|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
6.9.2010 20:44:30   
Shadow
Joj, draga Rubin, ko bi ti vedela, kolikokrat pomislim nate in na Gajo...

In sedaj same SUPER SUPER SUPER novice! user posted image  user posted image  user posted image

Vesela sem in privoščim tvoji družini, da končno zaživite izven bolnišničnih zidov! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.9.2010 20:46:34   
Draga Rubin ko sem vse tole brala sem kar user posted image user posted image user posted image  začela od sreče kake lepe novičke bravo gaja se vidi da je borka v pravem imenu borka...seveda bravoooo mami SUPER MAMIIII...Sedaj pa samo tako naprej in seveda najlepši trenutek se bliža bravoooooooo kako lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam velikooooo cartanja in še cartanja...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.9.2010 20:58:52   
Alex01
Draga Rubin user posted image user posted image user posted image

Kakšne super novice user posted image user posted image user posted image user posted image in BRAVO BRAVO BRAVO GAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsi držimo pesti, da pride Gaja naslednji teden domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.9.2010 20:59:02   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!!!!!! Mogoče pa se vidimo na srečanju nedonošenčkov v MB.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninča absolutno - drugo leto user posted image . Sicer pa sestre in zdravniki že komaj čakajo, da vidijo vaše sončke kako lepo napredujejo. Sva se glih danes z dr. Miksičevo pogovarjale in je rekla: da so ti otroci njena največja nagrada za delo. Res so vsi z srcem pri stvari. In tako kot sem že lani rekla, da osebju ki dela na EINT, to nikakor ni samo služba, ostanejo otročki v njihovih srceh.

IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!!!!!! Mogoče pa se vidimo na srečanju nedonošenčkov v MB.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, da takole vdiram k vam, a sem tudi jaz mamica male nedonošenke Maje in me zanima, kje in kdaj bo to srečanje. Redno berem zgodbe, ki jih tukaj pošete, z vsako posebej sem z mislimi skoraj vsak dan, pa si nekako želim, da vas nekoč morda tudi spoznam ... A je to srečanje interno ali malce širše?

Hvala.

Bravo, Gaja! user posted image user posted image

19. 9.2010 ob 11h (na Gajin mini rd, upam da res že doma). Na to srečanje so vabljeni VSI nedonošenčki in njihovi starši user posted image .

Aha, ti je že Ninča odgovorila.

Dadaegon, hvala za lepe želje in misli. Sej veš, ni potrebno veliko da se začutimo. Vse se zgodi z namenom in ob pravem času, čeprav mi mogoče ne mislimo tako, ampak ko preteče nekaj časa, vidimo da je res temu tako. Imejte se lepo in vse dobro vam želim.

Hvala vsem, ki mislite na nas, najhujša misel je, da si na svetu čisto sam. Jaz pa vem, da nisem imam resnično dobre prijatelje, tako tukaj na forumu, kot tiste v mobi imeniku user posted image . Mi je zadnjič prijateljica rekla: ne bom se ti ponujala za čuvanje Gaje, ker si ne upam, za vse ostalo, pa kadarkoli, samo pokliči. Kar solzne oči sem dobila - res. Ne znam si še čisto predstavljat, kako bo ko bo Gaja doma, ampak glede na to, da praktično ne bova smeli nikamor, razen k zdravnikom in terapevtom, nam bo pomoč verjetno več kot dobrodošla. Ubogi možek bo še bolj obremenjen za kontakte z zunanjim svetom, midve pa bova kot v kokonu user posted image . Pa če smo dosedaj preživli, bomo to leto, dve tudi. Važno je da se imamo radi, bi rekla Lara user posted image .

Seveda pa še naprej prosim za pestke , pikepoke, lepe misli - vidite da pomaga - DOMOV PRIHAJAMO, JUPIIIIIIIIIIII.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.9.2010 21:04:12   
dadaegon
JAAAAAAAA....TOOOOOO....to vam iz vsega srca privoščim in želim, da ste že danes domauser posted image ....vsi smo veseli za te lepe novičke...še posebej Larisika - je kar zavreščala od veselja, ko sem ji povedala za novičke.

Pošiljam še roje pikapok in pozitivno energijo za celo vašo družino...nevrjetni ste!!

BODITE V CVETJU...CMMMOOOKKK

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.9.2010 21:12:28   
dadaegon
Sej veš, ni potrebno veliko da se začutimo. Vse se zgodi z namenom in ob pravem času, čeprav mi mogoče ne mislimo tako, ampak ko preteče nekaj časa, vidimo da je res temu tako. Imejte se lepo in vse dobro vam želim.

Rubin s tem citatom se popolnoma strinjam - sem se naučila oz. spoznala določene stvari, pomene, dejanja, kako gledat na njih....na nek način si bila z pozitivno energijo vpletena tudi ti, za kar sem ti zelo hvaležna
RADA VAS IMAMuser posted image

JAAAAAAAA....TOOOOOO....to vam iz vsega srca privoščim in želim, da ste že danes domauser posted image ....vsi smo veseli za te lepe novičke...še posebej Larisika - je kar zavreščala od veselja, ko sem ji povedala za novičke.

Pošiljam še roje pikapok in pozitivno energijo za celo vašo družino...nevrjetni ste!!

BODITE V CVETJU...CMMMOOOKKK

[/quote]

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.9.2010 21:22:23   
Janeja
Juuuhhhhuuuu, bravo mala junakinja naša. user posted image

Rubin, kako si mi pa s temi dobrimi novicami polepšala večer. Boš videla, da se bo tudi tista napoved o "home aparatu" kmalu uresničila - z vami bo le kratek čas. Gaja bo v domačem okolju še hitreje spoznala, kako lepo je dihati sam... user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.9.2010 21:33:00   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

GAJA GRE DRUG TEDEN DOMOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GAJA JE DANES DIHALA 5 UR SAMA, S POMOČJO 1 LITRA KISIKA.

GAJA JE VSO HRANO PO ŽLICI IN PIJE ČAJ PO STEKLENIČKI.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
6.9.2010 21:33:32   
*miska.mcc*
 tale vasa gaja mi je vso sapo vzela. punca 1A! rubin, spremljam vas od takrat, ko sta se
deklici rodili. in navijam za vas. ce bom rekla, da vsak dan pomislim na Gajo, malo miss
, mamico, ocka in malo sestrico angelčico, se bom zlagala. ma vsak teden 2x pa sigurno.
malo predno sem rodila NIno sra se rodili Zoja in Gaja. cisto vsako tvojo črko tukaj sem
prebrala.in reeees navijala za puncki.
ko sem prisla z naso nini iz porodnisnice, in ko sem hotela sporociti veselo novico, pa sem
se ob odprtju foruma zjokala. tisti cas, ko je bil za mene najsrecnejsi je bil za vas kot huda
nočna mora.

moja nina hodi. se smeje in nagaja. vcasih sem celo huda nanjo. ampak ves, ti, oziroma vs
i vi. najbolj in predvsem pa tvoja zoja mi odpirate oci. vsak dan sproti! vsakic, ko mi ne gre
kaj tako kot sem si zamislila me nekaj opomni: bodi srecna. veseli se tega kar imas!

zalostno je, da je sla. ampak ves, ..... kaj pa ce je bila zoja rojena zato, da vse okoli sebe
opominja na sreco? jaz si jo dovolim "sposodit", da me spomni, da smo lahko srecni.
upam si trdit, da je bilo njeno poslanstvo ravno to.  osrecevat ljudi z mocjo misli in zelja. in
jim dajat moc in upanje vnaprej.
gaja pa.....ah pikica mala
....
imas najboljso mamiko na svetu! najnaj srecnejsega očka, najbolj ljubeco sestrico in
najboljsega prijatelja- angelcka! verjamem, da ti bo upelo! dokazala si, da lahko premagas
poplnoma vse kar ti stoji na poti!!!!!

SREČNO! in lepo zivljenje ti zelim!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
6.9.2010 21:41:51   
thaiss
bravo Gajauser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
6.9.2010 22:02:44   
K_a_t_j_a

Pri nas pa se dogaja, dogaja, dogaja user posted image . Sej sploh ne vem kje naj začnem, pa bom pri najbolj udarni novici:

Seveda, če bo vse v mejah normale, če si ne premisli, če bodo izvidi ok. Ampak seveda ne bo nobenega če, ampak tako bo user posted image . Napisat moje občutke je skoraj nemogoče. Verjetno pa ni človeka, ki nas pozna, da tega ne bi bil vesel. Že prejšnji teden je dobro kazalo, ampak sem bila čist euforična, tako da od mene ni bilo skoraj nič. No potem se je ta euforija malce polegla, da sem zadihala in doma vse še 1x (tako kot že neštetokrat user posted image ), pregledala če imam vse, če vse deluje ipd. Sedaj lahko rečem da sem pripravljena, kolk dobro pa se bo videlo, ko bo zares doma. Sej veste to je tako, ko prvič postaneš mama, pripravljaš se 6 mesecev, misliš da si nabavil vse, da je to to, ko pa prideš z dojenčkom domov in ostaneš prvič z njim sam pa verjetno vsako zajame malce panika. No tukaj je tega ni, je pa en določen strah, ki ga sedaj še ne občutim, verjetno ga bom zadnji dan, kaj pa če bo šlo kaj narobe. Ker tukaj je vprašanje življenja, ne vnete ritke ali zamašenga noska, kot je bilo pred 5 leti. Ampak, ne bo šlo nič narobe!

Druga dobra novica:

GAJA JE DANES DIHALA 5 UR SAMA, S POMOČJO 1 LITRA KISIKA.

To je bilo veselja. Zjutraj jo tako, čist mimgrede priklopim samo na kisik, po navodilih zdravnika, naj bi to počela vsak dan. In do sedaj je vzdržala brez aparat nekje 10 minut. Nato pa kot, da bi pogruntala da diha sama, se je začela jokat, kremžit, pa sem jo dala nazaj na aparat. Tako sva se tudi v tistih 10 minutah sami skopali, čist brez težav. No danes pa po 10 minutah - nič. Po eni uri - nič. Grem do dr., da vprašam kako dolgo je lahko brez aparata, da ne bi naredila več škode kot koristi (sesedanje pljučk,...). Pa pravi dr., tako dolgo dokler bosta saturacja in Gaja lepi. No in potem je zaspala in še kar - nič panike. Halo? Kot da ni nič. Mene je že začelo skrbet, da je ni kdo zamenjal user posted image , pa imamo tu eno drugo Gajo. Vsi so bili zelo veseli. Potem pa se je euforija končala, ko se ji je odvzela plinska slika, ki je bila porazna. 17 CO2 v krvi. Za ilustracijo naj povem, da je normala od 5-7. No na novem aparatu jo ima sicer 9,5, ampak še gre skozi. 17 pa je absolutno preveč in tako je šla nazaj na aparat, čeprav ga ni zahtevala. Ampak kljub slabi plinski je moja Gaja največja asica kar jih poznam. Kar tak preklop iz 10 min na 5 ur, pa ona bi še. user posted image
V glavnem pozitivno je to, da vem, da preživi brez aparata, torej če se kaj pokvari, lahko greva komot na easy do bolnice.

In še tretja novička:

GAJA JE VSO HRANO PO ŽLICI IN PIJE ČAJ PO STEKLENIČKI.

To je atrakcija avgusta, da pa spije čaj po cuclju pa nekje en teden. Rešili smo se sonde in vsakodnevnega mučenja. Pa da je mera polna: tudi vsa zdravila poje bp.

Zdaj bom pa nehala, ker preveč dobrega tudi ni dobro  .

Grem prebrat kaj ste napisale, pa malo pokomentirat.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!! Kak sem vesela te novičke!!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
6.9.2010 22:03:41   
K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Pri nas pa se dogaja, dogaja, dogaja user posted image . Sej sploh ne vem kje naj začnem, pa bom pri najbolj udarni novici:

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!! Kak sem vesela te novičke!!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
6.9.2010 22:11:40   
Rubin.
Sem vedela, da vam bom polepšala dan user posted image .

Miška to si pa tako lepo napisala user posted image . In se absolutno strinjam s teboj. Vesela, sem da z mojimi posti naredim tudi kakšno korist. Včasih se res ne zavedamo kaj imamo, potem pa se od tuji nesreči zavemo. Jaz imam zelo rada živahne otroke, tako veš da so živi in zdravi.

Tudi kar se Zoje tiče, ti dam prav, veliko je tudi mene naučila in še me uči, kljub temu bi pa takoj dala vso znanje nazaj, samo da bi ostala. Nekako se je težko sprijazniti z to dokončnostjo: nikoli več. Zato se tolažim: nekoč, nekje.

Imam pa eno prošnjo: če imam mogoče katera od vas doma tehtnico za dojenčke in je ne rabi - a bi mi jo posodila ali pa prodala za nižjo ceno? Nove so ful drage, rabljene pa ne bi kupila od nekoga, ki ga poznam, potem pa ne bo delala.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
6.9.2010 22:14:57   
*miska.mcc*
GLEDE TEHTNICE.... lahko odprem temo?
in bomo rr babe kupile cisto novo tehtnico. samo za naso GAJO.

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 6.9.2010 22:15:53 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.9.2010 22:58:15   
brina_3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S predlogom Miške se pa strinjam user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.9.2010 23:01:31   

Imam pa eno prošnjo: če imam mogoče katera od vas doma tehtnico za dojenčke in je ne rabi - a bi mi jo posodila ali pa prodala za nižjo ceno? Nove so ful drage, rabljene pa ne bi kupila od nekoga, ki ga poznam, potem pa ne bo delala.

Tehnica do kulk kg???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
6.9.2010 23:13:55   
blak

sej človek ne ve, kaj bi rekel.... Kar se vam dogaja, draga rubin, je fantastično. Oh, kako ti verjamem, da si euforična. Po tolkem času, po tolkih mukah... Pošiljam vam ogromno pozitivne energije, roj pikapok, slončkov, prašičkov, da vas sreča, ki vas trenutno spremlja ne zapusti nikoli!

Miška: sem zauser posted image . Zrihtaj akcijo, ti si taka paverful vuman!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
6.9.2010 23:36:47   
valči
Draga Rubin!
user posted image user posted image veš,kar solzice mi tečejo po licu dol in to od veselja za vse vas.Tako blizu ste mi,pa vas sploh ne poznam,res sem vesela.

In vam privoščim vso srečo tega sveta,če kdo,si jo zaslužite vi-vaša družina,ki je dala toliko vsega hudega skoz.

In vaša Gaja,vaša borka,ki je prava asica,prava punca,ki ve,da bo prišla v naročje mamici,ki je trdna in močna,kot skala.
Rubin,zaslužite si vse to,kar se vam dogaja.

Gaja,razturala si,še en koš user posted image user posted image user posted image user posted image dobiš,da boš lazje prišla domov.

Bravo še stokratuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.9.2010 6:19:31   
RAKICA2007
Bravo VELIKA mala borka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joooooj kako sem vesela - kar skakala bi... in vem kako ste vi presrečeni, ko boste končno lahko ''zadihali'' kot prava družinica izven bolnišničnih zidov, v varnem in toplem zavetju doma... jooooj kar tekla bi vas objeti... user posted image

Rubin. prosimo, nujno se nam javi; http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm#5341742

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 7.9.2010 6:24:40 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.9.2010 8:25:25   
KATI321
Draga Rubin. Nikoli se še nisem oglasila in kaj napisala, čeprav praktično že od prvega dneva spremljam vašo kalvarijo in se z vami veselim vsakega uspeha. Žal sem velikokrat tudi jokala zraven. Zelo sem vesela da gre Gaja končno domov.

Včeraj sem gledala prispevek na TV o problemih pri vas doma. Upam da se bo občina končno zmigala in vam zagotovila varen dom. Lahko bi bruhala od jeze, ko sem slišala da je cesta pomembnejša od tega, da se vam zagotovi varna hiša.

Pošiljam vam na milijone pikapok in še v naprej stiskam pesti za vas.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.9.2010 8:54:39   
Adelina
Bravo Gaja za tvoj skorajšnji prihod domov. user posted image Se sicer nisem še nikoli oglasila, čeprav spremljam zgodbo že nekaj časa, sedaj pa sem enostavno mogla tudi jaz napisat par besed. Tudi jaz sem marsikdaj jokala zraven, zdaj pa je končno napočil čas samo še za srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KATI321)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.9.2010 9:10:56   
dadaegon
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, se strinjam...bom prispevala!!!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.9.2010 9:22:17   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3

Jaz tutuser posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.9.2010 9:37:15   
oka
Čestitam, pa vama je uspel tisti ogromni korakuser posted image user posted image user posted image user posted image Miška je tako lepo napisala, zato nimam kaj dodati, razen tega, da naj ta teden hitro mine, ti pa poročaj kako se ima Gaja v svojem toplem domu  (če boš utegnila seveda, ker boš zaposlena z najlepšim opravilom na svetu)user posted image . Ker veš, en mičken je pa ta borka tudi našauser posted image  

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.9.2010 9:41:57   
zvesta
jaz včeraj spati nisme mogla zaradi te novičke.... šokirana zaradi dejanj občine, ti me pa tako potolažiš in razveseliš...

Rubin, če rabite še kaj... napiši!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?