babyika88
|
živjo! jaz se veliko ne oglašam na forumu,vas pa redno berem... rok imam 16.9.2010. in ker vidim da vsi omenjate,da je čep krvava sluz oziroma rjava,vam iz lastnih izkušenj povem,da to samo delno drži! v nedeljo namreč sem čutila,da se je iz mene nekaj izločilo,in ko sem šla pogledat na wc, je bila na spodnjih hlačah sluz(kot puding),cela kepa,ki ni bila niti malo rjava,niti krvava,ampak umazano rumena.... in tako sem se napotila v porodnišnico,kjer so mi povedali,da se mi je odluščil čep! tako da sem zdaj doma in čakam na popadke ali pa da mi voda odteče,da grem nazaj! tako da se ni čisto za zanašat na to,kar drugi govorijo,ker je pri vsaki ženski malo drugače...in boljš da se gre na pregled pa vidi kaj je,saj te to res nič ne stane,kot pa da je nekaj narobe,ker se preveč zanašamo na forume. IZVIRNO SPOROČILO: binabina IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: binabina ojla punce po dolgem času,.... ja ja sem v 36. tednu nosečnosti čez 4 tedne pa imam rok, hmmm pregled bo v četrtek ko nastopim 37. teden, pa me zanima eno na hlačkah sem zasledila rjav izceddek pa že cel dan se tko čudno počutim utrujeno kaj mislite da se je že začel čep luščiti??? čep kolikor vem je gosta sluz s krvavimi nitkami, ne pa rjav izcedek? a imaš še vedno izcedek ali se je umirilo? kaj pa otroček, normalno giba? mah punce, jaz drugače res nisem komplikator, ko pa gre za moje najdražje... če se ti karkoli zdi čudno, bi se šla jaz pokazat v P. te stane samo nekaj bencina, boš pa potem mirna. izcedek se umiril sedaj imam tako prozorenga oz se tko beli vidi na hlačkah otroka pa normalno čutim, joj komi čakam da da bi že zunaj bila,.. baje bo punčka,.... me zadnje čase kar pošteno matra,,... bom videla kaj mi bo ginekologinja v četrtek povedala ko imam pregled,...
|