Nina33
|
Teyla, kar se kisa tiče, ga jaz pridno rabim namesto mehčalca (alkoholni, brezbarvni kis), mi začuda ne smrdi . Cunje niso ne vem kako mehke, se pa lepše "peglajo" kot če jih brez. Za kakšen kamen odstranjevat ipd., sem ga tut včasih rabila, samo sem rajš z limono zamenjala, ker mi kis drgač smrdi - če sem hotla kej spucat, sem mogla kar mal namočen pustit, pa mi je vonj po limoni mnogo ljubši . Zdej mam pa katr od Frocha neki s sodo in limono, kao bio . Pa še mal firbca: a maš veliko dela s strankami? Tršica, bomo navijale zate, ko boš spet na šihtu . PilotGirl, upam, da se kmalu kaj javiš, nismo (saj lohk kar za vse napišem to, ne?) na vaju s pozable! D''ori, tut sp mojega je bolj sušne sorte . Pa gre, saj mora it . Diane super za AS, jaz se pripravljam, da bom z navadnim stetoskopom probala, čeprav že v 1. nisem nič slišala Mišyka, men so lonček za vodo zdej kar že za domov dali, da prinesem jutranji urin, srednji curek Sem imela podobne probleme (brez hemeroidov, ki jih pa velikokrat kar s hladilnim mazilom za dojenčkove ritke poštimam , se pa v lekarni dobi ena žavbica, ki se jo pomoje tut med nosečnostjo lahko rabi), tam sem komi par kapljic ven spravila, čez dobre pol ure sem pa spet začela na na WC hodit vsako uro poj . Pa dobro opravi pregled jutri, upam, da boš "vsaj" slišala. Meta, sva zgleda v istem klubu zmešanih hormonov . Jaz grem sama sebi večino cajta na živce, kako šele mojemu Na srečo nč kej ne reče, razen ko res kej preteram, mam res srečo se mi zdi . Mali miški imajo pa itak senzor, kdaj se "splača" mami težit, sva bila tut z mojim par dni nazaj večkrat na dan na bojni nogi. Poj mam pa slabo vest, ker vem,da bi čisto drugače (in mnogo bolj učinkovito) odreagirala, če bi bila vsaj malo boljše volje in z več energije . Sej bo bolš, upam, ...enkrat že . Mam pa eno "strokovno" vprašanje: kolk veliko posteljo boste imeli za Lovra? Normalno dolgo (200cm), krajšo, pograd varianto (glede na to, da bosta vsaj 2 otroka pr bajt) al kaj na kar še nisem pomislila? Sem v Ikei gledala eno, ki se "razteguje" s 137 cm do neki čez 200, z masivnega lesa, zelo ugodno (cca.60€ v akciji) a je široka 80cm in se mi zdi nepraktično zaradi jogija Pojma nimam, vem samo, da bom spet zakomplicirala in skori diplomirala z otroške sobe Lep večer vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 5.9.2010 17:56:32 >