|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
6.9.2010 20:20:56   
hanizali
Punce čerrrrrrrrr!
Moja prejšnja noč je bila porazna,kot sem že rekla je tamičkena zbolela,tako,da sem do dveh ponoči z njo dežurala,potem je do jutra hb zaspala.So pa mene od desetih zvečer pa do petih zjutraj matrali popadki na 7,potem pa na 5 min.Tako ,da sem kar pridno vadila dihanje celo noč.Zjutraj pa ,kot da bi odrezal,fertik vsegauser posted image In danes sem cel dan bila kot povožena ,pa še glavobol me jedajal,zaradi take noči...Sem bila pa vseeno pridna in sem zlikala celo žehto,pa pospravla stanovanje,bila v glasbeni šoli na sestanku za Zalo...Sedaj pa me čakata še dva roditeljska sestanka v šoli,eden 9.9. drugi pa 10.9.,Še najraje bi videla,da bi se jih udeležil kdo drugi in bi bila jaz takrat kje drugje.
Sem pa ravnokar s sprehoda in mi gre prav na živce,ker me vsak ,ki me vidi že sprašuje ,če že nisem šla??!!Tinka te prav razumem kako je to nadležno,ko si čez rok...Saj jaz imam pa še celi 5 dni fore...ne vem zakaj bi že morala kam it??!!!
Tejči N.P. imam 10.9 ,pa tudi ctg!Bi bila pa prav zadovoljna,če mi ne bi bilo treba več in bi bilo že vse mimo...
LEP VEČER vsem skupaj,grem še pod tuš in potem štet popadkeuser posted image kot prejšnjo noč..

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.9.2010 20:28:05   
Klemcy
hanizali - pa to si mela 7 ur popadke? Pa jaz bi že davno verjetno letela v P, če bi imela že na 5 minut. Hja dobra si, da si tako dolgo zdržala. Mene bi že moj na silo odvleku verjetno user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.9.2010 20:31:45   
tejči28
user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. almera, archie,mala2001,eva2010
         kajča,tinkatonka
09.9. nenka7,corfu,Inčy,binabina
10.9. lenca78,hanizali
15.9. NiNiBo,T.Z.
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

10.9. lenca78

user posted image    CTG      user posted image

07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie,klemcy,mala2001,
         eva2010
,tejči28,tinkatonka

09.9. sanje2
10.9. mala,lenca78,hanizali
13.9. PikicaT

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.9.2010 20:37:09   
tejči28
kaj ni to zoprno,da se zvečer pojavijo popadki in pol te celo noč mantra in že misliš,da je to to,pol pa se do jutra vse umiri. To je grozno.

mala, sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res grozno kaj se plete tak mladim po glavi,da ne vidijo druge rešitve.

Tinka to bi bil hec,da bi imela oba roj.dan na isti dan. user posted image Meni je čisto vseeno,jaz bi se rada rešla čimprej.Pa tudi teh zoprnih vprašanj.Danes mi zvoni soseda,kao če sem ji zvonila,ker je ni blo doma user posted image ,(kot da ji zvonim kdaj),takoj zatem pa,a še nisi rodila?Jaz sem pa mislila,da nam nisi povedala. Mislim WTF? Kaj bom na oglasno desko obesla,da sem rodila al kaj.Mater so to radovedni ljudje v tem bloku. Za popuser posted image In mojega v službi gnjavijo vsaki dan,da je že ves nervozen.Bi blo boljše,da bi rekla,da imam rok konec septembra,bi mi zdaj to bilo prihranjeno.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.9.2010 20:41:13   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

kaj ni to zoprno,da se zvečer pojavijo popadki in pol te celo noč mantra in že misliš,da je to to,pol pa se do jutra vse umiri. To je grozno.

in ti popadki na žalost ne "odpirajo", saj pri meni je tako. Po včerajšnjih 5 urah teh kvazi popadkov sem odprta isto kot pred enim tednom.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.9.2010 20:42:57   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28
Tinka to bi bil hec,da bi imela oba roj.dan na isti dan. user posted image Meni je čisto vseeno,jaz bi se rada rešla čimprej.Pa tudi teh zoprnih vprašanj.Danes mi zvoni soseda,kao če sem ji zvonila,ker je ni blo doma user posted image ,(kot da ji zvonim kdaj),takoj zatem pa,a še nisi rodila?Jaz sem pa mislila,da nam nisi povedala. Mislim WTF? Kaj bom na oglasno desko obesla,da sem rodila al kaj.Mater so to radovedni ljudje v tem bloku. Za popuser posted image In mojega v službi gnjavijo vsaki dan,da je že ves nervozen.Bi blo boljše,da bi rekla,da imam rok konec septembra,bi mi zdaj to bilo prihranjeno.

sam kaj se vse ne spomnijo ljudje res. Jaz npr prejmem skoraj vsak dan sms kakšne osebe, ki je nisem slišala mesec, dva ali pa tri, pa jih zanima kako kaj sem, da mislijo name in da upajo, da bom kmalu kaj sporočila. Pa a jim res ni jasno, da so itak na sms listi, ker bom večinoma skoraj vsem poslala sms z enako vsebino, ko bom po rojstvu "prišla k sebi". Mah hecni so, čeprav dobronamerno in po njihovo "skrbni".

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.9.2010 20:44:34 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.9.2010 20:43:14   
tejči28
Torej so to lažni popadki.Pa saj so že ti dokaj močni. Pri meni se še ne dogaja nič novega.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
6.9.2010 20:44:57   
hanizali
Ja tejči nič fajn ni blo to ,ma sem hodila skoz na wc gledat,če bo šel kaki čep ali kaj podobnega pa nič,pa še blizu porodnišnice sem tako,da se nisem dosti sekirala..In čez dan pa taki mir v celem dnevu samo ene par krčev po pol minutke ,za pop....Me pa spodi že res vse nekam tak boli,občutek kot da bi se že fajn odpiralouser posted image Zdej sem na sprehodu kar težko hodila in se ustavljala,ker kar ne zmorem več..

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
6.9.2010 20:56:54   
mala2001
Meni pa moj dedi ne verjame, da grem nocoj rodit (ker sem si tako zastavla....user posted image ) in se je spravil čebulo jest!user posted image user posted image user posted image

Če me kaj prime in bom res nocoj dihala, ga zadavim, če bo v mene dihal....user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa danes v trgovini srečal predstojnika porodnišnice, ki me pozdravlja....user posted image Očitno sem res že veliko časa preživela v P da si me je zapomnil....user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 20:59:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
6.9.2010 21:16:03   
teodora75
Dober vecer!

Rabim nujno pomoc (no ja, saj ne gori)... ampak ze 1 uro studiram po netu, kako pripravit 'nas' (malinov) caj in sem ze cisto zmesana. Jaaaaaaaa, vem da smo se o tem ze zdavnaj pogovarjale, ampak smo pac malo smotani, pa si bolj skoncentriran na stvari, ko jih dejansko rabis. In to je zame sele sedaj. Tako da sem ga danes koncno kupila in glej ga vragca: na zavitku pise, da ga dam v mlacno vodo, pustim zavreti, precedim in pijem. Ampak v mojih (malo 'zluknjanih') mozganih je nekje zapis, da sem veckrat slisala, naj bi se pac 2 zlicki poparilo, pustilo 5 ali 10 minut in potem spilo. Kaj od tega je zdaj prav in kaksna je sploh razlika?

Drugace sem imela pa danes prvi CTG, ki ni pokazal nic pretresljivega, le slisat je bilo kot potres, ko je tale nas detec divjal po svojem kraljestvu. Nadaljnega pregleda nisem imela in tako niti nimam nobene ideje, kaj se dogaja z mojim MV. Sicer je pa mogoce cisto bolje, da ne vem. Ce se nam nic prej ne zgodi, imam naslednji CTG 17. sept. Uuuuuuuh, takrat vas bo pol ze s svojimi kricaci, iiiii

Aja, sem bila pa danes kar malo sokirana, ko sem zjutraj na hlackah zasledila za kaksno zlico zelo goste 'pacarije', ki je spominjala na sveze stisnjen prozoren silikonski kit. Pa je sestra pri zdravnici rekla, da to najbrz se ni cep, saj ni imel nic 'dodatkov' (krvi). No, ne vem kaj zares je bilo, ampak meni je kar konkretna 'brca', da zdaj pa ne samo da berem, da se vse to dogaja drugim, ampak smo tudi mi ze cisto tam.

Kaj bolj resnega mislim da se mi se ne dogaja, razen otrdevanje, kar itak traja ze lep cas, pa vsake toliko me malo boli, kot med user posted image , ampak potem tudi kmalu mine.

Sem pa rekla danes mojemu, naj se kar lepo zmeni s svojim detetom, da se malo pocaka, saj je nas projekt miza se vedno v izdelavi, kje je potem se vse pranje.

No, zdaj sem ze toliko spesnila, da upam da ne pozabite na osnovno vprasanje: torej kaj oz kako s pripravo caja?

Lepo noc vsem in jutri en krasen dan!

T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 21:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teodora75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
6.9.2010 22:11:55   
mery15031981
HEJ DEKLETAuser posted image

Kako smo,jst po pravici povedani komaj čakam da grem v Rim,rok imam 23.9.

Pa da vam povem:v petek sem se cel dan počutila idealno,kot že dolgo ne,nakar e mi proti večeru ,oziroma okrog 19h začenejo popadki za znoret,na 3minute intenzivni pa tako da sem mislila dane bom prišla do porodnišnice.No pa mi je uspelo pridt do tja ,potem sem v sprejemni čakala še dobro uro  s takimi popadki,ko me je zdravnica poledala je ugotovila da sem odprta dobre 3cm,se preoblečem v tisto njihovo opremi,me priklopi na ctg ki mi je naprisal še tri popadke potem pa kar naenkret konecuser posted image .potem me napotijo na klistir in ostale pripreve na porod,čakam na porodno zopet dobri dve uri,potem so mi rekli naj se spočijem čez noč,moža so poslali domol,za zjutraj pa so rekli da bomo videli kako bo.čez dobrih 45 minut me potem ko se še ni nič dogajalo premestiji kar na oddelek,ker v porodnih ni bilo prostora saj so imeli res ful gužvo . . .  .joj ko bi mi vsaj dali malo umetnih popadkov pa bi že nekako šlo.No potem sem do včeraj ležala na oddelku,s tem da me niso nič pregledovali razenntega da so mi v soboto naredili tg,ki seveda popadkuv ni pokazal.Včraj na viziti so popvedali da dobim odpustnico,ker kao s takimi kot sem jaz tam nimajo kaj delat saj imajo tako gužvo da jim zmankuje postelj tudi na oddelku.Prosila sem jih za pregled,nakar me genikolig pregleda in mi reče naj kar pozabim da sem bila kaj odprta ker toza njega ni nič odprto.no in sedaj sem doma in zopet čakam na danD in upam da bi že kaj prej.Uglavnem prav dobro se vidi da se jim ne da al kaj,prav razočarana sem nad LJ porodnišnico,zares,ker ko si že enkrat v poroddni ti res ni več do tega da še hodiš dam 2v1

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
6.9.2010 22:29:51   
NiNiBo
lillchy123 in tinkatonka tudi jaz vaju lahko v sredo zapeljem, no problem..

tannya tudi jaz upam, da je vse uredu z njo pa tudi z njeno hci, ki je bolna. user posted image user posted image

tinkatonka pri nas je sestra dala svojega sina tudi na nogomet in se vedno (10 let kasneje) ga redno trenira. Meni se zdi super, ce se otroci ukvarjajo s sportom, seveda pa do zdrave mere.  Se predvsem je super, ce ima sam zeljo.

kajca zelim ti, da se te kmalu lotijo popadki in strucka pride kmalu sama od sebe in ne bo potrebno vec pregledov.  

mala2001 nikoli res ne ves kaksne boje bijejo drugi ljudje in tezko je razumeti, da tako mladi ljudje koncajo svoje zivljenje. Naj pociva v miru, sozalje.  

katrinka kako se rihtate, je z tvojo pupiko vse uredu, napreduje z tezo in ti si uredu?  

Jaz sem se pa popoldan mal k sebi spravla in sla potem na en dolg sprehod. Moj je sel pa pa po tecaju na pizzo v mesto z enim so-tecajnikom, kar je super da ima mal svoje druzbe in se bo lahko mal naklepetal.

Vsem mirno nocko, ce pa bo sla katera v P, pa srecno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.9.2010 22:40:53   
NiNiBo
mery15031981 kaksna dogodivscina, pa sej se hecas, vcasih ko pa kaj takega berem, pa tudi ne vem kaj naj bi si mislila. Jaz upam, da tvoj dan D kmalu pride in ko pride, da pride zares!! 

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
7.9.2010 7:51:38   
tinkatonka
Dobro jutro!

tinkatonka is still here user posted image user posted image user posted image user posted image

tannya mi je včeraj zvečer sporočila preko sms-a, da je dobila drugo svečko in da bo najbrž ponoči akcija, žal še ni nobenga sms-a z lepo novičko, tak da čakamo. Pričakujem da bo tekom dopoldneva - GO TANJA!!!

mery...no comment na tvojo dogodivščino. Upam, da naslednjič bo šlo pa zaras in da iz P ne prideš več 2 v 1.

teodora in malinov čaj...jaz sem na pol litra čaja dala tri žličke malinovih listov in sicer tako, da sem najprej zavrela vodo in prelila liste (naredila poparek) po cca 10 min pa precedila.

NiNiBo...čestitke za službo tvojega moža! user posted image To je pa res super, da gre vse tako po načrtih, kot sta si zastavila! In kako se je že kaj privadil na življenje v SLO? Mu je všeč?

No kot sem uvodoma napisala, jaz sem še vedno tu. Večer je bil "miren", noč tudi - sem šla samo 1× na wc, pa še ko je Anej prišel se je tako lepo stisnil k meni in pogrel ter pocrklal, da sem bila kr v user posted image . Včeraj je bil nasploh tako zelooo priden fantek, da sem bila čist nekaj ganjena. Je pa še vedno v fazi ne biti brez naju niti sekunde. Še ko greš npr iz dnevne sobe na wc, je bolje, da mu prej to povem, ker če ne takoj sledi vprašanje "mami kje si", ali pa še priteče z mano, da res ne izgubi sledi za menoj. No zdele sem ga ravno odpeljala v vrtec. Je pa danes takoj, ko je vstal, privlekel ven plastelin, se usedel za mizo in ustvarjal, jaz sem pa medtem še ležala v postelji. user posted image Sicer pa zunaj tako dežuje, da sem prav vesela, da mi ni treba nikamor in da lahko današnji deževni dan preležim doma, oz. kaj postorim po stanovanju. Tudi rodit se mi v tem dežju ne bi dalo. user posted image No če bom že ravno mogla, bom pa šla, a ne user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.9.2010 8:04:32 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.9.2010 7:58:40   
mala
Dobro jutro punceuser posted image

Me prav zanima katera bo danes na vrstiuser posted image ...se že veselim kakšnih lepih novičk, tudi od Tannye - upam, da je že rodila in je ne matrajo več.

Tudi jest pridem jutri na kavico, še na en klepet k ste tok fajn - pol grem pa lahko rodituser posted image

Voziček imam pripravljen, še dude steriliziram potem imamo pa res vse pripravljeno za našega sončkauser posted image

Ampak meni tudi ni jasno zakaj za vraga počnejo take bedarije v LJ porodnišnici...bi se mogli že v sprejemni odločit kaj narest, ne pa da vas matrajo tam po porodnih sobah in na oddelkih na koncu pa še domov pošljejouser posted image  
Ne razumem te njihove teorije, no upam vseeno da je jest ne bom deležna in nobena druga več in naslednjič že crkljate svoje štručkeuser posted image

No mogoče bo pa Tinkatonka danes na vrstiuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.9.2010 8:00:50   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: mala

No mogoče bo pa Tinkatonka danes na vrstiuser posted image

težka bo user posted image - še vedno tukaj

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.9.2010 8:02:19   
mala
No tinkatonka sem pa že mislila, da že dihašuser posted image , če ne boš šla v kratkem boš še mene dočakalauser posted image

Tannya držim pesti, da bo porod čimlažjiuser posted image user posted image

Danes pa šibam h Katrinki pogledat njeno deklicouser posted image user posted image user posted image iiiiiiiiii, no mogoče se potem naš fant odloči, da pride na svetuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
7.9.2010 8:06:07   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

No tinkatonka sem pa že mislila, da že dihašuser posted image , če ne boš šla v kratkem boš še mene dočakalauser posted image

Ja očitno bo dete pridno počakalo, da še malo Otroški Bazar raziščem user posted image . Če bom v četrtek še kinderjajček bom šla kr sama mal tja pogledat, popoldne bo pa A. moja mami peljala.

No če kakšno zanima: www.otroskibazar.si

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.9.2010 8:10:51 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
7.9.2010 8:10:31   
mala
To je pa dobra ideja...bi mogla iti tudi jaz sama, če ne nikoli nimam časa po stojnicah firbcat, ker za otroci letamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
7.9.2010 8:14:51   
mala2001
Jutro!
,
Tudi pri nas mirna noč....user posted image Pa sem že mislila, da nocoj grem....user posted image No, sej je dan še dolg!

Je pa res tak zaspan dan in prav nagravžno mrzlo je... dokler  rodimo bomo morale user posted image že kar v bunde oblačit....user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
7.9.2010 8:25:55   
corfu
Dobro jutro

Danes za spoznanje boljša noč, vsaj glava me ne boli. Včeraj sem za maledva nabavila še spodnje dele trenirk, tako da imam sedaj poštimano kar se vrtca tiče.
Kosilo je bilo res odlično in smo vsega pospravili user posted image user posted image user posted image , za danes še nimam ideje, glede na vreme bi pasa kakšna jotauser posted image  
Jaz sem za iz porodnišnice nabavila skoraj ćisto poletno user posted image  moram še kaj toplejšega "zimskega" pripravit. Sicer je pa fajn, da ni pretirane vročine s temi trebuhi bi komaj kaj gibale user posted image
A malinov čaj kupite v lekarni? Je v filter vrečki? Danes moram še v lekarno po kakšen multivitamin sirup za maledva.

Tinkatonka, naš hodi na atletiko 2x tedensko po eno uro in naravnost obožuje, gibanje, tek...moj mož pravi da je kot Forest Gump user posted image user posted image user posted image  v primeru lepega vremena imajo na stadionu, drugače pa v telovadnici. Z novembrom prične še z nadaljevalnim plavanje, je obiskoval že lani in je lepo poleti splaval user posted image  Princesa hodi pa na plesne in plavanje. Ne sprašujte taxi služba, vse dni v tednu razen petka, ker ponavadi radi konec tedna kam gremo in tako nismo vezani.

Uživaj življenje...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
7.9.2010 9:26:18   
teodora75
Dobro jutro!

Zdajle samo tole:
lilchy dobi struco danes! Odprta 5 cm.

SRECNO se tukaj!

T.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
7.9.2010 9:29:01   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Dobro jutro!

Zdajle samo tole:
lilchy dobi struco danes! Odprta 5 cm.

SRECNO se tukaj!

T.

aaaa, sedaj pa vem, od koga je sms user posted image user posted image

Srecno Lillchy!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Filmi za odrasle
binyy

Kaj storite ko/če zasačite partnerja pri gledanju porno filmov?

znorim (6%)

nič,gledam skupaj z njim (45%)

nič,saj to je normalno (30%)

se skregam (2%)

sem užaljena (16%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!