|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
6.9.2010 15:35:39   
tanjusi
Akilene se podpišem pod tebeuser posted image
In verjamem da nama ne bo treba sprejemat najtežjih odločitev :)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.9.2010 19:48:34   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: emilija2008

Mene pa zanima pri nextu, kaj je to za ena 8 mestna koda,ki jo moraš vpisati na koncu - kot sporočilo trgovcu ali nekaj takega?!user posted image   Nimam pojma. Se moram še kje registrirati? Izbrala sem nekaj lepih stvari za hčerko,zdaj pa ne znam plačati.user posted image

ZA Tiste,ki imate NS, pa držim pesti,da bodo sami lepi izvidi!

a mogoče misliš na eno oknce, kjer piše promotion code - tisto enostavno izpustiš
potem pa je v nadaljevanje še ena možnost, in sicer da vpišeš kodo bona, če ga imaš - drugače pa tudi to enostavno izpustiš.
Pa predno napolniš košarico, je obvezno, da izbereš slovensko zastavico na prvi strani, če ne bo pisalo, da ne morejo dostaviti na izbran naslov (no, pri meni je bilo tako).

uh, upam, da sem ti kaj pomagala in da bo nakup uspel user posted image

Se strinjam, da je hlače težko kupit, posebej prek spleta. Js kupujem obleke prek spleta edino pri next, ker poznam znamko in sem kupila par hlač "v živo" in sem naštudirala te velikosti.

segadin ha,ha .... eva07, mislim, da si ti o segadinu pisala, no, jaz sem preverjala situacijo v hladilniku in ko sem zagledala kislo zelje, se mi je skor utrgalo. V hipu sem ga pojedla pol lončka, medtem pa premišljevala, kaj vse bi lahko naredila iz kislega zelja in tako smo jedli tudi mi segadin. user posted image

Joj, danes me je tako zvilo. Dopoldne, ko sem sedela za računalnikom, sem kar naenkrat začutila močne krče v predelu jajčnikov ... me je kr skup potegnilo. Groza.

sanja kje si punca? ste dobili mesto v vrtcu?

Lep preostanek večera vam želim in prijetne sanje,
pa pauser posted image

ps Do nuhalne še 7 dni ... jupi

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.9.2010 19:56:41   
slama
aja, mi možgani že spijo ...

seven7 čestitke za NS in za pupiko user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.9.2010 20:35:05   
nina42
Pozdravljene user posted image

Komaj čakam ju3 na nuhalnouser posted image Upam da bo vse ok in da bom izvedela spoluser posted image
V nasprotnem primeru bi se odločila za splav, seveda ne vem kako je, če si v taki situaciji in verjamem da je težko, ampak mislim, da je življenje takega otroka še težje...user posted image

Olje uporabljam zaenkrat od Welede, čeprav bi si rada nabavila kremo Pregnacare, ki ima še dodane vitamine za kožo, ker sem še od prve user posted image vsa progasta... navadno olje pomojem ne bo dovolj, ker imam bolj suho kožo...

Majčke iz Mercatorja tudi jaz še nisem dobila, čeprav čakam že par tednov...

Poročam ju3 glede nuhalne pa lahko noč user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.9.2010 20:50:02   
BeeBee
Nosečkeeee. :)

Kot prvo se vam opravičujem,da ste mogle čakat tako dolgo. Se vam kr nekaj tednov nisem javila,ni bilo novič od mene
Vglavnem, kaj se je dogajalo? Dooosti in še več

Nooo,vglavnem. Jaz sem bila cele 4 tedne v bolnici. Tako,da sploh nisem nič uživala v začetku nosečnosti ampak okej. Upam zato,da bo zdaj se začelo lepše obdobje.
Blo je 1000razlogov zakaj me niso spustili domov,čeprav sem jih prosila ampak oni že vedo kak je prav.
Kot čisto prvo,da vam povem nimam več , eden se je žal pridužiL Anji-Tii med angelčki. Že čisto na začetku je zaostajal v rasti, na drugem pregledu pred NS pa so rekli,da je konec z njim. Res da sem bila žalostna ampak hkrati vesela,da mi jje vsaj en dojenček namenjen in sem prepričana,da bom tega cartala marca. Nekako mi vse to daje novo moč in voljo do življenja,da vse speljem kot hočem.
No in potem sem šla na NS, z malo strahu,da se drugi slučajni nebi normalno razvijal. Ampak sej veste, nekje čisto globoko še je vedno tisto "kaj pa če.."
Ampak takoj,ko sem videla enkrat in noter malo žabico,ki skače sem in tja,dela prevale in se odbija, se mi je odvalil kamen od srca in sem se še samo smejaaaaala
Spol je sicer bil viden, ampak še razmišljam,če bi vam izdala skrivnost Vas bom kr pustila malo v ugibanju, vsaj dokler ne potrdijo. Aja, velik pa je prb. 65mm.

Vam lahko malu lušt naredim??

user posted image

Brala vas nisem nič, ker sem preprosto preutrujena. Upam,da mi bo ju3 čas dopuščal in še kaj pokomentiram.
Sem prav pogrešala vas in vaše debateuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.9.2010 21:20:33   
Sitnoba
Se me spomnete?!? :D

Sej sem sama kriva - vas pustim - sem vas brala do 96 sedaj ste/smo pa že kar čez 100!!

Dobro ste me izmučile ;-)

Na hitro: učila sem se za izpit, ki sem ga imela danes - držanje pesti še lahko učinkuje, morala sem oddati tudi 2 seminarski, na pregled sem letela skor na drug konec slo. aja, 3 seminarske + zagovori vseh 5, me še čakajo - mora bit pa to vse narejeno pred konvem septembra.

hmmm...na pregledu zopet ni dal poslušat srčka, niti nič ni izmeril,..no ja je imel moj G. filozofske debate in ugibanja o NS, na katero sem itak rekla da smo naročeni - 8.9., no in on kaže ja to je pa nosna kost, aha pa mehurček je tukaj potem ledvičke delajo, to izloči te napake, aha pa svetlina se meri tukaj aha no to je 1,2 to ni panike.... itak sem bla čist paf da sem vidla malega angelčka ki se premika (manj kot zadjič) da nisem absolutno nič vprašala, sem samo kimala user posted image
REsnično upam, da bo v sredo vse lepo vidno - to da bo VREDU že itak VEM - in čutim user posted image , mi bi še srček slišali!!! Pa plan imamo domačim povedat kar v sredo jim posnetek pokazat, ki ga bomo upam, da dobili na NS.

počutje: od kar ste omenile, da se na NS lahko ne vidi dobro zaradi vetrov me konstantno napenja
prsi me več ne bolijo, pa tudi večje niso - hmmm
joooj ta bel tok - se sprijaznim z njim - pa je ekstra močnejši, pa na rumeno mi vleče, pa potem kar že rdeče vmes vidim - joooj ta moja paranoja user posted image

Ma še ena stvar me malo muči... veselo kramljate o nakupu tega in onega za bebača ali pa za sebe...jaz se nikakor ne morem pripravit, da bi kaj kupila user posted image
Sem danes 5x držala v rokah Dojenčkov album in na konc je ostal na polici, pa tudi s knjigo Nosečnost se je zgodba ponovila...
pa ni to, da pač ne kupujem še stvari ampak me bolj moti to, da se ne veselim toliko kolikor se bi morala... user posted image
Psiha? Izpiti? Slabe izkušnje? kaj mi je!?!?!

Jaz bi tudi vidla vaše slikice..kako to dosežem?? :), pa na fb se vam pridružim po NS.

Kje se lahko kupi tisti čaj Tekkane za nosečnice ali katerega že pijete??

Lepo spite!!!!

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.9.2010 21:24:56   
Lun1ca
No pa je nuhalna svetlina za nami - prava dogodivščina.
Začnemo s pregledom in seveda ni bil naš user posted image  prav obrjen da bi lahko zdravnica vidla oz. zmerla nuhalno svetlino. In smo ga žokali in se kar ni in ni htel obrnit. In smo mogli it za 20minut na sprehod. Pridemo nazaj in poglej ga junaka obrjen, ampak še vedno ne tak kot bi mogel bit, da bi lahko zmerli svetlino. Ga žokamo in v odgovor dobimo samo brcike in mahanje. Pol sem pa mogla poskakovat. In seveda spet ni blo učinka, razen še večje razburjanje in brcanje. Pa smo spet šli na sprehod, tokrat za 15 minut. In potem ne moreš verjet, se je naša trma obrnila tak kot je treba in nas razsvetlil z svetlino. In vse je super!
Pa za par sekund nam je menda pokazal lulčija.. nismo prepričani, vendar je zravnica rekla, da je menda to to oz. da je bolj fantovski :D 

Veliki smo 6,94cm, tudi glavica je normalno velika. PDP ostaja 12.3.2011 user posted image Sem pa dala slikice našega trmastega pobalina v album, če katero zanima user posted image  

BeeBee lepo da si ok. Nas je skrbelo zate. No tako kot si rekla, lepo da ti je drugi angelček ostal in le pazi na njega user posted image

Sitnoba čaj dobiš skoraj v vsaki malo večji trgovini.. šparu, tušu, itd.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.9.2010 21:41:54   
maja1985
Uf, ste se razpisale user posted image

Eva07 vse najboljše!

BeeBee pozdravljena!

Čestitke vsem za uspešne NS. Jaz več ne pridem kaj dosti do računalnika, je služba, pa potem se je treba malo Aljažu in možu posvetit pa mine dan. Počutje je ok, samo taaaaako sem utrujena. Beli tok tudi mene matra. Bom videla, kaj mi bo rekla na pregledu naslednji teden.

Lepo spite!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.9.2010 21:44:50   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

Ma še ena stvar me malo muči... veselo kramljate o nakupu tega in onega za bebača ali pa za sebe...jaz se nikakor ne morem pripravit, da bi kaj kupila user posted image
Sem danes 5x držala v rokah Dojenčkov album in na konc je ostal na polici, pa tudi s knjigo Nosečnost se je zgodba ponovila...
pa ni to, da pač ne kupujem še stvari ampak me bolj moti to, da se ne veselim toliko kolikor se bi morala... user posted image
Psiha? Izpiti? Slabe izkušnje? kaj mi je!?!?!

poznam tole!!!!!

Jaz mam včasih probleme, ne vem, a sem vesela al ne!!! Kupit pa bom mogla nekaj, k me vse špona, tak da..... user posted image
Eno knjigo berem, o materinstvu in nosečnosti od enga angleškega dohtarja... govori o psihi nosečnice in nanovo matere, neglede na to katera nosečnost po vrsti je.... in tudi o tem kako se počuti ob vsem tem očka otrok....user posted image
Veš veliko veliko je psihičnih problemov med nosečnostjo, pa je o tem še vedno tabu govoriti.... vsaka nosečnica naj bi bila vesela, pa žal ni vedno tako...

< Sporočilo je popravil rožica86 -- 6.9.2010 21:53:50 >

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.9.2010 21:57:03   
5ra8
BeeBee, malo prej sem razmišljala o tebi punca, kje hudiča se potepaš? user posted image Ti si takrat ziher glih  pisala post user posted image
No samo da je OK, tole pikico pa srkbno čuvaj, pa tudi čuval ti jo bo njegov bratec/sestrica ki je med angelčki.

Sitnoba, jst pijem od tekane - nč posebnega user posted image zeliščni čaj

Čestitke za dobro opravljene NS, jutri popravim seznam danes se mi glih ne da.

Danes se ni nič Naja17 javila user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
7.9.2010 7:23:20   
emilija2008
Dobro jutro!

Lunca, seven - čestitke za dobro nuhalno!!user posted image user posted image
BeeBee - pozdravljena ponovno doma. user posted image

Slama - hvala, nakup je končno uspel, upam,da paket čimprej dobimo. Naročili smo nekaj majčk od pujse Pepe,ki je za našo ta malo zakon. user posted image

Sicer pa sem tudi jaz take sorte - vraževerna, da  v 1. nosečnosti do 30.tedna nisem nič kupovala za dojenčka, tudi možu nisem pustila, da bi začel rihtati sobico, tako da je šlo potem časovno in finančno bolj na knap. In zgleda, da tudi v drugo ne bo bistveno drugače. Za vse bo še čas po novem letu. Upam. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
7.9.2010 8:10:38   
nina42
Dobro jutro user posted image

Kakšno vremeuser posted image Včeraj sem imela jesenski plašč pa me je full zeblo, bom si danes vzela zimsko bundo...
Lunca, Seven, Beebeeuser posted image

Danes pa na nuhalno, sploh nisem mogla spat.... Vso srečo vsem na nuhalni danes user posted image

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
7.9.2010 8:15:05   
5ra8

user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted imageštajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted imagePoljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted imageokolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imageSG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted imageŠtajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted imagekraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted imageSavinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted imageKRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageMB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted imageMB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted imageDolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image
Sarakitara, 27, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image

10.3.11
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted imageMb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted imageNm
user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted imagegorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted imageokolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted imagekraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted imageMb user posted image
mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted imagekraj

stellaria, ?user posted image , ?user posted imageDomžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
*Ninočka*, 28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted imageNG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , kraj
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted imageVelenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted imageokolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted imagekraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , npokolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa27 let, 2  user posted image , 1  user posted imageMb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted imageokolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 64 user posted image

št.
user posted image : 6
št.
user posted image : 5
št. user posted image
user posted image : 58 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
7.9.2010 8:15:58   
5ra8

user posted image

user posted image

thunder - 08.09
Heilie - 09.09
lina10 - 09.09
Lun1ca - 09.09
nina42 - 09.09
Nocturama - 10.09
tanjusi - 14.09
maja1985 - 14.09
discoamela - 15.09
_tina - 15.09
libna - 15.09
mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
inia - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
Naja17 - 27.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
Čebel@ - 05.10
slama - 07.10

user posted image

SaMaa - 07.09
Eva07 - 07.09
nina42 - 07.09
nelikaa - 08.09
slama - 13.09
Čebel@ - 13.09
Klemy82 - 14.09
rožica86 - 16.09
čupa - 17.09
anina7 - 17.09
pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09

user posted image

tarikata - 29.09

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
7.9.2010 8:28:13   
Poli_H
Dobro jutro user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Beebee Sej sem vedla da se boš vrnila punca!!! Sem takoj rekla, da dr. že vejo kaj delajo in da te bodo oskrbeli, da boš lahko spet z nami čvekala user posted image  Ti. če smem vprašat... Kaj pa je z dvojčkom? Je še v tebi ali so ti ga kako odstranili ali kaj...? Mislim, če ti ni neprijetno pisat o tem...

olje za strije uporabljam jaz kr od DM Mama kolekcije Pflegeol. Diši! user posted image

Lep dan vam želim, tooooooooooooooooplo se oblecite, ker je zunaj zima! user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
7.9.2010 8:31:12   
Poli_H
NS vsem iskrene čestitke!!! Gremo punce, gremo, samo s pozitivo naprej! user posted image  pa srečno vsem ki vas danes čaka NS ali pregled...

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
7.9.2010 8:41:24   
slama
Jutro,

nina, eva in samaa srečno na nuhalni user posted image user posted image user posted image

lunca user posted image

bee bee dobrodošla nazaj user posted image

No, meni pa zdravje nagaja. Ponavadi zbolijo otročki, ko grejo v vrtec, pri nas sem pa jaz nekaj fasala. Ponoči sem se zbudila, ker sem imela noro zamašen nos. Iz mene teče, da je joj. Mam že zimske cunje na sebi. user posted image  

sitnoba jaz čaj za nosečnice od tekane kupujem v dm. Drugače ga dobiš tudi v drugih trgovinah, največkrat ga majo pa na policah pri otroški hrani.

Punce, mislimo pozitivno. Tudi jaz sem po naravi bolj pesimist kot ne. Samo sebe zavestno odvračam od negativnih stvari. Zavedam se, da obstajajo in se soočim z njimi, ko do njih pride, v naprej se pa trudim, da o njih ne razmišljam. Vsaj tako je pri belem dnevu. Mam pa tudi jaz včasih prav moraste sanje in ko se zjutraj zbudim, se tolažim, da so bile le sanje, čeprav so včasih res groooozne.

Aja, kako pogosto imate preglede? Jaz sem imela do zdaj enega, potem mam nuhalno 13., zaradi česar je rekla g., da mi vmesnega pregleda ne bo delala, tako da imam 2. pregled pri g. v 17. tednu.

Tople pozdravčke.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
7.9.2010 8:50:00   
pikecpokec
Hej!
Včeraj sem imela pregled in je vse OK. Mi je pa zdravnica naredila UZ in ker nisem šla na NS, mi je še malo pogledala in izmerila. Je rekla da je vse OK, tudi nosna kost in stegnenica. Tko da JUHUHU! user posted image
Naslednji pregled imam 7.10.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
7.9.2010 9:05:09   
Poli_H
čaj sem kupila Pregnancy tea od Teekane, pa ga nisem našla niti v Tušu, niti v Merkatorju, ampak v Intersparu. Pomaga pa pri odvajanju vode in urejanju prebave. Na mene je v dveh dneh naredil velik vtis kaj se prebave tiče user posted image

pregledi mene že od začetka naroča na 4 tedne (5. teden, 9. teden, 13. teden, naslednji 17.teden). Ampak to je moj G, ostali vem da večinoma ne naročajo tako pogosto...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
7.9.2010 9:06:51   
Poli_H
Ah ja... moja pozabljivost danes... Kaj pa neko kremo za bradavičke boste uporabljale? Kdaj boste začele? Mene je namreč sveže pečena mamica opozorila, da je ona po navodilih začela šele ko je začela dojiti, pa ima ful težave, ker je blo prepozno in da naj prej začnem s tem... Da se bradavičke učvrstijo user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
7.9.2010 9:07:56   
5ra8
Jst čaj tud kupujem v DMju, v merkatorju sem glih včeraj gledala pa ga ni bilo.

Jst sm bla na pregledu v 5t, 6t, 10t, 13 (NS), pa v 17 imam user posted image

vsem srečno danes na pregledih in NS. user posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
7.9.2010 9:10:16   
5ra8
Poli_H - jst kreme za b. še ne uporabljam....ne vem pa kera je zadnič napisala da če gre ven da jo fuul zabolijo....

Mene predvsem zjutraj ko je mrzlo, pa če grem brez modrca ven, ko sem še v pižami in sm trenerko navlečem nase da pelem psa na opravljanje potreb.....šuuuuuuu....kako zareže.....res zaboli al zapeče al neki...ne vem no...kako bi opisala to bolečino user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
7.9.2010 9:19:42   
Lun1ca
Heh ta čaj je zgleda kar iskan in ga je kr problem dobit. No jaz ga kupujem v tušu in je naložen pri čajih. Je pa res da ga majo samo v supermarketih. Je pa fino vedet da ga imajo v DMu, ker imam danes namen it tja, pa tudi brez čaja sem že user posted image

pregledi meni so rekli, da bom imela preglede vedno na 4 tedne. In čeprav sem imela včeraj NS imam v četrtek pregled.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
7.9.2010 9:46:02   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Danes se ni nič Naja17 javila user posted image

Tu sem user posted image  user posted image ...

Mah mam sama s sabo probleme... Sva se z mojim odločla, da bi še zadnjič skočila nekam sama in sva se čist zakurla za kapverdske otoke in pod milim bogom nič drugega... ok, bi šla na Maldive, ampak že 6h bo ful tu mač letenja...

No in kličem gineka in un že pri letenju naredi celo štalo, da kam rinem, tromboza in to user posted image  Ene ful letijo, pa nič ne komplicirajo...
Je pa morda mal problem destinacija, čeprav nekega groznega rizika ni, tud tu se mi lahko kej naredi... Če pa pride do česa hujšega, mi pa tud tu ne morejo pomagat...
Kaj ve mislite?

Beebee - user posted image  dobrodošla nazaj
vse ostale - srečno in bravo za preglede

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
7.9.2010 9:50:05   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Aja, končno sem dobila knjigico TO SEM JAZ.

Hojla,

Kje ste pa kupili tole knjigico? Hmmm to bi pa tudi jaz naročila.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......