|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.9.2010 11:38:58   
MoSoNi
Dan, srečke user posted image ! Hvala bogu v službi ni gužve, tako da lahko še mal k vam pokukam user posted image

Kar se cunj tiče, sem sama prav jezna... sej sem že pisala o tem, ampak morem še enkrat poudarit user posted image ... Tud sama ne maram shoppinga, sploh pa tega probavanja stvari. Ogledala sem si stvari v Popku, La vie, MC in ugotovila, da pod 60 EUR za hlače sploh nimam kej iskat... na koncu sem ene kupila, ker so me živci že pošteno načeli, pa nujno sem rabila vsaj ene hlače za v službo. In iz jeze sem včeraj preko ebay-a kupila dve nosečniški obleki, za kateri je cena skupaj s poštnino (iz Avstralije in ZDA) še vseeno pol nižja kot bi dala v Sloveniji. Za znoret. Zdaj pa čakam kako bo kaj s številkami teh cunj, saj nisem še nikoli naročila kaj za oblečt preko interneta... pa tudi na splošno mam mal problemov s pravimi konfekcijskimi številkami (pač me je dosti okoli bokov pa riti). Sem pa vesela, da nisem edina z "odvečnimi" kilogrami, ko vas mal berem... ker se mi zdi da na ulici srečujem same srečke, ki imajo user posted image  ravno tako postavo kot prej, samo čeden trebušček se vidi. Jaz pa kg pridobivam kot za stavo... naj se še tako pazim pri hrani. Pa bo že... mogoče mam pa vsaj mal tistga nosečniškega sija, ki ga vsi tako opevajo user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
8.9.2010 11:48:36   
cukica
Nam nič ne komplicirajo kdaj naj bi hodili,jaz sem pač šla sedaj,ko je termin.Je pa šola za straše,...
Pri nas tud ni obvezno,da je partner povsod zraven mora pa bit na pripravah očeta na porod,ker takrat dobi potrdilo,...
Juxy dokler je test za toksoplazmo negativen te bodo testirali,ni se treba več testirat,če si poziotiven in,če je bila okužba pred zanositvo,...kar se tiče kg pa se ne sekiraj preveč,jaz jih bom tud poslušala,ker sem se zredila od zadnjega pregleda za 3 kg,...user posted image
Čestitke za srček in prvo brciko,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
8.9.2010 11:48:39   
Teyla
Moram še sama mal na e-bay pogledat vidim, da kar tam kupujete. A niso tam samo rabljene stvari?

Glede kg: jaz sem včeraj stopila na tehtnico (sicer polno oblečena-kot vedno) in sem že presegla 60. user posted image user posted image   Če bo pa G tako vesela, bomo pa videli. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.9.2010 11:54:09 >

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
8.9.2010 11:57:22   
samsara04
Lep deževen pozdrav!

ciccina, dobrodošla med souser posted image ! Pa sem le dočakala eno user posted image iz Obale, še bolje, kar iz mojega kraja user posted image

Juxy, čestitam za uspešen pregled. Glede kritik o dodatnih kilogramih pa si ne ženi k srcu, glavno je, da se dobro počutiš in je s tvojo pikico vse ok user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
8.9.2010 11:59:31   
Juxy
Od konca julija sem se zredila za 4 kg, ampak da ne bi mislila, da v rito ali kam "običajno", ampak 100% v prsa, ker imam nenormalno težke in za skoraj dve cifri večje (pa že prej sem imela D košaro) in pa v trebuh, ki je že tak kot v kakem 6. ali 7. mesecu... in ja, se mi zdi, da mi je tam tudi 2 kg več pokazalo kot doma... Bom pa zdaj ogljikove hidrate močno zreducirala in pazila kaj jem, da ne bo res šlo to v enormno težo na koncu user posted image

Ne vem zakaj rabijo tolikokrat preverjat toksoplazmozo, v prvi user posted image so samo enkrat preverjal (no, to je bilo tudi že 10 let nazaj), ker je pač nisem imela in malo verjetno bi jo zdaj staknila, ko toliko bolj pazim na to, da je ne bi user posted image ... me pač vsakič napsihirajo taki testi, ker znajo zdravniki vse napihnit in prav fajn strašit po nepotrebnem (mela take izkušnje z brisom).

Evo, zlicitirala AS na ebayu, tako da ga moram drug teden dobit (za 25 €).

Drugače pa hvala vsem za spodbudne besede... malček pridno dela prevale in ne morem verjet, da je lahko celo partner čutil (ko je držal roko na trebuhu) pri 18 tednih in 1/7 brco...kak fuzbaler bo šele na koncu user posted image

< Sporočilo je popravil Juxy -- 8.9.2010 12:01:26 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
8.9.2010 12:00:58   
hayabusa
Čveke, pričvekale smo na 100. stran user posted image

Kar se hlač tiče pa morda ta zadeva kateri pride prav? http://www.babyshower.si/index.php?page=prikazi-izdelek&categoryId=1&subcategoryId=&itemId=115&u=pas-za-nosecnice-belly-belt-combo
no ko sem to iskala sem še to stran našla, morda bo kateri v pomoč
http://www.kepica.si/glavna-stran.html

Mene bo verjetno zakuhalo, sem že od včeraj čist hin, mi z nosu teče kot iz slapa Rinkauser posted image

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 8.9.2010 12:02:03 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
8.9.2010 12:35:58   
Patrisha
hayabusa oooooo tnx :) no ampak sem kr rekla da bom doma pogledala stare hlace jih zrtvovala in ob strani nardila vsitke elastike :) ampak morem se jih prvo poskusit ce gredo na rit :D hihi taka zadeva je res najcenejsa... za nas okroglejse, pa se zivcev ne rabimo zgublat v trgovinah...

ti pa se le pazi pa lepo cajka in vitamincke pa toplo se oblect pa bo :) LP

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.9.2010 12:58:13   
tamy82
Smo že na 100. strani!!! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
8.9.2010 13:05:01   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Glede kg: jaz sem včeraj stopila na tehtnico (sicer polno oblečena-kot vedno) in sem že presegla 60. user posted image user posted image   Če bo pa G tako vesela, bomo pa videli. user posted image

Ah, jaz sem tudi začela s 60, ma zdej jih je pa že kar mal več user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
8.9.2010 13:56:13   
babynitka
joj ti kg... user posted image tudi jaz samo čakam, da mi g reče, da bo treba nehat tok dobivat gor... user posted image
no ja...dokler user posted image pridno raste se tudi za kg ne bom preveč sekirala... user posted image
kar se pa user posted image tiče se mi je pa predvčerajšnjem zdelo da se je nekaj premaknilo tam notri... nisem pa sigurna, ker naj bi bilo v prvi nosečnosti za to še malo prezgodaj...
drugače imam pa neke čudne napade...ki jih skoraj nisem navajena...user posted image včeraj sem se učila do dveh ponoči-kar že kar dolgo nisem bila zmožna. sicer sem danes vsa "povožena" zaradi tega.mi je pa kar všeč, da sem se končno spet lotila študija in upam da bom imela voljo za to še dolgo, da pospravim pod streho še te izpite in potem diplomo. user posted image
kar se pa hlač tiče, bo tudi kmalu treba iti v nabavo...me že vse hlače tišijo - no, razen trenirke, ki pa niso za povsod.user posted image
se pa tudi mene loteva nek prehlad, se mi zdi... user posted image upam da mi ne zakuha čisto...
nič bodite pridne še naprej... pa nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in lepši dan (ker zunaj ni preveč lepo...user posted image )

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
8.9.2010 14:17:57   
lil_
teyla hlace za nosecnice s tistim visokim elasticnim pasom...ampak je ful mehek in zlo prijeten. ceprov sm misnla da bi mela ksne une hlace k se sirjo...neznam razlozit, ni blo nobenih, sam te z elasticnimi pasovi. v emporiumu majo za nosecnice v benettonu...tm k je za otroke. pa zraven benettona je se ena otroska trgovinica in majo tut oblacila za nosecnice. drugac sm pa jst kr mal zatezila prodajalki in me je pol ona poslala okrog user posted image najbols je kej prasat, ker jst med unimi majhnimi pajacki tut slucajno nebi iskala hlac zase user posted image

vs kregajo k grejo kile dol, mene so kregal k sm jih tok zgubila, tut nism upala povedat taprave cifre na kateri sm startala, k pol bi pa sploh znorel user posted image sam do konca jih bom se 3x nazaj dobila user posted image

teyla kok sm se nasmejala tvemu navdusenju nad 60-ko user posted image

hayabusa uf s tistimle patentom bi pol jst lahko oblekla se vse elegantne hlace, ki jih vec ne zapnem, v rit in stegna pa so mi se lepo prov user posted image

babynitka ja user posted image za ucenje, tut sama sm ta tedn za knigam, k bi rada spravla letnik pod streho, ma ce ne drugac saj pogojno user posted image so rekl v referatu da mi vsaj status v vsakem primeru ostane.

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
8.9.2010 14:34:45   
jekica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

dobro jutro user posted image  user posted image vglavnem danes oz od vceraj sem jezna ko pes!! iskala sem hlace pac neke z gumico in no way! ce nimas st. do max 40 no go!! res nvem, al so samo user posted image dahauske al kakih debelusnih ni, ali pa sem jaz edini primerek??? groza, sploh nimam pojma kam se naj grem. Ma kaki H&M, ma kaki C&A no go user posted image  prau jezna sem  user posted image  ma katera kak predlog, oz ima podobne tezave, pa slucajno ve kam se naj uc vrzem? user posted image   tnx v naprej

Jaz sem imela kontra problem pred 3 tedni v mariborskem C&A. Imeli so samo velike številke. Tako da če si iz MB in okolice ti priporočam obisk te trgovine.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
8.9.2010 14:38:16   
tamy82
Danes sem po pošti dobila nekakšno spominsko knjigo za dojenčka To sem jaz in jo že veselo izpolnjujem user posted image če je pa toliko stvari za napisat user posted image Moj me pa itak že čudno gleda, ker po njegovem že malo pretiravam user posted image
Oh, namesto da bi pisala magistrsko!!! user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 8.9.2010 14:52:17 >

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
8.9.2010 14:47:52   
lil_
moj je tut tak, da je vse prehmal. ze tko nimava kupljenega cisto nic, ampak to meni ni, da bi imela nakupljeno vso opremo in bi slo pol kej narobe. rajs kupim zadnji moment in da je vse tko kot je treba. ampak ksno cunjico bi pa vseen ze kupila, pa je mojmu to se prehmal. pa jst bi se pogovarjala ze o kaksnih imenih, k morva zbrat stiri, pa je to njemu spet prehmal. tut dokler jih ni vidu na UZ da sta ze user posted image user posted image in da mata rokice in nogice, sta bla zanga samo dve pikici v mojm trebuscku. zgleda da bu gre vse ful prehitrouser posted image nakoncu naju bo povozil cas in bova z vsem norelauser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
8.9.2010 15:01:37   
jekica
Hojla,

Če katero zanima aerobika za user posted image  v MB: danes ob 16.30 je na Bodifitu na Studencih prva ura - nekak sestanek. Jutri bodo potem povedali kdaj bo točen termin.

Pozdravček

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
8.9.2010 16:03:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ah, jaz sem tudi začela s 60, ma zdej jih je pa že kar mal več user posted image

Jaz jih imam 60 samo od pasu navzdoluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
8.9.2010 16:07:15   
Teyla
lil_ hvala za nasvet, nisem vedela, da imajo tudi v emporiumu nosečniška oblačila. morda me pot zanese tudi tja. Jutri grem namreč nakupovat (končno z žensko družbo), pa upam, da bova šli tudi tja kej pogledat.

Danes sem šla v referat vprašat in je rekla naj oddam vlogo za podaljšanje absolventa, pa če mi odobrijo, imam status. Nisem pa nič razlagala, da sem noseča, ker itak nima veze. Rabim samo status nekaj časa, da napišem diplomco, pa upam, da me že prej zaposlijo.
lil_ po moje je norenje zadnji moment popolnoma normalno. Če nimaš velikega stanovanja, seveda. Če bi bilo tako, bi tudi midva verjetno šla že vse nakupit, ker bi mi bilo prav fajno rihtat otroško sobico.user posted image

tamy82 je napisal/a:

Jaz jih imam 60 samo od pasu navzdol

A dj no. Kaj si me nasmejala zdajle. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 8.9.2010 16:12:04 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
8.9.2010 16:42:56   
lil_
ma midva sobo, k bo zdej otroska mava, sam jo je potrebno izolirat, pa prebarvat, tla zamenjat. ziviva v stari hisi in je biv zaenkrat prostor cist vredu, zdej pa bo za user posted image user posted image prehladn. je tut neki pohistva notr, sam ga bova najbrz zamenjala z novim. tko da prostor za stvari mava, sam volje z anakupovanje se ni.

ja jst sm v referatu povedala da sem noseca, ker mam rizicno nosecnost in bom od oktobra naprej samo doma. eno leto statusa bi mi blo pa tut skoda...pa so rekl da ti ga z opravicilom pac podaljsajo...ne spada pod ponavlanje al pa kej. pol pa ti itak se pripada leto podaljsanja statusa na vsakega otroka al nekak tko. to se bom ze pol zanimala k bom rablauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
8.9.2010 16:44:03   
Anonimen
Tiste, ki imate večjo kofekcijsko številko, vam svetujem v E.Leclerc-u pogledat. Jaz sem dobila hlače in majčke, pa tunike. Sem zelo vesela, da končno dobim za sebe. Ravno v tem novem katalogu je ogromno tudi za user posted image imajo pa do velikosti do xxl.
Prelistajte si katalog: http://www.e-leclerc.si/P/DeskWM/TS.php?Doc=288

V e.leclerc-u imajo poceni zaščito za varnostni pas za voznice. 2,84€, droget je isti veliko dražji!

V popku sem pa gledala, da imajo velikosti do 44, pižamice celo do 46. :(

Drugače je pa moja mami šivilja in mi je razložila kako si naj predelam normalne jeans hlače v nosečniške. user posted image Odparaš si samo pas dol, če so spredaj previsoke se spara zadrgo in podreže. Namesto pasa se prišije širok rastegljiv pas materjal za patente, še boljše pa kombinacija bombaža z elastenom (čim več ga je boljše je, da se povrnejo vedno v prvotno stanje in da se pas ne razteguje preveč).

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
8.9.2010 16:59:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ma midva sobo, k bo zdej otroska mava, sam jo je potrebno izolirat, pa prebarvat, tla zamenjat. ziviva v stari hisi in je biv zaenkrat prostor cist vredu, zdej pa bo za user posted image user posted image prehladn. je tut neki pohistva notr, sam ga bova najbrz zamenjala z novim. tko da prostor za stvari mava, sam volje z anakupovanje se ni.

ja jst sm v referatu povedala da sem noseca, ker mam rizicno nosecnost in bom od oktobra naprej samo doma. eno leto statusa bi mi blo pa tut skoda...pa so rekl da ti ga z opravicilom pac podaljsajo...ne spada pod ponavlanje al pa kej. pol pa ti itak se pripada leto podaljsanja statusa na vsakega otroka al nekak tko. to se bom ze pol zanimala k bom rablauser posted image

Ja tudi jaz sem v referatu povedala, da imam rizično in so mi povedale, da nam avtomatično, tudi če nismo rizične pripada eno leto. Vpišemo se tako kot, da bi se prvič vpisale v isti letnik, čeprv je to realno drugič. Prav tako, ti v tem času pripada štipendija, čeprav si drugič vi istem letniku. Glede podaljšanja, sem pa skeptična, ker mi je malo drugače razlagala. Vem, da če koristiš rojstvo otroka in na račun tega ti podaljšajo leto s statusom in vpis kot prvič v isti letnik, nimaš možnosti podaljšanja enega leta. Če pa koristiš namesto poroda rizično nosečnost ti pa prvo leto pripada olajšava, vendar spet v točkah po bolonjskem po starem programu pa tudi nekako tako. Če ti udobrijo, povdarjam če (odvisno od faksa kako gleda na to), ampak je vzrok podalšanja bolezen (olajša ti max samo dva predmeta, če ti zmanjka za napredovanje). Potem naslednje leto lahko koristiš podalšanje statusa na račun rojstava otroka in tukaj pa lahko zaprosiš vpis, ki sem ga goraj omenjala ponovni vpis s statusom in kot da si prvič vpisana. To dobro preveri! Jaz sem na našem faksu in po različnih preko kolegic, zelo preverjala tudi od nosečk-mamic in mislim, da tako kot ti je razložila ne bo držalo. Meni so razložili tudi v študentski svetovalnici, da imaš možnost samo rizično (olajšava max 2 predmeta za napredovanje) ali rojstvo, tako da res preveri.

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
8.9.2010 17:05:18   
j6
Ojla da se vam še jaz mal  javim, pri meni že tolk močno brca da ko ponoči da mož roko gor, ga tud on že čuti.  Imam pa jutri že morfologijo. Sicer pa nosim še iste cune kot pred N .  Imam pa z otroci tolk dela, da kr pozabim da sem noseča, dokler me mal ne brcne in me spomne, da je tam še eden. Hitro gre, kar naenkrat bomo v 30 tednu. No  pa moram letet,  je tamali kakov in moram obrisat rito. Lepo čvekite, se še kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
8.9.2010 17:13:36   
Teyla
j6 tudi ti si z brcikami! In še mož jih čuti. To je pa res hitro. user posted image  

lil_ hvala za nasvet za leclerc, bo treba še tja pogledat. Zdaj je pa že preveč trgovin, pa premalo časa. user posted image

Danes zvečer imam "žurko" s sodelavci in komaj čakam. Še posebej fino bo, ker bom lahko jutri spala kolikor dolgo želim.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
8.9.2010 17:14:58   
trsica
Jaz, komplikator, sem se danes dopoldne spraševala, če je vse v redu, da je vse v redu. user posted image Prav celo dopoldne sem se počutila super, fajn. Ob 12-ih, ko sem zaključila moj 4-urni delavnik, me je pa spet začelo bolet in špikat. In sem si kar malo oddahnila. user posted image
Če me špika, ni prav, če me ne špika, spet ni prav.user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
8.9.2010 17:18:51   
trsica
Aja, cunje. Jaz pa 50€ ne dam za hlače. Mater jim... user posted image Dobila sem ene jeans za 20€ v H&M na Rudniku. Znižane. Konfekcija 44. Pa ene 2 kikli imam doma. Dost mam. No, mogoče bom šla še kaj v Avstrijo pogledat, če se mi bo dalo.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
8.9.2010 17:25:09   
Teyla
No meni ni težko dat 50€ za hlače. Ampak ko si kupim take, jih potem res nooooooosim. Ne pa par mesecev. Ne vem, prav drage so ko hudič. Pa mene pri ležečem položaju vse tišči in sploh ne vem kaj naj dam nase za spat, ko me že hllačke motijo. Pa sploh nimajo težke elastike. Sem probala dvojne kratke hlače od dragega, pa mi tudi niso bile fajn. Pižama v Popku pa stane 59€. Mislim to je čisti nateg, če mene kdo vpraša. Pa čisto navadna cunja je. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Napoved spola s pomočjo brcanja
Kljub temu da sta na pregledu izrazila željo, da ne bi želela vedeti za spol otroka, je radovednost vseeno velika. Morda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?