Rubin.
|
Punce moje, kako toplo mi je pri srcu ko vidim vaše veselje, saj ne da kdo ne bi bil vesel, da prihaja Gaja domov, ampak ve tako lepo poveste in pokažete . Mene pa je zdelalo. Zgleda, da se je vsega nabralo in je moj imunski sistem kapituliral. Prvič po letu in pol. Teče iz nosa, oči, kašljam, kiham. In sem se odločila v dobro Gaje, da ostanem danes doma. Hudo mi je bolj kot vse na svetu, ampak res ne bi rada, da se česa naleze, tik pred zdajci. Miška, miška . Jaz bi bila čist zadovoljna z rabljeno, samo da vem da je ok in da dobro kaže. IZVIRNO SPOROČILO: cita Tehnica do kulk kg??? Hmm, verjetno bi bilo dobro do 10, če takšne obstajajo. Gaja ima namreč 6800 g. IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 Rubin. prosimo, nujno se nam javi; http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm#5341742 Grem gledat. Vesela, sem da ste se oglasile tudi tiste, ki se drugače ne. Kot sem napisla, mi je res toplo pri srcu. IZVIRNO SPOROČILO: oka Čestitam, pa vama je uspel tisti ogromni korak Miška je tako lepo napisala, zato nimam kaj dodati, razen tega, da naj ta teden hitro mine, ti pa poročaj kako se ima Gaja v svojem toplem domu (če boš utegnila seveda, ker boš zaposlena z najlepšim opravilom na svetu) . Ker veš, en mičken je pa ta borka tudi naša Oka, definitivno. Nikoli vas ne bom pozabila, mogoče se res sliši klišejsko, ampak je res. Stale ste mi ob strani v težkih trenutkih, v najhujši mori in stojite mi ob strani v najlepših trenutkih. Marsikdo misli, da prijatelje potrebuješ samo v stiski, ampak ni res, tudi kadar ti gre dobro jih je lepo imeti. Sreča ima sladkejši okus ko jo deliš. In ko bo Gaja malce zrasla, ji bo mami prebrala ta forum, da bo videla koliko tetic je stiskalo pesti za njo in da jo imajo radi, zraven mene, atija in sestrice tudi ogromno drugih dobrih ljudi. Naj poudarim, da mi je vaša pomoč zelo pomomebna, bilo kakšna. Mogoče se niti ne zavedate, kako pozitivno vplivate name, ali pa vsaj ne kolikšni meri. Ta misel me je prešinala ob prebiranju Dadaegnonovega posta: ker se sploh nisem zavedala kako vplivam nanjo, jaz sem bila samo jaz, sem pač človek, ki se ravna po srcu in tako kot čutim, pa seveda malo tudi po razumu . Res babike moje: VELIK HVALA, KER STE TO KAR STE!!!!!
|