|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
7.9.2010 9:50:56   
Lun1ca
jaz se v nosečnosti ne bi odločla za "izlet" v takšne kraje. Raje bi izbrala kako lepo mesto v Evropi. London, Pariz, Praga ali kaj podobnega.. 
Manj bolezni, z zdravstvom ni problem, nobenih čudnih insektov user posted image
Moje mnenje pač..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
7.9.2010 9:58:54   
tanjusi
Ma da vas malo pozdravim saj pokonci sem že kar nekaj časa, otroke spravila v šolo , malo pospravila , sedaj pa že pomalem pripravljam kosilo...
Bee Bee , jaz sem tudi zelo razmišljala kje si in kaj je z tabo, k sreči si ok user posted image
Sem se odločila da grem danes malo ven zjutraj na en daljši sprehod, pa tako prijetnp dežuje da raje nisem... Ah saj bouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
7.9.2010 10:02:58   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Aja, končno sem dobila knjigico TO SEM JAZ.

Hojla,

Kje ste pa kupili tole knjigico? Hmmm to bi pa tudi jaz naročila.

babycenter jo ma, lahko jo tudi preko neta naročiš. 15,82 € se mi zdi da je user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.9.2010 10:08:43   
nelikaa
Sitnoba,

tudi jaz sem na istem kot ti. mislim, da zato, ker sem po naravi že bolj previdna oseba. Malce me daje slaba vest, ker ne gledam vozičkov, ne zbiram oblekic, nič.... - vem pa, da zato, ker želim biti 100%, da je vse ok. Kot sem že rekla, mene so zdravniki, diagnosticirali, da brez zdravniškega posega, ne morem imeti otrok - in sem to nekako sprejela. Ko sem zvedela, da sem vseeno zanosila, sem bila čisto šokirana in tako vesela, da sem se kar smejala sama sebi par tednov.

Sedaj pa sem pač previdna in me zanima kaj bo na NS in da bo vse ok. Potem se bom šele sprostila in začela uživati v nosečnosti.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.9.2010 10:10:37   
morowi

Da se se js mal javim... :) sicer pridno berem diskusije...
Pocutim se ful dobr, se mi zdi, da mam ful energije, hodim na aerobiko, pa na vaje za ucvrstitev hrbta... itd. js mislim, sa mi bo prav prislo...

Naja17- js ne bi prevec komplicirala in bi sla na potovanje, ce si zelita it. Sej se lahk po letalu tut mal sprehajas... ce bi tk razmisljale, bi lahk pol celo nosecnost lezale doma... :) se mi zdi, da je bolje, ce cim manj o tem razmisljas- kaj vse bi lahko slo narobe? to lahko gre tako vedno, ne?

Glede kreme pa js se zdej mazem zjutri z vichyijevo kremo proti strijam, zvecer pa z eucerinovim oljem- zal sm zgleda kr podvrzena, ker mam ze velik strij iz pubertete... mi je pa ena kolegica rekla, da si morm kupit kremo Mustela (v lekarnah), da je menda zakon... Je pa kr draga :( okrog 20 eur 150 ml... ampak mi je rekla, da je vredna vsakega evra... :) bomo vidli, verjetno si jo bom kupla...

Men tut se ni prevec do nakupovanja, sicer se lahko nosim normalno vse hlace, amapk ze cutim v predelu pasu, da postajajo tesne... tk da bom slej ko prej mogla po nakupih :)

Ste ze kej gledale vozicke? Men se mesa... bolj gledam, manj vem kaj bi rada... tk da bi prosla za pomoc oz. nasvete...

zaenkrat dost, lepo se mejte

se tipkamo

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
7.9.2010 10:15:33   
slama
letnje konec meseca letimo v London in ko sem to omenila sestri na pregledu, je rekla, da se letenje med nosečnostjo odsvetuje user posted image  in naj se raje pogovorim z g., ki pa mi je dala naslednji odgovor in se z njim strinjam.
Samo letenje, predvsem krajše razdalje, je za nosečnico najbolj primerno v 2. tromesečju. Sam let naj ne bi vplival na nosečnost. V primeru težav v času bivanja v drugi državi pa je problematična zdravstvena oskrba in zaradi tega so potovanja manj zaželena, ne toliko sam polet. Odsvetovala pa mi je kraje, za katere je potrebno kakšno ceplenje, kjer je večja nevarnost kakšne okužbe ter kjer je slabše organizirana zdravstvena služba.

Pa še pri nekaterih letalskih družbah nosečnice ne smejo leteti po 37. tednu, glavni razlog pa je morebitni porod v času leta.

Dobro se odloči user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
7.9.2010 10:18:54   
*Ninočka*

IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Aja, končno sem dobila knjigico TO SEM JAZ.

Hojla,

Kje ste pa kupili tole knjigico? Hmmm to bi pa tudi jaz naročila.

babycenter jo ma, lahko jo tudi preko neta naročiš. 15,82 € se mi zdi da je user posted image

Evo - naročenouser posted image  Sem malo brala in jo res hvalijo. Pa da vidimo user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
7.9.2010 10:19:51   
nelikaa

Hvala, bom malo pobrskala. 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
7.9.2010 10:28:42   
slama
vozički moj nasvet je naslednji:
na tržišču je poplava vozičkov, ampak predno se lotite kupovanja najprej poglejte kakšne so prostorske možnosti. To velja predvsem za prostor v prtljažniku avtomobila in če živite v bloku. Znanka je kupila voz, ki ne gre če vhodna vrata stanovanja v bloku, ne v dvigalo. Imajo cele projekte, ko se kam odpravljajo z vozičkom.
Pa še na težo vozička pomislite. Men je bil en Per perego všeč, a kaj ko mi je bil čist preokoren za sestavljat in absolutno pretežak, al pa stokke, ki ni ravno medel za po makdamu šibat.
Se pravi, upoštevajte še, po kakšnem terenu boste vozile; asfaltne mestne ulice, makadamske, poljske poti, ... glede na to se odločite za velikost koles in kako okreten je voziček pri zavijanju.

Predvsem pa glejte na funkcionalnost, ker samo lep voziček ne bo dovolj.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
7.9.2010 10:28:55   
5ra8
Naja17, jst bi si na tvojem mestu privoščila.
Malo povprašaj mogoče še Pušenjaka glede tega.
Ne vem, potem po porodu, vprašanje kdaj bosta spet tako lahko šla...v eksotiko....sicer pa če nimaš nobenih problemov, potem pa sploh. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
7.9.2010 11:04:58   
nelikaa
Naja17: pozanimaj se malo pri zdravnikih, vendar jaz v nosečnosti ne bi potovala v države 3. sveta.

Midva sva z mojim v 8 letih prepotovala Vietnam, Sirijo, Tajsko, ves arabski svet - ker je pač moj mahnjen fotograf in obseden z eksotiko :), vendar se v nosečnosti ne bi podala v te dežele. Predvsem zaradi tega ne, ker v teh deželah, lahko pričakuješ slabše higienske pogoje. Zdravniška oskrba je povsod na nivoju, če se pred potovanjem zavaruješ ter obiščeš v kraju kjer si, ambulanto za tujce (ne domačine), kajti v teh ambulntah je oskrba boljša kot jo imamo doma v Sloveniji.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
7.9.2010 11:20:57   
nelikaa
Ne vem pa zakaj imaš občutek, da ko bo otrok, pa ne bosta šla nikamor več. Tudi moj je imel take misli, pa sva v letih najinega potovanja po 3. svetu srečala ogromno družin z majhnimi ter nekoliko večjimi otroki, pa tudi pare, ki so si zaželeli malce intimnosti in so odpotovali na tuje brez otrok.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
7.9.2010 12:32:53   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: slama

vozički moj nasvet je naslednji:
na tržišču je poplava vozičkov, ampak predno se lotite kupovanja najprej poglejte kakšne so prostorske možnosti. To velja predvsem za prostor v prtljažniku avtomobila in če živite v bloku. Znanka je kupila voz, ki ne gre če vhodna vrata stanovanja v bloku, ne v dvigalo. Imajo cele projekte, ko se kam odpravljajo z vozičkom.
Pa še na težo vozička pomislite. Men je bil en Per perego všeč, a kaj ko mi je bil čist preokoren za sestavljat in absolutno pretežak, al pa stokke, ki ni ravno medel za po makdamu šibat.
Se pravi, upoštevajte še, po kakšnem terenu boste vozile; asfaltne mestne ulice, makadamske, poljske poti, ... glede na to se odločite za velikost koles in kako okreten je voziček pri zavijanju.

Predvsem pa glejte na funkcionalnost, ker samo lep voziček ne bo dovolj.

user posted image  na vse to gledam jaz. Živm v bloku, v 4.nadstropju brez dvigala in imam mali avto (cliota). Kaj želim še boljšega??? user posted image user posted image

Drugače je pa danes dan D- nuhalna. Recimo, da bo vse OK user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
7.9.2010 12:40:23   
nina42
Evo mene z nuhalne, je bilo super, delala mi je Reševa v Dravljah, vse se je fajn vidlo, glavica, prekrižane nogice, rokice, potem je user posted image malo poskakoval in brcal, se obrnil in pokazal hrbet, se obrnil nazaj, se popraskal po nosu... V glavnem superuser posted image Potem sem vprašala za spol in se je med nogicami fajn vidla taka izboklina, je rekla tudi zdravnica da je skor ziher fantek, ker se kar vidi user posted image
Sicer sem po tihem upala na user posted image in sem bila najprej malo razočarana, ampak saj... na koncu nima veze... user posted image user posted image user posted image

Tveganje imam nizko, čeprav sem še dala kri za dht za ziher...

< Sporočilo je popravil nina42 -- 7.9.2010 12:45:04 >

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
7.9.2010 12:45:09   
Heilie
SaMaa držim pesti za lepe novičke user posted image , sporoči kako bo!

Mene tele dni spet daje utrujenost. Komaj čakam četrtek, ko bom doma. Imam pregled in mi bo zdravnica dala kar bolniško, da ne bom jemala dopusta.  Pa še za spanje in počivanje bom malo izkoristila. Sem mislila, da me bo v 15. tednu že kaj spustilo, pa še kar vztraja. Razmišljam, če bi mogla več telovaditi oz. biti aktivna, če sem zato utrujena user posted image Samo če sem tako brez energije da kaj več kot sprehod ne zmorem, potem imam pa slabo vest user posted image

Glede vozička in nakupov pa tudi jaz ne bom prehitevala. Mislim, da je še čas za to. Ene hlače imam sposojene, v kratkem bom kupila blazino za dojenje (da bom lažje spala), za bebico pa potem...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
7.9.2010 12:48:01   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Evo mene z nuhalne, je bilo super, delala mi je Reševa v Dravljah, vse se je fajn vidlo, glavica, prekrižane nogice, rokice, potem je user posted image malo poskakoval in brcal, se obrnil in pokazal hrbet, se obrnil nazaj, se popraskal po nosu... V glavnem superuser posted image Potem sem vprašala za spol in se je med nogicami fajn vidla taka izboklina, je rekla tudi zdravnica da je skor ziher fantek, ker se kar vidi user posted image
Sicer sem po tihem upala na user posted image in sem bila najprej malo razočarana, ampak saj... na koncu nima veze... user posted image user posted image user posted image

Tveganje imam nizko, čeprav sem še dala kri za dht za ziher...

Čestitke user posted image user posted image

Kako mora bitit dobro za videti, če kaj pomiga. Naš user posted image je pa kr spal.

Kar se pa tiče spola. nama je tudi napovedala user posted image , ampak jaz se ne bom preveč osredotočala na to. Bomo videli kaj bo.
Sem si pa tudi jaz bolj želela user posted image na začetku, sedaj mi je pa vseeno. Samo, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
7.9.2010 13:32:53   
Eva07
Jooj punce, mene je tako strah pred NSuser posted image Komaj komaj sem čakala zdaj sem pa čist fuč, kr zvija me že cel dan. Držte pesti, no saj kar bo bo, spremenit tako ne morem ampak to dopovedat moji buči, joj jojuser posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.9.2010 13:46:15   
Heilie
Ne skrbi Eva07, jst sem bla tud pred NS čist panična, pa na Wc-ju sm cel dan sedela, super odvajalno sredstvouser posted image . Sej booo!!

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.9.2010 15:10:31   
KlaraMay
Sej ne da se mi že meša od neodločenosti, pa bom še tukaj vprašala, k ste pred nami (sem aprilčica).
Ampak kam predlagate za NS, če bi izbiral med dr. Pušenjak ali dr. Strah? user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.9.2010 16:39:28   
_Sončnica_
Zdravo punce,

da se še jaz po dolgem času oglasim. Sem bila na nuhalni in je vse super - 1:22.000! Sploh nisem vedela, da obstaja možnost za tako nizko verjetnost! Zdravnica je rekla, da misli, da je user posted image , ampak ni bila prepričana, tako da bo treba še malo počakat. So pa pri mojemu dragemu v ožji in širši familiji sami fantje, tako da nekaj zna bit na tem...

Za seznam:
Videli smo user posted image . Končno! Naslednji pregled je 4.10.

Naja17: Mislim, da z letenjem v nosečnosti ni nič narobe, tudi večina ginekologov pravi, da (vsaj v 2. tromesečju) to ni noben problem. Midva z dragim sva ogromno potovala, enkrat sva šla tudi okoli sveta in sva bila v nešteto nerazvitih državah - od Indije, do Bolivije, Egipta, Peruja itn - in bi šla takoj spet tja, tudi z otrokom nameravava naprej potovat. Ampak ne med nosečnostjo! Imela sem priložnost (žal) obiskat par klinik in bolnišnic v teh državah in zna biti to precej strašljiva izkušnja. Predlagam sledeče: izberi kraj, ki je malce bolj razvit - Kapverdi (Zelenortski) so res bolj zadaj, isto velja za Sejšele, Maldive... Ampak npr. Kanari, Madeira so pa Španski in je dosti višji nivo oskrbe. Ali pa npr Bahami so čisto zraven ZDA in imajo tudi visok nivo. Lahko pa gresta kar v ZDA npr na Florida Keys, ki so zelo lepi, nudijo vso udobje civilizacije. Za Miami je iz Nemčije cel kup direktnih letov in se ti pri celi poti sploh ne pozna toliko tisti 2 urci več na letalu. Gre samo zato, da gre lahko nekaj malo (ne zelo) narobe in ti v razvitem svetu zlahka pomagajo, v tretjem svetu pa ti zaradi pomanjkanja opreme in zdravil (po navadi sploh ne znanja) ne morejo. Upam, da sem ti pomagala in da izbereta super destinacijo (v nobenem primeru pa ne ostanita doma user posted image )

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.9.2010 17:09:42   
naja17
KlaraMay - v večini so z dr. Strahovo zadovoljne, jaz sem bila pa pri dr. Pušenjaku in mi je res user posted image ... Cena je pa itak ista user posted image ...

sončnica - hvala za odgovor... nič naju tko ne vleče kot točno tja user posted image  Vseeno pa nisem zasledila res slabe medicine, baje je še nek novo zgrajen medical center z evropskimi dohtarji tam, takoj zraven hotela... In da se mi lih v tistem tednu nekaj naredi user posted image  Pol maš pa res smolo,  bi reku Pušenjak user posted image ...

(odgovor članu _Sončnica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.9.2010 17:40:31   
tanjusi
Punce meni se pa čisto zdi da mam user posted image user posted image user posted image v trebuščku , res user posted image dans se mi je že parkrat zazdelo da se nekaj dogaja , upam ni kaj druga user posted image ...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.9.2010 17:53:03   
aischa1
user posted image user posted image Tanjusi zauser posted image user posted image sigurno je to to kar ti misliš.Tudi jaz sem sedaj nekje pri takih tednih začutlauser posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.9.2010 19:55:37   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Eva07

Jooj punce, mene je tako strah pred NSuser posted image Komaj komaj sem čakala zdaj sem pa čist fuč, kr zvija me že cel dan. Držte pesti, no saj kar bo bo, spremenit tako ne morem ampak to dopovedat moji buči, joj jojuser posted image

Saj vem... jaz celo noč nisem mogla v redu spat pred nuhalno, razmišljaš vse mogoče in oh.... Kaj ti pomaga razum v takih trenutkih user posted image Nič drugega ne moreš, kot pa počakat da mine. Vso srečouser posted image

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.9.2010 19:58:06   
tanjusi
Kje pa je danes Thunder?Ali ni včeraj nekaj o krvavem izcedku tožiLauser posted image

(a camus)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......