|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
15.8.2010 20:36:40   
Janeja
Jeeeeej, super si Gaja. user posted image

Držim pesti, da boš s svojim novim "prijateljem" homeventilatorjem kmalu doma, potem pa tudi, da se ga kmalu rešiš... Pa to je že drugi korak. Važno, da prideš končno domov in zaživite skupaj kot prava, srečna družinica.

Rubin, naj ti tale pripravjalni čas pred dejanskim odhodom domov čim hitreje mine. Res sem iskreno vesela ob tej lepi novici.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.8.2010 12:42:42   
Alex01
O KAKŠNA KRASNA NOVICA!!!!!!

BRAVO GAJA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.8.2010 17:29:38   
gigi1
KAKO LEPA NOVICA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Rubinka moja tudi jaz sem potočila solze srece user posted image

Bravo Gaja in le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.8.2010 22:58:26   
Tjasa27
Bravo, bravo, bravo Gaja!!!!!!!! Super ste!!!!!! Držim pesti še naprej!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.8.2010 14:49:50   
alenkica
BRavo, Gaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bo kmalu doma pri svojih, ki jo imajo takooo zelo radi!

Rubin, tebi pa čestitke, za tvojo močno voljo!!

Držim pesti še naprej, da nam kmalu sporočiš, da ste prispeli domov!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.8.2010 16:12:50   
Irena R.
Rubin sem zelo zelo vesela za Gajo. Bravo Gaja!!!!!!!!!! Mi vsi trije držimo pestim da bo Gaja resnično kmalu doma. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.8.2010 18:15:19   
Rubin.
Hvala, hvala pupe moje. Mi še kar dihamo na nov aparat user posted image . Juhej, kolk sem vesela. Se že ene pet dni samo smejim user posted image . Pa pravim, sedaj bomo pa res lahko začeli odštevat naše dneve v apartmaju. Pa ne samo to da diha na nov aparat, tudi tlake ji dr. zmanjšuje v dveh dneh iz 25 na 19 user posted image , pa še bo kolkor se bo dalo. Bomo videli kaj bo plinska pokazala, dokler je 7,5 smo zmagali.
Jaz sem resnično začela verjet, da smo končno na konju, sedaj se samo še naučimo jahat in go home! Joj, kolk se je fajn sedaj pogovarjat, ko se stavki začnejo: ko boste pa doma... . Pa vsi so tako veseli, juhej.

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Rubin iz srca ti želim ,da se vsa tvoja požrtvovalnost in ljubezen nekoč povrneta.Pa makar je to Gajin poljubček.

Persida, vse se mi že vrača, 10x. Gaja je tako lepo začela reagirat in se odzivat, da to ni res. Vso osebje je presenetila.
Zase moram reči, da nisem nikoli dvomila v njo, res da gre zeeeelooooo počasi, vse z njenim tempom, ampak gre. Zadnja dva meseca pa rapidno. Da dam primer hranjenje. Nekje okoli enega leta, sem jo, po svoji presoji začela hranit tudi per os. To je sicer izgledalo dokaj nenavadno: z brizgo sem ji kapljico po kapljico dajala na usteca in na jeziček. Hotela sem doseči ustno zaporo. Šlo je res počasi. Včasih je pojedla 5ml, včasih nič, enkrat je bila zaspana, drugič jo je  zvijalo, hranit pa moraš na uro. Ker sem pri njej samo v času dveh hranjenj, je to potekalo zelo počasi. Ampak sem vztrajala, ker če ona cmoka, lahko tudi je. In danes: Gaja poje 100 ml na žlico!!!! Asica je, res.
Pa kako se pogovarja user posted image . Jaz sem se z njo pogovarjala od samega začetka. In verjetno sem tudi samo jaz videla, da me je vsakič ko sem prišla k njej, zaznala. To so bile samo drobne spremembe, rahel migljaj prsta, pomežik. V glavem vedno je vedela, kdaj sem pri njej. Tudi kasneje, sem jaz vedno videla, da me je zaznala, pa čeprav ni pokazala z smehom in vriskanjem, kot sedaj user posted image . Ampak za tuje oko, je pa bila Gaja skoraj neodzivna nekje 9-10 mesecev. Potem pa se je moja Trnuljčica počasi začela prebujat, tudi za zunanji svet. In sedaj se smeji, joče, dela šobico, odločno pokaže kadar ji kaj ni prav, posluša, kontaktira z očmi, se odziva na ton glasu. Ima "svoje" sestre, ki jih naravnost obožuje, se jim smeji, gruli,....
Dr. pravi da je v veliki meri to moja zasluga, jaz pa pravim, da je Gaja tista, ki je tu glavna zvezda. Če ona ne bi zmogla ali ne bi hotela, bi jaz lahko tud stojo delala, pa ne bi bilo učinka user posted image .
Jaz moji deklici naravnost obožujem user posted image user posted image .
Pa da ne pozabim, Gaja je pravi crtljivček, pa kako rada se ljupčka, kar gode zraven.

Vrtnica - tvoja želja se ti bo juri uresničila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

lumpika mala!
lej, rubin kaj si napisala pred dobrim tednom:

bolj malo se javljam, ker mi čas kar beži, ampak če bi se zgodilo kaj pomembnega, recimo da se je Gaja ujela z aparatom, bi ve zvedele med prvimi .

zdaj pa kaze, da je super babnica(saj je ze prej, ampak zdaj je DOKAZALA!). trmasta, preudarna in sigurna sama v sebe!
nic ne bo ona neki na pol delala. ko bo 100% sama v sebe in ko bo vedela, da ji bo uspelo, bo sla naprej (konkretno in sigurno!)da se ne bo pustila komandirat.
in, da si bo zivljenje zrihtala tako, kot njej najbolj odgovarja. ne glede na vse!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška - se ne bi mogla bolj strinjat user posted image . In sedaj mi je prav všeč da je tako trmasta user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Držim pesti, da boš s svojim novim "prijateljem" homeventilatorjem kmalu doma, potem pa tudi, da se ga kmalu rešiš... Pa to je že drugi korak. Važno, da prideš končno domov in zaživite skupaj kot prava, srečna družinica.

Janeja, to pravi tudi njen dr. user posted image . Sej malce že diha tudi sama, s pomočjo kisika, tam ene 10 minut, potem pa se spomni, da bi ji lahko kdo pomagal pa v jok user posted image . Sej bo. Sem se že navadila, da gre pri njej vse z njenim tempom. Čeprav gre zadnje 14 dni vse ultra hitro. Se spolh ne morem navadit user posted image .

Še enkrat velik HVALA vsem, za vse lepe želje, navijanja, pikepoke, v bistvu za vse kar prinaša dobro. Kljub temu vas vseeno prosim, da še naprej stiskate pesti in se tu in tam z dobro željo v mislih spomnite na nas - pomaga.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
17.8.2010 18:30:21   
Alex01
Rubin - imam kar "kurjo kožo" ko tole beremuser posted image . Same lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . BRAVO GAJA, MAMICA, VELIKA MIS in OČKA, pa seveda vas vse čuva in vas spremlja povsod vaš user posted image Zoja.
Eno goro user posted image in pozitivnih misli, vsak dan mislimo na vasuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
17.8.2010 18:44:35   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

BRAVO GAJA, MAMICA, VELIKA MIS in OČKA, pa seveda vas vse čuva in vas spremlja povsod vaš user posted image Zoja.

V to pa sploh ne dvomim.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
17.8.2010 19:31:14   
sonček33
Najlepša novica. Vse dobro vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
17.8.2010 22:56:09   
aknela123
sem vesela za celotno družinico!  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.8.2010 9:52:03   
Najaa
Pesti so stisnjene še naprej, roj user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi naj poleti do vas. Držte se, še malo... user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.8.2010 10:22:00   
orka
mi smo z dopusta :-) imeli smo se lepo,zelo a vidim,da je bilo tu lepše

Rubin,ob prebiranju tvojih zadnjih postov so mi stopile solze na oči,saj si upam reči,da si me vse enako kot ti želimo,da se vam Gaja pridruži doma.

BRAVO GAJA user posted image user posted image user posted image  zelo veseli smo da stopaš proti domu in da se razdalja manjša.

Vse lepo še naprej user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.8.2010 11:51:05   
PapuaNG
rubin, res sem vesela za vse vas, res upam, da je tokrat končno konec težav in da boste kmalu vsi skupaj doma. Sicer pa moram nehat brat tole temo medtem, ko sem v službi, moram vedno solze skrivat user posted image

user posted image user posted image user posted image za čimprejšnji odhod domov!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.8.2010 19:44:32   
stijan
Bravo,res sem vesela,da je Gaja tak super pupauser posted image ,Rubin tebe pa tudi občudujem kako vse premaguješ in se ne dašuser posted image .Upam da bo Gaja kmalu doma,res vam želim vse najuser posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.8.2010 19:47:02   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pesti so stisnjene še naprej, roj user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi naj poleti do vas. Držte se, še malo... user posted image

Podpis!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.8.2010 22:15:15   
brina_3
Kako lepo je priti iz lepega dopusta in prebrati še lepšo novicouser posted image

BRAVO GAJA !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.8.2010 11:28:09   
Ninča77
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!!!!!! Mogoče pa se vidimo na srečanju nedonošenčkov v MB.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
21.8.2010 21:45:47   
Erdbeere
Evo po kar nekaj časa grem spet pogledat, kaj je novega z Gajo in evo jo SUPER PUNCA bo šla domov, čestitke...kar tako naprej....nisem pozabila na vas....pošiljam en kup user posted image da boste čimprej skupaj....

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
21.8.2010 22:24:30   
pupa_b
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!!!!!! Mogoče pa se vidimo na srečanju nedonošenčkov v MB.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, da takole vdiram k vam, a sem tudi jaz mamica male nedonošenke Maje in me zanima, kje in kdaj bo to srečanje. Redno berem zgodbe, ki jih tukaj pošete, z vsako posebej sem z mislimi skoraj vsak dan, pa si nekako želim, da vas nekoč morda tudi spoznam ... A je to srečanje interno ali malce širše?

Hvala.

Bravo, Gaja! user posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
22.8.2010 11:45:24   
Ninča77
Se opravičujem, da takole vdiram k vam, a sem tudi jaz mamica male nedonošenke Maje in me zanima, kje in kdaj bo to srečanje. Redno berem zgodbe, ki jih tukaj pošete, z vsako posebej sem z mislimi skoraj vsak dan, pa si nekako želim, da vas nekoč morda tudi spoznam ... A je to srečanje interno ali malce širše?

Hvala.

Bravo, Gaja! user posted image user posted image
To srečanje je 19.9.2010 v Mariboru pod pohorjem.Mislim pa da bomo dobil še nekaka vabila??Tak so meni sestre iz intenzivne rekle. 

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.8.2010 20:01:10   
PERSIDA
Poljubček,pozdravček po zraku leti, naj  se začasno ustavi tam, kjer Gaja se bori ,da čimprej gre tja kjer je doma user posted image .

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.8.2010 10:28:35   
dadaegon
OLA, OLA
Jookaammmm, od veselja za našo borko Gajo.....neizmerno sem vesela za te lepe novičkeuser posted image . Rubin veš koliko krat pomislim na vas, in koliko krat sem že sms namarevala poslat pa mi ni ratalo. Vedno prosim za Gajo naše angelčke, za čim prejšne okrevanje..... Res sem vesela!!!!

Resda bolj pozno pa vendar iz srca....vse naj naj mali mis za petko, naj se ji izpolnijo skrite želje in naj bo zdrava, ker to je največji dar....želimo ji sreče, radodoti, čim več nasmejanih dni.....Drugo leto gresta najini princeski v prvi razred, kar ne morem dojet.....mi pa smo začeli letos prvič hodit v vrtec. Sva že bile na privajanju, pa ji gre super, no v sredo pa nič več privajanja....komaj že čaka.

Moje RR-ovke, nikoli vas ne bom zapustila......vedno mislim na vas....priznam, se redkeje javljam ampak ste vedno v mojih mislihuser posted image

Mi smo super.....pozitivno naravnani...moram pa nekaj priznati....tako kot je rekla naša RUBIN (njene izkušnje so zakon...njene besede pa zame zlata vredne...njen pogled daje toploto soca...njen objem pa....ne morem opista, ne bom ga nikoli pozabila!!)...čez čas bo vedno težje in pride od nekod pa te nezavedno udari...ja, to še kako drži...in ja v naših malih sončkih se rojijo take misli, ki te na čase kar osupnejo.
Rubin končala sem z branje knjig Potovanje duš in Usoda duš....zakon sta ti dve knjigi...dale sta mi določene odgovore na nekatera vprašanja, misli in dejenja!!! Sedaj sem se žačela še intenzivneje ukvarjati z reflekso terapijo in ni mi žal, ker mi je to pot pokazal angelček Gašper....Tudi v prihodnje želim opravit šolo v Lj, ampak bo še nekja časa, ker sem še žal vedno na borzi...ta šola pa je draga. Drugače pa imam že neke vizije zaposlitve tako da z dvignjeno glavo naprej....

No zdaj pa dovolj čvekanja, grem se pripravljat za piknik in malo uživat user posted image

Moje RR-ovke RADA VAS IMAM IN VEDNO SEM Z VAMI!!!!

BODITE V CVETJU

PAPA - lep dan želim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
5.9.2010 15:24:53   
Shorty_
Rubin. solze sreče mi tečejo ko sem prebrala te prelepe in težko pričakovane novice user posted image
Vse najbljše z veliko zamude tebi in mali Gaji, angelčici Zoji in mali Missuser posted image

veliko sem mislila na vas, stiskala pestke, pošiljala tople misli. Seveda jih bom še naprej, da se napovedi uresničijo in bo mala žabica Gaja čimprej DOMA!

poljubčki vsem

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.9.2010 20:38:46   
Rubin.
Pri nas pa se dogaja, dogaja, dogaja user posted image . Sej sploh ne vem kje naj začnem, pa bom pri najbolj udarni novici:

GAJA GRE DRUG TEDEN DOMOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seveda, če bo vse v mejah normale, če si ne premisli, če bodo izvidi ok. Ampak seveda ne bo nobenega če, ampak tako bo user posted image . Napisat moje občutke je skoraj nemogoče. Verjetno pa ni človeka, ki nas pozna, da tega ne bi bil vesel. Že prejšnji teden je dobro kazalo, ampak sem bila čist euforična, tako da od mene ni bilo skoraj nič. No potem se je ta euforija malce polegla, da sem zadihala in doma vse še 1x (tako kot že neštetokrat user posted image ), pregledala če imam vse, če vse deluje ipd. Sedaj lahko rečem da sem pripravljena, kolk dobro pa se bo videlo, ko bo zares doma. Sej veste to je tako, ko prvič postaneš mama, pripravljaš se 6 mesecev, misliš da si nabavil vse, da je to to, ko pa prideš z dojenčkom domov in ostaneš prvič z njim sam pa verjetno vsako zajame malce panika. No tukaj je tega ni, je pa en določen strah, ki ga sedaj še ne občutim, verjetno ga bom zadnji dan, kaj pa če bo šlo kaj narobe. Ker tukaj je vprašanje življenja, ne vnete ritke ali zamašenga noska, kot je bilo pred 5 leti. Ampak, ne bo šlo nič narobe!

Druga dobra novica:

GAJA JE DANES DIHALA 5 UR SAMA, S POMOČJO 1 LITRA KISIKA.

To je bilo veselja. Zjutraj jo tako, čist mimgrede priklopim samo na kisik, po navodilih zdravnika, naj bi to počela vsak dan. In do sedaj je vzdržala brez aparat nekje 10 minut. Nato pa kot, da bi pogruntala da diha sama, se je začela jokat, kremžit, pa sem jo dala nazaj na aparat. Tako sva se tudi v tistih 10 minutah sami skopali, čist brez težav. No danes pa po 10 minutah - nič. Po eni uri - nič. Grem do dr., da vprašam kako dolgo je lahko brez aparata, da ne bi naredila več škode kot koristi (sesedanje pljučk,...). Pa pravi dr., tako dolgo dokler bosta saturacja in Gaja lepi. No in potem je zaspala in še kar - nič panike. Halo? Kot da ni nič. Mene je že začelo skrbet, da je ni kdo zamenjal user posted image , pa imamo tu eno drugo Gajo. Vsi so bili zelo veseli. Potem pa se je euforija končala, ko se ji je odvzela plinska slika, ki je bila porazna. 17 CO2 v krvi. Za ilustracijo naj povem, da je normala od 5-7. No na novem aparatu jo ima sicer 9,5, ampak še gre skozi. 17 pa je absolutno preveč in tako je šla nazaj na aparat, čeprav ga ni zahtevala. Ampak kljub slabi plinski je moja Gaja največja asica kar jih poznam. Kar tak preklop iz 10 min na 5 ur, pa ona bi še. user posted image
V glavnem pozitivno je to, da vem, da preživi brez aparata, torej če se kaj pokvari, lahko greva komot na easy do bolnice.

In še tretja novička:

GAJA JE VSO HRANO PO ŽLICI IN PIJE ČAJ PO STEKLENIČKI.

To je atrakcija avgusta, da pa spije čaj po cuclju pa nekje en teden. Rešili smo se sonde in vsakodnevnega mučenja. Pa da je mera polna: tudi vsa zdravila poje bp.

Zdaj bom pa nehala, ker preveč dobrega tudi ni dobro user posted image .

Grem prebrat kaj ste napisale, pa malo pokomentirat.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.9.2010 20:43:06 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?