|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
1.9.2010 14:16:57   
Anonimen
sedenje: jst sem od sestrične dobila bumbota...sej veste tisti gumijasti stolček...no in se pogovarjava z sestrično, da ga je ona v tem stolčku puščala na mizi in sem rekla če se ni nič bala da bi se skupaj s stolčkom zvrnil, pa me je samo čudno pogledala češ halo itak se ne more. Hja, jst našemu mulčku nikakor ne zaupam, ker miga 100/uro in rit dviguje iz stolčka in podobne fore. Nejc recimo da nekako delno že sedi en lep čas, le desno in levo ga še zmeče in nima itak ravotežja, naprej in nazaj pa mu gre super-se ujame.
No, pa še eno pomankljivost ima pri nas sedeči položaj...namreč odkar več sedi tudi ful več poliva, tko da perem njegove cunje, slinčke, plenice skorej vsak dan...dobro da je še lepo vreme da se lahk vse sproti posušiuser posted image

Dans je prekrasno vreme brez oblačka, popoldan jo mahnemo v LJ v en razstavni salon drsna vrata gledat, pa še v lov za zimsko vrečo za na voziček. Imava namreč sposojenega Jane slalom pro, ampak zraven ni zimske vreče, ker je kao niso rabili, mi bi jo pa radi imeli, tko da zdaj glede na to, da bomo morali voziček vrniti iščemo ugodno varianto da bi dobili eno vrečo, ki bi bila vsaj barve podobne, ne morem ga pa celo zimo v deki pokritega vozit okol.

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
1.9.2010 14:31:49   
Tjasa27
oj!

aner - pozdravljena tudi tukaj!! user posted image user posted image user posted image

jz mam eno vprašanje - kako vam kej ratuje vaše user posted image  previjat? jz urbana odvijem še nekak pol pa začuti svobodo in se zvira na vse strani! če ga probam nazaj obrnit čist ponori in se še bolj divje obrača. tud če mu neki dam v roke ne pali, on se samo obrača na polno in mu nikakor ne morem plenice zapet user posted image user posted image  človk si ne bi mislil kok je s svojimi 9 kilami močan!!

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
1.9.2010 14:51:39   
3Sonček3
Glede teh mnenj je res različno. Ne boste vrjele od moje kolegice je sine 4 dni starejši od moje Sanje pa lahko že hodi!!! Halo, je rekla zvečer sedi v bajnici js si še skočm neki prpravt da ga bom skopala se obrnem nazaj on se pa za ročko drži in stoji OMG, mene kap zadane da vidm otroka pri 6-ih mesecih da stoji oz. hodi, res. In kaj čš mu, fant je dovolj močan in velik in normalno donošen, kako češ mu preprečt da tega ne dela, tako je otrok bo že sam povedaou oz. pokazou znake kdaj je pripravljen na novo dogodivščino.
Tjasa Sanja je isto delala pa se kotalila iz hrbta na trebuh pa rit dvigvala pa ni da ni kaj ni delala, tut igrače niso mele čarobnega učinka sekundo so ble zanimive pol pa konc in spet isto, pol sm pa pogruntala kaj jo umiri...
svojo desno nogo dvignem in ji migam s prsti njej je zanimivo in gleda in steguje rokice, js jo pa ta čas previjem, ja vem zelo akrobatska in štorasta fora ampak pali

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 1.9.2010 14:52:24 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
1.9.2010 14:54:17   
3Sonček3
Golaž sm skuhala pa sm ji ga kr s polento zgostila, moke še ne upam dat. Bomo jutr vidli kako ji je ušeč. Danes je pojedla samo 2 žlički zelenjave z rižem. Ja no mal je bla zaspana pa mal tečna pa lačna pa se ji ni dalo sedet pa usta odperat pa je sm jokala. Tko da smo se danes pregrešile in dobile za kosilo mleko.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
1.9.2010 14:56:57   
Anonimen
tjaša...previjanje je pri nama borba in dretje. Ko ga razvijem je ful vesel in se kotali in brca, pa reži se, da je veselje, samo da mu dam plenico novo pod rito je pa dretje, da ne omenjam kakšna histerija nastopi, ko ga začnem oblačituser posted image . Naredi se čisto trdega, noge iztegne in jih le s težavo dobim v hlačnice...skratka kriza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
1.9.2010 14:57:25   
3Sonček3
Joj sm smotana, vedno neki pozabm napisat. Kdaj boste šle ve v vrtec za svoje malčke? Js jo bom šla že kr jutr upisat, pa bom prosila če bojo meli kej prostora v februarju al pa v marcu naj jo vrinejo not, čene bom pa doma do septebra in šele potem (upam da) šla v službo. Po eni strani sm vesela da bi bla doma do septembra in se igrala z Sanjo po drugi strani bi šla pa rada že enkrat delat, da si končamo stanovanje, zdej gre bl počas ko je treba z eno plačo inpoložnce in hrano in za Sanjo in avto pa še stanovanje, ja učasih se tut js sprašujem kako nam rata z slabih 700 € preživet

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
1.9.2010 15:27:50   
3Sonček3
Tut pr nas je oblačenje nočna mora. Dobre volje je se smeji in use ko se začnemo pa oblačt je pa tako dretje kot da bi ji nevem kaj delala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
1.9.2010 18:54:54   
vekybel
3sonček3 nobene zamere ne bo. Zgodilo se je to, da sem pustila cigarete 2 leti pa pol nazaj in potem sem se še selila k dragemu in malo skrbi pa živci in sem se žal zredila pa še po vrhu probleme z ščitnico imam in sedaj pa še kak kilogram od nosečnosti je ostal. Ne krivim nosečnost ampak sama sebe ker sem se zredila. Problem je v tem da ko začnem shujševalno mi gre mal težje zarad ščitnice in pol zgubim voljo, ker se trudim kot osel cel mesec pa grem sam 1kg dol. user posted image  Upam da bom kdaj zbrala več volje pa shujšala.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
1.9.2010 19:43:40   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

tjaša...previjanje je pri nama borba in dretje. Ko ga razvijem je ful vesel in se kotali in brca, pa reži se, da je veselje, samo da mu dam plenico novo pod rito je pa dretje, da ne omenjam kakšna histerija nastopi, ko ga začnem oblačituser posted image . Naredi se čisto trdega, noge iztegne in jih le s težavo dobim v hlačnice...skratka kriza.

...tako je tudi pri nas, kot da bi opisovala Marsela. Očitno tako mora bit. Mislim da zdej ko več sedijo nočejo se vležt, ker mislijo mogoče da grejo spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
1.9.2010 20:29:02   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 nobene zamere ne bo. Zgodilo se je to, da sem pustila cigarete 2 leti pa pol nazaj in potem sem se še selila k dragemu in malo skrbi pa živci in sem se žal zredila pa še po vrhu probleme z ščitnico imam in sedaj pa še kak kilogram od nosečnosti je ostal. Ne krivim nosečnost ampak sama sebe ker sem se zredila. Problem je v tem da ko začnem shujševalno mi gre mal težje zarad ščitnice in pol zgubim voljo, ker se trudim kot osel cel mesec pa grem sam 1kg dol. user posted image  Upam da bom kdaj zbrala več volje pa shujšala.

Res dobro da sm vidla slike čene te res nebi prepoznala. To je pa hudo k te ščitnca zaj*bava. Moja mami je tut nehala kadit pa nekej je bla bolna pa je dobivala neke tablete pa je mela mal čez 90 kg (prej 60) pol si je pa kužka kupila in usak dan res delala na svojem telesu ( ker je bla zarat bolezni 1 leto na bolniškem je mela čas) in evo jo danes je kot manekenka s 65 kg. To da se pa ceu mesec mučiš in ti je končni rezultat -1 ja to ti pa res zbije voljo. Ma če si drugač zdrava pol je dobr, važno je kak je človek notri, zunanjost je samo pripomoček s katerim spoznavamo notranjost, tko da brez skrbi. A ste se kej pogovarjali se boste v nedeljo oglasli na ribnškem sejmu?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
1.9.2010 20:38:53   
vekybel
3sonček3 ja zaenkrat se počutim full dobro ampak vseeno bo treba nekaj narset ja.
Ja na sejem ne bomo prišli, ker v petek grem v KP ker ima nečakinja 1 leto pa praznuje in verjetno bom ostala dol za en teden. Kako pa izgleda ta sejem?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
1.9.2010 20:46:10   
lucika
vekybel, čestitke za poroko, sem pokukala slikce, krasni ste bili.
prosim povej, kje si malega oblekla? super je bil, pa itak je pravi lepotec. taki blondinec je postal, res je luškan:)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
1.9.2010 21:25:39   
Tjasa27
ne vem s kom sem se že pogovarjala, mal sem brskala pa sem najdla tole

Barva oči se spremeni
Nekje med šestim in sedmim mesecem se bo dojenčkova barva oči spremenila. Vsi dojenčki imajo do tega obdobja oči modre barve. Pigment v očesni šarenici prehaja v barvo oči, kakršno bo otrok imel vse življenje.

joj, jz upam , da bodo našemu ostale plave! glede na to, da je že čez 7 mesec, bi lahko a ne

sem pa čist fuč, bani se skoz neki zbuja in joka tako da mu na polno solzice tečejo user posted image  ga komaj pomirim. zgleda bo spet zabavno ponoči. jz bi pa lahko v stoje zaspala, spet me daje jesenska utrujenost....

tole oblačenje je tudi pri nas nočna mora, joj kok bo to enga dretja, pol ko bo pa kapa prišla pa sploh.... a ni bilo super, ko je bilo vroče???? user posted image

grem v mižule, se mi že mal blede

čao

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
1.9.2010 21:41:43   
Anonimen
vekybel... kot bi opisovala moje borbe z kilami. Preden sem zanosila sem z lahkoto shujšala če je bilo treba, imela sem tisto ločevalno dieto in sem snela dol 15 kil, pa sem se jo-ker sem imela dobre izkušnje z njo lotila tudi zdaj po porodu in ne morem verjet da se je striktno držim že skoraj mesec in  če sem izgubila eno kilo je pa dobr in sem izgubila vso motivacijo in razmišljam če ni pri meni tudi kaka ščitnica vmesuser posted image
3sonček3... moj je že od maja vpisan v vrtec, oziroma sem takrat oddala prijavo za marec ali april 2011, pa imam malo možnosti da pride med letom notri in sem tudi na istem kot ti, ker nimam službe in je mal lažje, ker lahko čakam do septembra-bi pa tudi šla že rada delat, ker se mi naravnost blede na teli porodniški-pa ne zarad tamalega tamal je cuker in čist neproblematičen, samo zmerej če sem bila samo par dni doma in brez dela se mi je skori strgalo, pol pa še hočem čim dalj od te bajte kjer živimo, ker mi non stop en gor visi pa po stanovanju hodi- ah brezveze ne bom morila, u glavnem glede na to, koliko otrok se je in se še bo rodilo v 2010 bo težka za vrtec.

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
1.9.2010 21:52:45   
vekybel
lucika hvala za komplimente. Komplet sem pa kupila v pikapolonici.

nosečka24 ja nikoli se ne ve. Lahko pa ti napišem par simptomov ščitnice in če se prepoznaš pol pa reci zdravnici naj te da na pregled ščitnice. Simptomi: full utrujena čeprav ne delaš nič posebnega si full utrujen, srce ti razbija, se potiš v dlani ali čelu, se hitro mastijo lasje, zdej ti je vroče zdej pa mrzlo, pa počutje je tako čudno, vrtoglavice,....nažalost je tega še več, upam da nimaš nič od tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.9.2010 11:36:39   
3Sonček3
vekybel ta sejem zgleda tko da zaprejo celo mesto in se po ulicah postavijo štanti na katerih dobiš danes praktično use. Pa ringlšpil pa ansambli pred gostilnami pa tko no je kr zanimivo sm je pa gužva. Letos bova šli s Sanjo sami
(očika bo doma ostal, ker se mu ne hodi več na sejem, se ga je v 22 letih že naveličou), drugo leto bo za naše mulčke bolj zanimivo k se bojo lahko vozili na tistih igralih. Mami gre pa usako leto na sejem zarat sladkorne pene (ki je čez leto ni nikjer za dobit) user posted image user posted image user posted image .
Tjasa pr nas je blo na začetku ful dretja ko smo kapo dajali gor, zdej v takih dneh ji dam kr trakec in ni nobenga problema, danes sem ji pa dala kapo zjutrej ko sve šle v vrtec in tut ni blo problema, mogoče se je s trakcem navadla da take stvari za na glavo ne grizejo.
nosečka kok pa to da si lahko prijavo dala že v maju? Js sm tut maja okol rogovilla pa so mi rekli da se za naslednje šolsko leto vpisuje od septembra naprej. Tko da sm šla danes po prijavnico jutri jo pa nazaj odnesem, da bomo res med prvimi, če je to res da se septembra začne vpis za drugo leto. Mi pa nekej ni jasno, sej nevem a sm dobila kakšno odločbo iz CSD-ja al ne ampak  nevem do kdaj mam porodniško, pol me pa še to mede k sm en mesec prej rodila pa nevem al mi pripada podaljšana porodniška al ne, ker nisem zaposlena. Bom pri P vprašala, sm rabla bi pa čimprej k jutr je že treba oddat. Drgač pa ja, vrtci so vsako leto do fula polni in nevem kam se bomo dali če še septembra ne bomo pršli not, ampak nebom razmišlala o tem da nebom privabla te negativne energije user posted image user posted image user posted image , če pridemo septembra not sm vesela, če pa še prej pa še tolk bolj.

No naša noč je bla nekej hecna ob 2-eh se je zbudila in sm jo do treh hecala z dudo in čajem (na 15 minut) ob treh smo jedle (drgač zdejle že en teden ob pol petih) in je bla ura kr naenkrat pol šestih k se je spet zbudila za dudo. pa se me je usmilla do 7.10 pol pa auf rit previt, se mal poigrat, plesat huba buba, jest, oblečt in teraj v vrtec. Evo zdej smo pa doma lepo ajčka, po malici (frutolino) za kosilo danes HB ne rabim kuhat kr sm dala v hladilnik golaž od učerej za njo tko da juhej lahko grem mal ležat.

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 2.9.2010 11:39:25 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.9.2010 13:32:47   
Anonimen
vekybel: HB nimam takih simptomov, no vsaj večine ne, me pa zdaj po porodu veliko glava boli, prej me ni nikoli. Za kile mi pa res ni jasno-pomoje je nekej na tem, da se manj gibam kot pred nosečnostjo. Še v nosečnosti sem bila v petek še eno uro na orbitreku, v ponedeljek sem pa direkt na rok rodila. Zdej pa razen sprehodov in pospravljanja po bajti nisem lih neki športna in se pomoje to men ful pozna. Bo treba začet nekej spet.

3sonček3: pri nas ni bilo problema oddat prijavnico, pa tudi mami ki je namestnica ravnateljice mi je rekla da bo med letom težko noter prišel, sam naj vseeno oddam, če se kje kakšna luknja naredi-kle tud veze ne pomagajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.9.2010 16:17:49   
plamen
oblačenje - naš bi bil skoz nudel, sem ga tako poimenovala ker predvivevam da je nagnjen k nudističnemu življenjuuser posted image . Ko začne rokce tlačt v rokav je že scena. previjanje sedaj spet traja, ker dela vaje za spodnje trebušne in dviguje rit, le kje se je bolš obračat na trebuh kot na previjalni in seveda grabit vse kar je na previjalni in NI namenjeno njemu. Igrač ne vidi, so pa roke v mazilu, posoda s plenicami leti po tleh, tetra tlačt v usta,... Ko ga dam pa na tla na deko pa najprej 5,im lenarjenja in se ne premakne, pol se mal zasuče, pol bi pa on že mama servis, sedi z mano, še bolš pa če me nosišuser posted image . Sem mu danes tut jaz rekla, kaj bo šele k bo bunda in kapa, pa me je sam čukasto gledal. Če bi brala misli bi bilo verjetno That is your problem mami, moj je kako se bom najbolj uspešno upiraluser posted image

Zdaj 2 dni spet lepo spimo, danes celo do 8.30, sem kar hvalnico zapela zjutriuser posted image .
Tjaša - bogi Bani, le kaj ga muči. Upam, da sta sedaj že OK in da lepo pančkata popoldanski spanecuser posted image
vekybel - si pa res boga s tole ščitnico, tut moja mami jo ma in sploh ne more shujšat. So ji jo odstranili pa še vedno. No vsaj poti se ne več toliko. Ste bili pa vsi 3 zelo, zelo lepi in barva tvoje obleke je superuser posted image !!

3sonček3 - vidve sta že čist ekspertke z GH - kdaj si pa začela kaj na čebulci pražit? Če si seveda. Tole z moko pa tut jaz ne vem, če že gluten bi po moje lohk, sam mislim da ta ajmprem al kako rečejo mal napihuje oz. dela težo v želodčku. Tako da bi mogoče tut mal krompirčka naribala notri pa tako zgostila, ko boš pogrela. Pa še vedno daš lahko drugo prilogo, krompirček le toliko da mal popije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
3.9.2010 7:57:10   
3Sonček3
plamen na čebuli sm zdejle prvič pražla, prej sm uporablala pa kokosovo maslo al pa kr navadno olje. Moke pa gustina nism upala dat zarat škroba, krompirčka pa nism smela dat zarat tega kr je šla porcija v skrinjo. Sm pa učerej preden smji postregla skuhala en majhen krompirček in ga umešala zraven. Prve tri žlice so ble njami pol pa ni šlo več verjetno za6to ker je govedina mal bl suha, pa ji nč ne zamerm sm tut sama probala pa sm istega mnenja kot ona user posted image user posted image user posted image . Morm šibnt kr lakota kliče

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.9.2010 8:46:39   
Tjasa27
plamen - kot bi opisovala urbana na previjalni user posted image  jz ga če ga samo oblačim kar na tleh, na blazini, je hitreje. pol pa dela še brrrr zraven in slina šprica povsod, pa po celmu obrazu je od sline. ko polžek
ga je pa spet matralo dons ponoči. pojma nimam kaj je to. vsako noč se ene dvakrrat zbudi na polno jok. ne vem a kej sanja? a se še keri to dogaja?

lp

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.9.2010 9:16:29   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

plamen - kot bi opisovala urbana na previjalni user posted image  jz ga če ga samo oblačim kar na tleh, na blazini, je hitreje. pol pa dela še brrrr zraven in slina šprica povsod, pa po celmu obrazu je od sline. ko polžek
ga je pa spet matralo dons ponoči. pojma nimam kaj je to. vsako noč se ene dvakrrat zbudi na polno jok. ne vem a kej sanja? a se še keri to dogaja?

lp

ponoči se nam to HB ne dogaja se je zgodilo 1x pa nikol več, podnevi se pa doskrat k spi v vozičku pa se zbudis takim milim jokom da bi se še kr sama zjokala. Pomoje kej sanjajo.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.9.2010 11:54:33   
Anonimen
Mi smo pomalicali proseno kašo z pol banane, jabolkom in hruško- je pomlatil da se je kr kadilo, zdej pa spi.

plamen: naš je popolnoma isti kar se previjanja tiče-na previjalni cel žur, na blazini lenoba, ki se dere, če za par sekund na trebuhu ostane.

ponoči nimamo nikoli težav z zbujanjem-HB zaenkrat-moram nekam na les potrkat-zaspi ob pol 9h in neprekinjeno spi do 6h, včasih do pol 6h, včasih do 7h-zanimivo mi je bilo, da ko so mu zobki rastli je ponoči normalno spal, podnevi ga pa ni bilo za prenašat.

GH: zaenkrat mu ne dajem nobene maščobe, moke, sladkorja ali soli, ker je čisto brez potrebe-že tako ali tako bo kasneje preveč tega pojedel. Je samo mešano zelenjavo, sadje, riž, proseno kašo, ovsene kosmiče, meso je jedel le nekajkrat, ampak ga mu bom po 6. mesecu začela dajat 3x tedensko.
Sem mu pa tko zraven ko sva midva jedla kruh al pa špagete, dala samo mal za probat, pa je tko ven butnil in se pačil in to zdej že v tretjeuser posted image , kot da je to zadnja stvar na svetu katero bi on v usta dal.
Krompir jst dajem že skoraj od začetka, pa mu je najbolj njami, tudi nobene reakcije po njem ni dobil, dober je pa itak boljš kot moka za zgostit.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.9.2010 13:17:56   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

lp

nama!!! user posted image  ze dve noči!!  pa zdaj spi lepotnega opoldanskega in se je že 2x jokal vmes.. groza!! ne vem kaj je to. sem pa se odločila,da mu dam Calpol zdaj ko se zbudi in zvečer pred spanjem - ker tak kot jamra ,nemirno spi in joka,ga mora nekaj bolet,ali??
danes mi je uspelo spat od 5.10 pa do 6.30..user posted image   pred tem pa groza.. sem si ga dala v posteljo k sebi,da ne prestojim cele noči pri njem. kr v eno se premetava pa jamra,joče-kriči.. pa noče zize,ne dude (no, to vščasih noče)..oči pa tud ne odpre vsakič..  danes je jedel komaj ob 5h pa še to z nastavkom,ker drugače je bla histerija...

ne vem no... mogoče se sam odstavlja..včeraj je začel met finte- mleka noče na zizi, niti po flaši.on bi vse na žlico!! pa halo pubec - sva komaj do dveh obrokov GH prišla!?! on bi pa zdaj kr vse al kaj?? sem ga prej spet mogla na nastavek dojit,ker zize ni hotel zagrabit. user posted image  koz mava neki problem s tem dojenjem.. se mi zdi,da ob prehodih iz enega ,meseca v drugi skoz nekaj štrajka.. upam, da ga hitro spusti in da se stanje normalizira!

Lin@

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.9.2010 13:54:23   
branka81
ojla,moja pikica spančka,jz kuham kosilo,ati pa sesa avto,tko da smo vsi pridni hehe...mali pa že kuham krompirčka in korenčka,če bo hotla papcat,sam  pire ima rada,za korenček bomo pa še vidl...ponoč spančka tko da nimam problemov,podnevi pa kokr kdaj..včasih se sam smeji,včeraj je pa jokala k nora,kr tko...po moje bojo zobki al kaj...pa skoz bi sam hopsala in skakala tko da me že kr roke bolijo....user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.9.2010 14:24:23   
plamen
Mi2 sva danes 10km prehodilauser posted image zdaj pa sine spi, se je šel mal gugat na igrišču pa je utrujen.

Jaz mu v GH dam malo olivnega ali pa lanenega olja, v krompirček namesto masla, pa v polento sem tudi dala. Meska pa popečem na sezamovem olju in potem z vodo zalijem da se še fino skuha. Mi bolj zadiši, če malo popečem. Moke, soli, sladkorja pa itak ne dajem. Danes sva imela mesno rižotko. Popoldne bo pa naktarina s slivo.

Popoldne sva samska, gre tata pomagat prijatelju, ki se seli. Upam, da ne bo kapljic, da greva še ven.
Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?