Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 16:41:52
|
|
|
|
Ula33
|
Tudi jaz sem tale mesec prvic poskusila z ovul testi - se nisem ugledala dveh črtic, pa čeprav bi po vseh izračunih že morala imeti O. Upam, da bo vendarle prislo do O, drugace bo zaman! Tejchy držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 17:39:03
|
|
|
|
bevcika
|
ulla kak pogosto si pa delala te O teste?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 18:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
meni ti ovul testi niso nič nucal , dnar preč vržen, zdaj sva šla pa z mojim na varianto od 10-20.dne po zadnji M vsak dan, prej in po pa vsak 2. dan, bomo vidl če je to ratal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 19:13:09
|
|
|
|
portorož
|
En hripav pozdrav sem namreč staknila ta hudičev prehlad in še najbolj me grlo spravlja ob živce . No, zdaj sem malo pojamrala, brez da bi mučila glasilke Tejchy, kdaj boš lulala-po zakonu neučakanosti oziroma kdaj naj bi po zdravstvenih zakonih? Vsekakor, držim pesti, da bo . Nič se ne obremenjuj, jaz tudi nimam nekih "VAU" znakcov, a nikoli se ne ve..., dokler ne prikolomasti, si varna pred njo in ostaja upanje, da pa je štorkla le dobila vaše naročilo in bo pošiljka prišla čez 9 mesecev.... Ja, mladika in witch, res ne vem kaj še delamo tukaj! Gremo, spakirat cunje in na drugo temo, sem pa pridemo samo še na kavico in na čvek Sicer pa, witch..., ti bi lahko malo tvojih "witch sposobnosti" uporabila ali nam kakšen urok zaupala Bi verjetno šlo hitreje Dame, lep vikend in vse ki ste v obdobju velikega+čarobnega O- kar veselo v gibanje .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 19:45:46
|
|
|
|
tejchy*
|
6 ali pa 7 bi morala dobiti .. tako da po nobenem zakonu mi ne bi bilo še treba lulat za , bi pa najrajši . nisem si šla po teste ampak si bom šla v ponedeljek, če se do takrat ne prikaže.. kar zelo upam!!! sicer je dm odprt jutri do 12h, tko da če me bo preveč matral bom šla že jutri kupit test, da mam do ponedeljka pri sebi in v ponedeljek delam test.. ahhhh kje bom šele počakala na zamudo .. me bo še tepla tale neučakanost! sicer pa če štorklja ne bo prišla k meni......bom pa šla jaz k njej!!!!!!!! bolje da čimprej prileti v naše konce portorož - upam da ninič hujšega in le nedolžen prehlad..sem tudi jaz malo hripava po glasu in kašljam...vreme tudi od mene lep vikend punce je pri kateri že kaj novega? no, čakamo na lepe novičke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 19:51:59
|
|
|
|
portorož
|
Tejchi, potem pa je ne pričakujeva istočasno Meni je danes 25-ti dan, večinoma se pojavi 26., a ker je vedela priti tudi že 27 in 28 (čeprav poredko), sem se odločila, da testa pred 10.9 ne bom delala..., no, danes pa sem ugotovila, da ga bom v pon morala narediti, ker sem naročena na neko alergološko testiranje, ki na seveda ne delajo... Tako da, če se v pon 6.9 ne najavi, lulamo . Drži se in čim mirnejše "živčke"...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:24:37
|
|
|
|
tejchy*
|
portorož - potem sva na istem .. pri meni je isti hudič, ker hodi vse na 26 pa tudi na 29 dni in ne upaš niti biti srečen ker je 26 dan še ni bog si ga vedi kdaj se ga. Nedobrodošla spomnt prit?! .. to pomeni da ti v ponedeljek delaš test? no potem pa le poročaj kaj boš nalulala! glej da en velik , jaz se bom pa tut potrudila vse dat iz svoje strani da vam sporočim veselo novičko (sicer ok, da ne bom tko samozavestna serijsko, če ne še ta mesec, pa drugi ).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi morala M dobiti včeraj...in se jasno nisem mogla upreti in sem naredila test..ki pa je bil negativen. No M še vedno ni tako da...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:37:45
|
|
|
|
tejchy*
|
Anonimna, upam da bo test par dni kasnej pokazal . držimo pestiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy* Anonimna, upam da bo test par dni kasnej pokazal . držimo pestiii Hvala! Tudi jaz drug teden zate!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:52:00
|
|
|
|
tejchy*
|
anonimna, hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 20:59:42
|
|
|
|
witch
|
O teste sem probala 2x... mogoče bi jih mogla dlje časa uporabljati... v glaven nisem si z njimi nič pametno pomagala... tejhy* vem da je težko čakati, ampak jaz ti priporočam, da kakšen dan počakaš. Meni je G rekla, da bi se naj testi delali približno komaj mesec po izostanku portorož upam, da bo prehlad hitro mimo hmmmm moje witch sposobnosti pa niso nič kaj dobre.... moji uroki delajo kontra kot prosim Urok za spočetje otroka: rabimo košček dobre domače salame, eno domače jajce, zvrhano žlico ljubezni, bela semenčeca, žlico poželenja, ščepec dobre volje. Salamo, jajce in semenčeca damo v eno posodo, zraven z natančnostjo dodajajmo poželenje, ljubezen in dobro voljo. Dobro premešamo in zraven ponavljamo čira, čara paspaepakpaspa čirule čarule otročaje hokus dojenčkus naredi se takoj pokus. Seveda rabiš primerno opremo (palčka, kotel...) delaš to ob svečkah in ko je polna luna, tik pred polnočjo začneš. Ko izrečeš ta urok in vse dobro premešaš, pa s partnerjem to pojesta vsak žličko in hitro skok v posteljo ampak pri meni ne deluje
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 22:19:05
|
|
|
|
cori
|
Se še jaz malo javim ...prav vesela sem septembra, da bomo/bodo nove rozike Hja, ovul testi se v prejšnji nosečnosti tudi pri meni niso izkazali....v glavnem mi niso napovedali ovulacije....tako da se zdaj poslužujem "naravnih" metod, ki pa so me ta mesec pustile na cedilu ...ne duha ne sluha o bolečini, sluzi, bazalna temperatura vztraja na 36 stopinjah ....extra primer hihi.....ampak na pa vseeno upam.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 3.9.2010 22:23:46
|
|
|
|
cori
|
ja, witch, imaš kar prav glede testov...jaz jih sigurno ne delam kar nekaj dni po pričakovani M, ker so mi - požrli že preveč denarja , nejasne črtice pa živcev ta mesec, ko sploh ne vem če/kdaj je bila ovulacija, si še pomisliti ne upam na test
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 7:43:26
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: bevcika čestitam rakica2007!!! V kerem krogu ti pa je uspelo? U zdaj nas je pa že kr veliko septembra...upamo na cimvec ...da bomo mele majčke ali pa junijčke ;) uspelo nama je v 4. krogu - po odstranitvi Mirene čeprav sem mislila, da ne bo tako hitro uspelo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 8:35:26
|
|
|
|
Ula33
|
Rakica2007 še enkrat iskrene čestitke!!! Teychi No je dobro slišati, kakšne izkušnje imate ostale z ovul testi - jaz sem jih ta meses kupila, ker me je v bistvu zanimalo, če pri meni sploh pride do 0. Malo me namrec skrbi, ker mam tak dolge cikle (36 dni). No, sedaj pa še manj vem kot prej in sem še bolj v dvomih Delala sem jih pa 1x na dan, ko sem prišla iz službe (en dan pred mojim izračunom za O - mogoče že prepozno). Mate prav...ne vem, ce jih bom se kupila, ker me se bolj "napsihirajo". Itak pa z mojim vsaj vsaka 2 dni , tako da nama O ne more uiti Pa se eno bolj neumno vprašanje. Odkar delama na ne opazim več tolk očitne O sluzi (prej sem vedno). Ali je morda možno, da zato, ker sva v tem času tolk aktivna ... . Ma katera podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 10:41:55
|
|
|
|
Luna*
|
Ula33 kaj pa če bi enkrat reskirala in probala narest teste vse dni? Mogoče pa imaž O zelo zgodaj ali zelo pozno. Vsi pač nismo po standardu To jaz nameravnam narest, če ne bo šlo. Ker imam različno dolge cikle. Tudi od 30 do 48 dni. Ne vem pa še enega detajla. Kolko ti testi stanejo (vsaj okvirno) in koliko jih je v enem paketu. Ali me lahko ena s tem razsvetli, da bom mogoče nehala biti "pametna" o vsakodnevnem testiranju? Uh ah, da se vama da, vsake dva dni . Mislm, v času predvidene O se že potrudiš, ampak čene...joj ne vem. Mi2 itak da bi vsak dan, ampak sva tko crknjena zvečer po vsakodnevnih obveznostih... A vse vsake dva dni?!? Je pa res, da se mi zdi, da vas je tukaj kar veliko zelo mlajših, kot ene par nas tukaj ;) Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 10:45:42
|
|
|
|
witch
|
Ula33 kaj pa bi si BT probala meriti? Meni je g to svetovala. IN si jo zdaj že 3 mesece pridno merim in si podatke vpisujem v ff. In mi vsak mesec zazna O, čeprav včasih ni bilo bolečin, sluzi.... Pa je to dosti cenejše (kupiš en termometer) in se mi zdi, da je tudi bilj zanesljivo.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 11:04:09
|
|
|
|
petrussa
|
Nič ne bo ta mesec... Me tisti podkožni mozoljček tudi ta mesec ni razočaral... No, u bistvu me tokrat je! U glavnem, dobila sem , , tako da se bo treba podat u nove "boje". V tretje gre rado, pravijo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 11:27:50
|
|
|
|
portorož
|
Petrussa pusti tega , naj opravi svoje, potem pa si nabavi kotel+palčko in vse ostale sestavine, ki jih je witch naštela, pa bomo pač coprale, če nam drugo ne preostane... Saj ne duhovičim, le vem kako je..., nobena tolažba v tem primeru ne zaleže.... Drži se, glavo pokonci in potem spet v nov boj, to je vse kar nam preostane. Tajchy, se že kaj dogaja? Pri nas je še "tema" in upam, da tako ostane... Me pa malo skrbi kaj bo, če ne pride v pon zjutraj in bo test lažno neg(ker bi bilo prehitro)..., jaz pa na testiranje... Kaj bi ve nardile? Sicer pa, krvni bi pa moral pokazat, ali? Naj vam dež ne vzame dobre volje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 12:02:19
|
|
|
|
tejchy*
|
živjo punce oh, jaz pa od zobarja (me vrag tko boli že ene par dni) Od ne duha, ne sluha..ampak imam pa občutek, kot da bo zdej zdej prišla.. sem se včeraj prav ustrašila, ker me je popoldan zagrabil en orng krč (kot pred ) pa potem nič.. oh nevem, se že moje telo z mene norca dela . portorož - kako je pri tebi? glede na vse skupaj, se mi zdi da je najboljše da greš na krvni test, ker boš potem vsaj prepričana na čemu si, ker tudi če narediš test doma, bodo potem še kar pomisleki .. probam po sebi sklepat, da bi me bilo še kar strah, kaj pa če, kaj je?! a se samo meni zdi, ampak fantje mi ta teden pravijo da smo ženske kot od . noro težke . moj mi pravi da ta teden, se me pa ne da prenašat .. haha.. mogoče je pa res kej v zraku in če že je, naj bo vsaj kej dobrega in prinese !!! Kako ostale punce, komej čakam da se začnete javljati s , pa četudi z , gremo pa z še večjo močjo v nove boje!!!! ane?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 12:22:25
|
|
|
|
mojamura
|
petrussa ....ne obupaj, bo pa naslednji mesec zate srečen!
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 19:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Po pol leta sem spet pokukala sem gor...dajte me na seznam, prosim, za pa upam, da je ne bo 11.9. Kateri krog je? Ne štejem več, punce, res ne. Če ne bo nič, novembra ali decembra na IUI v Maribor. S Klomifenom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 21:08:36
|
|
|
|
Poka
|
Jaz ta mesec ne pričakujem , pa ne vem koliko naslednjih še ne... Odkar z mojim začasno živiva pri starših, si moj sploh ne upa nič, sva bolj malo delala na tem pa če bo to pol leta trajalo, mi pa tudi ni jasno, kako zdržat brez... Pa tudi meni ni najbolj fajn, po pravici povedano - ko si navajen, da te ponavadi nihče ne moti, tu je pa mama v sosednji sobi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 4.9.2010 22:51:33
|
|
|
|
cori
|
petrussa eh kako poznan občutek .....še en , in ena , da bo neslednji krog uspešen.... Rakica2007 čestitke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?