Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 11.9.2010 18:45:56
|
|
|
|
TMS82
|
Punce držte pesti, da nam rata. Danes nastopi moja ovulacija tako, da bomo veselo zvečer. Jupiiii Sončen pozdravček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 8:55:05
|
|
|
|
lily32
|
Dobro jutro vsem! Jaz sem delala test, ki je bil negativen. BT pa je še vedno visoka in enih 10% upanja mi še ostaja. Ne me še barvat modro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 9:24:26
|
|
|
|
cori
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Zunaj spet lep sonček, jaz pa tako nerazpoložena Mladika, ja, v četrtek sem bila še polna energije, zdaj pa to....no verjetno se spet hormončki igrajo z mano...je tako vedno pred M, pa še mozoljčki jo napovedujejo.... Obletnica....super darilce bi bil plusek .....si naredila test? Močno navijam za !!!! Je že čas, da se tudi seznamček malo obarva roza lily32 saj veš dokler je BT visoka....je še vedno možnost. Pri meni so ti testi nosečnost vedno zaznali zelo pozno.... Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 9:46:05
|
|
|
|
witch
|
lily32 dokler je ni in je bt visoka je še upanje. Tak da jaz naprej držim pesti mladika čestitke za obletnico lepo izkoristita dan si lulala danes? cori tudi za tebe Da vse tri jutri sporočite roza novičke
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 10:32:15
|
|
|
|
nati29
|
lily32, jaz sem imela tudi v prejšnji nosečnosti prvi test negativen, naslednji čez tri dni pa pozitiven, tako da je vse mogoče. Človeško telo je res skrivnostno, laho kasnejša ovulacija in kasnejša vgnezditev, pol pa vse skupi malo zamuja. A M pa še ni? Mogoče je pa ne bo . Jaz pa še 9 dni . Komi čakam, da mine.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 12:42:13
|
|
|
|
bevcika
|
OJ! Čas je, da se še js malo oglasim... Js pa še moram čakat dobrih 14 dni... Pa še odločilen izpit mam jutri . V desnem jajčniku me že od četrtka močno špika, pa občutljive bradavičke mam... A je mela kera tak kda okoli ovulacije? Ta mesec ne delam testkov...upam da bo kaj...ker zdaj pa je že res cajt. Sm pa opazla, da mam ta mesec ful velik mazoljev, tak kot prej (3 leta nazaj), ko še nisem jedla KT. Mogoč se je moje telo zdaj komi sčistlo,ko že več kot pou leta ne jem KT. Kaj pravite? Je mela kera take izkušnje? Zdaj se grem pa še naprej učit. Komi čakam, da se prikaže čimveč . Tudi js bi bla tega fuuul vesela . Za srečo pa vam pošiljam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 13:01:01
|
|
|
|
mladika
|
Ja mene prov matra že ta psiha,res,ta mesec je pa obup... na trenutke sm ful pozitivna pa upam da je ratalo kej,ša če ni bomo upali naprej,na druge trenutke se mi pa zdi da je z vsakim mesecem možnost za bolj oddaljena...res ne vem kaj mi je,bi kr aja pa hvala za čestitke,nisem lulala(mislim sem v školjko )ker pravim da mam fobijo pred testi.Z mojim bova pa bolj švoh izkoristla dan,ker mi je dragi ponoči zbolel...mislim ko ma mlade jih pa ma...tko da zdej zanj skrbim ko leži u postli,pa mu čajčke kuham,namesto da bi bla zuni na sončku skupi!!!ah ja...kaj čmo,tak je lajf!!!upam da bo nekoč(v bližni prihodnosti)bolše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 13:40:16
|
|
|
|
witch
|
mladika ti kar pozitivno jaz verjamem in vem, da vama je uspelo M jutri in še naslednjih 9 mesecev nebo tvojemu dragemu pa pošiljam veliko da se čim prej pozdravi. Na naslednji obletnici pa bosta že okrog posteljce skakala Veš pa, da te razumem.. ker sama sem na istem kot ti.... pet minut ful pozitivna, naslednjih 5 pa Naj ti povem, da v tem krogu sem prepričana da portorož, tebe in cori pobarvam roza. Isto kot sem bila aprila za lidik, star in zaljubljeno sebe sem že takrat aprila hotela seliti z njimi, zdaj upam na sebe, ampak vse bolj imam občutek da se boste ve selile jaz pa ostanem tukaj bevcika jaz nimam pojma o KT ker jih nisem nikoli jedla. Držim pa pesti, da vama je uspelo Jaz pa bi naj imela O 8. in mi je BT narasla, ampak kaj ko je včeraj padala , danes je spet narasala in bi mogoče lahko bilo to to. Saj ne vem.... spet me bo ta M ****
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 14:27:18
|
|
|
|
cori
|
joj Witchi, kakšne lepe misli!!! ....jaz tudi močno upam, da ti bo uspelo svoje "izbranke" pobarvati roza .... jaz testkov še ne bom delala, tudi če je jutri ne bo, bom počakala še vsaj 5 dni, ker sem do jutri štela svoj najkrajši cikel....pa priznam tudi ne upam, ker potem tisti - takooooo boli.... Mladika: nas je očitno kar nekaj, ki nam tako niha razpoloženje....ena zate! bevcika: pri meni je "čiščenje" trajalo približno en mesec....pri meni so KT tako vplivale na psiho, da sem jih opustila....pa je potem bilo potrebno približno en mesec, da sem se v glavi pošlihtala .....jutri bom pa držala pesti za izpit! Boš vidla, da ti bo uspelo.... za srečo!!! lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 15:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zivjo punce.. no jaz sem tudi ena izmed tistih ki ne pricakujem 18.9..tko da upejmo da je nebo.. cestitke vsem ki ste postale ,in drzim pestke za vse nas ki cakamo ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 16:39:17
|
|
|
|
mladika
|
Ja sej jst tut ne bom delala testka do petka ne,če prej ne pride... Wichi kar se pa selitve tiče...bove se pa midve skupi,takrat ko se bom jaz se boš tut ti oz. ko se boš ti se bom tut jaz ker že čist predolg že kle smetimo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 12.9.2010 18:31:44
|
|
|
|
lily32
|
witch, cori, mladika, vsem nam niha razpoloženje gor pa dol, zato je dobro, da lahko malo tu poklepetamo, da tiste, ki so gor dvignejo razpoloženje drugim in spet naslednjič obratno. Hvala za vzpodbudne besede. Moram reči, da mi to veliko pomeni, čeprav so ti naši stiki virtualni, nas vseeno druži prizadevanje za nekaj velikega. Če je bila prva polovica julija bolj roza upam, da bo tudi še druga polovica avgusta. Držim pesti za vse, ki še morate lulat. In močno navijam, da je izgubila kompas in zemljevid ter nas ne bo našla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 8:43:44
|
|
|
|
SRCE
|
Ojla... Jst bi jo mogla dobit 10.09. ampak je ni.....sem pa danes zjutraj naredila test in je bil--- ...mogoče je pa še prekmalu.....nimam pa nobenih znakov....ne za in ne za ....kakšen dan še počakam pol pa probam še enkrat test naredit...... LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 9:03:27
|
|
|
|
Ula33
|
Dobro jutro punce! No, pa je spet ponedeljek in začetek delovnega tedna... Se pa počasi bliža dan D:)) Konec tedna bom že bolj vedela, kako kaže... Samo za ta mesec nimam ravno velikih upov oz. nočem karkoli upati... Mi je kar tekom celega meseca uspelo vse skupaj precej odmisliti. Test bom pa delala šele, če mi bo zamujala že par dni, ker imam tudi jaz pravo fobijo pred njimi ! Srce, mogoče je pa res bilo še prezgodaj. Ponovi test čez par dni in upam, da bo takrat pokazal !!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 9:05:49
|
|
|
|
mojamura
|
dobro jutro ....kako ste punce? navijam za vas (pa za mene tudi) čeprav sem med navijačicami. no spodaj je slikica mojega početja ta vikend
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 9:36:48
|
|
|
|
lananai
|
Bravo mojamura! Upam, da pridem kmalu za tabo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 9:49:39
|
|
|
|
mojamura
|
lananai, ne vem če si me dobro razumela...žal nisem ....med navijačice sem se dala ker sem malce vraževerna, pa upam da bom mogoče postala noseča izven seznama hahaha.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 9:55:46
|
|
|
|
lananai
|
Hehehe, sej vem, da nisi nosečka. Upam, da pridem kmalu za tabo s hišico! No, pa z nosečnostjo lahko tudi obe prideva, ane?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 10:38:55
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Kako kaj?? No, jaz sem zbolela , ta prehlad in kašelj mi ne data miru. Sem v pričakovanju vsaj zdi se mi, da bo kmalu prišla, križ že boli, prsi tudi, pa še mozoljčki so se začeli kazat. Sicer sem pred 4 dnevi imela zvečer ko sem šla na wc, čist rahlo krvavitev. Se je pokazala, samo enkrat in potem ni več blo sluha ne duha o krvavitvi. Jaz pa že vsa pripravljena da se bo vlila. No, dokler je še ni je upanje . Tud BT si merim, samo zdaj ne kaže realnih temperatur, zaradi prehlada, upam, pa da bo še ostala zvišana. Čestitke nosečkam. Za nas, ki pa še čakamo na + pa držim pesti.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 11:20:00
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Sicer sem pred 4 dnevi imela zvečer ko sem šla na wc, čist rahlo krvavitev. Se je pokazala, samo enkrat in potem ni več blo sluha ne duha o krvavitvi. Vgnezditvena? Upam in držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 11:58:20
|
|
|
|
mojamura
|
Arual držim poesti
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 12:06:11
|
|
|
|
tejchy*
|
punce da se vam malo oglasim, ker sem brez računalnika in še nekaj časa bom, sem vam hotela samo povedat da še kar držim pesti, da vas čimveč zagleda ! imam pa res dober občutek, ker vas je kar nekaj ki jo čakate, pa je še ni držim pesti, da vam čimprej rata, je res mučno že tole vse skupaj.. jaz sem se tale mesec (mogoče pomaga tudi to da ne morem hoditi tolko pogosto sem na RR ) malo distancirala, in ne mislim čisto vsak dan, ja gorza, vsak dan , na to. Hej punce, skoraj na sredi meseca smo, pa šele 3 nosečke imamo!! no, ko vas naslednjič pridem pogledat sem gor, da bom videla čimveč nalulanih !! Ok? Za vse ki boste delale še teste, . mislim na vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 13:21:45
|
|
|
|
witch
|
mladika, cori, lily kako je? držim pesti mojamura vi pa to pravo palačo delate lepa hiška bo SRCE držim pesti, da je bil testek narejen prehitro Arual dokler je ni, jaz držim pesti, da bo plusek
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 15:09:07
|
|
|
|
mojamura
|
hvala witch...btw kako si pa ti?
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 13.9.2010 16:47:00
|
|
|
|
Ula33
|
Mojamura lepa hiška! Jaz bi tud tako... Arual glede na napisano kar dobro kaže za . Držim pesti. Mene so pa danes prsi začele bolet. No, običajno je to napovednik za . Upam, da tokrat ne bo tako. Dokler je ni ostaja upanje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?