amelie
|
Hej! Sem se odločla in danes uradno in zares zaštartala z GH No, Žiga je, jaz samo kuham in miksam in nosim žlico v usta. Jedel je bučko in bil navdušen. Pojedel je enih deset malih žličk in se niti malo ni umazal. Potem je pa začel pljuvat in sva nehala. Ostanek dobita psa pri večerji Aprilčica, dobrodošla v mraz. Mi smo bili včeraj v takem šoku, psica se je tresla celo popoldne od mraza. V stanovanju je bilo 17 stopinj in danes vsi smrkamo. Mali je faca danes. Skoz se smeji, kadar ga pogledam, ima nasmeh do ušes. In kriči, vriska, brca, izumlja nove glasove. Z mojim se mu samo reživa. Moj je pa danes iz testa za pico diplomiral V tem času, ko je on testo pripravil (s pomočjo kulinarike, gurmana in vendeline), sem jaz skuhala kašico za tamalega, polento z bučami in popečenimi koščki govedine za pse, obesla perilo in podojila malega. Ampak testo je bilo pa dooooobro! Čeprav mam že dost te hrane. Zdaj pa res začnem hujšat, sem sita tega trebuha in riti. Sem pa že na -19 kg, brez hujšanja. Mislim, da jih nosečniških ni več dosti, zdaj je treba še stare grehe spucat. Samo prej sem pri tej kilaži lahko nosila večino hlač, zdaj pa skoraj nobenih. Da ne govorim o celulitu, ki ga prej skoraj nisem imela. No, dost je blo jamranja, treba bo začet zelenjavne kašice jest. Aja, moram še povedat, da je mali v enem tednu in pol od fizioterapije po mojem mnenju fuuuuuul napredoval. Oba z mojim sva se res držala handlinga in oba sva vsaj enkrat na dan izvajala priporočene vaje z njim. In mali je postal ful bolj aktiven, ko ga imam v naročju nazaj naslonjenega, se kar dviguje in poseda, obrača na vse strani, podira stvari z mize ... Prej je vedno mirno sedel in opazoval, kako jaz podiram stvari Upam, da bo fizioteraptevtka v sredo potrdila moja opažanja, da bo ovržen sum na nevrološke težave in bo v petek končno cepljen pri pediatrinji. Grem še eno rundo perila obesit, kolk se tega nabere po dopustu ... Moram pa se pohvalit, da sem letos res spakirala ravno prav stvari in skoraj nič ni ostalo čisto Pa za tamalega sem spakirala eno potovalko - na komot. Samo obleke, plenice, kremo za ritko, dekico, par igračk, bepanten, milo, šampon (bi komot brez tega, ker se ni maral tuširat ), fiziološko, palčke za ušesa in termometer. Nič, perilo vabi.
|