|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
9.9.2010 16:38:44   
Anonimen
hvala punce, sej vem da prej ali slej rata, samo zgleda da je pri meni slej :(  že prvič je trajalo čist preveč časa zgleda da bo tokrat tudi smrk, smrk

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
9.9.2010 16:41:24   
witch
hihihi ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image al ti nosiš trebuščka al on tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mladika zmagaš user posted image
Drugače pa babi (mladika in lidik) jaz imam eno idejo user posted image kaj če bi vidve kdaj do mb priletele z novo merivo user posted image da vidim lidik še preden se razpolovi user posted image bi šlo?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 327
9.9.2010 16:47:53   
lidik
hmmm witch z novo merivo bolj težko....nima vinjete in se mi jo za letos tudi ne splača kupovati. Ha ha ha predno se razpolovim, ta je dobra ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa če mladika ne bo imela preveč dela oktobra, potem se tudi to lahko zgodi ja. Zdaj septembra dvomim da bo šlo. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 328
9.9.2010 17:22:05   
mladika
Sej obstajajo tut tedenske vinjete al pa stara cestauser posted image če ne bomo pa magari s kerim drugim avtom pribrezale,ki ma vinjeto,to sploh ni problem z nečim se bove že pripelale.Ja jst sm načeloma za,sam termin mormo uskladit...jst bom mela predvidoma do 15.oktobra velik časa,pol se mi pa na polno začne dogajat!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 329
9.9.2010 17:47:37   
witch
user posted image user posted image user posted image jeeeej kak je to lepo brati, da sta za user posted image user posted image no mladika kar povej ji... vse se da če se hoče. Za silo tudi brez vinjete user posted image user posted image user posted image meni je vseeno, se vama bom prilagajala. Res pa je, da bom oktobra  spet "samska" in bom lahko cele dneve in noči po kavicah hodila user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
9.9.2010 18:31:01   
lily32
To čakanje na dan, ko naj bi (ne bi) prišla  user posted image , me ubija! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 331
9.9.2010 19:05:42   
witch
oh ja lily še kako te razumem.... kje je še konec meseca.... 

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.9.2010 19:59:12   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

user posted image user posted image user posted image jeeeej kak je to lepo brati, da sta za user posted image user posted image no mladika kar povej ji... vse se da če se hoče. Za silo tudi brez vinjete user posted image user posted image user posted image meni je vseeno, se vama bom prilagajala. Res pa je, da bom oktobra  spet "samska" in bom lahko cele dneve in noči po kavicah hodila user posted image  

bom jo shecala brez skrbi,bomo prišle,nič bat,še sita naju bošuser posted image user posted image user posted image
mene tut čakanje ubija....še tri dni,od jutri daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.9.2010 20:50:21   
cori
Witch: čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.9.2010 21:39:36   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image
user posted image  2.9. *viva*
user posted image 5.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladika
user posted image 15.9. TEDIGO
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 29.9. ribica88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image  = 3

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
9.9.2010 21:48:33   
tejchy*
večer punce user posted image no, da sporočim, moja user posted image je prišla in me našla, tako da računam da se tale mesec ki prihaja kar nekam skrijem, ker lahko zamenjam 100.. naslovov, pa me bo našla user posted image . nemoreš verjet! sem bila malo potrta, ampak je boljše, ker se kar ponavlja iz mesca v mesec in nisem več tako razočarana kot na začetku. to niti ni tako slabo, ker tale mesec si nebom računala ne plodnih dni, ne kdaj pride M (sicer je pa tko al tko neredna user posted image ) in bom probala čist odmislit tale računanje in čakanje. kot da ni dovolj da je prišla M, se nam je pokvaril še računalnik in sem sedaj komaj prišla do računalnika, da vidim če imamo kakšno novo user posted image in kako naše srečke user posted image user posted image . Kdaj boste kaj lulale punce moje, da vem držati pesti user posted image . mladika, witch, lily?
user posted image - za vse, nešteto pikpok, da se bo septembra treslo, kot smo obljubile user posted image mogoče ne za vse od nas, ampak ej punce, sej prihaja oktober user posted image (nekako se bo treba gret user posted image )

lep večer punce še naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
10.9.2010 8:08:05   
witch
anonimna user posted image in tejchy user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej. Držim pesti, da vama bo v oktobru uspelo. Vem, da je težko, ampak morata pogumno naprej.

*viva*, anonimna user posted image , anonimna user posted image kako pa pri vas kaže? user posted image user posted image user posted image držim pesti za kakšen plusek user posted image user posted image user posted image

Punce kako ste? user posted image
Meni se je moja bt začuda dvignila in mislim, da sem imela v sredo O. Na srečo sva pridno user posted image , zdaj pa bomo upali na dobre rezultate user posted image

Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image sem prav vesela za ta izpit user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.9.2010 9:45:09   
nati29
Samo na hitro malo pokukam, da vas malo pozdravim. Imamo tako gužvo v službi user posted image .
Lily32, pa ti imaš samo še dva dni, kaj pa mi - do konc meseca user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.9.2010 10:08:55   
lily32
Ja, saj vem, da imam zdaj le še dva dneva, a v tem obdobju, ko čakam user posted image , postanem kar nekako zmedena in ves čas nekaj delam, ampak se nič ne pozna, se mi zdi, da se nekoristno cel dan potikam po hiši, delo pa se kopiči. 

< Sporočilo je popravil lily32 -- 10.9.2010 10:09:27 >

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.9.2010 10:51:15   
nati29
Lily32, sem se samo malo hecala, tudi jaz težko čakam, pa vsak dan bo bolj težko čakat.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.9.2010 12:54:01   
lily32
nati29,
saj vem, da si se hecala in če si v mojem sporočilu zaslutila jezo, ni bila usmerjena proti tebi, ampak proti meni osebno. Rada bi, da bi bila sposobna odmislit in se sprostit, a mi ne rata. Avgusta sem mislila, da je krivo, ker sem na dopustu in imam preveč časa za razmišljanje, a ni ta mesec nič drugače, čeprav imam dela čez glavo.

No, zdaj pa res lahko rečem: samo še 2 dni user posted image

Ti boš pa žal morala še malo čakati.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.9.2010 14:12:02   
nati29
Ne ne, nisem mislila, da si kaj jezna user posted image . Je pa res težko odmislit, bolj poskušaš, bolj na to misliš.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.9.2010 16:01:53   
witch
čveke kje se pa danes vse skiravate? 

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.9.2010 17:23:19   
mladika
sam res,punce kje ste,sej ni vikenduser posted image user posted image lily32 a ti maš še dva dni,no jst mam enga več...in cori,kak pri tebi kej kaže??

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.9.2010 17:44:09   
portorož

Ola čvekice user posted image

WITCH-ica: čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidiš da znaš! user posted image user posted image user posted image
A ti si iz MBja? Potem pa sva blizu user posted image .

Mladika, sem na temi majčice pozabila, pa bom kar tukaj: hvala za odgovor na vprašanje v vezi svetlinovega olja. Sem bila danes na pregledu, me ima moja g pod drobnim očesom. Sem zadnjič klicala, da imam izcedke in me je za danes kar naročila. Potrdila mi je nosečnost, rekla da je zaenkrat vse ok, predpisala pa mi je utrogestan. Čez 3tedne se vračam na pregled.

navijam za vas! dajmo:
witch, mladika, dspela, liliy32, cori, *viva*, anonimna user posted image in anonimna user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ja, portorož vam bo dihala za ovratnik user posted image .

Zdaj imam malo več časa, tak da user posted image vas imam pod budnim očesom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če sem vas slučajno prestrašila user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.9.2010 17:47:18   
witch
porotorož nisem iz mb, ampak iz njegove okolice user posted image se pa lahko enkrat dobive na kavi user posted image pa hvala za čestitke user posted image

ah ja pravi mrk vlada tukaj gor user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.9.2010 19:26:29   
Anonimen
Danes je le prišla gospa Rdečka...sem kar mal potrta, pa čeprav sva itak šele delati na naraščaju. Pa še očitno imam nek dolg cikel...36 dni...fuj user posted image . Nič, se selim na post oktober. Držim pesti za vse.

user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
10.9.2010 21:54:14   
witch
user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladika
user posted image 15.9. TEDIGO
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 29.9. ribica88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image  = 3

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

< Sporočilo je popravil witch -- 10.9.2010 22:06:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.9.2010 9:01:06   
cori
Dobro jutro!

Pa smo le dočakali sončka user posted image .

Pri nas je bilo včeraj delavno in še enkrat delavno....pol pa kar zmanjka časa za RR user posted image ....

Mladika: Kako si kaj? Kako kaže? Jaz sem bila nekaj dni v takem razpoloženju, da sem bila prepričana, da nam je ratalo....zdaj pa že čakam M....joj taka nihanja v moji glavi. Znaki so pa pri meni itak kar neki, kakor si jih razložim user posted image

Uživajte v tem lepem sončku!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.9.2010 12:40:46   
mladika
zdej pa ne vem al si opisala mene al sebeuser posted image user posted image user posted image jst sm kr uredu,smo 24.dan ciklusa,še dva,pa da vidimo kje smo.Drgače pa znaka še nobenega,razn prsi so mal boleče na otip,sam to je pri mini itak pred vsako M,drugo pa nič.Bi pa ful jutri zjutraj delala testek,da či bi biu slučaaaaajno plusek,da bi mojemu dala darilo za obletnico,po drugi strani me je pa strah,da če bo minus si bom razpoloženje pokvarila.Zdej pa ne vem kaj najuser posted image user posted image mam fobijo pred nosečnostnimi testi oz. pred njihovim rezultatomuser posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?