eva2010
|
Dobro jutro Jaz sem se ravno prebudila, spet sem odspala svoje 2-urno dnevno spanje, to je postala obvezna praksa že zadnjih 14-dni. Vidim, da so nekatere med tem spet zelo pridne, zato želim: Mami2010, Kajča in Tannya - iskrene čestitke ob rojstvu vaših , želim vam obilo lepih trenutkov in cartanja ...go lillchy, go lillchy!! .. - če še nisi v objemu svojega NiNiBo - čestitke tvojemu za uspešen razgovor, to je res pomembna novička. babyika88 - tudi jaz imam tak rumen izcedek, sem bila prepričana, da je vnetje, bom še jutri omenila moji G, če je pa res čep pa super Moj herpes - no hvala vam za nasvete /je bilo res veliko različnih/, je pa tako, da včeraj nisem uspela do lekarne, tako, da sem si dala gor samo med, pa mislim, da ni bilo kakšnega efekta , je pa tako, da me danes več ne boli in peče, je le še ogromna krasta, zato ne bom nič mazala, samo počakala, da se posuši in odpade, upam da prav razmišljam? Lažni popadki - še vedno prisotni vsak dan, včeraj celo ves dan in na trenutke kar boleči, pol pa zmeraj izvenijo, tako, da ko se ojačajo vedno pomislim, kaj pa če je to to, pol pa že začnejo slabeti . Telovadba za malčke - jaz bi pa rada mojo 4- letnico letos vpisala v kakšen ples, ali katera ve kje v Lj. je kaj primernega? Uživajte
|