Rubin.
|
Hvala, hvala pupe moje. Mi še kar dihamo na nov aparat . Juhej, kolk sem vesela. Se že ene pet dni samo smejim . Pa pravim, sedaj bomo pa res lahko začeli odštevat naše dneve v apartmaju. Pa ne samo to da diha na nov aparat, tudi tlake ji dr. zmanjšuje v dveh dneh iz 25 na 19 , pa še bo kolkor se bo dalo. Bomo videli kaj bo plinska pokazala, dokler je 7,5 smo zmagali. Jaz sem resnično začela verjet, da smo končno na konju, sedaj se samo še naučimo jahat in go home! Joj, kolk se je fajn sedaj pogovarjat, ko se stavki začnejo: ko boste pa doma... . Pa vsi so tako veseli, juhej. IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Rubin iz srca ti želim ,da se vsa tvoja požrtvovalnost in ljubezen nekoč povrneta.Pa makar je to Gajin poljubček. Persida, vse se mi že vrača, 10x. Gaja je tako lepo začela reagirat in se odzivat, da to ni res. Vso osebje je presenetila. Zase moram reči, da nisem nikoli dvomila v njo, res da gre zeeeelooooo počasi, vse z njenim tempom, ampak gre. Zadnja dva meseca pa rapidno. Da dam primer hranjenje. Nekje okoli enega leta, sem jo, po svoji presoji začela hranit tudi per os. To je sicer izgledalo dokaj nenavadno: z brizgo sem ji kapljico po kapljico dajala na usteca in na jeziček. Hotela sem doseči ustno zaporo. Šlo je res počasi. Včasih je pojedla 5ml, včasih nič, enkrat je bila zaspana, drugič jo je zvijalo, hranit pa moraš na uro. Ker sem pri njej samo v času dveh hranjenj, je to potekalo zelo počasi. Ampak sem vztrajala, ker če ona cmoka, lahko tudi je. In danes: Gaja poje 100 ml na žlico!!!! Asica je, res. Pa kako se pogovarja . Jaz sem se z njo pogovarjala od samega začetka. In verjetno sem tudi samo jaz videla, da me je vsakič ko sem prišla k njej, zaznala. To so bile samo drobne spremembe, rahel migljaj prsta, pomežik. V glavem vedno je vedela, kdaj sem pri njej. Tudi kasneje, sem jaz vedno videla, da me je zaznala, pa čeprav ni pokazala z smehom in vriskanjem, kot sedaj . Ampak za tuje oko, je pa bila Gaja skoraj neodzivna nekje 9-10 mesecev. Potem pa se je moja Trnuljčica počasi začela prebujat, tudi za zunanji svet. In sedaj se smeji, joče, dela šobico, odločno pokaže kadar ji kaj ni prav, posluša, kontaktira z očmi, se odziva na ton glasu. Ima "svoje" sestre, ki jih naravnost obožuje, se jim smeji, gruli,.... Dr. pravi da je v veliki meri to moja zasluga, jaz pa pravim, da je Gaja tista, ki je tu glavna zvezda. Če ona ne bi zmogla ali ne bi hotela, bi jaz lahko tud stojo delala, pa ne bi bilo učinka . Jaz moji deklici naravnost obožujem . Pa da ne pozabim, Gaja je pravi crtljivček, pa kako rada se ljupčka, kar gode zraven. Vrtnica - tvoja želja se ti bo juri uresničila . IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* lumpika mala! lej, rubin kaj si napisala pred dobrim tednom: bolj malo se javljam, ker mi čas kar beži, ampak če bi se zgodilo kaj pomembnega, recimo da se je Gaja ujela z aparatom, bi ve zvedele med prvimi . zdaj pa kaze, da je super babnica(saj je ze prej, ampak zdaj je DOKAZALA!). trmasta, preudarna in sigurna sama v sebe! nic ne bo ona neki na pol delala. ko bo 100% sama v sebe in ko bo vedela, da ji bo uspelo, bo sla naprej (konkretno in sigurno!)da se ne bo pustila komandirat. in, da si bo zivljenje zrihtala tako, kot njej najbolj odgovarja. ne glede na vse! Miška - se ne bi mogla bolj strinjat . In sedaj mi je prav všeč da je tako trmasta . IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Držim pesti, da boš s svojim novim "prijateljem" homeventilatorjem kmalu doma, potem pa tudi, da se ga kmalu rešiš... Pa to je že drugi korak. Važno, da prideš končno domov in zaživite skupaj kot prava, srečna družinica. Janeja, to pravi tudi njen dr. . Sej malce že diha tudi sama, s pomočjo kisika, tam ene 10 minut, potem pa se spomni, da bi ji lahko kdo pomagal pa v jok . Sej bo. Sem se že navadila, da gre pri njej vse z njenim tempom. Čeprav gre zadnje 14 dni vse ultra hitro. Se spolh ne morem navadit . Še enkrat velik HVALA vsem, za vse lepe želje, navijanja, pikepoke, v bistvu za vse kar prinaša dobro. Kljub temu vas vseeno prosim, da še naprej stiskate pesti in se tu in tam z dobro željo v mislih spomnite na nas - pomaga.
|