lučka 25
|
Jah, kaj naj rečem. Kokoš nisem, ker bolj slabo jajca valim. Madonca sem jezna, žalostna,....no ampak vsaj 1 celico imamo. Upam, da se oplodi, da v torek bo ET in da uspe. Ker ne vem, če se bom še šla vse to, mogoče pač tako gledam, ker že imava enega IVF otročka, pa je vse nekoliko "lažje". lana, jaz sem pogruntala, da ima rada bučke in sem ji potem vsako novo zelenjavo kombinirala z bučkami. Poskusi tudi ti, boš videla kaj ji ustreza in to dodajaj k vsaki zelenjavi. Pa na začetku sem ji tudi ene 2 tedna dodajala adaptirano mleko (če bi mela svojega bi svojega, kot je delala moja svakinja), da je bilo malo okusa po njem in je tudi tako rajši jedla. Sem pa res imela srečo, ker je že po 3 dneh pojedla zelenjave za en obrok in smo tako že po 1 tednu začeli uvajati še sadje. Nam je šlo res hitro. gapii, kavica naslednji vikend? Ja lahko, in to že v petek če želiš kimsy, smo tudi mi imeli okoli 6 mesca stalno vstajanje. Kaj pa vem kaj jih matra, a res začnejo vse podoživljati med spanjem....ne vem. Vem samo to, da od kar je shodila spi v kosu 11 ur brez glasu. Tako, da midva se zdaj prej zbujava, ker sva navajena na to, da se je prej zbudila. Reby, kdaj jo mahnete na morje? biba, saj ne vem a sem že odgovorila za podružnico? Je v Zalogu. Tam bi mogla tudi jaz delat, pa so se potem zadnji hip odločili, da bom ostala v Cerkljah. obi, upam da se e kaj ne loteva in se boš spočila. Pri nas je bila tudi reakcija an cepljenje. In to po 14 dneh (pikice, neurejena prebava, mal vročince). Ostalim želim eno lepo nedeljo. A ja, včeraj smo se imeli v ohinju lepo. Nas tudi dež ni motil, ker smo bili v eni veliki koči z veliko jedilnico. Skratka vsi fantje so prelubčkali Nežo, en se je še ulegel na tla, da bi ji dal lubčka, ker je čepela in se ni menila zanj. No, edini ki ga ona objame nazaj in prelubčka je pa njen bratranec. On je pa itak zakonj zanjo, jo lahko udari, porine, se uleže nanjo,....ona ga pa gleda kot boga. Ker drugi....ni šans, da i to počnejo.
|