Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 2:42:38
petrussa
Hvala za in lepe želje. Sem si obljubila da se ne bom smilila sama sebi. Še par dni in začnemo spet lepo . Komaj čakam, moj pa tudi. Edino sem razmišljala če bi si omislila ovul.teste... Ker me prav zanima ali sem z mojo O "po priročnikih" ali sem "fori serija". Samo jih bom rabila kar nekaj paketov, glede na to da bi začela testirat takoj po in mam cikle dolge tudi do 45 dni... No, bom še razmislila.
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 10:13:01
tejchy*
Bravo punce, hana80, lananai ! najlepših 9 mesecev vama želim kot ! je res lepo prebrati že na začetku meseca tako lepe novičke, mene pa jutri čaka test ampak nočem na nič misliti, bo, kar bo . držte pesti punce prosim za .
lepo nedeljo vam želim punce, bo baje lepo vreme danes tako da je za izkoristit dan
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 10:26:48
hanna80
Hvala ze lepe želje.
No, naj povem da sem že v drugo noseča vendar se je prvič končalo s splavom v 2 mesecu (letos januarja). Upam da bo tokrat boljše.
Glede O testov pa naj povem, da so bli meni kar fanj, sama sem jih uporabljala, najboljši so mi bli od PIC (italijanski, vendar se jih kupi tudi v naših lekarnah) jih je 5 v eni škatli in so taki kot testi nosečnosti (CB). No, je pa res da moraš približno vedet kdaj maš O, drugače jih porabiš lahko par škatel. O nastopi nekje 14 dan po menstr., teste pa začneš delat 10 dan. Pri meni je bilo res tako, sem O imela tam nekje 12 -13 dan. No ker sem ugotovila da je vedno tako, jih potem nisem delala več.
Seveda želim vsem vam da čimprej zagledate . Pa ne se preveč sekirat, sploh pa tiste ki ste pri prvih poskusih. Sama sem prvič čakala dobrih 7 mesecec sedaj pa nama je ratalo že v 2 krogu. Aja, pa čisto nobenih znakov ni bilo, samo test je pozitiven. Toliko za statistiko.
Za tiste ki pa že več časa delate na tem pa še posebej iz srca želim da bi vam tako ali drugače uspelo.
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 10:59:35
Klaraklara30
didi82 in hanna80
petrussa
Pri nas smo pa ravno v teh dneh, ko bi naj veliko , pa se samo nekaj kregava . Ne vem ali so taki dnevi, ali sem jaz tečna , kar nekaj se dogaja. Upam, da bova kmalu spet tako kot treba in bo tista prava energija spet tu. Saj veste...pride tako obdobje...kaj čmo
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 12:21:29
darsim04
Joj punce Didi82 sem jaz, sam imam nov nick, ker sem tako zmešana danes, da sem stari geslo zablokirala. Punce hvala vam, upam, da bo vse ok... Držim pesti, da boste tudi ostale, ki še pričakujete, kmalu zagledale ++...
Še vedno bom navijala za vas, zato me prosim dajte pod navijačice...
KlaraKlara30 pride kdaj, ko so taki dnevi, tudi pri nama, ampak sej bo...
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 12:23:56
tejchy*
Petrussa - eno pikapoko, da bo pa tale mesec uspešen. držimo pesti, pa čimveč prijetnega . Hanna80, upam da boš tokrat imela srečnih 9 mesecev in zdravega . sem že včeraj čakala da boš sporočila, če si opravila test . Klaraklara30 - nekaj je v zraku, ker so ljudje tolk težki ( v mislih imam tudi sebe ), samo bo že boljše, mal sončka, lepega vremena, pa se bo tut počutje uštimalo . No sicer pa nič obupat nad , mogoče bosta pa ravno ujela tisti dan ko je najbolj potrebno .
Sicer pa punce, moramo se sprijaznit s tem, da vsaka dočaka takrat ko je pravi čas, nič prej in nič kasneje. VSAKA!
držim pesti da bo tale mesec res uspešen za vse ki čakamo, začel se je že superca!!!
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 13:09:29
mladika
nosečkice,tak se dela!!!Zdej pa ostale lepo za njimi cepljat,naj nam bodo za zgled mi pa mamo še kar nekaj se za na čakat,do 13.ga bo še dolga ša HB da mam ta teden ek kup opravkov na faksu da nam mela časa razmišljat!!Skratka kar tako naprej...naj bo september še bolj rozast kot avgust!!!
RE: II pričakujemo septembra 2010 5.9.2010 20:06:12
portorož
Ola rožice!
He he he, kaj jaz to vidim????
ČESTITKE !!!! BRAVOOOOOO!
No, k nam je pa poslala danes neko vizitko (beri: rjavo-krvavi izcedek-in to je bilo to), tak da zdaj čakamo na vso njeno prtljago... Upamo pa, da gre za potegavščino in da se s tem najavlja , če pa ne..., pa bo pač preostanek septembra veselo ...
No, v petek sem dobila pošto iz bolnišnice, da testiranja verjetno ne bom imela-saj veste aktualna tem- zdravniški štrajk (to sem videla seveda šele danes )