teodora75
|
Dober vecer! Rabim nujno pomoc (no ja, saj ne gori)... ampak ze 1 uro studiram po netu, kako pripravit 'nas' (malinov) caj in sem ze cisto zmesana. Jaaaaaaaa, vem da smo se o tem ze zdavnaj pogovarjale, ampak smo pac malo smotani, pa si bolj skoncentriran na stvari, ko jih dejansko rabis. In to je zame sele sedaj. Tako da sem ga danes koncno kupila in glej ga vragca: na zavitku pise, da ga dam v mlacno vodo, pustim zavreti, precedim in pijem. Ampak v mojih (malo 'zluknjanih') mozganih je nekje zapis, da sem veckrat slisala, naj bi se pac 2 zlicki poparilo, pustilo 5 ali 10 minut in potem spilo. Kaj od tega je zdaj prav in kaksna je sploh razlika? Drugace sem imela pa danes prvi CTG, ki ni pokazal nic pretresljivega, le slisat je bilo kot potres, ko je tale nas detec divjal po svojem kraljestvu. Nadaljnega pregleda nisem imela in tako niti nimam nobene ideje, kaj se dogaja z mojim MV. Sicer je pa mogoce cisto bolje, da ne vem. Ce se nam nic prej ne zgodi, imam naslednji CTG 17. sept. Uuuuuuuh, takrat vas bo pol ze s svojimi kricaci, iiiii Aja, sem bila pa danes kar malo sokirana, ko sem zjutraj na hlackah zasledila za kaksno zlico zelo goste 'pacarije', ki je spominjala na sveze stisnjen prozoren silikonski kit. Pa je sestra pri zdravnici rekla, da to najbrz se ni cep, saj ni imel nic 'dodatkov' (krvi). No, ne vem kaj zares je bilo, ampak meni je kar konkretna 'brca', da zdaj pa ne samo da berem, da se vse to dogaja drugim, ampak smo tudi mi ze cisto tam. Kaj bolj resnega mislim da se mi se ne dogaja, razen otrdevanje, kar itak traja ze lep cas, pa vsake toliko me malo boli, kot med , ampak potem tudi kmalu mine. Sem pa rekla danes mojemu, naj se kar lepo zmeni s svojim detetom, da se malo pocaka, saj je nas projekt miza se vedno v izdelavi, kje je potem se vse pranje. No, zdaj sem ze toliko spesnila, da upam da ne pozabite na osnovno vprasanje: torej kaj oz kako s pripravo caja? Lepo noc vsem in jutri en krasen dan! T.
|