|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
8.9.2010 13:51:40   
mladika
Cori,koker jst vem midve skupaj lulave??!!al se motim...user posted image punce,nič bat tisto kar mora že gre naprej,ostanek pa pač ven steče.sej jst mam tut še kar upanje v septembru,čeprov ne vem...krči so sicer nehali,drugih znakov pa nimamuser posted image  drgače pa midva dva mesece zdej nisva bla lih najbolj pridna pri user posted image  sva samo enkrat med O,tak da nimam niti velik upanja!!
Zdej pa eno čist izven konteksta uprašanje: a je kle gor ktira k zna nemško,se mi naj javi na ZS da ji pojasnim kaj rabim!!??

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.9.2010 15:39:03   
cori
mladika, ja midve bova skupaj lulaliuser posted image ....jest bom tudi če M ne bo kar malo počakala, ker nimam urejenega cikla in sem se tokrat vpisala glede na dolžino cikla prejšnji mesec user posted image ....hmmm bom mogla tudi če takrat M še ne bo, mal počakat,...no če je ne bo, bom z veseljem čakala, lahko tudi 9 m user posted image user posted image

Nemško pa žal ne znam...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.9.2010 15:55:45   
witch
cori in mladika že zdaj držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in verjamem, da bosta obe nalulale velike pluske...
vidve pa pošljita tja gor kakšno lepo misel za mene, da bodo ti dnevi, ki so kao plodni, res plodni, tam okrog 25. pa, da nalulam velik plusek user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.9.2010 16:08:29   
latka
No moja BT je že dva dni malce znižana (36,8-37) na 36,6, ponavadi mi pade na dan M ali pa dan pred user posted image , vendar nobene krvi, imam pa boleč križ, glavobol, občutek kot da se bo vlila,napihnjenost!user posted image Joj kak me zdaj matra, kaj naj storim, imam pa še vedno prozoren izcedek, ki je prisoten že 3 tedne!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.9.2010 16:11:02   
witch
latka kdaj pa bi M naj dobila? Probaj narediti test... ali pa še počakaj kakšen dan.... 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.9.2010 16:14:58   
latka
Če je bila O kot sem mislila, potem bi morala prit včeraj ali pa jutri, ampak glede na to, da je BT padla že včeraj, mi je čudno, da je še ni!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.9.2010 16:17:27   
witch
Iz srca ti želim, da je nebo in da nalulaš velik plus user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da ti je BT malenkost padla (ali je šla pod črto?). Upam in držim pesti, da si nosečka user posted image Naredi test, da se neboš mučila.... 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.9.2010 16:20:43   
latka
Na user posted image ne računam, mi je pa čudno, da se user posted image ne pojavlja!Sicer je pa tako, da naslednji teden moram začet s KT, ker začnemo s IVF postopkom, predvidena punkcija konec oktobra in si močno želim, da se prikaže ta user posted image , drugače bouser posted image !

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.9.2010 16:42:50   
dspela
ojla!

Jaz pa M ne pričakujem danes pa do petka. zaenkrat kaže dobro, beli tok,ostra pekoča bolečina v sredini sp. dela trebuha in okoli popka in nad popkom, pekoča bolečina v sredini križa in čez celega,  že 2 dni me postane rahlo slabo nato čez nekaj časa začne krukit, pa ko vstanem se mi vrti.  zvečer pa me zvija in šrvfa.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.9.2010 20:37:22   
portorož

Pozdravčke rožce moje!

Jaz sem danes malo boljše..., se je izcedek malo umiril, čeprav se vmes še pokaže kakšna mala packa, ampak lažje diham.

Hvala luna*, sem včeraj res morala kar malo zajeti zrak user posted image

Držim pesti za vse vas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.9.2010 7:33:21   
lidik
tetka witch kaj si ti zadnjič dobila odgovor na moje ZS? Se nič ne javiš, pa me malo skrbi, da sem pisala roman, ki ga sploh dobila nisi. user posted image In glede na to, da se že tako dolgo mi nisi nič javila, prosim zahtevam obširno poročilo o vsem kar je novega pri tebi !!!! Malo te moram skregati. user posted image user posted image user posted image Aja tetka witch, meriva je doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no mladikica moja tebe pa tudi !!! Takole moram preko RR-ja zvedet, da si naredila izpit???? Zadnjič si sicer nekaj omenjala obveznosti na faxu, ampak nisi mi pa povedala da si naredila izpit !!!!!!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.9.2010 8:13:15   
anci banci
No na testu se je pokazal en velik minus, tako, da gremo naslednji mesec v nove boje
za vse ostale ki še čakate pa navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.9.2010 9:54:23   
witch
OOOooooO tetka lidik user posted image user posted image user posted image kako sta s pikico oziroma z že kar velikim fantičem? Vidim, da je še manj kot 100 dni do poroda user posted image user posted image user posted image komaj čakam. Drugače pa bi mi lahko kakšno slikico poslala, da vidim, kakšen trebušček ti je zrasel user posted image tvoj zs sem dobila, se pa opravičujem, da nisem odpisala user posted image spet je vse na hitro in ni časa.... pa user posted image user posted image user posted image za merivo user posted image user posted image kakšna je? Nova ali stari model? Poročilo ti napišem na zs user posted image user posted image

Punce izpit sem naredila user posted image user posted image user posted image še samo 2! user posted image še malo pa je konec, še malo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 9.9.2010 9:55:37 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.9.2010 10:00:59   
davorjeva pikica
anci banci- evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti uspe naslednji mesec user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.9.2010 10:03:44   
davorjeva pikica
aja pa se :
witch- cestitke za opravljen izpit user posted image user posted image evo pa se user posted image user posted image za naslednja 2 izpita user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.9.2010 10:08:23   
Anonimen
Hoj,

sem delala danes test ... in mi je pokazal en velik ------------------------ sem ful razočarana, ampak zdej moram počakat to smotano user posted image in potem sep v nove boje.

Čestitam vsem novim user posted image , in user posted image za vse ki še boste lulale ;)

(odgovor članu davorjeva pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
9.9.2010 10:31:59   
mojamura
witch čestitam za izpituser posted image user posted image

pikicaa25 ne obupaj, misli pozitivno. pošiljam ti velik user posted image  in pa user posted image  za srečo v naslednjem krogu.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.9.2010 10:48:57   
witch
anci banci user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

pikicaa25 user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej. Obema želim, da vama pa v oktobru uspe user posted image

davorjeva pikica in mojamura hvala user posted image user posted image user posted image sem prav vesela, da še samo maloooo user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.9.2010 10:56:54   
witch
user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image
user posted image  2.9. *viva*
user posted image 5.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladika
user posted image 15.9. TEDIGO
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 29.9. ribica88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image  = 3

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

< Sporočilo je popravil witch -- 9.9.2010 10:57:18 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.9.2010 10:58:20   
witch
Seznamček sem vsaj približno uredila. Tista, ki ga je urejala, ga ni več in se je izgubil nekje daleč nazaj user posted image če sem kaj narobe napisala, označila ali koga izpustila naj pove user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.9.2010 11:45:02   
mladika
hej!!
ja jst sm ga nazadnje uredila,pol sem pa rekla da počakam še na kako punco da javi,da nam eno po eno "urejala" če ne bi biu na usaki strani pol!!ja zgleda preveč čvekamo,da se je revež zgubuuser posted image ampak je že preveč modre gor...user posted image
Lidik tebi sem se že opravičila zakaj nism povedala,se bom še oddolžilauser posted image
Wichi user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit!!!-Aja pa Lidik je zdej že bolj podobna eni račkici in ne več balončkuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste ki vas je ga. Nezaželjena obiskala.-sam eni pa res ne razumejo da niso dobrodošliuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.9.2010 11:46:07   
davorjeva pikica
pikicaa25-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.9.2010 12:59:56   
lidik
ooo tetka witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit. Meriva je star model, ampak ti povem, da je ohranjena kot nova. Jo je imel en starejši gospod in sicer res je letnik 2005, ampak ima samo 30.000 prevoženih. V glavnem bolj kot ne nova. Sem pa ful zadovoljna z njo. Hmmm ti pošljem slikco. Dej mi na ZS pošlji mail naslov, ker preko zs ti ne znam slikce poslati. Sem "blond" tudi za te zadeve. user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa mladika ima sedaj za mene nov vzdevek: sem baje ko račka. Ha ha ha...sej bi se kr strinjala. Je tako posrečeno to povedala, da ti povem, da sem se ji pošteno nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.9.2010 13:01:44   
lidik
eh vidim da je mladika ti že sporočila mojo novo podobnost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah sem smotana sploh nisem do konca prebrala. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 324
9.9.2010 15:09:06   
mladika
he he he...vidim da si "blond" še za te zadeveuser posted image user posted image user posted image ja mogla sem poročat,kak posrečen vzdevek maš...user posted image če si pa res ko ena ljubka račkica-se ne ve al ti trebuščka nosiš al on tebeuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?