Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 13:51:40
|
|
|
|
mladika
|
Cori,koker jst vem midve skupaj lulave??!!al se motim... punce,nič bat tisto kar mora že gre naprej,ostanek pa pač ven steče.sej jst mam tut še kar upanje v septembru,čeprov ne vem...krči so sicer nehali,drugih znakov pa nimam drgače pa midva dva mesece zdej nisva bla lih najbolj pridna pri sva samo enkrat med O,tak da nimam niti velik upanja!! Zdej pa eno čist izven konteksta uprašanje: a je kle gor ktira k zna nemško,se mi naj javi na ZS da ji pojasnim kaj rabim!!??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 15:39:03
|
|
|
|
cori
|
mladika, ja midve bova skupaj lulali ....jest bom tudi če M ne bo kar malo počakala, ker nimam urejenega cikla in sem se tokrat vpisala glede na dolžino cikla prejšnji mesec ....hmmm bom mogla tudi če takrat M še ne bo, mal počakat,...no če je ne bo, bom z veseljem čakala, lahko tudi 9 m Nemško pa žal ne znam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 15:55:45
|
|
|
|
witch
|
cori in mladika že zdaj držim pesti za vaju in verjamem, da bosta obe nalulale velike pluske... vidve pa pošljita tja gor kakšno lepo misel za mene, da bodo ti dnevi, ki so kao plodni, res plodni, tam okrog 25. pa, da nalulam velik plusek
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:08:29
|
|
|
|
latka
|
No moja BT je že dva dni malce znižana (36,8-37) na 36,6, ponavadi mi pade na dan M ali pa dan pred , vendar nobene krvi, imam pa boleč križ, glavobol, občutek kot da se bo vlila,napihnjenost! Joj kak me zdaj matra, kaj naj storim, imam pa še vedno prozoren izcedek, ki je prisoten že 3 tedne!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:11:02
|
|
|
|
witch
|
latka kdaj pa bi M naj dobila? Probaj narediti test... ali pa še počakaj kakšen dan....
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:14:58
|
|
|
|
latka
|
Če je bila O kot sem mislila, potem bi morala prit včeraj ali pa jutri, ampak glede na to, da je BT padla že včeraj, mi je čudno, da je še ni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:17:27
|
|
|
|
witch
|
Iz srca ti želim, da je nebo in da nalulaš velik plus se mi zdi, da ti je BT malenkost padla (ali je šla pod črto?). Upam in držim pesti, da si nosečka Naredi test, da se neboš mučila....
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:20:43
|
|
|
|
latka
|
Na ne računam, mi je pa čudno, da se ne pojavlja!Sicer je pa tako, da naslednji teden moram začet s KT, ker začnemo s IVF postopkom, predvidena punkcija konec oktobra in si močno želim, da se prikaže ta , drugače bo !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 16:42:50
|
|
|
|
dspela
|
ojla! Jaz pa M ne pričakujem danes pa do petka. zaenkrat kaže dobro, beli tok,ostra pekoča bolečina v sredini sp. dela trebuha in okoli popka in nad popkom, pekoča bolečina v sredini križa in čez celega, že 2 dni me postane rahlo slabo nato čez nekaj časa začne krukit, pa ko vstanem se mi vrti. zvečer pa me zvija in šrvfa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 20:37:22
|
|
|
|
portorož
|
Pozdravčke rožce moje! Jaz sem danes malo boljše..., se je izcedek malo umiril, čeprav se vmes še pokaže kakšna mala packa, ampak lažje diham. Hvala luna*, sem včeraj res morala kar malo zajeti zrak Držim pesti za vse vas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 7:33:21
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch kaj si ti zadnjič dobila odgovor na moje ZS? Se nič ne javiš, pa me malo skrbi, da sem pisala roman, ki ga sploh dobila nisi. In glede na to, da se že tako dolgo mi nisi nič javila, prosim zahtevam obširno poročilo o vsem kar je novega pri tebi !!!! Malo te moram skregati. Aja tetka witch, meriva je doma. no mladikica moja tebe pa tudi !!! Takole moram preko RR-ja zvedet, da si naredila izpit???? Zadnjič si sicer nekaj omenjala obveznosti na faxu, ampak nisi mi pa povedala da si naredila izpit !!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 8:13:15
|
|
|
|
anci banci
|
No na testu se je pokazal en velik minus, tako, da gremo naslednji mesec v nove boje za vse ostale ki še čakate pa navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 9:54:23
|
|
|
|
witch
|
OOOooooO tetka lidik kako sta s pikico oziroma z že kar velikim fantičem? Vidim, da je še manj kot 100 dni do poroda komaj čakam. Drugače pa bi mi lahko kakšno slikico poslala, da vidim, kakšen trebušček ti je zrasel tvoj zs sem dobila, se pa opravičujem, da nisem odpisala spet je vse na hitro in ni časa.... pa za merivo kakšna je? Nova ali stari model? Poročilo ti napišem na zs Punce izpit sem naredila še samo 2! še malo pa je konec, še malo
< Sporočilo je popravil witch -- 9.9.2010 9:55:37 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:00:59
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
anci banci- evo da ti uspe naslednji mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:03:44
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
aja pa se : witch- cestitke za opravljen izpit evo pa se za naslednja 2 izpita
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj, sem delala danes test ... in mi je pokazal en velik ------------------------ sem ful razočarana, ampak zdej moram počakat to smotano in potem sep v nove boje. Čestitam vsem novim , in za vse ki še boste lulale ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:31:59
|
|
|
|
mojamura
|
witch čestitam za izpit pikicaa25 ne obupaj, misli pozitivno. pošiljam ti velik in pa za srečo v naslednjem krogu.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:48:57
|
|
|
|
witch
|
anci banci in za naprej pikicaa25 in za naprej. Obema želim, da vama pa v oktobru uspe davorjeva pikica in mojamura hvala sem prav vesela, da še samo maloooo
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:56:54
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO x.9. melanija x.9. twetka x.9. Anonimna x.9. Arual x.9. ana banana x.9. SRCE x.9. anonimna x.9. petrussa 1.9. didi82 2.9. Anonimna 2.9. *viva* 5.9. Anonimna 6.9. Anonimna 6.9. portorož 7.9. tejchy* 7.9. hanna80 8.9. pikicaa25 8.9. anci banci 10.9. Nutry 12.9. lily32 13.9. cori 13.9. mladika 15.9. TEDIGO 16.9. Anonimna 17.9. Ula33 17.9. bučkabb 18.9. Poka 21.9. nati29 23.9. Luna* 25.9. Monstera 25.9. witch 27.9. Klaraklara30 28.9. bevcika 28.9. TMS82 29.9. ribica88 SKUPAJ NAS JE: 35 = 3 NAVIJAČICE jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11, mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007, didi 82,hanna80.
< Sporočilo je popravil witch -- 9.9.2010 10:57:18 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 10:58:20
|
|
|
|
witch
|
Seznamček sem vsaj približno uredila. Tista, ki ga je urejala, ga ni več in se je izgubil nekje daleč nazaj če sem kaj narobe napisala, označila ali koga izpustila naj pove
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 11:45:02
|
|
|
|
mladika
|
hej!! ja jst sm ga nazadnje uredila,pol sem pa rekla da počakam še na kako punco da javi,da nam eno po eno "urejala" če ne bi biu na usaki strani pol!!ja zgleda preveč čvekamo,da se je revež zgubu ampak je že preveč modre gor... Lidik tebi sem se že opravičila zakaj nism povedala,se bom še oddolžila Wichi za izpit!!!-Aja pa Lidik je zdej že bolj podobna eni račkici in ne več balončku za tiste ki vas je ga. Nezaželjena obiskala.-sam eni pa res ne razumejo da niso dobrodošli
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 11:46:07
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
pikicaa25- za naslednji mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 12:59:56
|
|
|
|
lidik
|
ooo tetka witch za izpit. Meriva je star model, ampak ti povem, da je ohranjena kot nova. Jo je imel en starejši gospod in sicer res je letnik 2005, ampak ima samo 30.000 prevoženih. V glavnem bolj kot ne nova. Sem pa ful zadovoljna z njo. Hmmm ti pošljem slikco. Dej mi na ZS pošlji mail naslov, ker preko zs ti ne znam slikce poslati. Sem "blond" tudi za te zadeve. Drugače pa mladika ima sedaj za mene nov vzdevek: sem baje ko račka. Ha ha ha...sej bi se kr strinjala. Je tako posrečeno to povedala, da ti povem, da sem se ji pošteno nasmejala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 13:01:44
|
|
|
|
lidik
|
eh vidim da je mladika ti že sporočila mojo novo podobnost. Mah sem smotana sploh nisem do konca prebrala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 9.9.2010 15:09:06
|
|
|
|
mladika
|
he he he...vidim da si "blond" še za te zadeve ja mogla sem poročat,kak posrečen vzdevek maš... če si pa res ko ena ljubka račkica-se ne ve al ti trebuščka nosiš al on tebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?