Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Ja res nimam več kaj skrivat,me vsak,ki me pozna gleda mal čuden sam vprašat se pa ne upa noben,... Po moji strani že vsi vedo, žlahti pa nisva še nič rekla, itak čist okol hiše skor vsi živijo in me tut sam tko mal gledajo, vprašat pa noben ne upa . Jaz sem pa zaenkrat še žleht in nič ne rečem. Eh, lažem, sem se zdej spomnila: sestra, ki ne živi v bližini, me je zanč vprašala . Zgleda je bol očitno, če me samo na teden, dva enkrat vidiš . Teyla, mene so v prvo s takimi hecal, je pa res, da se mi je poznalo povsod, ne tko kt zdej, samo v trebuh . Se baje na obrazu hitro pozna, no men se je . Je pa baje res šele na polovici pri popku, nič prej . Ostalo pa "čreve" delajo . Mi je čist vseen od česa točno se vidi, men je tko dobr . Midva sva s financami tut bl na tko, a imava na srečo za novo že skoraj vse od prvega doma, za ostalo sem se pa že pozanimala in si bom (spet) lahko sposodila . Bol me skrbi delo v hiši (jedilnica, otroška soba za velikega bratca...) in pa avto, kt ga neki serje . Ampak smo optimisti, jaz na službo sicer ne upam ne vem kako, mogoče se me sicer kdo usmili, drgač bom pa na socialni Mogoče moram samo loto vplačat . Lep, zame nekam zaspan, dan vsem!