|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
4.9.2010 15:01:18   
Teyla
sej tudi jaz marsičesa ne bi, oz nimam posebnih lušt, ampak jedla bi pa nonstop. pa ko vidim meni, se običajno nekaj najde, kar mi zadiši, čeprav ne 100%. Mogoče to ni ravno dobro, ampak kaj čem. Ravnokar sem s kosila (polenta + goveji soute) in je bilo prav fino. user posted image

Sem zvedla, da s tistim festivalom ne bo nič, ker je krompirja zmanjkalo v pol urce. Edino, če ga bodo imeli še kasneje na voljo. Se moram pri mojemu pozanimat, ker je dopoldne že šel tja. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.9.2010 16:03:30   
ciccina
Pozdravljene!mile
Sem nova in se vam pridruzujem. Rok imam 1.2.2011 in sem z obale... In ne ne vem za spol, verjetno ne bova niti vprasala :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.9.2010 16:09:48   
tamy82
Živijo user posted image !
ciccina dobrodošla med nami! user posted image kako lepo, da nas je vedno več.
sem prej brala debato o hrani, tako da sem že sama postala lačna user posted image ja kosilo ob 12.30 je že daleč user posted image
sicer pa se mi danes tako nič ne dauser posted image najraje bi kar poležavala cel dan. Še dobro, da mi ni blo treba kuhat danes user posted image sej skuhat mi ni tako težko, samo potem se mi posode ne da oprat user posted image

uživajte v sončku!

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.9.2010 16:30:35   
Teyla
Dobrodošla med nami, ciccina user posted image  user posted image . Res lepo, da so še februarke "tam zunaj", ki se nam želijo pridružiti. user posted image   Povej še ostale podatke, da te dodamo na seznam.
Tu se je že ulilo-znak, da preveč čvekamo.user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.9.2010 16:33:39   
lil_
jst sm tut lih dobr pojedla, sem mela zrebickov zrezek v cebulni omakci, pa pire krompiruser posted image v splosnem tut men ni problem skuhat, posoda pa je povsem druga stvar. ceprov neki razmislava o novi kuhni, in ce bo res kej iz tega, nama pomivalc ne uide user posted image

pr ns je pa ze dez...tko da ni uzivanja na sonckuuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.9.2010 16:34:07   
tamy82
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Tu se je že ulilo-znak, da preveč čvekamo.user posted image

Kaj mate dež? Tle je pa že cel dan tak lep sonček, pa še prav priejtno toplo je user posted image No, boste pa lahko malo počivali brez slabe vesti user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.9.2010 17:27:43   
šebela
Hoj, punce!
Tudi jaz imam težave s kar obilnim izcedkom iz nožnice. Mi je ginekologinja zadnjič predpisala vagisan in je blo malo bolje, zdaj pa spet nazaj isto. Mislim, da se priporoča uporaba vaginalnih antiseptikov (dobiš v lekerni) za vsak slučaj, ker to pač pomeni, da je vaginalna mikroflora porušena in je večje verjetnost bakterijske infekcije. Sicer pa je tampon z jogurtom menda isto kot vagisan, nazaj si naseliš dobre bakterije. Mislim, da ga namočiš v jogurt in vstaviš za čez noč.
Midva (+ slepi potnik) pa gremo jutri na morje...komaj čakam, čeprav bo vreme baje tudi na jugu bolj kislo. Sprememba okolja bo zagotovo dobrodošla. user posted image
Uživajte tačas!!!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.9.2010 17:46:39   
IsabellaLana
Tudi jaz sem do nedavnega uporabljala Vagisan, G mi ga je predpisala, ker sem imela rjavkast izcedek, ki naj bi bil posledica občutljivega mv in glivic. Ko pa sem zakrvavela svežo kri, mi je G mv zaprla z glicerinom. Sicer ne vem kaj točno to pomeni. Moj izcedek je malo bolj obilen, je pa prozorne oz. včasih rahlo bele barve. Ampak a ni to v drugi tretjini itak normalno? Povečan izcedek?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   [Brisano sporočilo]
4.9.2010 17:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu IsabellaLana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.9.2010 17:49:40   
Nina33
Joj, men pa pomivanje posode zadnje cajta tko paše user posted image Mogoče, no zihr zato, ker fanta "naženem" stran in poj v miru lahko ropotam user posted image Podobno kot krompir lupit - ista meditacija user posted image . Pa skuhat mi tut ni problem, bolj je zoprno, ko si ne znam zmislt kaj bi, poj pa user posted image vprašam in reče:"Men je vseen, karkol bo, bo dobro." In poj po pou ure tuhtanja neki le zgruntam, pa tko mimgrede povem kaj bom naredla, pa reče: "Eh, a ne bi rajš kej druzga?" user posted image No, sej me je izučilo, večinoma ne povem več, samo nardim, poj pa jej al pa ne, m je čist vseen user posted image .
Pr men se je pa umirilo oziroma šlo na stare tire tam spodaj, tko de bom z jogurtom počakala user posted image . Res ne bi rada samo še malo dodatnih za še večji žur naselila user posted image . Pa če so 100x "ta prave" user posted image .
Midva z mojim sončkom sva pa dopoldne na sprehodu naletela na celo "čredo" 4- in več-peresnih deteljic user posted image !!! Tko, da vam zdej namesto pikapok pošilam en kup  za srečo! !?! Ni jih med smeški?!?  user posted image No, poj pa vseen pikapoke user posted image user posted image user posted image .
LP, vsem srečkamuser posted image , pa dobrodošla nova user posted image , lepo da si se "opogumila" user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.9.2010 18:01:48   
MoSoNi
Ja seveda, povečan izcedek je čist normalen, tudi vsaka G ti bo to povedala. Sicer je včasih to prav moteče, še posebej pri tistih, ki ga imamo res precej, ampak bomo že preživeli... še par mesecev, pa bo user posted image

Punce, kako ste kaj zadovoljne s ponudbo nosečniških oblačil po naših trgovinah? Jaz sem šla danes past očke v Ljubljano, pa sem po moje mal preveč pričakovala... user posted image Sem bla v MC, pa v Popku in La vie, pa morem rečt da sem kr mal razočarana... sicer sem na koncu kupila ene hlače v Popku (cena: celih 68 evrčkov), ker sem bila že na koncu z živci, ampak drugače pa sem videla zelo malo takih stvari, ki bi jih dala nase - pa seveda ni bilo moje številke. Mogoče sem pa imela slab dan za nakupovanje user posted image
Nisem si niti mislila že tako hitro kupovati nosečniških oblačil, ampak trebušček tako vztrajno raste, da me žal vsake "navadne" hlače tiščijo v pasu in ne gre drugače... sem si pa kupila tudi blago jersy in bom sama poskusila predelati kake hlače v bolj "trebuščku prijazne" user posted image

No, pa AS sem tudi danes kupila. Sicer rabljen, ampak normalno dela - in sem tudi danes že prvič doma poslušala user posted image od mojega korenjaka user posted image Tako me bo malo manj skrbelo do naslednjega pregleda, ki je še skoraj 1 mesec stran...

Lep deževen pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.9.2010 18:02:35   
IsabellaLana
Kar se hrane tiče, tudi jaz skos jem oz. razmišljam kaj bom jedla. In potem probam čimveč sadja pojest, ker sicer bom kmalu mali slonček user posted image user posted image  
Sicer me pa zadnje dni malo križ boli, pa špika me na desni strani... A vas še vedno špika in zateguje spodaj?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.9.2010 19:10:15   
tamy82
MoSoNi ja ponudba oblačil za nosečke je bolj za silo, sem tudi sama včeraj ugotovila, da sem malo preveč pričakovala. user posted image Sicer sem bila samo v MC, tako da drugje ne vem kako je.
Pa super za AS in za user posted image !! Je prav en poseben občutek, ko ga slišiš, a? user posted image
IsabellaLana moj križ je trenutno ok, me je neki časa nazaj vsake toliko časa malo špikalo. Ampak to pač pride v paketu z nosečnostjo ponavadi user posted image

Uživajte, čeprav mate bolj kislo vreme!

p.s. Moram pripravit kej za večerjo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.9.2010 20:37:30   
cukica
ciccina dobrodošla,...
v albumček sem dodala novi slikci mojga bušija v 18 tednu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.9.2010 23:25:27   
ciccina
Teyla: kaj moram se dodat? user posted image
Jaz sicer nimam nobenega izcedka, mi je pa ginekolog rekel da pomaga ce se kis razredci v vodi in se not namoci tampon - za cez...
Jaz sem v pricakovanju morfologije in uzivam ob brcah user posted image
Sva si pa ogledala vozicek, danes pa posteljice. Ste ve ze kaj kupovale?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.9.2010 8:06:53   
hayabusa
Evo... user posted image komaj skuhala, ampak vse za vas. Se mi danes vrti kot na vrtiljaku, mislim da sem si spet vrat "pokvarla" s spanjem. Bo že user posted image
Lep  dan vamželim!

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.9.2010 9:14:03   
Teyla
hayabusa hvala za kavico. Škoda, ker je ne pijem. user posted image

ciccina za seznam se rabi še starost, kraj, katera nosečnost po vrsti je tole, če imaš že kakega otročka doma, št.otrok v trebuščku, spol otročka (če že slučajno veš) in datum naslednjega pregleda. Mislim, da je to vse. user posted image

Dobro jutro vsem čvekam. Midva nisva še nič kupovala, sva pa že sestavla "načrt". In sicer ta mesec pralni stroj in likalnik, naslednji mesec posteljico, decembra voziček, potem pa še banjico in "previjalno mizico" zadnji mesec. Majhno me skrbi kako bo s financami, moj dragi ima namreč veliko šanso, da izgubi službo do poroda. Sem mu že rekla naj kar išče, saj je sposoben, ni vrag da je ne bi dobil. Me je pa vseeno strah "kaj pa če...". Ampak saj bo, samo pozitivni mormo bit ane. user posted image

cukica  ful maš lep buši. Se pa že res fajn vidi, nimaš kej več skrivat. Meni to še lahko uspeva glede na vrsto oblačil, ampak saj itak že vsi vedo. Razen bivše sošolce-te bo pa kap! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.9.2010 9:31:01   
cukica
Ja res nimam več kaj skrivat,me vsak,ki me pozna gleda mal čuden sam vprašat se pa ne upa noben,...Pol pa ko vidim,da me tko gledajo sam rečem:Ja naročli smo ja,...pa se mi tko smeji,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.9.2010 9:56:24   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ja res nimam več kaj skrivat,me vsak,ki me pozna gleda mal čuden sam vprašat se pa ne upa noben,...Pol pa ko vidim,da me tko gledajo sam rečem:Ja naročli smo ja,...pa se mi tko smeji,...

user posted image   user posted image

Men je samo koelgica zadnjič rekla, da je mislila, da sem se samo zredila (ko še ni vedela, da sem noseča). Smotka ena. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.9.2010 10:18:17   
IsabellaLana
Krasne bušije imate ampak a ni tako, da je dete v območju pod popkom do 20. tedna? Ker se šele pod 20. tednu maternica dvigne nad popek. Jst imam tudi tako žogico tudi nad popkom ampak to je od hrane? Dete je verjetno še okoli popka?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.9.2010 10:24:19   
Teyla
Tudi jaz imam žogico nad in pod popkom. Bebica je verjetno še spodaj, mora pa bit kakšna povezava med tem, ker jaz prej take žogice nisem mela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.9.2010 10:47:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Ja res nimam več kaj skrivat,me vsak,ki me pozna gleda mal čuden sam vprašat se pa ne upa noben,...

user posted image Po moji strani že vsi vedo, user posted image   žlahti pa nisva še nič rekla, itak čist okol hiše skor vsi živijo in me tut sam tko mal gledajo, vprašat pa noben ne upa user posted image . Jaz sem pa zaenkrat še žleht in nič ne rečem. Eh, lažem, sem se zdej spomnila: user posted image sestra, ki ne živi v bližini, me je zanč vprašala user posted image . Zgleda je bol očitno, če me samo na teden, dva enkrat vidiš user posted image .
Teyla, mene so v prvo s takimi hecal, je pa res, da se mi je poznalo povsod, ne tko kt zdej, samo v trebuh user posted image . Se baje na obrazu hitro pozna, no men se je user posted image . Je pa baje res šele na polovici user posted image pri popku, nič prej user posted image . Ostalo pa "čreve" delajo user posted image . Mi je čist vseen od česa točno se vidi, men je tko dobr user posted image .
Midva sva s financami tut bl na tko, a imava na srečo za novo user posted image že skoraj vse od prvega doma, za ostalo sem se pa že pozanimala in si bom (spet) lahko sposodila user posted image . Bol me skrbi delo v hiši (jedilnica, otroška soba za velikega bratca...) in pa avto, kt ga neki serje user posted image . Ampak smo optimisti, jaz na službo sicer ne upam ne vem kako, mogoče se me sicer kdo usmili, drgač bom pa na socialni user posted image Mogoče moram samo loto vplačat user posted image .
Lep, zame nekam zaspan, dan vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.9.2010 10:52:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Ampak smo optimisti, jaz na službo sicer ne upam ne vem kako, mogoče se me sicer kdo usmili, drgač bom pa na socialni user posted image Mogoče moram samo loto vplačat user posted image .

Upam, da te kdo zaposli. Saj njega nič ne stane, še posebej če se zmeniš, da tiste prispevke državi plačaš sama. Če imaš kakega znanca, ki bi te vzel, se to res splača. Je 55% minimalne plače dosti več kot pa samo starševski dodatek.
Glede lotamo mogoče pa res, nikoli ne veš. Je treba preverit koliko znaša sedmica in če ne bo dobitka danes bi vplačala za sredo. Potem pa bi bilo na vrsti eno noro nakupovanje. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 5.9.2010 10:54:16 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.9.2010 10:59:47   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Upam, da te kdo zaposli. Saj njega nič ne stane, še posebej če se zmeniš, da tiste prispevke državi plačaš sama. Če imaš kakega znanca, ki bi te vzel, se to res splača. Je 55% minimalne plače dosti več kot pa samo starševski dodatek.
Glede lotamo mogoče pa res, nikoli ne veš. Je treba preverit koliko znaša sedmica in če ne bo dobitka danes bi vplačala za sredo. Potem pa bi bilo na vrsti eno noro nakupovanje. user posted image

Ma, sej sem razmišljala, de bi svojmu prejšmnu "šefu" rekla, itak hodim cca. 1x na teden ke mal voluntirat,da ven ne padem pa ene 1x na mesec "honorarno" pokrijem kakšne luknje (dopusti, seminarji pa tko), kar mi kar dobro plača. Sam mi je tko čudn "fehtat", pa si poj rečem da je švoh 200€ še vedno več kt nč user posted image . Nekak nisem zlo na materialno mahnena user posted image , ambiciozna pa sploh ne user posted image . Pa ne začnem "migat" dokler ni res kriza, za zdej mam pa še prihranke, tko de... Sem bol en "ološ" glede tega. Še do lota ne pridem nikakor user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.9.2010 11:01:45   
Nina33
Poznate un štos, ko Janezek vsak dan (večkrat na dan,dolgo časa) vneto moli v cerkvi, da bi na lotu zadel? Poj, čez čas, pa se zasliši glas od zgoraj: "Janezek, Janezek, jaz ti bom že pomagal, samo vplačat pa moraš!" user posted image user posted image user posted image

P.S. Baje je Janezek iz tega štosa Gorenc user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 5.9.2010 11:02:21 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?