|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
7.9.2010 10:27:41   
gapii27
dan

lučka 
user posted image  

mislim, da bo naš Jakob zobek dobil... ima spodaj desno napihnjeno tak, ko bi zobek mogo bituser posted image

to bo posledica zbujanja vrjetno

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.9.2010 10:45:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hvala za navijanje. Zdleda pomaga, ker niso nič klicali, tako da upam, da to pomeni, da se je celica oplodila. user posted image  Držte pesti, da bom od jutri dalje grela pikico, ki bo rastla, rastla,....v čarobnega otročka.

lana, kako pa sedaj, a korenje je na stranskem tiru in je uvahanje kakšnih novih okusov. user posted image

jap, smo dali korenček na stranski tir user posted image , dva dni ji dajem pire z malo korenčka in to gre gladko dol user posted image , jutri pričnem z bučkami.

Kaj pravi ata?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.9.2010 11:12:40   
Serendipity

Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naj vaju vajin sonček še naprej greje in spravlja v dobro voljo ....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.9.2010 12:07:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Drage moje. Nimam dobre novice. Celica ni bila zrela, tako da sploh ni prišlo do oploditve. Postopek zaključen. Ampak najina zlata punčka naju je takoj spravila v dobro voljo. Mogoče greva še kdaj v postopek, ampak bolj na spomlad, prej ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naj vaju vajin sonček še naprej greje in spravlja v dobro voljo ....

to sem pa čisto spregledala user posted image , drži se in sem vesela, da gledaš naprej!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.9.2010 12:43:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Luček, ti šment tiuser posted image . Pa te ata ni nič prej obvestil? Ste morali vseeno romati v PO?

Vam vsem trem z LBjčkom pošiljava pikicepokice za pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

Ne, nič ni obvestil. user posted image  Tako, da sva se peljala v Po zato, da je rekel, žal ni uspelo. Nič, bomo naslednje leto še probali, za letos ne bo šlo.
Jah, ni kaj. Tako pač je.

Punce, hvala za objeme, dobre misli,...ma za vse. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.9.2010 13:19:05   
lana70
gapii27 ku ku...a je zobek že zunaj user posted image ?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.9.2010 14:07:20   
gapii27
ni še... sam mislm,da bo te dneve prkukal :)   al pa neuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.9.2010 20:49:15   
lana70
Punce, kakšen sokovnik mi priporočate?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.9.2010 21:19:13   
Reby
lučka - kot sem ti že povedla, sem brala kot kriminalko stran za stranjo in žal mi je user posted image  user posted image  user posted image . Pa še to, da sta se peljala v Postojno, ti je dajalo neko upanje... Eh... user posted image  Držim pesti za pomlad.
gapii - z lučko sva za, da prideva v petek popoldan do Zbiljskega user posted image
anci - ?!?!?!?!
lana - jaz imam power juicer, sicer je res drag, ampak zakon

Na hitrco sem vas preletela, jutri kaj več pokomentiram.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.9.2010 22:18:22   
Goldy
lučka - eh, smrkkk!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo pa pomlad uspešna.

lana - naša je v začetku pojedla ful jabolk - kompot in naribanega - tako da zdaj tega sploh noče več jest.user posted image  Sama pa še ne more gist jabolk s tistimi 4 zobki, ji nekako še ne rata. No, pa pire in mal korenčka....pa gre...user posted image

semper* - kje si moja večerna čveka? Delovno kaj??

gapii - se zmeniva za drugi teden kaj???

reby - welcome back!user posted image

Danes je bilo v vrtcu spet ok. Samo bolj malo je tam, zatrk in malico, kosilo je pa zmazala, ker je bila takooo lačna.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.9.2010 7:29:12   
gapii27
dan

reby ja lako v petek.... kdaj pa? okol 3-eh?

goldy tudi... bomo dogovorili glede vremenauser posted image  

anci banci  rezulatat?

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 8.9.2010 7:37:51 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.9.2010 9:43:05   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan

reby ja lako v petek.... kdaj pa? okol 3-eh?

goldy tudi... bomo dogovorili glede vremenauser posted image  

anci banci  rezulatat?

Gapi, mogoče se vam pa še mi prištulimo v petek? No, midvauser posted image Če nama z LBjčkom ne rata v petek, pa v soboto pridete k nam na vas, k'nedeuser posted image

Anči, a je že?

Goldy, pa pri vas?

Lučkec, kako se držiš? Pikicepokiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.9.2010 9:53:56   
Goldy
gapii - itak ja, vreme...user posted image

biba - v vrtcu je fino. Je pa že začela smrkat in kašljat, tako da bomo videli kako bo naprej. Ne kurijo še v vrtcu in je seveda naše dete bilo včeraj ledeno mrzlo, da je moj mož, ki vedno trdi, da jo preveč oblačim, rekel, da jo je potrebno bolj obleči.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.9.2010 10:13:27   
anci banci
ojla..user posted image

tudi pri nas ni dobre novice, test je bil negativen, tečke rdečke še ni, me špika in krče imam, amapk vlilo se še ni....Rešu sem že sporočila in je rekel naj se zglasim čez 3 tedne na pregledu in bomo šli v nov postopek ICSI kr takoj...moram reč da sem razočarana, amapk me sta me možek in sinko spravila v dobro voljo...no ne dam se in naslednjič bo user posted image user posted image

lučka..mi je žal tudi za tebe..naj bo naslednjič uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anci banci -- 8.9.2010 10:14:30 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.9.2010 10:57:39   
ledenka
anci user posted image  user posted image user posted image user posted image  sem upala na plusek vsaj pri tebi! naj bo naslednja borba uspešna!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.9.2010 11:55:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

anci user posted image  user posted image user posted image user posted image  sem upala na plusek vsaj pri tebi! naj bo naslednja borba uspešna!

podpis  & *hugs*!

semper* - kako pa kaj vrtec pri vas?

goldy - upam, da ne bo prehlada pri vas ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.9.2010 12:07:42   
gapii27
anci user posted image user posted image user posted image bomo naslednjič bolj stiskali pestke

biba ja, če ne boš mogla v petek, te se lahk zmenimo za soboto...sam pridem sama s tamalima, ker gospod delauser posted image

tole vreme ga pa res sračka... sem včiraj v napi hiški pekla domače žemlce in so ble njamsi... tako je lepo dišalo po domačeeem...  ja vrat še kr ni...se mi zdi, da se bomo selili kr brez vratuser posted image oziroma s temi, ki jih imamo..

vsak dan glancam in se s tamalima po bajti valalm tak da že komi čakamuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.9.2010 18:32:36   
lana70
Bom kar od žižetke skopira s teme 40 +......

Drage konzerve večina se vas spomni naše bivše soborke na sosednji temi Rubin. Večina vas tudi pozna njeno zgodbo. Gaja gre domov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
In ker to za sabo potegne veliko stroškov je na RR je odprta tema za pomoč Rubin:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5341715/mpage_1/key_/tm.htm
Tiste, ki ste pripravljene pomagati oz če lahko pomagate pošljite ZS Zvesti ali kar na temi poprosite Zvesto za ZS s podatki.
Hvala user posted image

Gapii27, ta tema bi bila za na FB, saj veš pod kateri naslov, kaj praviš?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.9.2010 19:45:49   
gapii27
lana misliš na slov.s.ustvarjalnosti.... Ja se strinjam

tamala spita mami sama in bo tudi šla spat.

Nočko lubice in lubek (ki se javla bol poredko :( )

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.9.2010 20:10:02   
lana70

lana misliš na slov.s.ustvarjalnosti.... Ja se strinjam

tamala spita mami sama in bo tudi šla spat.

Nočko lubice in lubek (ki se javla bol poredko :( )

aha, sem že predlagala zvesti...

..ja kdaj pa ti to hodiš spat ?

Mi smo pa danes zmazali 90 ml mlečne kašice in preplazili...no, kakor koli  se temu reče, pol dnevne, da smo prišli do očijevih copatov user posted image user posted image , je pa smešna, ko se takole z rokicami vleče naprej, sicer privzdigne rito, potem pa zmanjka naprej...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.9.2010 22:23:57   
biba007

biba ja, če ne boš mogla v petek, te se lahk zmenimo za soboto...sam pridem sama s tamalima, ker gospod delauser posted image

Štima, samo tamalih dveh gospodov ne pozabituser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.9.2010 22:28:56   
Goldy
A ima zabit nos in vročino, pa tu in tam zakašlja. Mislim, da smo z vrtcem za ta teden zaključili.user posted image  Se kar premetuje po postelji in joče. Eh... Jaz sem pa že spekla palačinke za jutri (da jih pol samo pogrejemo). Aja, naši mali miss je v vrtcu fino, le jesti ne mara tam in pride domov skoraj sestradana.

Počasi grem v meževo deželo....nočko vsem malim in velikim!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.9.2010 22:58:43   
biba007
Goldy, nočko. Navijam, da se A. uspešno obrani zlobnih bacilčkovuser posted image

Jaz pa prvič pri laptopu, ko mali že spi ... strašno ponosna, ker 1) mladenič spi čisto samostojno in 2) nisem tako zmatrana, da bi zaspala skupaj z njim.
Jap, tile (skoraj) dopolnjeni 4 meseci pa niso od muhuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.9.2010 23:03:19   
Goldy
semper* - vidim te! Kako vrtec?

biba - user posted image  za mami in user posted image  za LB-čka!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.9.2010 23:05:02   
Goldy
biba - hvala za navijanje!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.