, da ma se jajcke cist umazaneuser posted image

pa se nekaj(ce sem prepametna, se opravicujem vnaprejuser posted image ): a greste s prstom noter v plenicko(ob nogicah) in tudi tiste notranje "volancke" navzven potegnete!?

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 10.9.2010 9:39:49 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.9.2010 9:43:28   
nusi
pa se nekaj(ce sem prepametna, se opravicujem vnaprejuser posted image ): a greste s prstom noter v plenicko(ob nogicah) in tudi tiste notranje "volancke" navzven potegnete!?

jst ja drugač kakec ven uide user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.9.2010 13:17:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

jst ja drugač kakec ven uide user posted image

jst tud

nusi, sori - samo plenice, ki po 2h urah lulanje spusti pa res ni vredno kupovat!
Mi mamo huggies in tud še niso premočile. Pa jo ma mulc gor od 19:30h do 7-8h - s tem da med tem časom 3krat je. Še fino je, ker ima na hrbtu elastiko, da kakec ven ne pridirja user posted image .
Drugače pa ja - itak v mrazu noter previt (no, to je tista ena kava ;) ) No, jst še letos nisem previjala noter. Se mi zdi enih 14C še kar ok, da zunaj previješ - sej si koj fertik.
Mam pa jst tud problem z oštarijami, kadar sem zunaj. Pa ne ker bi blo treba previt, ampak ker mene skoz lulat tiši user posted image .

Pop*zditis bom dobila... Gašperja sem pripeljala noter, da bo doma spal (da vmes kej nardim) in en vrta in tolče (pomojem kopalnico dol zbija). Sej načeloma tamal zaspi v takem, samo ko je pa v fazi rahlega spanja pa namest, da bi naprej potegnu, se zbudi user posted image . Pa bo siten cel popoldne... Šibam.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.9.2010 13:19:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.9.2010 13:23:02   
nusi
plenice - sem sprobala te od leclerca, ej super so, nč nimajo vonja, k men drgač vse smrdijo, pa čist nč niso spustile user posted image

gostilne/lokali in lulanje user posted image , mene tut ful skos tišči, ker tolk pijem in pol hočm lulat in kam z dojenčkom, na wc ga težko vlečem user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.9.2010 13:31:00   
Mubi
Plenice jest mam skos kšne druge user posted image pampers so itak za en drek, če se milo izrazim user posted image . Fuuul dobre so mi navadne tuševe, lumpijeve (oboji imajo zadi elastiko). mullerjeve so tud hude.... pr teh mu nč vn ne pride, razen če nakaka za tri dni nazaj in naprej user posted image

spanje moj odkar ga zvečer hranim po steklenički, in vidim da poje od 100-120ml in ne dojim, zaspi ob 9ih in spi do 4-5ih, potem pa še ena runda do 8-9ih user posted image

za seznam punce, pozable ste mi ažurirat podatke! user posted image user posted image hihi mali je ime 31. 6720g in 62,5cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.9.2010 19:24:48   
Meemee

Se pridružujem vsem, ki so jim mulci spali čez noč, zdaj pa ne več... Gašper je spal od 20h do 3-4h, se podojil in spal do nekje 7-8. Zdaj pa se po novem zbudi že okrog polnoči, pa ob 2h, 4h, 6h,... Ma sploh več ne štejem! Enkrat je dost, če mu dam dudo, 2krat je user posted image .

Naša se je do zdaj zbudila 2-3x na noč, že 2 dni pa se zbudi ponoči na 1,5 - 2 uri user posted image . Sem danes čist adijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.9.2010 19:31:46   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Se pridružujem vsem, ki so jim mulci spali čez noč, zdaj pa ne več... Gašper je spal od 20h do 3-4h, se podojil in spal do nekje 7-8. Zdaj pa se po novem zbudi že okrog polnoči, pa ob 2h, 4h, 6h,... Ma sploh več ne štejem! Enkrat je dost, če mu dam dudo, 2krat je user posted image .

Naša se je do zdaj zbudila 2-3x na noč, že 2 dni pa se zbudi ponoči na 1,5 - 2 uri user posted image . Sem danes čist adijo user posted image user posted image user posted image

enako
nevem kaj je obsedlo naše štručke ...

So nas čist razvadli, ko so tak pridno že spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.