|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
7.9.2010 10:01:21   
zvesta
Punce, če niste videle, akcija je stekla:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm#5342097

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pravkar govorila z Rubin... ki je revica doma zbolela... Jokala je od ganjenosti in se nam bo sama tudi javila. 

Prepričala sem jo, da mi bo posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz. 
Lahko na ZS  ali na mail zvesta @ gmail.com

Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj.

Hvala v mojem imenu!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
7.9.2010 10:04:19   
štrumfek
bravo sonček maliuser posted image user posted image

Joj kako sem vesela te novice... še čisto malo pa bo najpogumnejša punčka v objemu svojih najdražjihuser posted image
jeeeeeej user posted image user posted image

za tehtino bom pa tudi sama prispevalauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
7.9.2010 10:18:09   
Rubin.
Punce moje, kako toplo mi je pri srcu ko vidim vaše veselje, saj ne da kdo ne bi bil vesel, da prihaja Gaja domov, ampak ve tako lepo poveste in pokažete user posted image .

Mene pa je zdelalo. Zgleda, da se je vsega nabralo in je moj imunski sistem kapituliral. Prvič po letu in pol. Teče iz nosa, oči, kašljam, kiham. In sem se odločila v dobro Gaje, da ostanem danes doma. Hudo mi je bolj kot vse na svetu, ampak res ne bi rada, da se česa naleze, tik pred zdajci.

Miška, miška user posted image . Jaz bi bila čist zadovoljna z rabljeno, samo da vem da je ok in da dobro kaže.

IZVIRNO SPOROČILO: cita
Tehnica do kulk kg???

Hmm, verjetno bi bilo dobro do 10, če takšne obstajajo. Gaja ima namreč 6800 g.

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

Rubin. prosimo, nujno se nam javi; http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm#5341742

Grem gledat.

Vesela, sem da ste se oglasile tudi tiste, ki se drugače ne. Kot sem napisla, mi je res toplo pri srcu.

IZVIRNO SPOROČILO: oka
Čestitam, pa vama je uspel tisti ogromni korakuser posted image user posted image user posted image user posted image Miška je tako lepo napisala, zato nimam kaj dodati, razen tega, da naj ta teden hitro mine, ti pa poročaj kako se ima Gaja v svojem toplem domu  (če boš utegnila seveda, ker boš zaposlena z najlepšim opravilom na svetu)user posted image . Ker veš, en mičken je pa ta borka tudi našauser posted image  

Oka, definitivno. Nikoli vas ne bom pozabila, mogoče se res sliši klišejsko, ampak je res. Stale ste mi ob strani v težkih trenutkih, v najhujši mori in stojite mi ob strani v najlepših trenutkih. Marsikdo misli, da prijatelje potrebuješ samo v stiski, ampak ni res, tudi kadar ti gre dobro jih je lepo imeti. Sreča ima sladkejši okus ko jo deliš.

In ko bo Gaja malce zrasla, ji bo mami prebrala ta forum, da bo videla koliko tetic je stiskalo pesti za njo in da jo imajo radi, zraven mene, atija in sestrice tudi ogromno drugih dobrih ljudi. Naj poudarim, da mi je vaša pomoč zelo pomomebna, bilo kakšna. Mogoče se niti ne zavedate, kako pozitivno vplivate name, ali pa vsaj ne kolikšni meri. Ta misel me je prešinala ob prebiranju Dadaegnonovega posta: ker se sploh nisem zavedala kako vplivam nanjo, jaz sem bila samo jaz, sem pač človek, ki se ravna po srcu in tako kot čutim, pa seveda malo tudi po razumu user posted image .

Res babike moje: VELIK HVALA, KER STE TO KAR STE!!!!! 

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
7.9.2010 10:31:38   
oka
Na zdaj pa cmerim, tako lepo si napisalauser posted image . Ampad draga Rubin, največ, poudarjem največ si ti naredila sama s svojo družino. In veš kaj si še naredila? Dala si upanje vsem ostalim mamicam v enaki situaciji. Tisto upanje in dokaz, da ko mislimo, da ne moremo več, da se vedno najde tista moč. Pokazala si, kaj je v teh časih najpomembnejše, kako se veseliti še tako majhnih stvari, ki se mnogim zdijo samoumevne. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
7.9.2010 16:41:59   
orka
user posted image user posted image user posted image user posted image  GAJA
Vesela,vesela,vesela,za vse vas in tudi nas,sedaj bomo nestrpno čakale,draga Rubin,da se nam boš javljala od doma z lepimi novičkami.Bravo še 1x in veliko lepega še naprej.
in seveda bomo tudi materialno  pomagali kolikor bo v naši moči.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
7.9.2010 17:18:57   
aprilčica07
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda bravo mami Rubin, pa tati in mala miss.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
7.9.2010 19:30:58   
PapuaNG
wooohooo, gaja, kapo dol! Upam, da naslednji teden res odromate domov vsi skupaj. Ampak, tudi če ne bo že naslednji teden-mala borka je dokazala, da je pot domov pred vrati in da ima dovolj bolnišnice. Ti rubin se pa pozdravi, da boš imela obilo energije za malčico, ko bo doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
7.9.2010 21:00:34   
miska73
Prebiram zadnje strani in jočem od sreče.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin, hitro se pocajtaj.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
7.9.2010 22:17:48   
TNB
Zgodbo o mali borki Gaji tudi sama spremljam že skoraj od vsega začetka. Tudi večkrat mislim na vas, vendar se do sedaj še nisem oglasila.
Sedaj se pa resnično moram. user posted image Bravo Gaja in seveda mamica Rubin, očka in sestrica.user posted image To si resnično zaslužite!! Gaja, si res naša mala borka, pošiljam tu roj pikapok in naj se tvoje stanje samo še izboljšuje, drug teden pa domov.

Tudi jaz bi rada prispevala in prosim za podatke.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.9.2010 9:52:03   
soncek3
user posted image user posted image user posted image  Mala Borka! Vesela sem za vas in vse dobro vam želim! In ja, bom prispevala vsekakor nekaj malega.

(odgovor članu TNB)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.9.2010 11:07:07   
gigi1
Kako sem vesela user posted image  user posted image  user posted image . Ne morem opisati občutkov sreče, ko sem prebrala te dobre novice. Kar user posted image  user posted image  user posted image . Draga Rubinka hitro se pocajtaj in čimprej objemite Gajo v domačem gnezdu. RVI user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.9.2010 19:38:51   
eee35
zvesta, jaz bi tudi prosila za podatke, nekaj malega se bo še pri nas najdlouser posted image  Rubin, držite se, še zlasti v tem groznem vremenu, ko dežuje, kot hudič, se spomnim na vas. Pozdravček!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.9.2010 20:06:30   
ly117
Gaja bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin resnično sem vesela za vas da boste lahko po dolgem času spet zaživeli kot prava družina.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.9.2010 23:26:03   
Rubin.
In veš kaj si še naredila? Dala si upanje vsem ostalim mamicam v enaki situaciji. Tisto upanje in dokaz, da ko mislimo, da ne moremo več, da se vedno najde tista moč. Pokazala si, kaj je v teh časih najpomembnejše, kako se veseliti še tako majhnih stvari, ki se mnogim zdijo samoumevne.

Sem resnično vesela, da je temu tako. Se strinjam s teboj. Nikoli ne veš, kakšna moč se skriva v tebi, tudi meni se ni sanjalo. Ampak ko gre za naše otroke, smo pa vse Pika Nogavičke user posted image . Ni reči, ki je ne bi zmogle.

Jaz sem malo boljše, še vedno mi teče z nosa, nimam pa vročine, ampak so mi sestre v bolnici svetovale naj raje ostanem doma, dokler ne bom fit. Dopoldan je Gaja bila ok, je pa imela povišano temparaturo, vendar je popoldan več ni imela. Sem se lahko "pogovarjala" z njo po telefonu. Vidite kakšne zlate sestre imamo tu na EINT. Sem bila ful vesela, ker mi je blazno hudo, da ne morem k njej. Ampak sedaj res ne smem z ničemer ogroziti prihoda domov.

Hvala vsem vam mojim rr-jevkam, da navijate za nas, da nam pomagate tako moralno, finančno kot materialno. Mi zelo veliko pomeni. Ob vaših postih sem ganjena in jih berem z solznimi očmi. Zato sem se odločila, kljub temu, da nisem najbolj naklonjena slikam otrok na netu, da objavim slikco Gaje, ko spi in si stiska svojo ninico user posted image .

Hvala vam za vse, imam vas v srcu.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.9.2010 23:34:18   
blak
Ma kakšna lepa rožicauser posted image

Rubin, pocajtaj se.

Mislim na vas...veliko.

Nočko

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.9.2010 21:28:01   
PERSIDA
Gaja ti si lepa kot user posted image .
Rubin hvala ti,da deliš z nami.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.9.2010 8:22:04   
zvesta
Zbiramo sredstva za Rubin. in njeno Gajo, ki se končno vrača domov.

Prepričala sem jo, da mi je posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz.
Lahko na ZS ali na mail zvesta @ gmail.com

Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj.

Sporočite ko nakažete. Ribin. edina želja je, da se vam osebno zahvali.

Hvala v mojem imenu!

Bi pa še potrebovala, če lahko kdo posodi/podari:
- airex blazino dokler ne dobijo svoje - kerensa/birdy (lahko posodi do januarja)
- stolček Bumbo - obljubila dskubin
- kombinezon 74/80 . obljubila gapii27
- tehtnico za dojenčke - obljubila skačica in že predala... HVALA!

Več informacij na linku:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_7/key_/tm.htm#5348400

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.9.2010 9:25:54   
Rubin.
Hvala vam za lepe besede in zvesti za ves trud user posted image .

Sem pa še dodala Gajino sličico iz lanskega junija, za vse, ki stiskate pesti zanjo in za  tiste, ki se sedaj borite za svoje otročke, da vam vlijem upanje iz kako male štručke z xx težavami je zrasla moja junakinja, ki ima sicer še vedno težave, ampak jih uspešno premaguje.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 10.9.2010 9:27:21 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.9.2010 9:39:13   
thaiss
hvala Rubin, da si nam dovolila spoznat tvojo veliko borko!!!
zdej je že prava mala damica, le tako naprej!!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.9.2010 9:59:02   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

hvala Rubin, da si nam dovolila spoznat tvojo veliko borko!!!
zdej je že prava mala damica, le tako naprej!!user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image . Iz malega zraste velikouser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.9.2010 15:36:02   
Shorty_
pa tako lepo napisala user posted image . In se absolutno strinjam s teboj. Vesela, sem da z mojimi posti naredim tudi kakšno korist. Včasih se res ne zavedamo kaj imamo, potem pa se od tuji nesreči zavemo. Jaz imam zelo rada živahne otroke, tako veš da so živi in zdravi.

Tudi kar se Zoje tiče, ti dam prav, veliko je tudi mene naučila in še me uči, kljub temu bi pa takoj dala vso znanje nazaj, samo da bi ostala. Nekako se je težko sprijazniti z to dokončnostjo: nikoli več. Zato se tolažim: nekoč, nekje.
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Sem vedela, da vam bom polepšala dan user posted image .

Miška to si pa tako lepo napisala user posted image . In se absolutno strinjam s teboj. Vesela, sem da z mojimi posti naredim tudi kakšno korist. Včasih se res ne zavedamo kaj imamo, potem pa se od tuji nesreči zavemo. Jaz imam zelo rada živahne otroke, tako veš da so živi in zdravi.

Tudi kar se Zoje tiče, ti dam prav, veliko je tudi mene naučila in še me uči, kljub temu bi pa takoj dala vso znanje nazaj, samo da bi ostala. Nekako se je težko sprijazniti z to dokončnostjo: nikoli več. Zato se tolažim: nekoč, nekje.

Imam pa eno prošnjo: če imam mogoče katera od vas doma tehtnico za dojenčke in je ne rabi - a bi mi jo posodila ali pa prodala za nižjo ceno? Nove so ful drage, rabljene pa ne bi kupila od nekoga, ki ga poznam, potem pa ne bo delala.
Nisem brala če je še nimaš ti jo z veseljem podarim, sporoči prosim!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.9.2010 15:37:25   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Šorti, na čvek v tri dni je že odprta tema... tehtnico že imamo zbiramo pa še donacije

Pomagajte:

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.9.2010 16:01:37   
Shorty_
tako lepo si napisalauser posted image . Ampad draga Rubin, največ, poudarjem največ si ti naredila sama s svojo družino. In veš kaj si še naredila? Dala si upanje vsem ostalim mamicam v enaki situaciji. Tisto upanje in dokaz, da ko mislimo, da ne moremo več, da se vedno najde tista moč. Pokazala si, kaj je v teh časih najpomembnejše, kako se veseliti še tako majhnih stvari, ki se mnogim zdijo samoumevne.

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Šorti, na čvek v tri dni je že odprta tema... tehtnico že imamo zbiramo pa še donacije
šorti je malo za časom, sem ti že ZS poslala :)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
11.9.2010 7:38:25   
baja*
rubin. tudi jaz se veselim z vami...user posted image

bravo Gaja!!! neverjetno, koliko moči in volje v tako drobcenem telescuuser posted image user posted image in poglej jo zdaj, kako velika punca je žeuser posted image hvala rubin, da si nam jo pokazalauser posted image in ti.... ti si pa mamica, ki se ji človek lahko samo klanja.user posted image

želim vam vse dobrouser posted image user posted image user posted image velikokrat ste v mojih mislih......

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
11.9.2010 11:28:54   
PERSIDA
Roj pikapokic ,da Gaja premaga vse težave ,ki ji preprečujejo,da gre k ljubeči družinici.
Gaja vse pesti sveta ,da te zdravje končno neha hecat.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?