|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
8.9.2010 10:18:35   
Lun1ca
Uuu punce ste pri posteljicah! Jau jaz bi že kar kupila [img]smileys/smiley36.gif[/img] Drugače pa majo danes v Leclercu - vsaj tem v mariboru ogromno stvari za naše male junake v akciji, pa tudi za nosečnice. In npr. posteljico za 50€ in še prav lepa je.. Če katero zanima je tu link od kataloga http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=339&d=288 bolj na sredini so te stvari.

Tudi mi2 jo boma pa v prihodnosti mahnila v Ikeo. Sploh ne vem zakaj ne grema pogosteje, ko je tak blizu..

thunder user posted image user posted image lepo da je vse ok.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
8.9.2010 10:22:43   
Lun1ca
lananai ja sej glede spola na NS še ni ziher. Lažje je baje itak napovedat fantka.. Če seveda ni tisto, kar vidi popkovina user posted image in nič še ni 100%.. No vsaj meni je tudi zdravnica tak rekla, da še ni 100% ampak da je bolj fantovski.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
8.9.2010 10:38:28   
Akilene
thunder - vesela sem zate!
*Ninočka* - te user posted image  čutim kot nekakšno prhutanje

lananai - user posted image lepo, da se oglasiš, mislimo nate in držimo pesti, da boš čimprej zagledala +

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in NS!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
8.9.2010 10:45:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Uuu punce ste pri posteljicah! Jau jaz bi že kar kupila [img]smileys/smiley36.gif[/img] Drugače pa majo danes v Leclercu - vsaj tem v mariboru ogromno stvari za naše male junake v akciji, pa tudi za nosečnice. In npr. posteljico za 50€ in še prav lepa je.. Če katero zanima je tu link od kataloga http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=339&d=288 bolj na sredini so te stvari.

zvedla iz prve roke, kolegica je bla u leclercu, vecinoma stvari ni vec k so u katalogu za otrocke...postlc so dobil sm 10 user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
8.9.2010 10:50:40   
Lun1ca
Ja hudiča.. pa je ja komaj 11 ura..
Ja sej so ble res ugodne, pa menda 3 višine se je dalo nastavit, pa še lepa je bla user posted image Jah zgleda je za take stvari še vedno treba it čakat pred trgovino predno se odpre user posted image
Itak pa kje je še marec.. še mamo čas.. do takrat bo še 10 akcij user posted image

Kaj bote kaj kuhale danes punce? Namreč danes sem po zlo dolgem času jaz na vrsti za kuhanje in sploh nimam ideje user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
8.9.2010 11:04:39   
5ra8
jst sm jedla u službi mlince pa solato...meso mi ni nekako pasalo user posted image

zato bom doma kosilo spustila, itak moj dela bo na sihtu jedu...kaj bo pa za vecerjo pa ne vem user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
8.9.2010 11:12:09   
Akilene
Pri meni bo pečenka s kislim zeljem, pražen krompir, solata. Lačna - že zdaj!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
8.9.2010 11:12:58   
Lun1ca
Uf jaz nisem najbolj nad mlinci navdušena user posted image

http://www.cunda.de/Shop/HtmlLevel3/women_umstandsmode.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27 Nisem vedla sploh da ma C&A online trgovino. No skratka po mojem ni tak slabo tole, ker pri nam ziher nimajo v trgovini tolk stvari, kot jih je tu user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
8.9.2010 11:22:19   
*Ninočka*

Uf jaz nisem najbolj nad mlinci navdušena user posted image

http://www.cunda.de/Shop/HtmlLevel3/women_umstandsmode.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27 Nisem vedla sploh da ma C&A online trgovino. No skratka po mojem ni tak slabo tole, ker pri nam ziher nimajo v trgovini tolk stvari, kot jih je tu user posted image

aaaa...kake fajne stvari. Tele pletenine pa itak, zdaj ko bo vedno bolj mrzlo. Pa je možno naročilo tudi v Slo?

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
8.9.2010 11:26:23   
lananai
Ja hudiča.. pa je ja komaj 11 ura..
Ja sej so ble res ugodne, pa menda 3 višine se je dalo nastavit, pa še lepa je bla user posted image Jah zgleda je za take stvari še vedno treba it čakat pred trgovino predno se odpre user posted image

A to je blo danes? A zato so že ob 8:15 čakali pred LeClercom? A ne odprejo ob 9h?? user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
8.9.2010 11:27:58   
Lun1ca
Jaaa pletenine, pa majčke pa vse majo lepo user posted image jaz sm se že zaljublja tam v eno čist simpl majčko za 15€  pa neki pulovrček oz. brezrokavnik za 25€ user posted image
Pojma nimam če se da v SLO tudi naročit.. user posted image nisem nikjer zasledila nič o tem, niti nisem tak dobra v nemščini večuser posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.9.2010 11:28:55   
tanjusi
Jaz sem si v CA ene kavbojke nosečniške kupila, se ful dopadem sama sebiuser posted image ... Stale so pa 30e , da mi ni treba same trenerke pa pajkice nosit...
Drugače pa danes tašča kuha in bojo menda vampi ... ma bo že nisem sicer njihov ljubitelj , ampak za silo bo moglo bituser posted image
A veš Thunder da me je skrbelo zate, ja krvavitev pa čisto možno da je od vnetja, meni je tako rekla gin. ko sem kdaj pa kdaj kako krvavo nitko obrisala ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.9.2010 12:15:21   
Eva07
Njamsi , katera je rekla, da bo kislo zelje, mislim da Akilene, se povabimuser posted image Njamsi jaz bi sam še kislo zelje jedlauser posted image

Drugače bo pa pri nas pašta fižol, sem že tud nekaj časa razmišljala o fižolu, pa nisem upala pred NS, ko je ena rekla da se zaradi vetrov ni dobro videlo al kako žeuser posted image No jutri bo pri nas vetrovni danuser posted image . Mimogrede moja mala ima ful rada fižol in pol ko kakšnega spusti je ful zadovoljna in se dere mami mami pukec, a smrdiiii, po možnosti sredi trgovineuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
8.9.2010 12:21:00   
Lun1ca
Uf jaz pa že vem kaj bom nardila user posted image
Piščančje zrezke s sirom, sardlejimi fileti in kaprami v omaki iz Marsale, pa testenine zraven. Njam, njam.. tako, da danes bo malo Italjanske kuhinje pri nam user posted image Pa seveda upam da bom dobla Marsalo.. če jo imajo, jo imajo tak samo v Leclercu user posted image in upam, da ne bom na kako pretirano gužvo naletela..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
8.9.2010 12:34:30   
pikachu
Pozdravljene!
Joj men se tudi zelje lušta pa ga vedno pozabim kupit ko sem v trgoviniuser posted image .
Mamo pa danes na jedilniku rižoto z mesom pa zelana solata zraven.

Ja pa še to jaz sem včeraj slučajno malo po netu rabljene vozičke gledala in sem naletela na točno takega ki si ga že dolgo želim, pa še zelo ugoden je, tako da v petek že grem pogledat.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
8.9.2010 12:39:25   
Heilie
Jaz sem malo brskala po strani od Ikeje zdaj (v službi se mi spet ne da delat, kaj čmo user posted image ). Ne morem verjet kok je cenejša od Baby centra in Pikapolonice. Posteljice in previjalne so 2x ceneje. Sicer res ni ne vem kakšna izbira, samo vseeno. Sem mal predračuna nardila, kok nas bo vse skupaj pršlo, ker sploh nimam predstave.

Za tiste, ki ste že večkrat mamice:
- kakšen jogi ste kupile, kr najberž ni lih dobro, da preveč na ceno gledaš pri taki stvari?
- kakšno previjalno ste imele in kje jo je najbolj praktično imeti?

Saj vem, da je še zgodaj, sam me zanimajo te stvari :P

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
8.9.2010 13:09:58   
nelikaa
Pozdravček,

Eto, sem bila danes na NS v Dravljah in so rezultati ok, tako da je tveganje za DS nizko. user posted image
Moj se je ob gledanju user posted image  sam sebi nekaj smehljal, gledal zamišljeno ter dr. Reševo podrobno spraševal o vsem možnim. Res lepi občutki so, ko takole spremljaš svojo pikico. Vprašala sem za spol, pa je rekla, da se ji zdi user posted image , vendar se še ne bo podpisala pod svojim mnenjem, tako da ni nič sure in bo potrebno še malo počakati. user posted image

5ra8: V Ikeo grem ta vikend, da vidim kaj imajo in ali se kaj splača kupiti.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
8.9.2010 13:12:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

5ra8: V Ikeo grem ta vikend, da vidim kaj imajo in ali se kaj splača kupiti.

super. obvezno poročaj plis user posted image  jst grem drug vikend

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.9.2010 13:22:54   
Poli_H
Dober dan drage dame user posted image

lananai - nama so po SS svetovali 2 user posted image  skozi, pol pa v akcijo (in v bolnici in moj G). Sma se tega držala, 4 mesece poskušala, pa ni šlo. Pol pa nova služba, gremo nazaj na KT, ukinla KT, prvi mesec po tem zanosila user posted image  Glej, sej če se bosta vi2 odločila, da po 1 mesecu probata, lahko drugi govorijo kaj hočejo, vi2 pa lepo user posted image  user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  da nam poročaš o novem bobeku!

Heilie glede tvoje višavke... če ti v njo drezaš, te tudi opozori? ali samo otroke, ki pač niso "iz njenega kardela" in preveč drezajo...? Namreč ti, tvoj in kdor še z vami živi, ste vsi člani njenega kardela. Zdaj kdo je kje na njeni hierarhični lestvici ne vem. Skratka otrok od obiska ni v njenem kardelu. Prepričana sem, da se bo hitro navadila na user posted image  pa na nove vonjave in glasove. Zadokler da bo user posted image  lahko začel v njo drezat, ga bo ona že imela za svojega, boš videla. Te zna presenetit, pa bo user posted image  lahko z njo delal več kot pa ti user posted image  Nekateri ateki npr. tudi iz porodnišnice nosijo user posted image  cotike, da vsaj 2, 3 dni voha pes te cotike in se privadi na nov vonj in novega člana...

posteljica hahahaha!!! sem med tistimi 10 srečnicami, ki sem jo kupila danes v L.Clercu. Sma šla z mojim včeraj v izvidnico in ugotovila da je prav lepa, pa trdna in fiksna, ni kr neki švoh les, tak da jo je od mojega sodelavec ki ima ravno dostave v L.Clercka nama kr kupil! in imava prvo stvar za našega bobeka user posted image

kuhanje punce kako se vam ljubi? vstanem 5.30, na službo, 6.30 na delovnem mestu, uradno do 15.00, nikoli prej kot ob 16.00 sem doma. Pa da grem še fina oring kosilca kuhat? No way! Od kje vam energija? Ne kuham nič kaj mi vzame več kot pol ure! No, med tednom... Za vikend pa so na vrsti zrezki v omakcah in pečenke itd. ...

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.9.2010 13:29:21   
Akilene
Poli_H : kuham, ker sem v bolniški, to je pravzaprav edino kar lahko počnem...Če bi bila v službi, prav gotovo ne bi jedli danes pečenke, ampak kaj na hitro..

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
8.9.2010 13:33:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

posteljica hahahaha!!! sem med tistimi 10 srečnicami, ki sem jo kupila danes v L.Clercu. Sma šla z mojim včeraj v izvidnico in ugotovila da je prav lepa, pa trdna in fiksna, ni kr neki švoh les, tak da jo je od mojega sodelavec ki ima ravno dostave v L.Clercka nama kr kupil! in imava prvo stvar za našega bobeka user posted image

a ti si bla ta ki si mi jo pred nosom odnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joke user posted image user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
8.9.2010 13:34:09   
inia
user posted image  za vse opravljene NS.

Glede spola na NS. Jaz sem bila šest let nazaj in mi ni hotela nič napovedat, ker ni bila prepričana in je rekla, da v takem primeru ne govori. Ko sem bila zdaj je rekla, da naj bi bila user posted image in da je kar prepričana v to, res da ne more 100% zagotovit, lahko pa reče 90%, ampak je rekla, da če ne bi videla ne bi nič rekla. In ko sem rekla, če je potem verjetnost, da bo fantek je rekla, da če reče, da bo punčka potem bo verjetno punčka. Je pa res, da je treba bolj za rezervo jemat, ker 100% ni.
Napovedala je tudi mojim trem kolegicam in vse so imele to kar je rekla. Tako da ne vem. Če prej ne bomo videli, ko ven pride user posted image

Midva bova tudi šla v Ikeo malo pogledat pa bomo videli. Drugač epa tiste posteljice, ki jih imajo v Baby centru se bolj splača direktno pri Lip Poljčane ali Sadeko kupiti je veliko ceneje. Tam včasih dobiš tudi kaj z majhno napako, ki niti vidna ni in je še ceneje.

Meni se je že tudi parkarat zdelo, da čutim malo user posted image , ko sedim pa ne vem ali je to to ali je kaj drugega. Prvič sem čutila šele pri 20 tednu pa sta bila dva.

Heilie....Mi smo imeli kužka, ko sta se moja dva rodila. Bil je že kar star (15 let) in betežen. vse mu je šlo na živce. Če je kdo kaj preveč v njega silil je tudi kar šavsnil. Tamala dva niti ni upošteval, tako da ni bilo nekih problemov, razen če sta ga začela vlečit za dlako, potem pa je malo renčal, da me je bilo kar malo strah. Same jih nismo smeli pustiti, ampak je šlo nekako. Po enem letu pa je na žalost tako naš kuža šel.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
8.9.2010 13:36:18   
nelikaa
Poli_H: Že od nekdaj obožujem kuhanje in tudi s kolegi imamo že več let kuharske večere, kjer je običaj, da vsakič drug par kuha ter vse preseneti z dobrotami. Vendar pa do sedaj nikoli nisem kaj posebej kuhala čez teden, temveč vedno le ob vikendih, ko seveda imaš čas, voljo in energijo. Čez teden pa sva vedno pripravila nekaj na hitro, s čim manj posode in kompliciranja.

Vendar odkar sem noseča mi standardna, na hitro pripravljena kosila ne pašejo več. Zato že med službo brskam po kulinarični sloveniji za recept in potem seveda packam doma. Vendar kaj čem user posted image , ko pa se mi čez dan zalušta po nečem in potem sanjam o tem vse dokler se ne potešim user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.9.2010 13:38:02   
Heilie
Poli_H  ne naju s partnerjem oz. družino nikoli ne šavsa. No ko je bla mladiček je itak kdaj probala in bla pametna, če si jo npr. česal ali kaj takega. Pa smo ji lepo pokazali, da ne sme in sedaj je zelo potrpežljiva. Vse ji lahko delam in je pridna. Pa tudi uboga lepo in poslušna je. Na to pa še nisem pomislila, da pač zato, ker teh otrok ni navajena. Ker je res zelo plašna, otrok je pa glasen in hiter in potem se boji. In najbrž se počuti ogroženo. Otroka bo najbrž res vzela za svojega. Hvala, si me pomirila user posted image Ker na nas svoje je pa zelo navezana user posted image

Za vohanje cotk in pleničk sem pa slišala, bomo preizkusiliuser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.9.2010 15:30:15   
_Sončnica_
Hoj,

Naja17 sori, da še vedno težim, ampak smo že videli take centre, zato ti samo še tale opis dam zraven, potem se pa sama odloči...

Cape Verde Hospitals These are not currently equipped or staffed to European standards. But a new medical centre at Murdeira Villa on Sal has opened with European doctors. t. It provides treatment for normal holiday ailments or sudden attacks. It is open weekday mornings only. The main hospital on Sal at Espargos, which also has a pharmacy, is primitive.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......