jona klara
|
čer...... sem ćist zdelana od današnjega dne... imela sem 8.30 uro za redni pregled, gotova bila 14.45, lačna, utrujena od čakanja in sedenja.IMELA TEST ZA CUKER, SPLOH NISEM VEDLA, DA BO, KER MI NISO NIČ REKLI,vse okej ker sem dočakala izvide.Potem pa ni bilo dr. ja v ambulanti, ker stavkajo ali nekaj temu podobnega, obe amb. brez dr. ob 10 ih je prišla ena sekundarijka, ki ni vedela nč kaj...dala me je na uz zaradi gibov, kjer sem čakala do 14.30, rekel dr, vse okej in da do 30 tedna ni panike če bo tako.potem se mi je pa že mudilo v MŠ, kje rsem bila do 17.30, hujše os službe.Čakala je tudi ena ki je imela krvavitev, niso je šlivili, bila je na vrsti za mano ob kakih treh popoldan, niti ležati je nso dali, kr grozno, upam, da se kmalu zmenijo in začnejo normalno delati. teta m- čestitam za 3d, samo da si videla pupiko, da je vse okej, se je pa dolgo trudila, jaz sem bila tam samo kakih 20 min.sedaj se pa prepusti in uživaj s pupico še naprej. cukica, betricija, urshy- lepe kopalnice, kakšne bodo šele otroške sobice