|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
1.9.2010 17:50:55   
Anonimen
Ha, zdaj sem pa mozu laptop zaplenila in vidim, da je moj post leglo zmede. No, upam, da stekate kaj sem hotela povedati user posted image

Sem pozabila povedati, da sem dobila menstruacijo vceraj in sem totalno presenecena, da ni nic hujsa kot pred porodom. Vceraj me je samo glava bolela, to pa je to. Se menstrualni loncek sem uspela spet spraviti v rabo. Sem se sicer malo matrala, ker sem pozabila kako to gre, potem sem si pa rekla, da ce sem rodila ogromnega otroka, bom pa se to malo zadevo notri spravila. In je blo. Tako, da sem se brez problema kopala in normalno zivela. Danes je drugi dan, ki je bil ponavadi najhujsi, ampak zaenkrat izgleda cist v redu. Upam, da bo tudi dolzina taksna kot pred porodom. Do sobote bom ze brez user posted image

Pa pozabila sem Petrci recti, da je v AM ze nekaj vec vitaminov, tako da vprasaj pediatrinjo koliko kapljic naj ji dajes. Jaz sem zmanjsala dozo na 5 kapljic dnevno, ko sem dojila in dodajala. Zdaj pa moram po moje se zmanjsati, ker je samo na aptamilu. Bom vprasala. Al pa daj ti, ce bos imela prej pediatra user posted image

Zdaj, ko lahko tipkam brez tipkarskih napak, pa ne vem kaj bi se povedala. Haha, kot da se to meni lahko zgodi user posted image

Tinca in Meymey, a vidve tudi prideta na srecanje?

Kava se mi je shladila. Ah ja, bom pa se eno. Pa kaksno rakijo. Da me pogreje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
1.9.2010 18:31:14   
marjanaj
nax moraš malo več pridt na RR da vidiš kaj se dogaja user posted image  Odlično da prideš jutri! Da vidimo malo tega ljubitelja krompirja user posted image  Kdaj bi pa vi sli? Kam pa? Ja, to je zacaran krog. Po eni strani bolj kot se bliza datum odhoda bolj se cene nizajo, ce se hotel ne prodaja dobro. Po drugi strani pa se ta cenejse sobe prodajo in ostanejo samo se bolj drage. Zdaj pa gambling. Hehehe... to je zacaran krog. Jaz tudi nikoli ne vem. Zdaj sem se sicer ze navadila, da ce mi je nekaj vsec, kar rezerviram in ne cakam. Sem se parkrat zasrala in kar cakala, potem pa tega ni vec bilo user posted image . Vsaka šola nekaj stane. Katero letalsko družbo si gledala? To za prtljago je super.

grčija gremo na Rodos zadnji teden v septembru 24.9. za 1 teden. Sem itak pretiravala, ker sem pač malo razvajena glede potovanj, ker če imaš srečo in se potikaš po luxusznih hotelih za male pare, potem res ne moreš več v hotele nižje kategorije user posted image  No in zdaj gremo v tegale: http://www.rhodes-hotels.us/rhodes-hotels-greece/rhodes-hotels-rhodos-Accommodation/Esperos-Palace.asp Meni je bilo pomembno da je ob plaži in da ima dobre bazene. Ker če bi hotela poceni hotel imajo ponavadi štirikvadratne bazene in če bi hotela olimpijskega, grem lahko kar na Slovana v LJ in ne rabim zato odpotovati kam drugam user posted image .

aglaia res ti ne gre tole tipkanje user posted image  malo več vadi. Hočemo vsaj eno javljanje na dan. Kaj si se pozanimala o časovni razliki pri otrocih? Pa nehaj se važit z rakijo pri nas abstinentih!  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.9.2010 21:32:51   
petrca2507
aglaia...jst sm imela z Niko pediatrinjo prejšnji četrtek. Takrat sem dobila recept za ad3 kapljice in mi je rekla, da naj prvi teden dajem 1, potem 2, 3, dokler ne pridem na 4. Ji pa dajem Aptamil Immunofortis. Včasih dobi tud Aptamil Comfort za uravnoteženo prebavo.
S kapljicam bom zdej počakala do 3 mesecev. Če smo jih mi kot otroci dobival kasneje, pa tud pri mojem otroku ne bo škode, če jih ne bo dobival od 1. meseca dalje.

marjanaj...kolk sem ti fouš. Men se je zdel Rodos eden lepših grških otokov. Bi šla takoj še enkrat dol. user posted image

Sem pa bila danes na prvem ginekološkem pregledu po porodu. Sem bila celo večnost notri, ker je najprej sestro vse zanimal, potem pa še G. Ni mogla verjet, da se je porod tako zakompliciral. Je rekla, da bo prosila za porodni zapis, ker jo zanimajo vse podrobnosti. V primeru, da bi se nekoč odločila še za kakšnega otroka, ji bodo te informacije zelo pomembne.
Glede menstruacije je rekla, da jo lahko pričakujem do 6. meseca. Če je do takrat ne bo, se moram oglasiti za pregled. Za enkrat je rekla, da še vse lepo spi. user posted image
Sem pa tud vidla, kako vse skupaj izgleda tam spodaj. Sem bila presenečena nad tem, kar mi je pokazala, ker je zelo lepo zašito. Vse kar se vidi, so temnejše črte od šivov. Na tistem predelu sem pač kot tiger in to je to.

Za kakšno kontracepcijo ste se odločile? Jst bom zaenkrat poskusila z Yaz tabletkam. 

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.9.2010 0:25:24   
candy24
Meni ni več nič jasno... Oskar je star 2 meseca. Njegove nove mere pa so: 63 cm in 6.370 g. V treh tednih se je zredil skoraj za en kg. Težko-kategornik, ni kaj... user posted image Sem šla pogledat v temo "Majčki 2010" in Oskar prehiteva večino njih. Mislim, da je sedaj pravi čas, da se izpišem iz Julijskih mamic... user posted image  

Glede dojenja bi še samo to dodala. Moja mama mene ni dojila oz. me je samo dva, tri tedne. Potem je dobila mastitis, šla na antibiotike in me medtem ni smela dojit. Očitno še takrat ni bilo takšnih antibiotikov, ki bi hkrati dopuščali tudi nemoteno dojenje. Od vsega stresa pa je mleko na koncu te sage še izgubila... V glavnem, point je v tem, da mi je potem dajala razredčeno kravje mleko. Danes bi jo pediatri zaradi tega verjetno zaprli. Rezultat nedojenja je (bil): do ne vem katerega leta nisem bila nič bolna in tudi alergična nisem na popolnoma nič.

Sem pa ravno pred kratkim nekje prebrala, da so dojeni otroci zelo pogosto slabokrvni, kar se pa pri tistih, ki so na AM, praviloma ne dogaja... Kakorkoli obrneš, oboje ima očitno + in -.

Aglaia - ti si ziher imela veze v porodnišnici, da so bile sestre tako prijazne do tebe, ker jaz sem bila tudi na B oddelku. Važička! user posted image user posted image Bravo tašča in tast! Vidiš, bo Zoja odraščala v bilingvalnem okolju, ker bo poslušala tudi francoski jezik. Mogoče bo pa zato poliglotinja, ko bo velika. In vejice bo znala pravilno postavljati. user posted image Od B prijateljice otroka odraščata v tri-lingvalnem okolju. Ona je slovenka, mož Francoz - med seboj se pogovarjata v angleščini, z otroci pa vsak v svojem maternem jeziku. In ta mala dva sta res brihtna!  

Super za knjige! Oskar ima že tudi svojo zbirko. Eno izmed prvih daril, ki jih je dobil, je bil knjižni nahrbtnik s knjigami, zraven pa par slinčkov, da se ne bo slinil po knjigah. user posted image To je bilo res izvirno darilo! Še preden pa je bil star en mesec, pa sva ga včlanila v ciciklub, da bomo otroške knjige lahko kupovali malce ceneje. V knjižnico ga še (zaenkrat) nisem včlanila, sva mu pa z B že odstopila polico v najini domači knjižnici. user posted image  

marjanaj - ti si tudi važička, ker greste v tako lep hotel! user posted image user posted image

AD3 / D3 - pediatrinja mu je predpisala samo D3 in mu jih dajem. Nisem pa opazila nikakršnih stranskih učinkov. Mogoče pa je to "ljudsko mnenje", da te kapljice povzročajo krče, samo mit. (To so besede naše pediatrinje. Da ne bo katera mene napadala... user posted image )

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.9.2010 7:28:38   
tinca10
oj!

ja jst upam, da prideva danes v TIvoli. Trenutno Lana še pančka, jst pa kofetkam. Upam, da se pravočasno zbudi, da se potem zrihtava in odpraviva proti Lj.

aglaia: kdaj pa pridete nazaj z dopusta? Se bomo potem enkrat še na našem koncu zmenili kaj za kavico. A to na Cresu imate hiško?

petrca: to glede menstruacije je pa pomojem čist nepredvidljivo. Jst že ves čas polno dojim in sem jo že dobila. HB je bila enaka kot pred nosečnostjo. Samo sem pa res upala, da je še nekaj časa ne bo, ampak kaj čmo.

Kontracepcija: jst imam tablete Cerazette, ki so primerne tudi če dojiš

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.9.2010 8:15:12   
meymey
Jaz pa bi danes ful rada prinesla tista DVDja user posted image . Upam, da nama rata. Tomi še spi, jaz se bom zrihtala vmes. Tak da močno upam, da nama rata. Najverjetneje bova pa vseeno zamudila 10. uro. 
A mi lahko da katera kontaktno št. da se slišimo če pridem, da ne bom kr vsaki ženski z vozičkom težila , če je iz foruma RR user posted image .

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.9.2010 8:23:59   
anajrim
mey mey - sem ti dala št v ZS!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.9.2010 8:56:13   
tinca10
ja jst že malo dvomim, da bova prišle. Lana še kar vztraja v postelji, tko da bom vidla, če nama bo ratalo.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 683
2.9.2010 9:50:12   
meymey
Tomi tudi še spi... user posted image . Pričakujem alarm vsak trenutek, se najeva in odrineva... ZAGOTOVO bova zamudila :D.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.9.2010 20:08:36   
petrca2507
tinca in meymey...lepo vaju je bilo spoznati in poklepetati user posted image

menstruacija...vem, da je zelo nepredvidljivo, kdaj bo prišla in v kakšni "obliki". Jst samo upam, da bo čim kasneje. Sem za nekaj časa že dovolj krvi izgubila in bi jo raje še mal dobila. user posted image

Današnje srečanje je Nika lepo prespala. Ker sem mislila, da bo še nekaj časa spala, sem šla še k nam v službo na obisk. Na poti tja se je zbudila in bila cel obisk v službi zbujena ter opazovala ljudi okoli sebe. Najbolj se je smejala mojemu sodelavcu, s katerim skupaj sediva. Smo se hecal, da ga že od prej pozna po glasu, ker sva celo nosečnost klepetala. user posted image  Potem je pa na poti domov spet zaspala in spala še dobro uro.

www.petrca.net

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 9:19:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 686
3.9.2010 9:56:53   
petrca2507
Z Niko se bova srečanj sigurno še udeležili. Ponoči je spala kot ubita. user posted image  Samo 1x se je zbudila.
Tud popoldan je velik spala in sploh ni uspela vidt, kam se bo njena teta preselila. user posted image

Jst sm tud včer jedla baklavo. V službi je sodelavc imel rojstni dan in ker je pic že zmanjkal do mojega prihoda, sem dobila vsaj tapravo baklavo.

tinca...si šla že kej na lov za dudkam? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.9.2010 10:54:15   
meymey
anajrim in Candy, javita kako se vama zdijo DVDji. user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 688
3.9.2010 11:47:24   
petrca2507
Moj otrok danes skoz samo spi. Po mojem je zbolela. user posted image  user posted image  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.9.2010 11:51:00   
Anonimen
Hej.

Evo danes cist na hitro posiljam pozdrave iz (koncno) soncnega Cresa! Me veseli, da ste se lepo imele vceraj v Tivoliju in upam, da se kmalu se jaz pridruzim. No, pa moj otrok tudi user posted image

Lep dan vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
3.9.2010 12:06:33   
petrca2507
aglaia...uživajte na sončku. V LJ je bolj oblačno, pa tud napoved za danes in jutri ni prav lepa. user posted image   Še slabše naj bi bilo pa naslednji teden. Upam, da so se vremenoslovci zmotil.
Naslednjič z Zojo ne smeta manjkat. Bi rada spet videla tvojega pridnega otroka in jo pokazala moji Niki. Upam, da ji bo Zoja zaupala kakšno skrivnost, kako spati celo noč. user posted image

Za srečanje z vozički bomo mogle kmal kakšno novo lokacijo najdt. Če nas bo več kot 8, bo Čolnarna že kar "tesna". Razen, če bomo otroke v sleepy wrap-e, slinge, kengurujčke, ... nabasale. user posted image  Pa tudi toplo ne bo več tolk, da bi v miru zunaj sedele.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
3.9.2010 13:51:30   
Anonimen
Ojla babuške!

Kaj men pomaga, da mi je moj kupil avto, če sem pa spet brezuser posted image  Ah ja te deci.

Včeraj je bilo res fajn. petrca sem tud že jaz premišljevala kam se bomo res pol dale k bo bolj mrzlouser posted image  Ker tok vozičkov na kupu, je res že gužva.

cojka se mi zdi, da Tian vedno ful dobr vpliva na Taia. Ampak sam takrat k je zraven. Sam da ga ni več, je takoj buden in sitkan. Včeraj je bilo do avta ok, pol se je pa celo pot do doma drl. Danes je zaenkrat še priden. Sm ga dala spat....no k tole pišem se je že zbudil. In zdej itak spet pričakuje, da bom okol letala. O a vi ste pa že prišli do tega, da se za celih 5 minut zamotiuser posted image user posted image  Tedva najina otroka bosta čist preveč družabna. Kera punca ju bo marala, če ji bosta skoz težila, ker se ne znata niti mal sama zabavatuser posted image

marjanaj ful luškan hotel. To boste užival. A sam za en teden boste šli?

Neposredna povezava do sporočila: 692
3.9.2010 14:16:34   
marjanaj
cojka veš, mal me EMŠO daje, zato je moj odzivni čas nekoliko slabši user posted image

nax jup na žalost samo en teden. Možek dragi ne more vzeti več dopusta. user posted image

petrca bodi vesela da Nika toliko spi. Jaz z veseljem zamenjam in ti dam za kakšen dan mojega kričača. Joj to vriskanje doma mi gre čez ušesa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
3.9.2010 14:32:18   
tinca10
petrca: ni bilo časa, da bi se odpravila proti Mercatorju po dudice. Moj mi je najavu, da bomo imeli jutri en piknik pri nas, tako da sem se končno brcnila v rit in se spravla malo pospravit po hiši. Tako, da sem Lanino sobo končno pospravila, zlikala (sm si cel teden delala kupček), pomila kuhinjo in kopalnico... zdej me pa čaka še sesanje, potem pa bo nekak zgledalo. Še dobro, da je Lana tako pridna in samo opazuje kaj počnem naokoli. Upam, da v ponedeljek pridem do dudic.

cojka in ostale: tudi jst sm se imela fino včeraj z vami, malo še rabim, da povežem vse nicke in obraze... bo že šlo počasi. Res super družbica user posted image

prostor za srečanja: ne vem sicer s kje ste, ampak pod emporiumom v slaščičarni grad je super prostor za hladnejše dni za kofetkanje

marjanaj: že vidim, da boste uživali 100 na uro na dopustu, blagorčki. Upam, da tudi nam rata čimprej še za kakšen dan pobegnit kam.

eh grem najprej en krogec z vozičkom

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 694
3.9.2010 15:42:10   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10
prostor za srečanja: ne vem sicer s kje ste, ampak pod emporiumom v slaščičarni grad je super prostor za hladnejše dni za kofetkanje

Tole slaščičarno je včeraj na poti iz Čolnarne že anajrim omenila. Menda ste bile v ponedeljek tam.

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

petrca bodi vesela da Nika toliko spi. Jaz z veseljem zamenjam in ti dam za kakšen dan mojega kričača. Joj to vriskanje doma mi gre čez ušesa. user posted image

Sej sm vesela, ko spi. Ampak me potem vedno skrbi, kaj bo čez noč, če že čez dan toliko spi. user posted image

nax...sem ti pozabila napisat, da je jutri agility tekma na ŠKD Krim:
Dostop:
izvoz z avtoceste Ljubljana-Sneberje
če prihajate iz smeri Maribor: na semaforju levo (smer Nove Jarše) in potem pred prvo hišo desno in po 20m levo na makadamsko cesto do vadišča
če prihajate iz smeri Primorske, Dolenjske: na prvem semaforju desno (smer Nove Jarše), na drugem semaforju naravnost in potem pred prvo hišo desno, po 20m levo na makadamsko pot do vadišča

http://www.kd-krim.si/kje_smo.htm

Če le ne bo deževalo, bova šli z Niko okoli 12h mal pogledat. Me že dlje časa sprašujejo, kdaj bodo spoznali bodočo agilitašico. Moj dragi ji je pa že zdej oblubu kužka. user posted image   Če bi mu pustila, bi do danes imela doma že najmanj 4. Zdej je pa vsaj en izgovor dobil, da tudi Nika kasneje rabi svojega kužka.

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.9.2010 20:43:18   
sasa1975
DOBER VEČČER,
lep pozdravček po dolgem času tudi od mene(sem že skoraj geslo pozabila),da ne rečem da sem morala kar dobro razmisliti ko sem nike brala katera je katera ha ha..no ja dopusti so za nami (ker imamo šolarko)ostalim pa ćelim da še uživate...
Lepo lepo vas je bilo videt u Tivoliju no ja naša Nika je bila izredno tečna tko da nisem imela veliko od kave bo drugič bolje,me veseli da sem videla princesko
od PETRE in od...katera je sedela na Petrini desni strani"kolesarka"
NAX tudi tvoj princ je že tako velik da ne morem verjeti...
COJKA uživaj na Bledu..(kako si rekla da se imenuje knjigica s popusti?
TINCA me veseli da smo se spoznale-da nam dvigneš poprečje v letih ha ha..
MARJANAJ ali slučajno vep ali Gardaland katera agencija organizija tudi med tednom
AGLAJA uživaj na morju ful so lepe slikice na FB
MEYMEY je prišla čisto na koncu?

ja mislim da bi bil tudi City park primeren za kofetkanje -jesenske dni

UŽIVAJTE S SVOJIMI MALČKI

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 696
   [Brisano sporočilo]
3.9.2010 21:30:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
4.9.2010 9:47:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
od PETRE in od...katera je sedela na Petrini desni strani"kolesarka"

Na moji desni je sedela anajrim s Tadejem. user posted image

Midve z Niko sva šle pa včeraj po 7 tednih končno v Šiško in tukaj tudi prespali. user posted image  Spal smo sicer vsi v eni postli, ampak nas ni motilo. Pa še Nika se je le 1x zbudila. Tko da smo danes vsi naspani. user posted image
Psici sta jo super sprejeli. Vidle sta jo že prej, ampak smo bili na Igu. Stanovanje v Šiški je le njun teritorij in sem mislila, da bosta kaj komplicirali. Starejša jo bolj ignorira, mlajša je pa moj drugi baby phone. user posted image

Zdej se grem pa zrihtat, ker bomo šle mal na agility tekmo pogledat.

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.9.2010 10:38:53   
pupa*81
eh, končno prišla do neta user posted image

cojka ja sori za tivoli, sm imela tako polno glavo vsega da sm kar pozabla user posted image pa še sm gor me nč ni blo da bi vidla rimajnder user posted image

smo na sred finančnih kolobocij s kupovanjem garaže in mi ob naši hiperaktivnici ne ostaja čas user posted image zdej hb spi, itak sam zato k je fotr doma, da mu pokaže kolk je ona zeloooo pridna in skoz spančka - NOT user posted image

sej drgač je punca pridna, se nč preveč ne pritožujem, sam skoz ji mora dogajat user posted image zgleda da jo sadje naspidira: pri 5,5 meseca imamo degustacijske dopoldneve in poskušamo sadje... začeli smo z jabolkom, pol pa probali še korenje (ful je to sadje user posted image ) in banano. banana je itak njam, kuhana jabolka so bljak, surova pa ok. korenje pa sm ji samo sokec dala iz sokovnika, pa je blo kr ok in itak vse oranžno user posted image še dobro da sm bla v črno oblečena user posted image

po teži pa ne vem kako napreduje, smo kupli digitalno vago (navadno) pa ne dela user posted image upam da se je kej več zredila k v prejšnji rundi user posted image

aja, pa pozdravljene nove srake - sej se srečamo naslednjič!

nč, grem pospravit kej dokler spi, uživajte srakice moje!

Neposredna povezava do sporočila: 699
4.9.2010 22:02:11   
anajrim
O punce...

vidimda se pridno že vse pokomenitrale, tako da meni nič ne ostaneuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se imela tudi fino v ponedeljek...končno nas je bilo več na kupu...user posted image user posted image

Meymey - candy dobi v ponedeljek dvd...jaz pa po pravici povedano še nisem nič gledala...dvd j še v starem stanovanju pa ga še nismo prenesli k nam...na računalniku pa ne znam...ker imamo appla (maca) in ne vem kam naj to reč vtaknemuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Lina
Yassy

super ime (53%)

5 (47%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!