|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
7.9.2010 19:55:45   
mladika
Bravo Portorožuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš kak sem vesela zate,res si ne moreš mislit...bi te kar objela(pa ker ne morem)ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa bom držala pesti da ta pikica ostane celih user posted image pri tebi!!!Čuvaj jo,pa le pridi še k nam pokukat,da nam prikličeš nasmehe na obraz!!!K meni pa ne sme pridit 13.9.!!!!Aja pa veš da sem mislila danes nate...sem sama pri sebi premlevala kak lepo bi bilo da bi končno + zagledala in si res!!!Še enkrat čestitke!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 7.9.2010 19:56:49 >

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.9.2010 20:36:45   
nati29
Portorož čestitke, res super, da ti je uspelo user posted image .
Luna, kakšno operacijo si pa imela? Ja, ta naloga me že malo ob živce spravlja, pa sploh ne najdem časa za pisat, razen malo v službi user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.9.2010 20:40:19   
srečica17
Tud od mene ČESTITKE tja v Portorož, kjer bo zdej rasla ena lepa "rožica" u maminem trebuščku
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.9.2010 20:46:52   
portorož
Oh, punce, še 1x vam hvala za vse lepe želje!

Mladika, sem se seveda user posted image ob tvojem postu..., hvala da misliš name user posted image

Res, še sama stežka verjamem, v strah pa me spravlja ta presneti rjavi izcedek, ki se je pojavil pred kakšno 1.5 ure..., kar tresem se ...

Mojemu sem vse lepo pripravila: svečke po celi hiši+malo najinih navihanih namigov+sebe sem poštimala s pentljo okrog buščija..., zdaj pa sem cela zbegana... user posted image

Saj vem, pozitivno mislit.

Komaj čakam, da pride moj sonček, da se mu vržem v objem in se razjočem...
Ma da sem postala prava cmera user posted image

Jutri pa vam poročam, kakšno je bilo veselje user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.9.2010 21:01:41   
Luna*
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Luna, kakšno operacijo si pa imela? Ja, ta naloga me že malo ob živce spravlja, pa sploh ne najdem časa za pisat, razen malo v službi user posted image .

Nati29 imela sem operacijo pregrade...

Sej bova boš vidla. Če sva vse izpite poleg službe opravile bova tudi to pisanje. Jaz mam že 4/5 narejene pa me mentor ne juser posted image  in ne morem pridt na sestanek z njemu zato mi pa delo stoji!!! BLagor tebi, da lahko v službi kaj pomigaš v to smer, jaz pa ravno zaradi službe eno leto nisem mogla magistrske pisat, ker sem fulll delala.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.9.2010 21:03:52   
Luna*
IZVIRNO SPOROČILO: portorož

Res, še sama stežka verjamem, v strah pa me spravlja ta presneti rjavi izcedek, ki se je pojavil pred kakšno 1.5 ure..., kar tresem se ...

Mojemu sem vse lepo pripravila: svečke po celi hiši+malo najinih navihanih namigov+sebe sem poštimala s pentljo okrog buščija..., zdaj pa sem cela zbegana... user posted image

Portorož dihaj. Nobene panike. Pravijo da je v nosečnosti veliko nepojasnenih krvavitev, ki ne vedno napovejo slabih novic. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.9.2010 21:05:12   
lananai
portorož, najbrž je vgnezditvena. user posted image  

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.9.2010 21:15:08   
nati29
Luna, potem si ti že čisto na koncu, super. Mene še vse to čaka. Saj ko bom resno zagrabla, bo šlo, samo kar ne najdem energije, da bi se resno lotila. Bo že.
Pri kom si pa imela operacijo pregrade? Jaz sem imela tudi lani decembra operirano.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.9.2010 21:30:31   
Luna*
nati29 mogoče sem pa samo čas stran vrgla - vse to sem napisala samo na podalgi dispozicije brez enega nasveta mentorja. Mogoče mu ne bo všeč...user posted image

Imela sem jo v MB. Ti tudi?

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.9.2010 7:44:18   
TEDIGO
ejla
po dolgem času se vam spet javim...
NAJPREJ ČESTITKE VSE NOSEČKAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem bolj tako-zdaj dva dni nazaj sem imela vse zneke za user posted image  (čez en teden naj bi jo dibila). Včeraj zvećer pa so tej znaki prenehali in bolijo me joški...
Če vam povem po pravici sem bila 100%, da mi ta mesec ne bo uspelo....
Bomo vidli pustimo se presentit, kadar naj manj pričakuješ, ....

Teste pa imam že nabavljene user posted image user posted image user posted image  in upam da bom uspela jih pustit pri miru do 15.9.2010....

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.9.2010 8:03:59   
nati29
TEDIGO, meni se zdi, da kar dobro kaže user posted image .

Luna, ja to tudi mene skrbi, ko pišem, pa se sprašujem, če sem zadela bistvo, da ne bo potem reku, to je čist zgrešen user posted image . Sem mislila kar nekaj strani poslat mentorju, da pregleda, če je uredu.

Jaz sem imela operacijo v Lj. pri prof. Toamževiču.

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.9.2010 8:04:35   
nati29
Pri prof. Tomaževiču sem mislila.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.9.2010 8:05:33   
cori
Portorož čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image in mirnih  9 mesecv!

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.9.2010 8:48:55   
witch
portorož kako si? izcedek minil? olje svetlina (ali kako že user posted image ) baje pomaga pri teh krvavitvah. tanjusi je imela dva ss-ja, zdaj pa je jedla to olje in je ta nosečnost uspešna user posted image

Kako ste ostale? A je katera spet lulala? Imamo kakšno novo nosečko? user posted image

Jaz bi pa naj imela po izračunih danes O, ampak moja BT je že cel teden enaka in ne pade in ne naraste user posted image tak da sem kar malo razočarana, ker spet ne vem kaj je z mano in kako je z mano user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.9.2010 9:19:46   
davorjeva pikica
portoroz- iskrene cestitkeuser posted image ter lepo zdravo in mirno nosecnost ti zelim!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.9.2010 9:26:45   
SRCE
Portorož čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....naj ti pa povem,da sem pri prvi user posted image mela cele 3 mesece rjav izcedek.....sej bo vse o.k.......

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.9.2010 9:55:05   
mojamura
portorožuser posted image čestitam....zelo sem vesela zate. upam, naj ti  nosečnost čim prijetneje mine. čuvaj sebe in svojo pikico.

user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.9.2010 11:31:06   
Ula33
Portorož ISKRENE ČESTITKE!! Ti iz srca privoščim!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.9.2010 11:43:46   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz bi pa naj imela po izračunih danes O, ampak moja BT je že cel teden enaka in ne pade in ne naraste user posted image tak da sem kar malo razočarana, ker spet ne vem kaj je z mano in kako je z mano user posted image

eh ja...sem že v enem svojem postu prej napisala, da ta mesec pri meni ne deluje nič! ne bazalna niti po sluzi nisem mogla sklepat na ovulacijo...kr neki resuser posted image ....bazalna cel cikel vztraja na 36 stopinjahuser posted image

Ampak jaz res ne razumem nič več user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.9.2010 12:09:11   
tejchy*
portorož, kako si?user posted image se je izcedek umiril? samo ne misli negativno, ampak pozitivno, obljubi?! še kdaj se samo oglasi pri nas, malo nas pokukaj, da nam boš sporočila kako rasteta z malo pikico user posted image .

dajte mi nekaj povedat punce, na koliko dni vas večina user posted image ? In dajte mi povedat, ali tudi katera od vas, potem preleži še nekaj mintut z nogami v ˝luft˝ user posted image , odkar imam občutek da vse steče nazaj ven, prav vse, to počnem da se boljše počutim, čeprav je baje taka sila, da vse pač ne steče ven, ampak s tem se potolažim.. kaj pa ve?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.9.2010 12:22:24   
lananai
Jst ne ležim z nogami v luft. Je pa res, da nisem nikoli imela problema zanosit, je obakrat ratalo v prvem krogu.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.9.2010 12:57:22   
tejchy*
sej vem da je malo smešno vprašanje, ampak mene kar pomiri da me potem ne skrbi da je vse do zadnjega ven steklo user posted image .

aha, pa če mogoče katera ve ali ima podobne izkušnje, že ene par dni imam bel izcedek, kot nekakšne nitke ?user posted image nimam pojma, kaj bi to lahko pomenilo, je pa prvič tak.. bi katera vedela kaj to pomeni?

pri nas dež lije, kot da se je odprlo nebo :) jebe*o, nam bo vse štorklje spodil, neha naj padati!!!! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.9.2010 13:19:27   
witch
ah cori kaj se to dogaja z nama? user posted image upam, da nama bodo te zmešnjave prinesle pluske user posted image user posted image user posted image

tejchy tudi jaz imam tak občutek, da vse steče ven. Sem glih včeraj pisala o tem. Nikoli še nisem probala z nogami navzgor. Mogoče bi pa mogla....

portorož kako si? daj se nam malo javi, da vemo če si ok...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.9.2010 13:32:12   
nati29
Tejchi, midva imava tko odnose kar na dva dni, tko približno dva tedna v ciklusu. Jaz tud zdaj malo noge v luft držim, sem pa pri prejšnji nosečnosti pred ss in pa tudi zdaj ponavadi kar zaspala. Sva zvečer, pa nisem potem šla nič na wc, pa nič ne steče ven user posted image . Tako da mogoče pa vseeno malo pomaga, tako sem prejšnjič vsaj zanosila.
Mene pa zanima, če imate redne odnose in npr. spremljate ovulacijsko sluz, kako veste, kaj je vaša sluz in kaj seme. Jaz potem nikol ne vem, ali je moja al njegova user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.9.2010 13:32:55   
cori
tejchy: midva takrat ko mislim, da je približno čas za O, recimo vsak drugi dan....ko pa je to mimo pa bolj poredko. Tole z nogami v luft, jaz občasno prakticiramuser posted image , imam jaz tudi občutek, da drugače vse steče venuser posted image user posted image

witch: jaz kljub vsemu še kar upam na plusek v septembru...sem večni optimist, se ne vdam kar takouser posted image user posted image ....čeprav je vse takoooo čudno. Bom močno držala pesti tudi zate!!!! Ti pa sedaj okol 15.9. zame...velja? Ni kaj da nam enkrat ne uspe!

Edino vreme je pa še kar takooooo žalostno, pri nas lije kot iz škafauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?