Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 19:56:15
|
|
|
|
gigi1
|
Hermy tega bi se tudi jaz nalezla Miklca bošček naš zgarani. Za srečanje pa računam, da se skoordiniramo čez kakšen mesec in se nas več dobi. Se bomo probale zmeniti tisti dan, ko bo šla Roži v MB. Za srečanje v vašem koncu sem pa že napisala, da pridemo tudi na dom Tassi Lojzka bo jutri navijala k zmešana. No...že danes za fuzbal Miša, ko bo konec bosta pa lahko na polno brez stahu, da bi zanosila . Malo infertilnostnega črnega humorja (kot pravi Dejzika) ob dejstvu, da jemlješ kontacepcijo. Jaooo majko mila, kje so tisti časi, ko smo še jemale kontarcepcijo iz drugih razlogov Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 7.9.2010 20:44:05
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - bi blo a res fajn ,če bi se skoordinirale za naslednje srečanje, sam jest bi mogla prej vedet, k men šefi plan dela delajo vsak konec meseca za naslednji mesec, in takrat se lahk zmenim za fraj dan, pol je pa bolj kriza, no pa če 14.dni vsaj prej vem, ga bom pa tud nažicala, da mi najde zamenjavo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 0:01:51
|
|
|
|
Naska
|
hejla sem že enkrat pisala, pa sem predolgo to počenjala in se mi je vse zbrisalo. naj bi bila bolje - samo sem bolj tko tko. tale jesenski dežek me spravlja v depresijo, še malo pa si bom prepevala: "Zdaj si v najlepših letih..." drugače pa otroški - cukrčki in čestitke POgumu!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 7:16:31
|
|
|
|
Roži_
|
Jutro, Mikla, čim odpravim te pokličem Mismis, vso srečo v postopku, tokrat bo ratalo boš videla Šibam v MB, lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 7:59:31
|
|
|
|
miklarom
|
Roži - o.k. velja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 9:30:05
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mene pa tale šport čist ob živce spravlja . Včeri fuzbala, danes košarka.... Se bom mogla mal skulirat Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 9:36:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Teddy, jaz mislim da bom v MB 27.9., takrat imam prevzem zdravil (bom pa še doma preverila). Daj ti meni povej, kako je z UZ-jem, kdaj se moraš naročiti, a ko po prenehanju jemanja KT pride , ali se lahko že prej naročim? Kakšno stanje je pri tebi ko pride pokliči, 5. dan je ponavadi UZ. Kdaj začneš s femodenčkom? Moje stanje je v pričakovanju ..... danes zjutraj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 9:36:54
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro, aj u tole vreme......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 9:46:11
|
|
|
|
mausikaa
|
evo, pa sem v službi, pospravljam maile - kolko navlake se je nabralo...groza... sem pa tolko zaspana da ni res, madoniš sem se razvadila... lupčka vsem btw. a bo še kakšna druga stimulacija padla ??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 11:37:38
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla konzerve in konzervasta družba!!! Po dolgi odsotnosti se voda javlja in poroča da štartamo znova pri Ati te dni. Zdaj se bom pa potrudla in vas bolj vestno spremljala, da pridem mal bol na tekoče z novicami. Ljubčka vsem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 13:23:48
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa o aquvica lepo te je spet brati...držim pestke ...in navijamo!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 13:35:00
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica sem te le zbezala na plano . Navijam na full . Srečno Drage konzerve večina se vas spomni naše bivše soborke na sosednji temi Rubin. Večina vas tudi pozna njeno zgodbo. Gaja gre domov In ker to za sabo potegne veliko stroškov je na RR je odprta tema za pomoč Rubin: http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm Tiste, ki ste pripravljene pomagati oz če lahko pomagate pošljite ZS Zvesti ali kar na temi poprosite Zvesto za ZS s podatki. Hvala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 13:44:03
|
|
|
|
gigi1
|
Hermi kako si?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 13:58:03
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala pupike!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 15:40:31
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mal stimulacije v tem kislem dnevu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 16:07:40
|
|
|
|
mismis
|
aaaaaaaaaaaaa, kolk so mene zasuli z delom, sploh nimam časa z vas kje so tisti dobri časi, ko smo lahko po cel dan viseli na RR Žižek, hvala za stimulacijo, ma prav sede Aqua, super za ponovni začetek, zdaj pa mora biti
< Sporočilo je popravil mismis -- 8.9.2010 16:08:17 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 16:16:46
|
|
|
|
lana70
|
a men pa nič stimulacije, kaj o aquica,si nas čist zanemarjala , čestitke za postopek...pa ne bi ti šla še kam drugam, v kakšen drug center probat??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 16:18:55
|
|
|
|
gigi1
|
Miša še pridejo te časi Upam, da vas bo vse stimulacija malo zdramila in zvabila nazaj na temo. Pogrešam Tamalu, pa neodrita, Lana08, Hedi in Sonček, pa nove konzerve...pa stare konzerve se zadnje čase slabo oglašajo. Pa Fidika nekaj štajka Upam, da ste dobro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 16:21:57
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a men pa nič stimulacije, kaj o aquica,si nas čist zanemarjala , čestitke za postopek...pa ne bi ti šla še kam drugam, v kakšen drug center probat?? Ma za tega tvojga kerlca zmer pozabim kako mu je ime pol ga pa po filmih iščem. Evo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 16:50:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermi kako si? Gigi, hvala na pitanju...HB je bilo očitno samo enodnevno sr*... ! Tko, da sem ok! Dragi je odpeketal v Lj na telovadbo in še ene opravke,...meni je pa žal, ker me je dež prestrašil in nisem šla z njim...zdej pa že skor sonce sije ! Ker je malčka tko pridna, mi je že skor dolgčas...ker delat pa še ne smem..še ni minilo šest tednov !! Zaspana tud nisem, ker mala kar pridno spi, jaz pa že dolgo funkcioniram z le 4-5 urami spanja. Tko da...stimulacija je tud men kar prav prišla. Sam se bojim, da se ne bom zagrela za kakšnega zasedenega...pol pa batine ! Vodica,...naj Ata da vse od sebe...da bo ta zmagovalni!!! Fidiko pa tud jest misam!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 18:30:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 a men pa nič stimulacije, kaj o aquica,si nas čist zanemarjala , čestitke za postopek...pa ne bi ti šla še kam drugam, v kakšen drug center probat?? Ma za tega tvojga kerlca zmer pozabim kako mu je ime pol ga pa po filmih iščem. Evo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 8.9.2010 18:51:07
|
|
|
|
Fidolina
|
Fidka se kopa....... v samopomilovanju. Ma dopoldansko, popoldansko in nočno. Sploh pa rabi mal se odpočit, od teh neresnih, nezrelih, ne...... (pohotnih!)....RR pupik
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 0:04:04
|
|
|
|
Naska
|
Ženske ne lažejo Nekega dne, ko je uboga šivilja šivala na bregu reke, ji je padel naprstnik v vodo. Zjokala se je nad izgubo tako na glas, da se je Bog pojavil in jo vprašal: »Otrok moj, zakaj jočeš?« Šivilja mu je razložila, da ji je naprstnik padel v reko in da ga nujno potrebuje, saj s svojim delom pomaga možu vzdrževati družino. Bog je potopil roko v vodo in potegnil iz nje zlat naprstnik z vdelanimi turkizi. »Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal. »Ne.« Bog je ponovno potopil roko v vodo in ujel zlat naprstnik, okrašen z rubini. »Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog šiviljo. Šivilja je spet odgovorila: »Ne.« Bog je ponovno potopil roko v vodo in potegnil ven usnjen naprstnik. »Ali je to tvoj naprstnik?« je vprašal Bog. »Da, to je moj naprstnik.« Bog je bil tako navdušen nad pošteno šiviljo, da ji je poklonil vse tri naprstnike. Čez kako leto se je šivilja sprehajala ob reki z možem, ko je mož zdrsnil z brega v vodo in potonil. Šivilja se je na glas zjokala in spet se je pojavil Bog in jo vprašal, zakaj joka. »O Bog, moj mož je ravno padel v vodo,« je odgovorila šivilja. Bog je zlezel v vodo in potegnil ven Georgea Clooneya. »Ali je to tvoj mož? « je hotel vedeti. »Ja,« je odgovorila šivilja. Bog se je razjezil in zavpil: »Lažeš, to ni tvoj mož!« Šivilja je odgovorila: »Odpusti mi, Bog, to je nesporazum. Vidiš, če bi pri Georgeu Clooneyu rekla ne, bi mi privlekel ven še Brada Pitta. In če bi pri Bradu Pittu rekla ne, bi mi pripeljal mojega moža in če bi pri njem rekla da, bi mi poklonil vse tri. Bog, nisem več najmlajša in najboljšega zdravja in se ne morem ukvarjati z vsemi tremi! Samo ZATO sem pri Georgeu Clooneyu rekla, da je moj mož.« Bog je bil ganjen in šivilja je smela obdržati Georgea Clooneya. * * * Morala zgodbe: Kadarkoli ženska laže, se to zgodi iz dobrih in poštenih namenov in v interesu vseh.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 9.9.2010 7:25:52
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Naska tole pa fino da si delila z nami. Vsem želim lep dan, ceeloooooo nekaj sončka se je zdaj pokazalo med temi velikimi sivimi oblaki. Doma imam pa na nogah že tople debele copate .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.