|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
30.8.2010 10:44:31   
vekybel
...user posted image  ne vem zakaj mi noče več slik gor prilepituser posted image  No una ki ima FB lahko pogleda pod Vesna Planec, je samo zaenkrat ena slika na zidu najina.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
30.8.2010 12:15:32   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

lorelaj, jst sem spraševala za pikice, ampak sem bila spregledana user posted image user posted image user posted image . Očitno jih ma še premal zobke, da bi se dalo odgovorit...

sonček...naš pikec se že od 3 meseca naprej glasno smeje, ampak samo ko ga mami in ati žgečkata in lupčkata. Pa ko gleda luster user posted image Ne moreš verjet, bolj je luster bogat, bolj se reži....še sploh zjutraj ko odpre učke. Zato sem pa zanč umrla od smeha, ko smo spali nekje, kjer je s stropa visela samo žarnica. Se je frajer samo malo napol nasmehnil pol pa zagodrnjal in kot zanalašč zamahnil z roko, kot bi hotu povedat, da tole pa ni nič user posted image Drugač pa bolj kot da bi se naglas smejal, zdej cviiiiiiiiiili. Tako, da ti para ušesa... Obvlada ene 15 različnih vrst cviljenja...za jezo, lakoto, srečo, žalost.... fackoti so tile mali, prav zares user posted image , mami bo pa glušnike nabavila, pa bo user posted image  

naša Taja jih je imela čisto tik pred zdajci... par dni niti teden ne...je pa koliko sem prebirala, poslušala tudi to različno...po moji oceni je zobek takrat že zelo blizu

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
30.8.2010 13:02:06   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

a katera mogoče jemlje algeo? Jaz imam spet slabo kri, pa baje da dost pomaga.

Jaz jo jem že več kot eno leto skupaj. Ne vem al je vzrok to ali ni, nisem niti enkrat zbolela, tudi imam zelo dobro kri in visok hemoglobin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
30.8.2010 13:23:42   
Tjasa27
pikapoka kakšne so najnovešje mere tvoje manekenke? me ful zanima, ker se mi zdi res velika

vekybel - čestitke za poroko!

midva imava pa danes 2 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image  sem skuhala super dobro kosilo, zvečer pa zajček v varstvo, midva pa na grad gledat Kolumbovo jajce user posted image user posted image user posted image

pozdravček

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
30.8.2010 13:36:11   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ne nobenga odgovora še ne, jutri greva v P, bom rekla za nnapotnico za kontrolo.... meni se sicer udi, da je vse skupaj malo močneje zdaj tudi zaradi gibanaj in sedenja, malo fizika zdaj ko sedi vse skupaj tudi pospeši po moje...ma kaj vemuser posted image  

Mi2 sva imela v čet pediatrinjo. Je rekla, da smo verjetn iz ta hudga ven in da tut na P ne bodo znanosti delal, ker lepo napreduje na teži. Kot da je samo teža pomembnauser posted image user posted image , noben pa ne pogleda, ko se jaz ko se mi davi, cel dan tresem in sem čist konec... Mi je rekla, da je sedaj že tolk močan, da se bo že odkašljal... Ja saj verjamem, sam luštno pa vseeno ni. Ko mu gre v usta, pa čez nosek ven, pa še peče ga in bi še jokal zraven, pa mu za dihanje mal zmanjka.... Mah no comment, bom javila, kaj mi drug teden rečejo na pediatrični. Pozdravček Lukcu!

< Sporočilo je popravil plamen -- 30.8.2010 13:37:08 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
30.8.2010 13:38:22   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

midva imava pa danes 2 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image  sem skuhala super dobro kosilo, zvečer pa zajček v varstvo, midva pa na grad gledat Kolumbovo jajce user posted image user posted image user posted image

pozdravček

tjaša uživajta ob predstavi! Pa seveda čestitke za drugo obletnico! Vreme je primerno za crkljanje in stiskanje, tudi z možekomuser posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
30.8.2010 13:54:05   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

oj

mislim da so bile pri banu pikice ene 14 dni prej, nisem pa ziher. men se zdi, da so bili kar naenkrat zobki user posted image . zdej že orng ugrizne, pa ta drug je tud že zunaj. dons se je zbudil s čisto krvavo ustnico, bošček.

sedenje- uh, uh, ban je tud še deleč od njega. sem bila glih na morju na obisku pri sestrični, njen frajer pri 10 mesecih že hodi, sem rekla da upam da bo ban pri 10 mesecih sedel. ah bo že. jz mam čas. so mi pa v razvojni rekli, da ga niti slučajno še ne smem posedati ali pa dvigovati naklona da še hrbtenica ni pripravljena.

lorelaj, ja ban je tud že par stvari znal in pozabil. jz sem ga tud takrat posnela, da ne bi mogli rečt, da sem si zmislila. obračanje iz bušija na hrbet je znal že zdavnej, pa ga te dni ponovno odkriva user posted image

Tjaša, kako pa ti je rekla v razvojni, kdaj lahko malo sedi v naročju? Ker jaz aljo vsaker tolko mal dam zato ker je ful zadovoljna, tko da jo primem za rokice za par sekund pa ona sedi. A to ne smem prov nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
30.8.2010 13:55:37   
lakaya
hej mamike user posted image

Samo eno vprašanje na brzinO: a je ju3 srečanje marčevk v Tivoliju??? Mi2, če bo vse po sreči prideva z "rahlo" zamudo, bom pa prej tebe Tjaša poklicala user posted image

Uživajte ne glede na smotano vreme

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
30.8.2010 14:07:00   
Pikapolonica80
Tjaša, so jo namerli 68 cm, sam je to meni mal čudno sem jo zadnjič doma 71, ampak dobro nima veze user posted image . Aja pa čestitke za obletnico user posted image  , najina bo čez 14 dni user posted image .

Lakaya - srečanje je, glede na vreme bova tudi midve (če prideva) prišle kasneje, ker je zjutraj tako hladno

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
30.8.2010 14:07:41   
Pikapolonica80
Aja, Veky čestitke za poroko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.8.2010 16:18:59   
Tjasa27
oj

sva si z banijem privoščila eno kitico ma je tako sedlo user posted image  čeprav se mi zdi da sem zdej stokrat bolj zaspana kot sem bila prej.

lakaya - ja, jutri velja, pa pokliči pa ti povem kje smo.

pikapoka - hm banija so tudi namerili 68 user posted image  čudno. men se zdi alja velik večja od urbana.
nič ni rekla na razvojni kdaj ga lahko mal dvignem. mi je pa na fizioterapiji pokazala novo dvigovanje, ne več preko boka. ti lahko jutri pokažem. pa vaje za sedenje tud delamo, da krepimo mišice. sam ne vem če sem si zapomnila. glede dvigovanja v vozku je pa rekla da je tko, da on bi sedel ampak da mišice še niso pripravljene, torej je to čist normalno, da se dvigujejo. vsaj tko sem jo jest zastopila.

plamen - upam da je dons tristi bolš. tok je reveža izmučila pikica user posted image  en kup pikapok zanjga

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.8.2010 17:14:37   
Jassika

lorelaj, jst sem spraševala za pikice, ampak sem bila spregledana user posted image user posted image user posted image . Očitno jih ma še premal zobke, da bi se dalo odgovorit...

sonček...naš pikec se že od 3 meseca naprej glasno smeje, ampak samo ko ga mami in ati žgečkata in lupčkata. Pa ko gleda luster user posted image Ne moreš verjet, bolj je luster bogat, bolj se reži....še sploh zjutraj ko odpre učke. Zato sem pa zanč umrla od smeha, ko smo spali nekje, kjer je s stropa visela samo žarnica. Se je frajer samo malo napol nasmehnil pol pa zagodrnjal in kot zanalašč zamahnil z roko, kot bi hotu povedat, da tole pa ni nič user posted image Drugač pa bolj kot da bi se naglas smejal, zdej cviiiiiiiiiili. Tako, da ti para ušesa... Obvlada ene 15 različnih vrst cviljenja...za jezo, lakoto, srečo, žalost.... fackoti so tile mali, prav zares user posted image , mami bo pa glušnike nabavila, pa bo user posted image  

naša Taja jih je imela čisto tik pred zdajci... par dni niti teden ne...je pa koliko sem prebirala, poslušala tudi to različno...po moji oceni je zobek takrat že zelo blizu

Čmrlika, hvala za odgovor user posted image in upam, da se uresniči, da zobek kmalu pogleda ven, ker znaki so že vsi, samo prebije se še ne user posted image Sicer pa welcome back, si bila pogrešana user posted image Verjamem, da ob dveh sončkih ni toliko časa. Srečno.

Pa čestitke Veky še od mene - sploh da je bilo vse tako lepo. Če se ti bo dal še kdaj probat kej gor pripopat slikice, še za nas ki nimamo fb user posted image , bi blo fino user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
31.8.2010 10:29:47   
lenčy
živjooooo!!!user posted image

ste me kaj pogrešaleuser posted image  js vas zlo pogrešam....imam bolj mal net pri roki tko da je kr hudo...še posebej ker bi mogla diplomsko dokončat...

no mi smo z morja, kjer smo se imeli super fajn. pa še sami smo bli, kok je blo to lušno, upam da bom kdaj dočakala...

no aleks je na morju namakal nogice in se smejal do ušesuser posted image  edino dva dni je pa jokal non stop in sm se kr ustrašla ker je imel tudi vročino pa smo ga kr dežurnemu pokazal in ni pogruntal nič novga-al zobki al pa krčki... no sm da je mimouser posted image

v nedeljo imamo krst, ki ga že komaj pričakujem, moj mišek bo tak lepotecuser posted image

no punce oz. ene že žene(čestitke) se vam še kaj oglasim, ko bom lahko.
lepo se imejte, čeprav je mrzlo k da smo sred zime... grejte svoje malčke, papa

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
31.8.2010 13:56:25   
Anonimen
Najprej čestitke za poroke tiste ki ste zdaj že gospeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi imamo drugi zobek spodaj in smo dans mal sitni. Zjutraj je pojedel in zapal nazaj, potem pa spiva in spiva, pa kar naenkrat zakriči da sem se tko ustrašila-me je skor kapuser posted image
In pol se joka in joka, jst gledam kaj je, lačen ni, udaril se ni nikamor, ga vzamem ven iz posteljice ga stiskam, božam, dudo notr, nič ni pomagalo se je jokal na polno. Potem pa potipam čeljust in zatipam poleg prvega zobka še enega, ki je ravno prebil dlesen-no potem mi je bilo jasno zakaj tak jok-revček mojuser posted image . Zdle sva imela spet jokalno uro, dokler ni zaspal, tko da očitno bomo danes mal s čepki hodill okoliuser posted image .

GH: začela sem mu dajati med sadje navadni 3,2 jogurt ali pa navadno skuto in je čist navdušen nad mlečnimi izdelki-itakuser posted image , manj je bil pa navdušen, ko sem mu za kosilo med kuhano zelenjavo dala ovsene kosmiče- ni jedel za boga, pa če sem se na trepalnice postavila...potem sem probala še z rižem in je clo jedel. Zdej imava 2 GH obroka na dan mislim da je to za nekaj časa dovolj.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
31.8.2010 14:37:27   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

ne nobenga odgovora še ne, jutri greva v P, bom rekla za nnapotnico za kontrolo.... meni se sicer udi, da je vse skupaj malo močneje zdaj tudi zaradi gibanaj in sedenja, malo fizika zdaj ko sedi vse skupaj tudi pospeši po moje...ma kaj vemuser posted image  

Mi2 sva imela v čet pediatrinjo. Je rekla, da smo verjetn iz ta hudga ven in da tut na P ne bodo znanosti delal, ker lepo napreduje na teži. Kot da je samo teža pomembnauser posted image user posted image , noben pa ne pogleda, ko se jaz ko se mi davi, cel dan tresem in sem čist konec... Mi je rekla, da je sedaj že tolk močan, da se bo že odkašljal... Ja saj verjamem, sam luštno pa vseeno ni. Ko mu gre v usta, pa čez nosek ven, pa še peče ga in bi še jokal zraven, pa mu za dihanje mal zmanjka.... Mah no comment, bom javila, kaj mi drug teden rečejo na pediatrični. Pozdravček Lukcu!

podpišem vse...no, midva se greva pokazat, da vidimo... teža je pomembna in napredovanje vsekakor ja...to kar pa preživljamo drugo je pa njim vsakodnevna folklora... nasvet mi je dala, naj kr vse obroke spravim na žlico, da bo bolje... bom kr hitro uvedla, sem tudi sama opazila, kdaj in kako mu je...edino zvečeer mu pa flaške še ne bom tako hitro vzela .

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
31.8.2010 14:40:52   
Čmrlika

Čmrlika, hvala za odgovor user posted image in upam, da se uresniči, da zobek kmalu pogleda ven, ker znaki so že vsi, samo prebije se še ne user posted image Sicer pa welcome back, si bila pogrešana user posted image Verjamem, da ob dveh sončkih ni toliko časa. Srečno.

Pa čestitke Veky še od mene - sploh da je bilo vse tako lepo. Če se ti bo dal še kdaj probat kej gor pripopat slikice, še za nas ki nimamo fb user posted image , bi blo fino user posted image

ni za kaj ... pa lepo da si me pogrešala, ma saj je čas, če si ga vzameš, samo...pa poletje je bilo, jutri gre tajči v vrtec in še bo sigurno panike nekaj, potem ko se vse umiri, pa bom bolj pogosta, ko bova z lukcem kraljevala sama dopoldne

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
31.8.2010 14:45:11   
Čmrlika
Sem obljubila da se javima po posvetovalnici...no včeraj sva bila... padel je tdi pikec, mali ni niti pisnil, celo nasmejal se je user posted image

Imava 7990 in 68 , čeprav...je neka praktikantka merila, se mi zdi da je večji...ma ni panike itak da neuser posted image

Gh, mi je malo pokomentrirala, kake spremembe v dveh letih jao... pa na kontrolo greva v gastro zaradi refluksa.... imava pa jutri kontrolo v COMRu... in bomo videli, koliko sva natelovadila... no, naša pediatrinja naju ni nič glede sedenja kregala, luka že sedi, kljub vsem težavam in da naj še ne bi... no, mogoče naju jutri  pokregajo, bomo videli, jaz ga štošat ne moremuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.9.2010 7:55:14   
aner
Haj, da se vam še jaz pridružim. Z enimi od vas se že osebno poznamo iz Arboretuma in včeraj Tivolijauser posted image . Drugače sem pa jaz tud marčevka, mamo fantka Aneja, rojen je bil 4 marca, tako da v soboto praznuje pol leta. Zdajle je v ležalniku in gleda Baby first na televiziji, je čist pridenuser posted image . Mami pa v miru pije kavico. Smo že na treh obrokih gh in zjutraj ter zvečer mleko. Hrano je zelo lepo sprejel, zaenkrat še ni bilo stvari, ki ne bi šla dol po grlu. Zobkov še nimamo, čeprav je zadnjih nekaj dni ekstra tečen, tako da mogoče bo kaj.

No tolk zaenkrat.

Lepo se mejte.

Čau

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.9.2010 10:03:55   
plamen
aner - pozdravljena še tukajuser posted image Mi boš dala en svoj meil, da ti pošljem slikice od Aneja iz včerajšnjega srečanja.

GH in zaprtost
- mi smo malo zaprti. Težko kaka, bolj na trdo. Verjetno moramo več piti, a kaj ko se mu ne upam preveč dati, ker je potem ta naš refluks še hujši. Zdaj bom probala bit bolj pridna in ga imeti potem več v pokončnem položaju. Ima že čisto na koncu, samo ven ne gre, ko pa ga namažem pa potisne ven, mu zgleda sprožim. Prdka pa veliko.

Včeraj smo imeli prvi protest pri hrani in ne jemo kuskusa. Seveda mami kako si mogla samo olivno olje dati in svojega mlekca... Bi mogla še kaj zraven, pa sem hotla da najprej samo proba. No poskus propadeluser posted image , ker polento pa lomasti na veliko.

Zdajle mi je padel v komo, čakam da se zbudi in šibava ven. Za kosilo bo imel pa tople kumare s pirejčkom. Za malico pa še en vem. Mi imamo zaenkrat kosilo in sadno malico pa zvečer riževo kašico, včeraj je imel prvič ovseno. Mu je tudi všeč.

Punce lep dan, tiste ki ste starejše otroke že pospremile v vrtec ali šolo pa lep prvi vrtčevski ali šolski dan!user posted image user posted image

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.9.2010 11:02:19   
3Sonček3
aner dobrodošla med nami.
Pri nas gre tut vsa GH v promet razen zelena zelenjava (brokoli, špinača) pa sm zanč spet poskusla brokoli pa ni šlo, pol sm ji pa naslednji dan skuhala večjo količino druge zelenjave pa čist mal brokolija not pa je pojedla, naslednji dan je dobila še več brokolija in je tut pojedla,.... ja bo že res kar mi je med. sestra rekla, da se otrok odloči al ma rad nekaterohrano aline šele po 11-em poskusu. Js bi pa danes golaž skuhala (za nas posebej za njo posebej) pa me zanima z začimbami vem da ne smem pretiravat solila tut nebom, kaj pa moka za zgostitev a to lahko dam v njen golaž? bi ga pa nrdila mal več da si ga mal v skrinjo pospravm, za dneve k nebom pr volji za kuhat al pa se bo mudilo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu aner)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 11:08:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.9.2010 11:38:38   
vekybel
Evo jz sem slika dala gor na FB in na ringarajo, samo tukaj jih nemorem razvrstit po vrsti, mi ne prime. No v glavnem glih da mal pogledate.

Pa hvala še enkrat za čestitke. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.9.2010 11:40:28   
3Sonček3
Vekybel hvala za slike, si potešila mojo lakoto user posted image user posted image user posted image . Nekej bi pa vprašala pa upam da nebo zamere, kaj se je zgodilo z vekybel na netlogu, kosm gledala slike na netlogu si bla čist drgačna, te na teh slikah sploh nism prepoznala.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.9.2010 12:51:28   
7lina7

Sem obljubila da se javima po posvetovalnici...no včeraj sva bila... padel je tdi pikec, mali ni niti pisnil, celo nasmejal se je user posted image

Imava 7990 in 68 , čeprav...je neka praktikantka merila, se mi zdi da je večji...ma ni panike itak da neuser posted image

Gh, mi je malo pokomentrirala, kake spremembe v dveh letih jao... pa na kontrolo greva v gastro zaradi refluksa.... imava pa jutri kontrolo v COMRu... in bomo videli, koliko sva natelovadila... no, naša pediatrinja naju ni nič glede sedenja kregala, luka že sedi, kljub vsem težavam in da naj še ne bi... no, mogoče naju jutri  pokregajo, bomo videli, jaz ga štošat ne moremuser posted image

čestitke  k pregledu!! in k pikecu z nasmeškom!! user posted image user posted image

kar se tiče sedenja so zgleda mnenja različna.. ker ko sva mi2 bila pred kratkim v posvetovalnici je tema sedenje padla že pri sestrah zunaj - če že sedi,ko ga obložim z blazinami..  pri pediatrinji pa sva pregled tud opravila v sedečem položaju in še celo pohvalila ga je kako je aktiven ( pokazal je namreč cel program - obrat iz hrbta na trebuh in nazaj, namesti na rit pa se je kr na noge postavil in sva se jajčkala nekaj časa,da bi sedel..)  niti besede o tem, kaj naj ne bi..
še vedno je moje mnenje,da je treba otroka poslušat - sami pokažejo kaj in kako..
baje, da je sedenje predpogoj za plazenje! .. hčera nikoli ni plazila,sedela komaj pri 8 mesecih, se je pa že veselo dvigovala v posteljici pri 7mesecih, pri 8 pa prehodila celo stanovanje in se držala za vse kar je dosegla - od tod takrat zamazan rob v njeni višini po stenah. shodila pri 10.  pri 6 se je veselo poganjala s hojico.. ( tudi tukaj so padci bolj na račun staršev in nezavarovanih pragov,vrat.. ker hojica se sama od sebe ne prevrže - je na 6 kolescih in zelo stabilna. zato jo tud zdaj uporabljam in Luka je navdušen! )

sicer pa - vsak po svoje kar je tudi prav.

prilezla sva na en cel obrok GH in pol ( delava na dveh) jeva kot se mu zdi od 6 do 8x v 24h. Za ponoči sva se dogovorila za 1 obrok in ta ne pred 3.30..čeprav...jaz bi spet spaaaaaaala čelo noč!! ostali obroki pa so več al manj ob enakih urah. že tretji teden si delam tabelo, da vidim kak ritem ima to naše dete.. smo imeli vmes en hud teden - predvsem pri spanju... no, pa tud rekord pri hrani sva potolkla - 9x!! je pa po tabeli pasalo v teden zagona rasti.. tako,da se stanje normalizira in ritem umirja..

nič..letim cote "po" balkonu pobrat - piha 100/h!!  user posted image

gospa veky - user posted image user posted image  !!

aner - wellcome!!

nosečka24 - čestitke za zobek!

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.9.2010 13:41:48   
branka81
Ojla,pa smo doma..končno domača postelja in malo miru pred vsemi sorodniki in napornimi obiski vsepovsod...
Z GH bolj počasi napredujemo,ampak počasi bo....zobkov še nima,frajerka pa že sedi sama in ponosno opazuje kaj se dogaja okoliuser posted image

grem kosilo kuhat,dokler še pikica spančka....lep pozdravček vsem

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?