|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.9.2010 8:30:17   
vipercat
lepo pozdravljene

evoo da se spet malo pofočkam tukajle. medtem ko vas nisem sprremljala smo praznovali najprej od malega rojstni dan, nato pa še moj,, tako da je bilo kar pestro. vidim da ste zelo pridne in veliko pišete. grem malo za nazaj prebrat...par strani ker več ne bom utegnila

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
6.9.2010 8:37:55   
vipercat
punce berem da hodite v atlantisa na vodno telovadbo... a ni nekaj rečeno naj se nosečnice izogibamo bazenov???

jest sem se  v prvi nosečnosti zredila za 18kg. po porodu sem bila notri še 5 dni in ko sem prišla  domol sem bila na predporodni teži. malega sem dojila do 7 meseca, ko sem fasala mastitis in prenehala z dojenjem. no takrat sem šla v dobrem mesecu gor za 7kg in potem v parih mesecih še za ene par kg, ki se jih nnikoli nisem znebila user posted image

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.9.2010 8:51:59   
vipercat
punce meni se tudi trebuh že tako pozna, da nobem ne more verjet da je šele 15 teden. soseda je pred 3 meseci rodila in vsak dan ko se vidiva gleda začudeno v moj trebuh hahahaha

pri nas tudi če ne bi hotela nikomur povedat da sem noseča to ne bi šlo. mali je tok navdušen, da vsakemu pove da bomo imeli pri nas niniko user posted image  - se je odločil da bo nina in jo že kar krstil in vsem okoli povedal. ne vem če imava še kaj možnosti spreminjanja

punce na seznamu lahko meni kar roza črtico naredite user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
6.9.2010 9:03:49   
Juxy
uf, pa sem se prebila skozi vikendaški čvek user posted image ... v službi cel dan sedim za računalnikom, tako da me čez vikend skorajda ne spraviš za računalnik.

Brcike so zdaj že pogosteje in komaj čakam sredo, da na pregledu slišim svojega cukrčka.
Drugače me je pa včeraj prebava, natančneje zaprtje, tako vrglo, da sem cel popoldan ležala... sem si obljubila, da bom zdaj res zajtrkovala kosmiče, pojedla par jabolk na dan, probiotični jogurt in še kaj... od elevita in ostale hrane me tako zapira, da če ne pazim, sem lahko zelo boga na wcju... pa še potem kaka žilica poči in že imam spet krvavo  rjav izcedek user posted image

Glede hlač pa sem že nekaj časa nazaj napisala, da sem že skoraj doktorirala iz tega, da bi našla pri nas kaj cenejšega od 50 €... no, v C&A v Kranju sem celo našla kavbojke za 30 €... drugače pa stric ebay pomaga (kupila Esprit-jeve hlače za 20 € s poštnino iz UK in ene kavbojke za 30 € s poštnino iz Poljske).

< Sporočilo je popravil Juxy -- 6.9.2010 9:04:11 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
6.9.2010 9:16:28   
vipercat
sara 1986 - jaz sem bila 7 let kadilka, potem 6 let nissem kadila in zopet nekaj mesecev pred zanositvijo začela kadit. ravno smo bili na češkem ko meni nikakor cigaret ni šel v usta. nikakor mi ji bilo jasno ampak se nisem silila. ko smo po parih dneh prišli dommol sem naredila test in ++++++++++++
torej telo je samo zavrnilo cigaret

moj pa še kar kadi. je obljubil že v prvi nosečnosti da bo nehal, pa seveda ni in čeprav mi fejst smrdi on še kar rauha user posted image

glede izcedka pa mene kar malo skrbi. stalmo imam damske vložke ampak se mi zdi izcedek bol rumen in me skrbi da ni spet kakšno vnetje. 14.9. imam pregled pa kar malo študiram da bi prej poklicla in vprašala če je to kakšen razlog za pregled

kar se hrane tiče jest nimam prblemov. pojem vse in vsega preveč. haha res jem za dva. sem pa opazila da mi zelo paše solata. sicer mi potem ni ravno dobro v želodcu,paše pa vseeno user posted image

kar se pa tiče posode, pa je odkar sem noseča nekako ne maram pomivati. vse mi smrdi, težko mi je statr za koritom... no  pa saj jo vseeno pomivam, samo če se da, jo  preložim dragemu haha

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.9.2010 9:33:30   
vipercat
meta tudi jaz se pridružujem klubu tečk. včeraj sem bila tok zoprnaa da sama nisem vedla kaj bi. videla sem, da je nov program pop brio in ker nimamo še lcdja programe lovimo še na anteno, ga seveda nimamo. jest pa pametna sem šla na teletekst prebrat spored in ugotovila, dai majo same hude nadaljevanke. joj groza pol pa več nisem vedla la bi grizla la bi jokala al kaj bi. ...pa vse to zaradi enega programa.

kar se joka tiče meni pri televiziji vedno uide kakšna kapljica, pa če samo poročila gledam.

no zdej pa dosti čvekanja za nekaj dni

lepo se imejte

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.9.2010 9:35:12   
MoSoNi
Kar se tiče nočnih mor... js iskreno upam, da je to normalno za user posted image , ker imam pa vsako noč zelo napeto... Sanjam, da sem že rodila, da je moj poročni dan in nič pripravljeno (nisem še poročena) - nazadnje sem se poročila celo kr z enim sosedom user posted image   v glavnem, vse mogoče variante mene in otroka, mene in mojih bivših, ... user posted image

Zjutri ko se mi oglasi budilka, me kr VRŽE iz spanca, ker glih neki najbolj intenzivno sanjam in sem čist zmešana.

Sej se to po koncu nosečnosti konča, ane? user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.9.2010 9:41:52   
lil_
jst tut skos kej sanjam, niso lih more, so pa ksne bedarije, sam jih povezujem s slabim spancem, ker me stalno neki tisci. enkrat ne morm spat na enm bogu, drugic na drugm ne, pol spet spim na trebuhu, pol se user posted image user posted image zgleda obrneta, mi spet na trebuhu ni fajn...in pomoje posledicno tut sanje.

ok zdej se bom pa jst ze zasekirala...vi se ze o brcikah pogovarjate, jst pa se metulckov nism cutla user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.9.2010 9:42:40   
Teyla
Dobro jutro punce.Se vam kar iz službe oglašam, ker je spet bolj mirno.

juxy kako se pa obnesejo te številke pri nakupih preko interneta? Mene je vedno strah, da mi nekaj ne bo ustrezalo, ker imam tako hruškasto postavo in potem morajo hlače res bit "ta prave", da mi lepo sedejo. user posted image

Glede izcedka je tudi pri meni podobno: dosti več ga je. Je pa tudi malce rumen, ampak to je pri meni skoraj vedno oz takrat ko je povečan. Važno je, da vas ne srbi oz izcedek ni "sirast", potem pa je prav gotovo vnetje. Jaz sem ga imela samo enkrat, pa res ne morš zgrešit, da je to vnetje, ker je res grozen občutek. Tak da se ne sekirajte, izcedek je pač povečan, kar je popolnoma norlamno. Vprašajte G, če vas moti, vam lahko kak domač recept pove. user posted image

vipercat plavanje v bazenu je prepovedano smao v prvih treh mesecih. Potem je pa ok oz celo priporočljiva vadba. Če si pa nagnjena k vnetjem nožnice, potem naj bi se izogibala, drugače pa ne.

Jaz sem že v 19.tednu.  user posted image   user posted image čutim skorajda vsak dan, pa so res močnejši, vendar se včasih vseeno sprašujem, če je to prebava, al je res mali. Pa vem, da je pikica, ampak sam tak. Meni se nosečnost še vedno zdi izvenzemeljska. user posted image  

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.9.2010 9:46:49   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Kar se tiče nočnih mor... js iskreno upam, da je to normalno za user posted image , ker imam pa vsako noč zelo napeto... Sanjam, da sem že rodila, da je moj poročni dan in nič pripravljeno (nisem še poročena) - nazadnje sem se poročila celo kr z enim sosedom user posted image   v glavnem, vse mogoče variante mene in otroka, mene in mojih bivših, ... user posted image

Zjutri ko se mi oglasi budilka, me kr VRŽE iz spanca, ker glih neki najbolj intenzivno sanjam in sem čist zmešana.

Sej se to po koncu nosečnosti konča, ane? user posted image

Si me nasmejala. user posted image   Tudi jaz imam more, vendar se jih ne spomnem (ker spim dlje kot 8 ur). Me je pa dva dni nazaj dragi vprašal, kaj zaboga sem sanjala ponoč, ker sem baje zakričala in se v trenutku skrčila (kolena gor k prsim). Pa je vprašal ves prestrašen "lubica, kaj je", jaz sem pa rekla neki v stilu "nekaj leze po meni"  in sem se po obrazu drgnila. No, jaz o tem nič ne vem, sem se pa režala, ko je to govoril. user posted image Bogi revež, verjetno ga to čaka še nadaljnih 5 mesecev. user posted image user posted image

lil_ saj bodo prišli metuljčki, ne skrbi. Verjetno sta bolj zadaj, ali pa jih celo čutiš, pa še veš ne, da je to to. Ker na začetku je res zelo narahlo. Lahko pa, da imata obraten bioritem, pa onadva spita čez dan, pa sta ponoči bolj aktivna. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.9.2010 9:48:31 >

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.9.2010 10:19:25   
Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

juxy kako se pa obnesejo te številke pri nakupih preko interneta? Mene je vedno strah, da mi nekaj ne bo ustrezalo, ker imam tako hruškasto postavo in potem morajo hlače res bit "ta prave", da mi lepo sedejo. user posted image

Te hlače, ki sem jih kupila (do zdaj 3), so imela tabelo mer... sem se premerila in ugotovila svojo-njihovo konfekcijsko številko in naročila... moram potrkat na les, ker so mi vse troje hlače idealno prav user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.9.2010 10:30:07   
d3lfink4
ok zdej se bom pa jst ze zasekirala...vi se ze o brcikah pogovarjate, jst pa se metulckov nism cutla user posted image

oooo lil_, jst tud ... user posted image Sem že misla, da sem edina. Pa me je gin. že na prejšnjem pregledu (dobre 3 tedne nazaj) sprašvala če jih že kej čutim - da sem bolj suhcana in se potem čutijo prej pa še da mam 2 in se tud čuti prej, ker je mal bolj gužva. Jst pa še kr nič, grrrr user posted image
Sej je "samo" še dober teden do pregleda pa bomo vidli kako in kaj ...

Jao, pol pa še te sanje ja - jst tud večinoma sanjam ene bedarije, nič povezanga in logičnega ... Ne se smejat zej, sam morem povedat ... kakšen teden nazaj sem sanjala moja dva user posted image user posted image , da sta se zadušila in da sta mela čez obrazek tiste podložke za na mizo, take plastične (in čudne zelene barve) ... in se jima je to stopilo gor na obrazku in nista mogla dihat.
Ma, da te mine, kire sanje user posted image user posted image

Ej, a katera ve - sej to je zdej čisto izven teme user posted image - za ta program Pop Brio, kje se da to gledat, kaka fora je zdej s tem - jst ga med našimi programi ne najdem pa sem dala, da na novo poišče programe. A je posebej za plačat? A je že sploh? Mava pa trojčka od El. Turnška v Celju.

Grem zdej neki popapcat, želodček se že oglaša ... user posted image
Papa

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.9.2010 10:48:44   
Juxy
d3lfink4, kakor sem za ta Pop Brio zasledila komentarje na netu, naj bi bil na mestu TV Pike... ne vem pa če je to pri vseh ponudnikih TV enako....

Tudi jaz sanjam vsak dan prav trapaste sanje... potem me pa moj sprašuje zakaj se slabe volje zbudim... saj ni nič čudnega user posted image ... naj se vsaj vreme poštima, da bomo lahko boljše volje!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.9.2010 10:50:12   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 21.9.
user posted image ciccina, __, ________, user posted image , user posted image , P: ___

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 8.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P: 13.9, M: 21.9.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9., M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted imageuser posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 8.9.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9., M:28.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.9.

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:27.09.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.
user posted image
valek
, 29, Ptuj, user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 14.9., 27.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana,1.user posted image ,user posted imageuser posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi, , , 3.user posted image ,user posted imageuser posted image , P:14.9.

Skupaj nosečk: 65  user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 6    user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.9.2010 10:54:15 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 11:05:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.9.2010 11:10:08   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Ej, a katera ve - sej to je zdej čisto izven teme user posted image - za ta program Pop Brio, kje se da to gledat, kaka fora je zdej s tem - jst ga med našimi programi ne najdem pa sem dala, da na novo poišče programe. A je posebej za plačat? A je že sploh? Mava pa trojčka od El. Turnška v Celju.

Ni posebej za plačat, naj bi bil na programu, ki ga je prej imela TV Pika. Sem pa jaz klicala na Amis, ker je tam ko bi moral bit zdaj tema in so rekli da nimajo s Pro Plusom (to so ti ki imajo preko A kanal, POP TV in Brio) še pogodbe bo pa, tako da je pri vas verjetno enako.

lil, d3lfink4 kar se user posted image tud jaz jih še ne čutim, pa imam doma že enega otroka in bi naj še prej začutla kot prvorodke. Sem pa že pri prvi zelo pozno začutila, nič se bat časa imamo do 20-21 tedna, do takrat smo mirno še brez panike!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.9.2010 11:11:03   
HoneybeeMaja
Ola punce!
Ni kaj,res pridno čvekate user posted image .
Pri meni nobenih večjih sprememb,me tudi malo skrbi,ker sem mogoče samo 2-3x do zdaj čutila user posted image ,pa še ti nisem prepričana,če je bilo to to ali ne...user posted image Zdaj sem v 17.tednu,no v ponedeljek imam naslednji pregled,pa bomo videli.
Glede nočnih mor...groza... Nazadnje sem se sredi noči zbudila v paniki,ker se mi je sanjalo da sem že imela user posted image user posted image in sem enega od njiju izgubila user posted image .

d3lfink4 jaz imam PopBrio (in TvPika),od petka naprej,v navadnem paketu.Sicer nisem še nič kaj gledala,sem pa zasledila,da bo cela serija nadaljevank,ki so mi všeč  user posted image .

Čestitke vsem za lepe bušije user posted image ,moj je naenkrat začel ekstremno rasti,se mi zdi da je v zadnjem tednu postal bistveno večji,bom kmalu slikala,obljubim...zaenkat,če sem čisto iskrena ne vem kje se naj,še vedno smo v fazi adaptacije kuhinje,stanovanje se duši v prahu,pa povsod imam nekaj naloženo,nočna mora...komaj,komaj čakam da mine,če bo vse po sreči,še ta teden.Šele zdaj vidim,da nisva izbrala preveč primernega trenutka,ker hrup,packarija in delavci le še pripomorejo k moji tečnobi user posted image .

Gre katera od Mariborčank mogoče oktobra v šolo za bodoče starše?Jaz sem se za vsak slučaj že priajvila...nekje sem slišala,da se je potrebno 2 meseca prej,tako da ne vem user posted image .A je potrebno imeti za šolo za starše kako napotnico ali nalog?

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.9.2010 11:20:00   
mateyci
Jutro user posted image

Se že dolgo nisem javila, vas pa berem redno.
Jaz pa sem imela danes pregled pri G, slišala sem bitje najinega sončkauser posted image . Drgač pa merjenej pritiska, vaganje 3kg+ in pregled. Vse je zaenkrat ok, maternica raste.
Naslednji pregled pa imam 07.10.2010.Komaj čakam, moj pa je še bolj nestrpen, da vidiva ponovno najinega srčka.

Sem pa jaz tud bla včeraj tečka user posted image . Sva se z mojim res fejst spičla. Ampak potem sem se nekako ohladila. Sem se spravla na likanje parila in v jezi zlikala goro v dobri uri. Zanimiv način sproščanja, pa še efektivno jeuser posted image .

Sem pa tudi jaz razmišljala, da bo potrebno iti kake nove hlače kupit, ker so mi moje vse tesne. Sem user posted image  pajkice in neke letne hlače kupila v H&M, sm glede na tole vreme, ki ga imamo zadnje čase, bo treba kupiti kaj bolj toplega.

Metulčkov pa še kr ni, sem pa user posted image  16 tednov. 

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.9.2010 11:27:17   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

A katero kaj zebe? user posted image Jaz se grejem s toplim slivovim štrudlom in čajem.

ja, mene zebe, pa se skoz grejem. Sem mislna, da mi bo kaj bolj toplo, ker sem noseča, pa je isto kot vedno- mrzle roke nonstop, po telesu pa toplo.
Hvala za lušte. user posted image   Sem že tako lačna, da bom kmalu dol padla. Moram sodelavce prepičat, da so oni tudi, da gremo na kosilo. user posted image

HoneybeeMaja  joj, hvala da si me spomnila, da se prijavim na šolo za starše. Po možnosti bi še to pozabila. Kolikor vem je treba samo poklicat oz se najavit osebno ali pač po telefonu/mailu, ne vem pa če je v Marbioru kakšen poseben proces. user posted image

mateyci  user posted image   super za user posted image .

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.9.2010 11:28:09 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.9.2010 11:31:34   
maurica
ojla,

glede user posted image ; meni je G rekel, naj se ne sekiram, če do 20. tedna ne bom čutila nič. tako da punce, ne se sekirat (čeprav priznam, da sem se jaz tudi malo, dokler jih nisem začutla user posted image ). po moje bolj čutimo tiste, ki smo malo dlje noseče. ene že 20 tednov, jupi user posted image

še dva dni, pa grem tudi jaz na pregled, čeprav ne bo še morfologija. glede na to, da sem že v 20. tednu, jo bom očitno imela bolj pozno user posted image

uh, more pa čudne sanje - sem že mislila, da sem jaz malo čudna zadnje čase. sicer bolj kot more imam jaz neke sanje, ki nimajo nobene veze in so kr neki. ne razumem ...

lep dan!!!

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.9.2010 11:47:31   
Patrisha
ojla srecke user posted image  :) evo leto nazaj sem "jamrala" kak nic ni.. :) in evo pa smo tut mi docakali user posted image  =)) takole da PDP je 11.2, moj prvi otrocek, Domzale :) in kako ste punce? pri meni nic posebnega, razen mucenje kisline in se kr trajajoce bruhanje user posted image  vglavenm, lepo da nas je tolikoooo user posted image  juhej sem prav vesela za vse nas! user posted image  LP

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.9.2010 11:49:31   
cukica
Najprej vsem skupaj en deževen in zaspan pozdrav,...
Diana čestitke za pregled in za fantka,upam,da si se napestvala,jaz sem zvedla,da je moj najboljši prijatelj v soboto dobil hčerkico,sem tok vesela zanj,...
Mišyka men so do sedaj vedno nardil uz in na zadnje sem poslušala tudi srček,sem pa razočarana,ker v materinski knjižici nimam še nič napisano od otročka sam od sebe,...tko,da bom rekla,da naj mi,v ponedeljek drug teden tud kaj od bebice napišejo,...Upam,da so ti nardil kakšen uz,pa dober odpravi danes,...Za hemeroide se dobi v lekarni ene take blazinice,ki so namazane z gelom,...sem pa pozabila kako se imenujejo,drgač pa pomaga,...
meta21 drži se bo bolš,hormončki nas bodo pa tud minil,jaz sem tud v petek mojga nazijala pa rekla,da naj zgine vn in naj me pusti,pol ko je šel sem se pa cmerla,...ja tko je zdaj bo minilo,...Drgač pa da ne omenjam filmovali risank se povsod zjočem,...user posted image
petrap itak,da bo vse v redu,...pa dober odpravi jutri,...
lil_ ne se sekirat sej boš čutla user posted image jaz jih včasih včasih ne,se mi zdi,da sem pa tud jaz čutila prvo brco,čakam pa na tisto pravo,ki bo oreng,..tko,da saj bo boš vidla,...
mateyci super za user posted image ,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.9.2010 11:51:02   
cukica
patrisha dobrodošla,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
6.9.2010 11:53:48   
Patrisha
tnx :) no o mehurckih se tudi meni dozdeva da se nekaj dogaja... tako, da tudi jaz cakam na kako ornk brco :) pol vsaj vem da je nekako ok :) ker tole dooolgo cakanje med pregledi me malo ubija :( sploh ne ves al je vse ok ali ni :S. Kje je se moj 4. oktober user posted image  LP

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.9.2010 12:11:39   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ojla srecke user posted image  :) evo leto nazaj sem "jamrala" kak nic ni.. :) in evo pa smo tut mi docakali user posted image  =)) takole da PDP je 11.2, moj prvi otrocek, Domzale :) in kako ste punce? pri meni nic posebnega, razen mucenje kisline in se kr trajajoce bruhanje user posted image  vglavenm, lepo da nas je tolikoooo user posted image  juhej sem prav vesela za vse nas! user posted image  LP

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?