ječi12
|
ja ja mrežaste hlačke so zakon. to in vložke,pa une plenice velik(za čiščo) to use dobiš v tosami. domžale. js bom šla tja to use še kupit,pa najbrž bom tm še povijalne pleničke uzela ker vem da jih majo. js sm mela kr vlik kovček,res velik no. ampak je blo priročno da sm ga na kolesih loh vozila,dala sm ga pa pod pojstlo seveda,drugam itak ni šel js nism rabla pleničk za previjat ker je blo v P tega dovolj in smo jo kr tm uzeli za domov. pa kakršnekoli stvari ki se tiče kozmetike za dojenčka tut nism nč s sabo imela,sj maš use v P. mela sm samo dodatne vložke in hlačke zase,ker tega pa res ni dovolj v P,pa predvidevam da bojo zdj še bolj šparali. js bom mela v kovčku use zase, fotič,baterije,mobitel,polnilec,piškote,copate(res nujno ker tm majo neke šlape k majo sam do št. 35 ) no pa nogavice zase,pa opremo za domov,pa ene dvoje svoje bombažne gate,pa modrc za dojenje in seveda blazinice,pa bepanthen za bradavice,ščetko,gel,pasto.to je nekak to pomojem. pa valda dokumenti,pa tut če kej za prebrat nč ne škodi,boljš da maš kot da nimaš :) za jenčota pa samo 3 tetra pleničke,dekco in komplet za domov.to je to. lupinico prinese moj ko pride. edin mi bomo meli še darilo za našo večjo,ker še ne vem kaj to bo,ne vem a bom js mela s sabo al moj prinese.to je to. evo počasi po malo v vrtec pol greva pa po atija,pa gremo dons kr vn nekam pojest. sm previjalno spraznila pa notri dala dojenčkaste cunje,še neoprane.samo zato da vidim kolk česa mam pa da vidim če bo dost placa,no pa bo kr ok.mala ma pa zdj svojo komodo in ma notri stvari.
|