|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
5.9.2010 23:43:37   
Ula33
Vsem novim nosečkam iz srca ČESTITAM!!!! user posted image user posted image user posted image To mora biti res nepozaben občutek...

Portorož jaz pa mislim, da je lahko ta vizitka dober znak. Upam, da bos ugledala user posted image ...Potem bi lahko rekla, da je bilo to s spremembo datuma prava mala usoda...

Tejchy tudi zate stiskam pesti!!!

Luna*- ja, verjetno bi res morala začeti z prej s testi, da bi lahko bila bolj sigurna... Še posebej, ker mam tud jaz različno dolge cikle...

Witch hvala za nasvet! Če ta mesec ne bo ratalo, bom si vsekakor začela meriti tudi BT, da vidim kaj se dogaja z mojim ciklom... Če bo razvidna O

Sva se pa z mojim prav malo šalila glede teh testov...Saj veste, ko jih opravis ze kar nekaj in nikoli nista 2 črtici...Sma rekla, da bi pa vsaj na ovil testu lahko za začetek bili 2user posted image ...Sam se ne damo, bomo se naprej veselo user posted image user posted image

Mam pa 7 pregled pri G in sem prav vesela. Upam, da mi bo naredil ultrazvok in malo pogledal, če bi lahko bilo kaj narobe...

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.9.2010 10:18:41   
portorož
Pozdravljene v kisel ponedeljek !

Ula33, da bi se tvoje besede uresničile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat še res nič ni, nekaj me vmes špikne v jajčniku, pa se mi zdi, zdaj bo glasno prikolomastila user posted image , letim na wc, pa je še vse snežno belo user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, da bi tam do maja 2011 tudi tako ostalo.  Ja, to z testiranjem bi pa bilo kot naročeno user posted image ...

Tejcyiiiiiiiiiiiiii? Kako je s tabo? SI ŽE LULALA?????
Jaz, če seveda zdržim in če ne  priteče, pred 10.9 ne bom delala testa...., ha ha ha, že sedaj me ima, da bi se zakadila v lekarno user posted image user posted image user posted image user posted image

No, damice user posted image uživajte v kavici user posted image

in z veselimi novičkami na plano!!!!!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.9.2010 10:25:54   
tejchy*
ker sem tako čakala na ta ponedeljek, da lahko zjutraj naredim test, sem ga pa pozabila it kupit user posted image .. tako da moram danes popoldan it, pa ga bom naredila jutri zjutraj da bo za zih user posted image . joj punce, ampak me pa tako matra kaj bo pokazal testek user posted image moj user posted image je imel dva dni nazaj rojstni dan in to bi bilo res najlepše darilo, samo kaj ko mene ˝gor˝nobeden ne posluša user posted image moram bol zanoret da se me bo slišalo!! user posted image
me pa itk špika skoz spodej, to pa ne sam zadnje dni, tko da k me špikne, vsakič user posted image mal da ne grem v jok ker mislm da bo prišla user posted image , evo no, potem pa spet nič ..

Kako pa ste ve punce? vreme je itak smotano, oblačno, dež, potem pa še volje ni taprave ..

Ula33, portorož hvala vama user posted image jutri se bo vedelo.. me je kar malo same sebe strah user posted image bi delala testek, kaj če končno zagledam user posted image , samo kaj pa če bo test negativen..

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.9.2010 10:30:36   
davorjeva pikica
pozdravljene...a se vam lahko se jaz pridruzim...z mojim se nekako se extra ne trudiva...samo M mi zamuja ze 13dni...danes je nek majhen izcedek...upajmo da ni M :D
vsem novim noseckam iskrene cestitke ter lepo in zdravo ter mirno nosecnost zelim !!!.
vsem ostalim pa zelim da cim prej zagledate user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.9.2010 11:06:29   
portorož
Tejchy user posted image user posted image user posted image user posted image , že itak sem za sebe na trnih, sem upala, da bomo vsaj zate user posted image user posted image user posted image user posted image in ti čestitale...., ti pa zdaj tako user posted image

no, mogoče pa bova jutri skupaj lulale user posted image user posted image user posted image user posted image , ja, jaz sem iz minute v minuto bolj neučakana in s strahom čakam, da ne bo kaj zaropotalo...

Davorjeva pikica, dobrodošla!!!!

Tudi zate držimo pesti! Testek si že delala?

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.9.2010 11:39:27   
davorjeva pikica
portoroz-hvala user posted image ...testka se nisem delala...user posted image
uzivejte....

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.9.2010 12:12:24   
tejchy*
hahaha portorož - če ne bi bila tko zmešana zarad telih testkov, bi se lahko še spomnila ga it kupit, preden ga naredim user posted image . Popoldan delam, tko da preden grem na šiht, grem v lekarno ga kupit pa upam da ga bom lahko uporabla, ker mam občutek da bo zdej, zdej pritekla user posted image . sm razmišljala da zamenjam naslov, da me ne najde user posted image user posted image če pa to ne bo ratala pa še ključavnco na vratih, da ji bo kristalno jasno, da NI zaželena user posted image .

sem pa tko neučakana, prov strah me je, srce mi razbija, ker tokrat je prvi mesec da jo jaz čakam, da NE pride ona prva..

portorož - potem jutri skupaj lulava? user posted image mislim, glej da nalulaš en orrrrrrrrng user posted image in da se tud midve lahko pridružva ostalim v pričakovanju ( iz mojih ust v božja ušesa!!!!!!), potem pa še ostale punce ki bodo lulale za nama user posted image
vreme je itk za en klin*, tko da mormo mal popestrit razpoloženje user posted image !

davorjeva pikica - naredi testek, držim pesti da bo jasni in kristalni user posted image user posted image . sporoči kako si opravila user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.9.2010 13:12:58   
Anonimen
Pozdravljene.

Tudi jaz se vam pridružujem, ampak bom zaenkrat še ostala anonimna (anonimna "A")
Ne pričakujem user posted image    28.9.
V juliju sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 16. tednu, tako, da zdaj pa upam da se bo dobro izteklo, če nam uspe zanositi, saj je v prvo trajalo kar 10 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dajmo septembrke, da bo čimv več pluskov.

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
6.9.2010 13:58:23   
portorož

hi hi hi Tejchy, moj je že rekel, da pred petkom ne bova lulala user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se boji samo ene črtice....

Pa ja de...., user posted image user posted image user posted image user posted image , če se dans ne prikažeuser posted image (in sploh naj ne hodi okoli naše bajte, ker imam vse nože sveže nabrušene user posted image , da jo preženem), bom verjetno psssssst, lulala jutri(a zjutraj ne bo šlo, ker je moj doma) ....

Ijoj, ne smem si preveč planov delat user posted image ..., lepo se prepustit (ja, ja, kao da vem kak se to naredi...), da ne bom spet user posted image ...

Tejcy, ti bi kar naslov spremenila? Mislim, da nas je tukaj več takšnih!
Lahko bi ustanovile klub pričakujočič..., moramo si neko "mantro" zmislit, da bomo štorkljam zagnjavile in nas bodo imele polna ušesa, potem pa bo baby boom na ringaraji

Davorjeva pikica, ti pa kar pogumno en testerček polulaj (ha ha, pa ne mimo user posted image ), da se bomo lahko veselile s tabo.

Anonimna A
.: močno močno držim pesti tudi zate!!!! Velik nas je s podobno izkušnjo, zato vemo kako hudo boli, ko nam pikica nazaj med angelčke odleti.
Ti kar pogumno, smo s teboj!

pridne bodite, neučakanke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.9.2010 14:51:40   
witch
portorož držim pesti, da je bil ta izcedek vse in da jutri nalulaš plusek user posted image user posted image user posted image

tejchy mogoče pa je pa to bil znakec, da bi bil test opravljen prehitro user posted image tak da upam na plusek jutri user posted image user posted image user posted image

davorjeva pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi tebi kup pikpok da naulaš plusek

anonimna a dobrodošla in user posted image user posted image user posted image da bo mesec uspešen

kako ste drugače (razen da ste neučakane user posted image )? Jaz bi se naj učila pa mi ne gre user posted image user posted image user posted image jutri imam izpit in nimam pojma... in močno premišljujem, da bi se kar odjavila user posted image že spet..... user posted image
Aja pa ugodno prodam svojo glavo user posted image me že dva dni boli za znoret user posted image user posted image včeraj pojedla 3 lekadole in kar bolela, zaspala ob 19ih. Zjutraj ob 7ih zbudila in boli naprej user posted image user posted image user posted image , pojedla že 2 lekadola in ni nič boljše user posted image user posted image user posted image pa glih zdaj ko sem v najbolj plodnih dneh....

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.9.2010 15:46:44   
cori
Bravo rozike user posted image user posted image

Witch user posted image user posted image pri meni je tudi, ko imam najbolj plodne dni, vedno nekaj....user posted image ....upam, da čimprej mine....meni sicer lekadol nič ne pomaga, moram vedno vzeti kaj močnejšega.

Anonimna  dobrodošla!user posted image

Tejchy- joj jaz pa tako navijala zate in sem bila  prepričana, da bom danes zjutraj prebrala, da si nalulala user posted image   user posted image user posted image ....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 211
6.9.2010 15:48:37   
portorož
Oho, naša witch-ica user posted image .
Ja, res upam, da je ta vizitka samo bila pozdravček z lepimi željami vse tja do junija 2011 user posted image ...
Jah, upanje umre zadnje....

Boga, da te ta glava tak matra..., mogoče pa je preveč vsega v njej in se pritožuje? Pa moj je včeraj in danes nekaj jamral, da ga glava daje... Je kaj takšnega v zraku?

Kakšen izpit imaš to? Si že kdaj šla pogledat kakšna vprašanja vam da?
Jaz pa sem vsa srečna, da sem z izpiti zaključila, sem v juniju zadnjega zabetonirala in se mi je vse smejalo...., valda, še zdaj se mi smeje, zato pa diploma stoji in čaka, da se streznim in neham počivati na lovorikah.

Nič, zdaj pa veselo na delo. Se beremo jutri....

user posted image

lep popoldan vsem

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 212
6.9.2010 16:15:20   
mladika
ojla!!jst sm pa dans zvedla da sem naredla izpit,ki je biu pogoj za upis u tretji letnik in zaradi ktirega sem mogla 2.ga ponavljat in to z 8user posted image user posted image sm čist bla heppy.Usaj ena dobra novica,po tem ko sem se dans taka zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image bi kr jokala... spet je prišu tak dan ko se počutim čisto na tleh in mam občutek da nam nikoli + zagledalauser posted image user posted image user posted image eh.....zdej je bolš...sam sem se mogla mau spihat tu gori,ker moj user posted image je pa čist tko u izi,pa pravi sej bo,boš videla...in me to pol še bol ujezi ko vidim kok je flegma,po drugi strani si pa želim da bi jst tut bla taka!!
No ja...se opravičujem da sem vam zamorila mau...user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 213
6.9.2010 16:37:06   
witch
cori jaz pa odkar delava na user posted image ne jemljem drugih tablet kot lekadol. Mogoče bi bilo takoj boljše, če bi kaj močnejšega vzela. Ampak vztrajam...

portorož mogoče je pa res kaj takega v zraku... ali pa je spet neka čudna luna user posted image user posted image ah prvič grem na ta izpit. In je čudna tema in mi ni in ni... Saj se nisem učila, ampak preletala snov. Jutri pa upam na čudež user posted image user posted image user posted image saj veš... upanje umre zadnje user posted image ah jaz še imam pa kar 3 izpite. Pa tudi to bo...

mladika user posted image user posted image user posted image za izpit. Zdaj pa hitro napisat prijavnico za 3. letnik user posted image drugače pa vem kako se počutiš... tudi mene ta mesec daje user posted image tudi jaz se tako počutim kot ti... Sploh, ko sem izvedela, da bom teta in je moji sestri uspelo nenačrtno in s tabletkami... Potem se pa vprašam, če je res kaj narobe... Da me ne bo katera narobe razumela. Ful se veselim tega otroka user posted image mi je pa hkrati tudi težko. KEr otrok ni bil načrtovan, ful sta v šoku, ker sta še mlada...
mladika boš videla, da bove dobile svoje pluske. Ti že čez kak teden, jaz čez dva. user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 214
6.9.2010 16:58:33   
mladika
hvala za tolažbo wichi!!!user posted image to vedno pomaga,če se ma človek komu spihat,pa čeprou samo na RR-ju!!Ja 14.9. mam upis,pol pa s polno paro naprej.In ni user posted image da midve tut enkrat ne dočakave najine ++!!!Sej men je tut pol hudo ko vidim druge z vozički,pa mamice s trebuščki(sej ne da jim ne privoščim) sam boli ko bi ti tut rad!!!Moja sošolka je tut nenačrtovano zanosila,stara tolk kt jaz,pa zdej ne ve kaj naj z user posted image MISLIM HALOOOO!!!???Pravi da zarad financ ga ne bi mogla met,pa njen partner dela,on je zdej absolventka pa študirata al ga obdržat al ne...jej jej,vidiš to me jezi,ko takim ko user posted image nočejo takoj uspe,me ko si jih pa želimo se pa za j***** po ne vem kolk mesecev,let,ki je kle pravicauser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 215
6.9.2010 17:53:54   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Tudi jaz se vam pridružujem, ampak bom zaenkrat še ostala anonimna (anonimna "A")
Ne pričakujem user posted image    28.9.
V juliju sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 16. tednu, tako, da zdaj pa upam da se bo dobro izteklo, če nam uspe zanositi, saj je v prvo trajalo kar 10 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dajmo septembrke, da bo čimv več pluskov.

Joj blagor teb k že nauser posted image  čakaš. Jaz sem tudi imela abrazijo julija, pa še vedno na M čakamuser posted image .

Vsem , ki boste jutri testerčke delale želim pluske pa dvojne črtice......pa da bi ble vse čimprej ene srečkeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
6.9.2010 18:07:06   
Luna*
Punce jaz mislm, da bi me vse morale kričati »nočemo otročička«, ker tudi jaz poznam dva para, ki se jima je »ponesrečil« otročiček in so bli vsi nesrečni… pa vse ok (služba, stanovanje,…) sam oni bi še malo potovali, pa še niso a otročička… res to ni fer! user posted image

Vsem novim izrekam lepo dobrodošlico. user posted image
Tistim s slabimi izkušnjami pošiljam milijon pikapok, da bo sedaj vse ok.user posted image user posted image user posted image

Tejcy in portorož jutri lulata rozasto!

Ula33oz. wich – a mi lahko kjra pove z mirjenjem BT – jaz sem ena taka jutranja zaspanka (in crkljivka ;)) ampak povsod berem, da je treba merit temperaturo takoj ko se zbudiš. Meni pa ponavadi budilka zvoni. Pa jo poklopim na dremež. Šele po drugem zvonenju tolko pridem k sebi, da bi mogoče kaj lahko s termometrom okol opletala…ali je to ok ali potem ne pokaže prav?

Klaraklara30 – tko je. Tko pride. Jaz se tudi še ne morem sprijazniti s temi kregi v vezi. Ampak vsi pravjo da tko je v vezi. Da ne more bit vedno idealno. Tako da bo že moralo držat. No upam, da sta itak že ok ;)

Jaz sicer jutri ne lulam, ampak rabim vaše pestke, da se mi ena druga zadeva porihta user posted image . Malo tko izven, da ne samo o lulanju govorimo user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 217
6.9.2010 18:50:32   
tejchy*
witch - hvala, upam da bi bil res test prehitro narejen user posted image dobr da sm testek pozabila kuppit, no, sedaj imam 2 user posted image !!! da je za sigurno user posted image .
glede tablet je pa pri meni isto, odkar delava na user posted image jem samo lekadole, kaj pa vem, itak karkoli me začne boleti me boli po O ko nisem nikoli prepričana, potem pa drugega ne upam vzet kot lekadola.

cori - hvala ti user posted image   do zdej me je pa tale M že tko hecala, da ta mesec si zasluži da je ni user posted image upam da se zaveda tega?!? user posted image

portorož - res držim pesti da je bilo tole vase drugo kot M, user posted image x 1,000 da bo test pokazal user posted image . bom mislila nate, kdaj pa ga misliš naredit? držim pesti user posted image user posted image

Luna* - držim pesti da jutri urediš tisto zadevo, evo eno user posted image za srečo

Ma veste kako punce, če bi za vse tukejle pisala da se zahvalim za dobre želje ko bom jutri lulala, lahko počakam kar za računalnikom do jutra user posted image

pač res ne vem kaj bi zadnji mesec brez vas tukaj, ko se lahko med sabo potolažimo, isto čutimo, doživljamo user posted image res vam hvala za sve dobre želje, jutri pa moram nalulat en veliiik user posted image , samo upam da me user posted image prej ne preseneti.

Lep večer punce user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
6.9.2010 18:56:15   
hanna80
tejchy*  - tolko samo vse čakale te tvoje rezultate!!! No, srečno jutri! user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
6.9.2010 19:14:24   
nati29
Se vam še jaz pridružujem, po 3 ss. Imam že enega sinčka, sedaj se pa že dve leti matramo za otročka. Po abraziji sem imela eno M, sedaj pa bomo kar poskusili, mogoče bo pa september srečen. Tako da M ne pričakujem 21. 9. 2010.

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 220
6.9.2010 19:14:44   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: Luna*

Ula33oz. wich – a mi lahko kjra pove z mirjenjem BT – jaz sem ena taka jutranja zaspanka (in crkljivka ;)) ampak povsod berem, da je treba merit temperaturo takoj ko se zbudiš. Meni pa ponavadi budilka zvoni. Pa jo poklopim na dremež. Šele po drugem zvonenju tolko pridem k sebi, da bi mogoče kaj lahko s termometrom okol opletala…ali je to ok ali potem ne pokaže prav?

Jaz si vsako jutro merim bt, vstajam brez budilke (to pomeni vsako jutro druga urauser posted image ). Termometer imam ob glavi, tako da stegnem roko in ga dam v usta. Potem pa tisti čas, ko čakam piskanje še malo oddremam user posted image in včasih niti ne kapiram kaj piska user posted image user posted image user posted image Pravijo, da naj se nebi prevč premikal, vstajal... preden si meriš bt. Tako da če ti imaš telefon v bližini, ga itak samo z roko daš na dremež, ni po mojem nič narobe. Jaz probam, da ne vstajam, z glavo preveč opletam. Res samo da stegnem roko, vzamem termometer in to je to. Če pa vstanem z budilko, pa stegnem roko, naredim dremež, vzamem termometer ga dam v usta in dremam naprej user posted image
Meni se zdi, da bi se preveč obremenjevala, če bi imela vsak dan budilko, da res točno merim... Ker trenutrno nimam službe, res bolj zgodaj vstajam (ker je doma ful dela), čez vikend pa rada malo dlje pospim...

Za vse, ki jutri rabite pike poke in pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ve pa se na mene spomnite zjutraj, kako "veselo" švicam na izpitu user posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
6.9.2010 20:28:02   
cori
witch-hmmm tako nekako sem jaz občutila, ko sva se za prvega otročka trudila več kot leto....sem bila že čist psihično sesuta ko ni in ni šlo, potem pa je sestra tako "nepričakovano" zanosila....vesela sem bila zanjo, a bilo mi je prav težko...zakaj jaz neuser posted image ...potem pa še to, ko nisem mogla z nikomer govoriti o svojih občutkih....in ves čas se je potem ves svet vrtel okrog tega...priznam, čeprav je šlo za sestro, jaz sem trpela!
Zaradi tablet imaš pa prav,....čeprav jaz se kar pregrešim, ker če se mi razboli, tudi gledat ne moremuser posted image

Mladika: čestitke za izpit....user posted image user posted image prva ovira premagana....drugo bova pa 13. skupajuser posted image

Luna:user posted image zate!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 222
6.9.2010 20:58:07   
Ula33
Punce prav rada "vas" berem...Me vcasi prav nasmejite!!! Fajn je ker ves, da je se en kup punc poleg tebe, ki ima podobne misli, zelje....

Jutri zjutraj bomo pa stiskali pesti....Posiljam cel kupuser posted image user posted image user posted image !

A vete, da sem jaz po novem razvila novo fobijo....pred testerji oz. opravljanjem testa. Mi jih je iskreno prava muka delat - cakas kaj bo in potem...Sam bo fobija hitro minila, ko bom ugledala user posted image user posted image

Jutri mam pa ginekologa. Prvic, da se celo "veselim" pregleda... Morda dobim kaksno pametno informacijo oz. nasvet!

Punce pridne bodite!!!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 223
6.9.2010 21:05:30   
witch
ah cori... potem me pa še kako razumeš... vesela sem, amapk hkrati žalostna. Ko sem zadnjič videla slikico iz UZ bi se kar zjokala... hkrati pa sem bila ful vesela za tisto pikico. In komaj čakam, da rodi, da pridem v roke ta mali čudež in ga polubčkam in povem, da ga ima teta res najraje na svetu.... že zdaj imam ful rada tega otroka. Ob vseh teh veselih občutkih, pa hkrat tudi žalost....
Daj mi povej kako se je tvoja zgodba končala. user posted image da bom primerjala, če bo pri meni enako user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 224
6.9.2010 21:32:12   
davorjeva pikica
drage moje..sporocam vam da nerabim delat testa ker je prsla user posted image  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?