|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
7.9.2010 20:21:21   
SaMaa
Heeejjjjj evo mene iz NS user posted image   Novice so dobre, prav tako so dobri rezultati DHT. Bebica je velika okoli 8,5 cm in je imela ves čas pregleda rokice pred obrazom- je moj takoj komentiral, da tako pa jaz spim user posted image . Spol se je zelllloooo slabo videl oz.se skoraj ni, tako da so bila bolj ugibanja, meni v prid, saj naj bi imeli user posted image  user posted image user posted image . Je pa otrok zelo živahen, precej je telovadil in se obračal naokoli.

Torej moj naslednji pregled je 5.10., morfologija 29.10., PDP ostaja enak 13.3.2011.

Držim pesti še za vse ostale, ki imate NS.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.9.2010 22:16:09   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Heeejjjjj evo mene iz NS user posted image   Novice so dobre, prav tako so dobri rezultati DHT.

Super user posted image

Kaj pravite na ime Alexander? Mojemu je všeč, jaz pa se ne morem odločit, všeč mi je, da je grškega izvora in da je tako močno ime, po drugi strani pa mi ni nič posebnega...user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
8.9.2010 5:34:41   
naja17
Jutrooooooooooo... Mislim, absurd, da še vse spite user posted image  Jaz sem že od 4h pokonc user posted image ....

Mal sem bla "odsotna" k sem se obremenjevala s tem zelenortskim oddihom, ampak sva se odločla, da pa eksotiko vseeno izpustiva in greva nekam bližje user posted image ... Pač noben dohtar se ni strinjal s tem odhodom, ne osebni ginekolog,  ne Pušenjak in ne Pirnatova, tak da....

NS - čestitke vsem za dobre rezultate... A se men samo zdi, a user posted image  prevladujejo?
Alexander - meni je bolj všečno Alex
tanjuši - a ti pa že user posted image .... jest bi  tud, jest bi tud user posted image
nelikaa - sej nisem mislila, da nikamor več ne bova šla, samo pač hotla sva pred user posted image  še nekam tko sama
nakupi in to - sej jest tud še nisem neki evforično v tem... želim si kupiti zase, za user posted image  bom že tko velik dobila, da sploh ne razmišljam o tem (včeraj recimo so moji že ponudili nakup otroške sobe)... želim si samo knjigo Mali jaz, ki pa mi jo je že kolegica naročila user posted image

Grem se štimat za službo, pa se tipkamo čez dan....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
8.9.2010 7:23:41   
SaMaa
Dobro jutro!

Evo jaz sem že v službi.

Sem se pa odločila, da bom domačim novico o nosečnosti povedala  petek, v službi pa naslednji teden.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
8.9.2010 7:45:10   
tanjusi
˝Dobro jutro...
Tudi jaz že pokonci... Otroci so šli v šolo ... jaz sem pri kavici ... pol pa počasi pospravit po ta večjem , potem bomo pa še videli, aja pa jest bo treba nekaj , čaj se že kuha ...
Sinoči nisem mogla zaspat so se mi spet neke čudne misli po glavi pletle user posted image
Najbolj fajn je če takoj zaspim in nimam časa študirat na neumnosti...
Sem si pa včeraj v DM -ju kupila Pregnancy tea in je kar dober pa ko se toliko trudim čim več pit ne bo problem še tega pit... sem bila pa besna na prodajalko saj taka prijazna pa ustrežljiva samo ko sem ji rekla kaj bi rada je na ves glas začela spraševati če sem jaz noseča pa kako fajn joj,joj... so jo po moje še v vseh sosednjih trgovinah čuli, dala mi je pa tudi tisto ko lahko nosečnice v DM dobijo kartico za nosečnice...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
8.9.2010 7:56:35   
Eva07
Dobro jutrouser posted image

Punco bomo imeli, juhuuu, kolk sem vesela, kar ne morem verjet, sem si potihem želela ampak najbolj važno pa je , da je vse v redu, tveganje nizko, vse ostalo razvito, v glavnem srečna sem in zdaj upam, da začnem resnično uživat.
Pušenjak je pa tudi taka faca, lepo vse razložil se še malo pohecal, skratka super. Mala je med pregledom skoz migala pa mahala, učke mencala pol ko je pa začel snemat pa par gibov in zaspala. No jo je hotel še mal prebudit z "boksanjem" po tebuhu pa se  je obrnila in pokazala rito in konecuser posted image

Joj moj bo pa blažen med ženami, kar štiri okrog njegauser posted image To bomo čvekaleuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
8.9.2010 7:57:06   
Akilene
Dobro jutro,

tudi jaz se spravljam h kavici, za spremembo pa sem danes prespala vso noč. Pijem Pregnancy tea, ampak le zato, ker me zebe, v hiši je 16 stopinj, se mi nie zdi kaj preveč okusen.Ampak pijem pa premalo, zato se bom trudila še dalje... Bi pa raje kak domač zvarek, samo nisem prepričana katera zelišča so primerna. Se bom pozanimala in javim.
Danes se mi je zazdelo, ko sem ležala na hrbtu, da imam prvič okrogel trebušček. Saj, ko vstanem, ga imam, ampak leže pa se ni kaj videlo. Sicer pa je danes 15t 0d, kar pomeni, da sem v 16.tednu, veselje kvari samo misel na amniocentezo.user posted image  

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
8.9.2010 8:28:25   
5ra8

user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image

10.3.11
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj, user posted image

stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
*Ninočka*, 28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , kraj
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , LJ, user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 64 user posted image

št.
user posted image : 8
št.
user posted image : 7
št. user posted image
user posted image : 51 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 8.9.2010 8:34:52 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
8.9.2010 8:30:39   
Akilene
user posted image  tudi pri meni!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
8.9.2010 8:31:03   
5ra8

user posted image

user posted image

thunder - 08.09
Heilie - 09.09
lina10 - 09.09
Lun1ca - 09.09
nina42 - 09.09
Nocturama - 10.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
inia - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10

user posted image

nelikaa - 08.09
slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09
SaMaa - 29.10

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
8.9.2010 8:31:08   
5ra8
jutrooo

srečno danes na NS nelikaa in pa thunder na pregledu

a bo šla kera kej v Ikeoo pogledat za naše user posted image  ?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
8.9.2010 8:33:01   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Sej ne da se mi že meša od neodločenosti, pa bom še tukaj vprašala, k ste pred nami (sem aprilčica).
Ampak kam predlagate za NS, če bi izbiral med dr. Pušenjak ali dr. Strah? user posted image

Jaz sem bila pri dr. Strahovi zelo zadovoljna, mislim pa, da pri nobenem od teh dveh ne moreš zgrešiti, ker punce (kakor sem brala) tudi Dravlje zelo pohvalijo user posted image

tanjusi  user posted image za metuljčke..uaaau...jst jih took komaj čakam..Sm glih nekje v tvojih tednih, sam še nč ne čutim. Samo sem prvič noseča in prvič baje itak kaseneje začutiš..

SaMaa in Eva07 čestitke za super novičke user posted image

Pa še nekaj bi vprašala. A ima med vami katera psička/psičko v stanovanju? Jaz imam mlado višavko, super kužika, pridna, uboga, le plašna je zelo in če kateri otrok kaj preveč sili v njo se boji in potem kar šavsne. Ne nagrdo, bolj kot opozorilo, a le toliko, da me skrbi kako bo ko bo bebica oz. potem otrok, ki se bo hotel igrati. Vas kaj skrbijo takšne stvari?

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
8.9.2010 8:38:37   
Akilene
5ra8 - IKEA - ja, bila sem gor 2 tedna nazaj, meni je super, nabasala sem poln avto (sicer še nič za dojenčka, ne upam...), sem pa šla na
otroški del, seveda, super stvari, nekatere zelo ugodno npr. previjalna + posteljica skupaj 55 evrov, nora cena! Pa drobnarije, tiste so pa zelo
cart! Posteljnina naprimer.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
8.9.2010 8:46:00   
Heilie
Jst mam tud namen v IKEO it. Itak bova šla po opremo za stanovanje kmalu, pa bom mal pregledala, potem decembra pa v nabavo. Super, da imajo fajne stvari, ker sem malo upala, da bom nabavla v Ikeji ceneje user posted image Drobnarije se pa res tok kjut dobijo.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
8.9.2010 8:49:17   
5ra8
Akilene, super, malo sem gledala po netu, ampak itak tam verjeno ni vse gor kar imajo dejansko v trgovini. user posted image

Jst sm pr nas najdla posteljico in jogi skupaj za 111 EUR (recinko), daleč najceneje kot kakšna pikapolonica ali babycenter ali lip poljčane....

A ma katera, tiste k že mate otroke, posteljico iz Ikee, mislim je za kaj al je vse bolj tako...da se mi ne bo kaj razpadlo po pol leta user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
8.9.2010 8:50:56   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

a bo šla kera kej v Ikeoo pogledat za naše user posted image  ?

Daj nehaj, meni je to vrhunec user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj že čakam... aja pa PDP imam po nuhalni 25. 3. 2011, na materinski dan user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
8.9.2010 9:18:46   
lananai
A ma katera, tiste k že mate otroke, posteljico iz Ikee, mislim je za kaj al je vse bolj tako...da se mi ne bo kaj razpadlo po pol leta user posted image

Mi imamo tole in je super.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662

Zdej je v uporabi že 1 leto in 4 mesece. Tamala včasih tudi skače noter po njej in je še kot nova. Edino od zob malo pogrizena po robovih... user posted image

Smo kupili gor tud jogi in vso posteljnino in smo zadovoljni.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
8.9.2010 9:19:29   
lananai
Vas vsake toliko malo na hitro preberem in se veselim z vami. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
8.9.2010 9:24:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

lananai, bejba user posted image  večkrat se spomnem nate. user posted image
Kako si?

Pol ni neka slaba kvalitetea Ikea. Hvala za mnjene...mas se kaj od njih? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
8.9.2010 9:42:18   
thunder
Čaw babe. No da se končno še js mal javim. Mam tako gužvo, da bom kmal sama sebe srečala. U glavnem - NS in pregled za mano. Vse OK user posted image user posted image user posted image . NS je za moja leta bojde čist super. Naša beba je bla pa zeloooo živahna. Kr neki se je obračal, pa čohal po glavi, pa plesal...čist po mamici user posted image . Vse je bilo zelo lepo vidno, ata je bil navdušen. Spol...hm, za enkrat obstaja velika verjetnost da bo spet user posted image ...in tako bom blažena med mojimi fanti user posted image . Počutim se vedno bolje, apetit se vrača, čokolada je spet zakon. Sem se pa zelooo ustrašla v poned. ko sem rahlo zakrvavela. Zdravnica je rekla, da je vse ok in da je kriv napor (sej sem res prejšnji dan rila s familijo in psom na en hrib...butl jsuser posted image ), pa vnetje imam, tako da sem dobila daktarin. Če pa bi še krvavela pa moram nujno na bolniško in ajat. No sej bom pridna in ne bom več preveč aktivna.

Heilie - mi tudi imamo kužka oz. to je že kr orng pes - je zlata prinašalka in kljub temu, da živimo v hiši, je pač večino časa z nami notri, tudi spi gospodična notri. Kar se dojenčka tiče me skrbi samo zaradi dlak, drugače pa mislim da ga bo zelo lepo sprejela, ker je nora na otroke.

Tanjuši - dilema, ki si jo opisovala je res težka. Sama pri sebi res ne vem kako bi se odločila, ker sem preveč čustvena. Za enkrat lahko pametujem o splavu, če bi pa dejansko bila postavljena pred dejstvo pa bi verjetno pošteno razmislila o odločitvi.

Akileine - na AC bo vse ok, tako, da bodi samo optimistična!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image  user posted image user posted image user posted image .

Še za seznamček: NP imam 6.10., imela pa bi šeuser posted image  in pa za enkrat mi lahko pripopaš user posted image ...še vedno upam, da bo na morfologiji user posted image ...čeprav meni je važno da je vse OK, pa karkoli že je user posted image .

Uživajte!!!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
8.9.2010 9:56:30   
Eva07
Heeej!

Sem pozabla prej napisat za seznamček, imam popravljen PDP in sicer 15.3. (upam,da pri tem ostane, smo že parkrat spreminjaliuser posted image )

Uh jaz tud komaj čakam na Ikeo, mi je moj obljubil, da greva malo pred božičem (saj to bo že kmalu a neuser posted image ), ker ponavad mal s kakšnimi dodatki preuredim in popestrim hišo. Upam, da me ne bodo noge preveč bolele ker se pol ta najin izletek toook zavleče. Jap moram vse videt pa si predstavljat pa skombiniratuser posted image

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
8.9.2010 10:08:15   
*Ninočka*
Pozdravljene punce.
Evo, ravno sem pozajtrkovala in to kar tri jabolka. Še vedno mi nenormalno pašejouser posted image . Čokolada je pa itak moj stalni spremljevalec.
Tudi sama komaj čakam na Ikeouser posted image  Sva se z mojim zmenla, da greva ta teden samo malo prečekirat, ker iz MB res ni daleč. Pa mogoče, mogoče kupit kakšno malenkost. Je pa tudi meni kot pravi nina 42 to pravi vrhunec. user posted image
Pa še eno vprašanje. Berem o teh user posted image  Sej vem, da se bo slišalo vprašanje malo mimo...ampak glede na to, da prvič pričakujem te user posted image  me zanima, kako to občutiš? Kot rahlo žgečkanje, zvijanje... Vse me zanima user posted image

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
8.9.2010 10:10:24   
stellaria
Evo drage punce...Včeraj  sem tudi jaz prestala NS, vse je v mejah normale, veliki smo 6 cm...radi plešemo in mahamo z rokamiuser posted image . Sicer pa baje vse kaže na user posted image , ker smo našli nekaj podobnega lulčkuuser posted image .  Moj dragi je bil sicer razočaran,ker si želi  user posted image ampak bo že preživel user posted image . Pri dr. Strahovi sem bila pa sicer zelo zelo zadovoljna in jo toplo priporočam za NS...Lep pozdravček! 

"Nikdar ne smemo izpred oči izgubiti tistega, kar hočemo. Tudi, če kdaj pomislimo, da je svet močnejši od nas. Skrivnost je le ena: NE ODNEHATI NIKDAR."

(Paolo Coelho)

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
8.9.2010 10:15:52   
lananai

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

lananai, bejba user posted image  večkrat se spomnem nate. user posted image
Kako si?

Pol ni neka slaba kvalitetea Ikea. Hvala za mnjene...mas se kaj od njih? user posted image

En regal še imava. Midva sva šla prvič prav z namenom kupit za dojenčka - dve leti nazaj decembra. Sva nabrala vse za spat za tamalo + še razne drobnarije (slinčke, krpice,...) in sva dala manj kot 200€. Tu v SLO je posteljnina draga. Je pa baje treba pazit, ker če kupiš gor odejico + povštr, potem morš tud posteljnino. In obratno. Ker imajo druge mere.

Jst sem OK. Samo vse skupi se mi je nabralo to poletje. Lih si začnem spet moralo dvigovat, ko pride kaka slaba novica... Če je ni, si jo pa sama naredim, ane... user posted image Sem si zrihtala drugega G, ker je moja taka paničarka. Sem bila 1x tam in nikoli več. Je rekla, da moram počakat 3-6 mesecev pred ponovno zanositvijo. user posted image V bolnici pa tista, ki mi je UZ delala, da lahko spet probava po prvi M. user posted image Pregled po SS imam 20.09. in upam na ugodno tretje mnenje. Mogoče lahko še ujamem julijke 2011. user posted image Nujno morate pesti držat! user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
8.9.2010 10:17:37   
lananai
Mi je pa ful čudno, da vam vsem na NS že spol napovejo... user posted image A se je toliko spremenilo v dveh letih? Takrat je bilo meni rečeno, da je vse, kar povejo na NS bolj ugibanje. Sem vesela z vami!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......