Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 19:55:45
|
|
|
|
mladika
|
Bravo Portorož Veš kak sem vesela zate,res si ne moreš mislit...bi te kar objela(pa ker ne morem)ti pošiljam zdej pa bom držala pesti da ta pikica ostane celih pri tebi!!!Čuvaj jo,pa le pridi še k nam pokukat,da nam prikličeš nasmehe na obraz!!!K meni pa ne sme pridit 13.9.!!!!Aja pa veš da sem mislila danes nate...sem sama pri sebi premlevala kak lepo bi bilo da bi končno + zagledala in si res!!!Še enkrat čestitke!!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 7.9.2010 19:56:49 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 20:36:45
|
|
|
|
nati29
|
Portorož čestitke, res super, da ti je uspelo . Luna, kakšno operacijo si pa imela? Ja, ta naloga me že malo ob živce spravlja, pa sploh ne najdem časa za pisat, razen malo v službi .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 20:40:19
|
|
|
|
srečica17
|
Tud od mene ČESTITKE tja v Portorož, kjer bo zdej rasla ena lepa "rožica" u maminem trebuščku
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 20:46:52
|
|
|
|
portorož
|
Oh, punce, še 1x vam hvala za vse lepe želje! Mladika, sem se seveda ob tvojem postu..., hvala da misliš name Res, še sama stežka verjamem, v strah pa me spravlja ta presneti rjavi izcedek, ki se je pojavil pred kakšno 1.5 ure..., kar tresem se ... Mojemu sem vse lepo pripravila: svečke po celi hiši+malo najinih navihanih namigov+sebe sem poštimala s pentljo okrog buščija..., zdaj pa sem cela zbegana... Saj vem, pozitivno mislit. Komaj čakam, da pride moj sonček, da se mu vržem v objem in se razjočem... Ma da sem postala prava cmera Jutri pa vam poročam, kakšno je bilo veselje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 21:01:41
|
|
|
|
Luna*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Luna, kakšno operacijo si pa imela? Ja, ta naloga me že malo ob živce spravlja, pa sploh ne najdem časa za pisat, razen malo v službi . Nati29 imela sem operacijo pregrade... Sej bova boš vidla. Če sva vse izpite poleg službe opravile bova tudi to pisanje. Jaz mam že 4/5 narejene pa me mentor ne j in ne morem pridt na sestanek z njemu zato mi pa delo stoji!!! BLagor tebi, da lahko v službi kaj pomigaš v to smer, jaz pa ravno zaradi službe eno leto nisem mogla magistrske pisat, ker sem fulll delala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 21:03:52
|
|
|
|
Luna*
|
IZVIRNO SPOROČILO: portorož Res, še sama stežka verjamem, v strah pa me spravlja ta presneti rjavi izcedek, ki se je pojavil pred kakšno 1.5 ure..., kar tresem se ... Mojemu sem vse lepo pripravila: svečke po celi hiši+malo najinih navihanih namigov+sebe sem poštimala s pentljo okrog buščija..., zdaj pa sem cela zbegana... Portorož dihaj. Nobene panike. Pravijo da je v nosečnosti veliko nepojasnenih krvavitev, ki ne vedno napovejo slabih novic.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 21:05:12
|
|
|
|
lananai
|
portorož, najbrž je vgnezditvena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 21:15:08
|
|
|
|
nati29
|
Luna, potem si ti že čisto na koncu, super. Mene še vse to čaka. Saj ko bom resno zagrabla, bo šlo, samo kar ne najdem energije, da bi se resno lotila. Bo že. Pri kom si pa imela operacijo pregrade? Jaz sem imela tudi lani decembra operirano.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 7.9.2010 21:30:31
|
|
|
|
Luna*
|
nati29 mogoče sem pa samo čas stran vrgla - vse to sem napisala samo na podalgi dispozicije brez enega nasveta mentorja. Mogoče mu ne bo všeč... Imela sem jo v MB. Ti tudi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 7:44:18
|
|
|
|
TEDIGO
|
ejla po dolgem času se vam spet javim... NAJPREJ ČESTITKE VSE NOSEČKAM!!!! Jaz sem bolj tako-zdaj dva dni nazaj sem imela vse zneke za (čez en teden naj bi jo dibila). Včeraj zvećer pa so tej znaki prenehali in bolijo me joški... Če vam povem po pravici sem bila 100%, da mi ta mesec ne bo uspelo.... Bomo vidli pustimo se presentit, kadar naj manj pričakuješ, .... Teste pa imam že nabavljene in upam da bom uspela jih pustit pri miru do 15.9.2010....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 8:03:59
|
|
|
|
nati29
|
TEDIGO, meni se zdi, da kar dobro kaže . Luna, ja to tudi mene skrbi, ko pišem, pa se sprašujem, če sem zadela bistvo, da ne bo potem reku, to je čist zgrešen . Sem mislila kar nekaj strani poslat mentorju, da pregleda, če je uredu. Jaz sem imela operacijo v Lj. pri prof. Toamževiču.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 8:04:35
|
|
|
|
nati29
|
Pri prof. Tomaževiču sem mislila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 8:05:33
|
|
|
|
cori
|
Portorož čestitkeeeee in mirnih 9 mesecv!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 8:48:55
|
|
|
|
witch
|
portorož kako si? izcedek minil? olje svetlina (ali kako že ) baje pomaga pri teh krvavitvah. tanjusi je imela dva ss-ja, zdaj pa je jedla to olje in je ta nosečnost uspešna Kako ste ostale? A je katera spet lulala? Imamo kakšno novo nosečko? Jaz bi pa naj imela po izračunih danes O, ampak moja BT je že cel teden enaka in ne pade in ne naraste tak da sem kar malo razočarana, ker spet ne vem kaj je z mano in kako je z mano
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 9:19:46
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
portoroz- iskrene cestitke ter lepo zdravo in mirno nosecnost ti zelim!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 9:26:45
|
|
|
|
SRCE
|
Portorož čestitke ....naj ti pa povem,da sem pri prvi mela cele 3 mesece rjav izcedek.....sej bo vse o.k.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 9:55:05
|
|
|
|
mojamura
|
portorož čestitam....zelo sem vesela zate. upam, naj ti nosečnost čim prijetneje mine. čuvaj sebe in svojo pikico.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 11:31:06
|
|
|
|
Ula33
|
Portorož ISKRENE ČESTITKE!! Ti iz srca privoščim!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 11:43:46
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Jaz bi pa naj imela po izračunih danes O, ampak moja BT je že cel teden enaka in ne pade in ne naraste tak da sem kar malo razočarana, ker spet ne vem kaj je z mano in kako je z mano eh ja...sem že v enem svojem postu prej napisala, da ta mesec pri meni ne deluje nič! ne bazalna niti po sluzi nisem mogla sklepat na ovulacijo...kr neki res ....bazalna cel cikel vztraja na 36 stopinjah Ampak jaz res ne razumem nič več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 12:09:11
|
|
|
|
tejchy*
|
portorož, kako si? se je izcedek umiril? samo ne misli negativno, ampak pozitivno, obljubi?! še kdaj se samo oglasi pri nas, malo nas pokukaj, da nam boš sporočila kako rasteta z malo pikico . dajte mi nekaj povedat punce, na koliko dni vas večina ? In dajte mi povedat, ali tudi katera od vas, potem preleži še nekaj mintut z nogami v ˝luft˝ , odkar imam občutek da vse steče nazaj ven, prav vse, to počnem da se boljše počutim, čeprav je baje taka sila, da vse pač ne steče ven, ampak s tem se potolažim.. kaj pa ve?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 12:22:24
|
|
|
|
lananai
|
Jst ne ležim z nogami v luft. Je pa res, da nisem nikoli imela problema zanosit, je obakrat ratalo v prvem krogu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 12:57:22
|
|
|
|
tejchy*
|
sej vem da je malo smešno vprašanje, ampak mene kar pomiri da me potem ne skrbi da je vse do zadnjega ven steklo . aha, pa če mogoče katera ve ali ima podobne izkušnje, že ene par dni imam bel izcedek, kot nekakšne nitke ? nimam pojma, kaj bi to lahko pomenilo, je pa prvič tak.. bi katera vedela kaj to pomeni? pri nas dež lije, kot da se je odprlo nebo :) jebe*o, nam bo vse štorklje spodil, neha naj padati!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 13:19:27
|
|
|
|
witch
|
ah cori kaj se to dogaja z nama? upam, da nama bodo te zmešnjave prinesle pluske tejchy tudi jaz imam tak občutek, da vse steče ven. Sem glih včeraj pisala o tem. Nikoli še nisem probala z nogami navzgor. Mogoče bi pa mogla.... portorož kako si? daj se nam malo javi, da vemo če si ok...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 13:32:12
|
|
|
|
nati29
|
Tejchi, midva imava tko odnose kar na dva dni, tko približno dva tedna v ciklusu. Jaz tud zdaj malo noge v luft držim, sem pa pri prejšnji nosečnosti pred ss in pa tudi zdaj ponavadi kar zaspala. Sva zvečer, pa nisem potem šla nič na wc, pa nič ne steče ven . Tako da mogoče pa vseeno malo pomaga, tako sem prejšnjič vsaj zanosila. Mene pa zanima, če imate redne odnose in npr. spremljate ovulacijsko sluz, kako veste, kaj je vaša sluz in kaj seme. Jaz potem nikol ne vem, ali je moja al njegova .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 8.9.2010 13:32:55
|
|
|
|
cori
|
tejchy: midva takrat ko mislim, da je približno čas za O, recimo vsak drugi dan....ko pa je to mimo pa bolj poredko. Tole z nogami v luft, jaz občasno prakticiram , imam jaz tudi občutek, da drugače vse steče ven witch: jaz kljub vsemu še kar upam na plusek v septembru...sem večni optimist, se ne vdam kar tako ....čeprav je vse takoooo čudno. Bom močno držala pesti tudi zate!!!! Ti pa sedaj okol 15.9. zame...velja? Ni kaj da nam enkrat ne uspe! Edino vreme je pa še kar takooooo žalostno, pri nas lije kot iz škafa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?